Bill Gates “förutsåg” coronavirus-utbrott och finansierade coronaviruspatent

publicerad 28 januari 2020
- Torbjörn Sassersson red.
Bill Gates, feb 2010. Foto: Ted.com
Bill Gates, feb 2010. Foto: Ted.com
Bill Gates, feb 2010. Foto: Ted.com

ANALYS. Microsoft-grundaren och mångmiljardären Bill Gates, som fick stor uppmärksamhet i sociala medier efter att han under en föreläsning sagt att vacciner kan reducera befolkningstillväxten, “förutsåg” redan för ett år sedan en potentiell coronavirusepidemi. Gates är även inblandad i ett coronaviruspatent. NewsVoice utreder sakläget eftersom felaktiga rykten sprids på webben.

Text: Torbjörn Sassersson, uppd.kl 13:21 | Bild: Bill Gates, feb 2010. Foto: Ted.com

Bill Gates presenterade en prognos om en potentiell corononavirusepidemi under en konferens vid Massachusetts Medical Society den 27 april 2018. Data hämtade Bill Gates från en studie utförd av Institute for Disease Modelling. Enligt prognosen kunde upp till 33 miljoner människor dö under de första 6 månaderna.

Gates menade att världen måste förbereda sig inför pandemier och liknade viruskatastrofer som vid “krigstillstånd”:

“In the case of biologic threats, that sense of urgency is lacking. But the world needs to prepare for pandemics in the same serious way it prepares for war. This preparation includes staging simulations, war games, and preparedness exercises so that we can better understand how diseases will spread and how to deal with responses such as quarantine and communications to minimize panic.”

Läs mer om föredragets innehåll på The New England Journal of Medicine: Innovation for Pandemics”

Pandemic corona virus simulation. Illustration: Institute for Disease Modelling
Pandemic corona virus simulation (2018). Illustration: Institute for Disease Modelling

Status idag – coronavirusets spridning januari 2020

Fyra större städer i Kina med totalt 20 miljoner människor är försatta i karantän. Epicentrum för smittspridningen är Wuhan med 11 miljoner invånare. Vissa experter hävdar att coronavirus-epidemin kan bli lika allvarlig som den spanska sjukan som krävde 50 miljoner människoliv. Andra “experter” menar att viruset inte är mer allvarligt än de virus som orsakar en vanlig säsongsinfluensa.

Det svenska utrikesdepartementet avråder från icke-nödvändiga resor till provinsen Hubei i Kina eftersom de kinesiska myndigheternas spridningsreducerade åtgärder kan påverka resor inom Kina, meddelar Folkhälsomyndigheten.

Lika farlig som spanska sjukan?

De första fallen av smittan dokumenterades den 10 januari 2020. Fram till idag den 28 januari har endast drygt 100 dödsoffer rapporterats. Enligt New York Times har 4500 personer infekterats, men alltså endast drygt 100 har avlidit. Det ger en uppskattad dödlighet på cirka 2%.

Under spanska sjukan som varade mellan mars 1918 och juni 1920 infekterades uppskattningsvis 500 miljoner människor, vilket motsvarade ungefär en fjärdedel av alla människor på jorden under den tiden (Worldometers.info). Dödligheten estimeras till minst 2,5 procent, vilket kan jämföras med mer normala influensaepidemier där högst 0,1 procent dör, enligt Wikipedia.

Vacciner för att reducera populationen?

Enligt ett rykte på webben har Bill Gates uttalat under en intervju från 2011 att vacciner kan användas för att reducera befolkningsmängden i världen. Gates uttalade samma sak under ett TED Talk i februari 2010 (se 4 min 40 sek).

Gates säger mycket riktigt under en intervju med Sanjay Gupta från CNN  från i februari 2011 att vacciner (se textutdrag på CNN) har betydelse för att minska befolkningsutvecklingen, men hans uttalande har dragits ur sitt sammanhang.

Fakta-checkningssajten Snopes har grävt i ärendet och kom fram till att Bill Gates missuppfattats. Enligt Snopes vill Gates inte reducera befolkningstillväxten genom att orsaka infertilitet eller död med hjälp av vacciner utan snarare försöka få fler barn att överleva tack vare vacciner. Gates resonerar att om barnadödligheten minskas genom massvaccinationer, kommer föräldrar i tredje världen välja att skaffa färre barn. Snopes medger att argumentationen är föremål för debatt likväl som oenigheter inom forskarkretsar.

Coronaviruspatent?

Bill Gates har ett djupt och långt engagemang i vacciner, risken för pandemier och forskning inom dessa områden. 2015 registrerades ett coronaviruspatent på en form av coronavirus som drabbar djur. Enligt skrivningen i patentet kan viruset användas för att ta fram vacciner mot infektioner hos fåglar (tex höns). Forskningen var finansierad av det brittiska Pirbright Institute som i sin tur finaniseras av Bill and Melinda Gates Foundation.

“A patent for a different virus in the same family as the Wuhan virus was applied for by the Pirbright Institute, which receives part of its funding from the Bill and Melinda Gates Foundation.” – Fullfact.org

“The Pirbright Institute carries out research on infectious bronchitis virus (IBV), a coronavirus that infects poultry, and porcine deltacoronavirus that infects pigs. Pirbright does not currently work with human coronaviruses.” – Pirbright Institute

I sociala medier sprids uppfattningen att Bill Gates organisation finansierat framtagningen av ett patent på ett mänskligt coronavirus. Det stämmer inte. Däremot är Bill Gates personligen och Bill and Melinda Gates Foundation mycket involverade i framtagning av vacciner och Gates är en stor anhängare av massvaccinationer. Gates organisation har donerat miljardbelopp till vaccinindustrin genom donationer till forskning.

“Bill and Melinda Gates announced today that their foundation will commit $10 billion over the next 10 years to help research, develop and deliver vaccines for the world’s poorest countries.” – Gatesfoundation.org

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Är det någon som tvivlar längre??

  Om jag förstår opinionsbildningen någorlunda korrekt så håller alltfler på att bli mer och mer övertygade om att hela den sk pandemin är ett försök att på globalisternas vägnar skaffa sig ett världsherravälde.

  Den här videon sätter ljus på hur det skulle kunna se ut om inget görs. Bill Gates, Antony Fauci och andra är nog inte såna som tycker att det finns andra lösningar än de vilka de själva skulle tjäna ofantliga pengar på.

  Ta dig tiden att titta på denna video och kommentera gärna med vad Du tycker.

  https://www.br*ghteon.com/9a884547-80a0-4f78-afd3-fb2f93640bec

  [Obs byt ut *mot ett i, i länken ovan eftersom Facebook vägrar publicera länkar till artiklar som sin tur länkar till Br*ghteon.com]

 • Är det någon som tvivlar längre??

  Om jag förstår opinionsbildningen någorlunda korrekt så håller alltfler på att bli mer och mer övertygade om att hela den sk pandemin är ett försök att på globalisternas vägnar skaffa sig ett världsherravälde.

  Den här videon sätter ljus på hur det skulle kunna se ut om inget görs. Bill Gates, Antony Fauci och andra är nog inte såna som tycker att det finns andra lösningar än de vilka de själva skulle tjäna ofantliga pengar på.

  Ta dig tiden att titta på denna video och kommentera gärna med vad Du tycker.

  https://www.br*ghteon.com/9a884547-80a0-4f78-afd3-fb2f93640bec

  [Obs byt ut *mot ett i, i länken ovan eftersom Facebook vägrar publicera länkar till artiklar som sin tur länkar till Br*ghteon.com]

 • Benjamin Fulford skriver 3 och 5 februari: De visste redan att detta skulle komma. Det är Nipah-viruset, och gissa vad, vita människor är i grunden immuna eftersom vi har acetylkolinas-hämmaren mot viruset.
  Enligt en källa inifrån Mossad: En sak är säker, detta virus har modifierats och kan ha alla typer av patogener blandade i det. Den släpptes som vi säger, av misstag med avsikt. Detta är slutet för kabalen. Världen vaknar upp och upptäcker lögner, manipulationer, oändliga krig och babyloniska pengamagi.

  https://www.ccn.com/could-the-deadly-coronavirus-actually-be-a-man-made-killer-disease/

  CIA-anknytna läkare säger att infogningarna gjordes så att ett fruktfladdermus-virus skulle vara smittsamt för människor. Samtidigt har kinesiska läkare upptäckt att coronaviruset är utformat för att fästa till lungreceptorer som är fem gånger vanligare hos asiatiska män än hos afrikanska eller indoeuropeiska män. Asiatiska kvinnor har också mindre än hälften av mängden av dessa receptorer än asiatiska män.

  Asiatiska hemliga källor har redan lovat att deras svar “kommer att vara oförutsägbart och värre än du kan föreställa dig.” Kineserna kommer nästan säkert att rikta sig på Shinzo Abe-regimen i Japan eftersom de har identifierats som underleverantör för denna attack mot Kina, enligt japanska militära underrättelsekällor. Så snart Abe sattes vid makten (genom val som stulits av den kazariska maffian) började han bygga en biokrigsfabrik som är förklädd som Kake Gakuin veterinärhögskola, säger japanska källor. Dessa bemannades av lärjungar från den ökända japanska fascistiska avdelningen för biokrigföring 731, konstaterar de. De upprättade också en grupp i Wuhan, enligt japanska underjordiska källor. Nazister är naturligtvis kända för sin plan att döda alla ”icke-ariska” raser. Det är därför som attacken mot Kina genomförs tillsammans med en plan för att skapa mass-svält i Afrika och Indien.

  • Och här är mera:

   Bill Ryan på Project Avalon berättar i en video från år 2010 att han har intervjuat en person som var med i ett möte i ”City of London” (lluminati) år 2005, där de planerade ett attentat mot Kina som handlade om att skapa en viruspandemi i Kina som skulle vara genetiskt utformat för den kinesiska befolkningen, och som skulle slå ut ett stort antal av Kinas befolkning. En pandemi som var menad att bli upptakten till tredje världskriget.

   https://www.disclose.tv/coronavirus-outbreak-was-planned-back-in-2010-389743

 • Billy Boy & Co verkar till och med ha varit så förutseende att de redan kört en simulation på ett coronavirus-utbrott redan den 18:e oktober 2019 och d.v.s. sex veckor innan det verkliga utbrottet. Vad är oddsen för det? Han verkar ju inte bara vara en vaccincocktail-guru utan han är kanske till och med vår nye Nostradamus.

  “Bill Gates & World Economic Forum Ran Coronavirus Outbreak Simulation Just 6 Weeks Before the Real Outbreak”
  https://humansarefree.com/2020/01/bill-gates-world-economic-forum-ran-coronavirus-outbreak-simulation-just-6-weeks-before-the-real-outbreak.html

  I videoklippen så talas det bl.a. om hur staten och MSM ska motverka illvilliga rykten på nätet för att undvika panik så att “den goda staten” i lugn och ro kan sänka nålen i armen på var och en. Undra om narkolepsi blir den enda möjliga biverkningen eller om de har annat kul på lager?

  • Ja, simuleringen av Coronavirus epidemin är verkligen lite för mycket av en tillfällighet. Liknar terrordåden som sammanfaller med terrorövningar.

   Nya coronaviruset är en blandning av coronavirus och delar från ett fladdermusvirus enligt forskare men inget släktskap de emellan så det fattas ett djur på vägen som värd. https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30251-8/fulltext
   Eller så är det manipulerat i lab vilket flera källor påstår. Man ska kunna se att det är en sekvens som är infogat med genförändringsteknik.

   Virusets stora spridning kommer lagom till det Kinesiska nyåret då hela Kina reser och umgås.

   Kina och USA är i handelskrig och Kina konkurrerar med Amerikanska globala företag om ekonomisk makt i världen.

   Viruset påverkar Kinas ekonomi negativt.

   Virusepidemin kommer i en tid då nyttan och säkerheten med vacciner ifrågasätts av fler och fler. Många stater i USA och även andra länder diskuterar obligatorisk vaccination men stöter på motstånd.

   Lite för många sammanträffanden för att inte vara uttänkt?

   • Från vad jag har läst så var det de ovaccinerade som klarade sig bäst under spanska-sjukan och de vaccinerade dog som flugor. Likaså var dödligheten högre omkring de upprättade “hälsoklinikerna” under ebolapandemin som inte flög under 2014-15. Flera av läkarna på klinikerna hade rötter i biovapen-forskningen. Upploppen som dödsfallen resulterade i tillskrevs “okunniga afrikaner”, men människor är inte korkade och de ser vad som händer.

    Det som är relativt ofarligt att inandas eller svälja kan få en helt annan effekt när det injekteras rätt in i blodomloppet. Den här medvetet uppjagade hysterin kring coronaviruset kommer garanterat leda till ett snabbsläppt vaccin färdigt att användas på människor.

    Sen tror jag att motviljan mot tvångsvaccinering inte bara grundar sig i folkligt motstånd utan jag tror att det även har nått med karmalagarna att göra. Om du som en “bieffekt” skulle råka dö vid en tvångsvaccinering så bär den som har tvingat dig skulden för din död. Om du å andra sidan dör efter att frivilligt ha kavlat upp armen så är din död en konsekvens av ditt frivilliga val. Så ni måste med andra ord frivilligt bjuda in vampyren. Don’t do that…

 • Benjamin Fulford skriver 3 och 5 februari: De visste redan att detta skulle komma. Det är Nipah-viruset, och gissa vad, vita människor är i grunden immuna eftersom vi har acetylkolinas-hämmaren mot viruset.
  Enligt en källa inifrån Mossad: En sak är säker, detta virus har modifierats och kan ha alla typer av patogener blandade i det. Den släpptes som vi säger, av misstag med avsikt. Detta är slutet för kabalen. Världen vaknar upp och upptäcker lögner, manipulationer, oändliga krig och babyloniska pengamagi.

  https://www.ccn.com/could-the-deadly-coronavirus-actually-be-a-man-made-killer-disease/

  CIA-anknytna läkare säger att infogningarna gjordes så att ett fruktfladdermus-virus skulle vara smittsamt för människor. Samtidigt har kinesiska läkare upptäckt att coronaviruset är utformat för att fästa till lungreceptorer som är fem gånger vanligare hos asiatiska män än hos afrikanska eller indoeuropeiska män. Asiatiska kvinnor har också mindre än hälften av mängden av dessa receptorer än asiatiska män.

  Asiatiska hemliga källor har redan lovat att deras svar “kommer att vara oförutsägbart och värre än du kan föreställa dig.” Kineserna kommer nästan säkert att rikta sig på Shinzo Abe-regimen i Japan eftersom de har identifierats som underleverantör för denna attack mot Kina, enligt japanska militära underrättelsekällor. Så snart Abe sattes vid makten (genom val som stulits av den kazariska maffian) började han bygga en biokrigsfabrik som är förklädd som Kake Gakuin veterinärhögskola, säger japanska källor. Dessa bemannades av lärjungar från den ökända japanska fascistiska avdelningen för biokrigföring 731, konstaterar de. De upprättade också en grupp i Wuhan, enligt japanska underjordiska källor. Nazister är naturligtvis kända för sin plan att döda alla “icke-ariska” raser. Det är därför som attacken mot Kina genomförs tillsammans med en plan för att skapa mass-svält i Afrika och Indien.

  • Och här är mera:

   Bill Ryan på Project Avalon berättar i en video från år 2010 att han har intervjuat en person som var med i ett möte i “City of London” (lluminati) år 2005, där de planerade ett attentat mot Kina som handlade om att skapa en viruspandemi i Kina som skulle vara genetiskt utformat för den kinesiska befolkningen, och som skulle slå ut ett stort antal av Kinas befolkning. En pandemi som var menad att bli upptakten till tredje världskriget.

   https://www.disclose.tv/coronavirus-outbreak-was-planned-back-in-2010-389743

 • Billy Boy & Co verkar till och med ha varit så förutseende att de redan kört en simulation på ett coronavirus-utbrott redan den 18:e oktober 2019 och d.v.s. sex veckor innan det verkliga utbrottet. Vad är oddsen för det? Han verkar ju inte bara vara en vaccincocktail-guru utan han är kanske till och med vår nye Nostradamus.

  “Bill Gates & World Economic Forum Ran Coronavirus Outbreak Simulation Just 6 Weeks Before the Real Outbreak”
  https://humansarefree.com/2020/01/bill-gates-world-economic-forum-ran-coronavirus-outbreak-simulation-just-6-weeks-before-the-real-outbreak.html

  I videoklippen så talas det bl.a. om hur staten och MSM ska motverka illvilliga rykten på nätet för att undvika panik så att “den goda staten” i lugn och ro kan sänka nålen i armen på var och en. Undra om narkolepsi blir den enda möjliga biverkningen eller om de har annat kul på lager?

  • Ja, simuleringen av Coronavirus epidemin är verkligen lite för mycket av en tillfällighet. Liknar terrordåden som sammanfaller med terrorövningar.

   Nya coronaviruset är en blandning av coronavirus och delar från ett fladdermusvirus enligt forskare men inget släktskap de emellan så det fattas ett djur på vägen som värd. https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30251-8/fulltext
   Eller så är det manipulerat i lab vilket flera källor påstår. Man ska kunna se att det är en sekvens som är infogat med genförändringsteknik.

   Virusets stora spridning kommer lagom till det Kinesiska nyåret då hela Kina reser och umgås.

   Kina och USA är i handelskrig och Kina konkurrerar med Amerikanska globala företag om ekonomisk makt i världen.

   Viruset påverkar Kinas ekonomi negativt.

   Virusepidemin kommer i en tid då nyttan och säkerheten med vacciner ifrågasätts av fler och fler. Många stater i USA och även andra länder diskuterar obligatorisk vaccination men stöter på motstånd.

   Lite för många sammanträffanden för att inte vara uttänkt?

   • Från vad jag har läst så var det de ovaccinerade som klarade sig bäst under spanska-sjukan och de vaccinerade dog som flugor. Likaså var dödligheten högre omkring de upprättade “hälsoklinikerna” under ebolapandemin som inte flög under 2014-15. Flera av läkarna på klinikerna hade rötter i biovapen-forskningen. Upploppen som dödsfallen resulterade i tillskrevs “okunniga afrikaner”, men människor är inte korkade och de ser vad som händer.

    Det som är relativt ofarligt att inandas eller svälja kan få en helt annan effekt när det injekteras rätt in i blodomloppet. Den här medvetet uppjagade hysterin kring coronaviruset kommer garanterat leda till ett snabbsläppt vaccin färdigt att användas på människor.

    Sen tror jag att motviljan mot tvångsvaccinering inte bara grundar sig i folkligt motstånd utan jag tror att det även har nått med karmalagarna att göra. Om du som en “bieffekt” skulle råka dö vid en tvångsvaccinering så bär den som har tvingat dig skulden för din död. Om du å andra sidan dör efter att frivilligt ha kavlat upp armen så är din död en konsekvens av ditt frivilliga val. Så ni måste med andra ord frivilligt bjuda in vampyren. Don’t do that…

 • Bill och Melinda Gates är en del av den nya generationen globalister, nån måste ju överta när Soros snart trillar av pinn.

  Peter Grafström, Lisa Larsson, mfl gör ständigt hänvisningar till historien och hur de anser att globalister kunnat skapa sin ställning och de roller de intagit.

  Och visst måste det finnas en del sanning i deras historiska referenser när till och med SVT kan sända två avsnitt av denna sevärda historieberättelse.

  Jag kanske inte alltid till 100 % delar era analyser men visst finns det en del som styrker era påståenden, ibland kanske insikten om hur FED skapades behöver spridas.

  https://www.svtplay.se/video/23885219/usa-s-forgyllda-tid/usa-s-forgyllda-tid-avsnitt-1?start=auto

  https://www.svtplay.se/video/23974815/usa-s-forgyllda-tid/usa-s-forgyllda-tid-avsnitt-2?start=auto

  • Man ska leva i nuet men med vetskap om historien då den är orsaken till var vi är nu som den ger en fingervisning om vart vi är på väg. De som styr är inte korkade men inte heller några genier då de står på sina förfäders axlar och utnyttjar det övertag som ackumulerats över århundraden och i vissa fall kanske även årtusenden. Om någonting har fungerat tidigare så återanvänder de samma koncept, med lite smärre justeringar, för varför ändra ett vinnande koncept. Det är först när man går bortom utbildningsväsendets historieindoktrinering som världen blir lite mer begriplig.

 • Bill och Melinda Gates är en del av den nya generationen globalister, nån måste ju överta när Soros snart trillar av pinn.

  Peter Grafström, Lisa Larsson, mfl gör ständigt hänvisningar till historien och hur de anser att globalister kunnat skapa sin ställning och de roller de intagit.

  Och visst måste det finnas en del sanning i deras historiska referenser när till och med SVT kan sända två avsnitt av denna sevärda historieberättelse.

  Jag kanske inte alltid till 100 % delar era analyser men visst finns det en del som styrker era påståenden, ibland kanske insikten om hur FED skapades behöver spridas.

  https://www.svtplay.se/video/23885219/usa-s-forgyllda-tid/usa-s-forgyllda-tid-avsnitt-1?start=auto

  https://www.svtplay.se/video/23974815/usa-s-forgyllda-tid/usa-s-forgyllda-tid-avsnitt-2?start=auto

  • Man ska leva i nuet men med vetskap om historien då den är orsaken till var vi är nu som den ger en fingervisning om vart vi är på väg. De som styr är inte korkade men inte heller några genier då de står på sina förfäders axlar och utnyttjar det övertag som ackumulerats över århundraden och i vissa fall kanske även årtusenden. Om någonting har fungerat tidigare så återanvänder de samma koncept, med lite smärre justeringar, för varför ändra ett vinnande koncept. Det är först när man går bortom utbildningsväsendets historieindoktrinering som världen blir lite mer begriplig.

 • Ett bra ställe att se nyheter om coronaviruset är #coronavirus på twitter.
  Där är mycket skräp och memes, men också videoklipp från kina som folk filmat på sina mobiler. Det ser rätt ruggigt ut när folk faller samman på gatan och ligger stilla, överfulla sjukhus med flertalet döda som ligger korrodoren etc. Samt hur de blockerar vägar genom att lägga cementblock över, eller gräver sönder vägarna. Inget man gör vid en vanlig influensa direkt. Där finns även klipp från västerlänningar som bor i wuhan och berättar om sin vardag där, och de verkar iallafall ha tillgång till mat och vatten i affärerna.

 • Ett bra ställe att se nyheter om coronaviruset är #coronavirus på twitter.
  Där är mycket skräp och memes, men också videoklipp från kina som folk filmat på sina mobiler. Det ser rätt ruggigt ut när folk faller samman på gatan och ligger stilla, överfulla sjukhus med flertalet döda som ligger korrodoren etc. Samt hur de blockerar vägar genom att lägga cementblock över, eller gräver sönder vägarna. Inget man gör vid en vanlig influensa direkt. Där finns även klipp från västerlänningar som bor i wuhan och berättar om sin vardag där, och de verkar iallafall ha tillgång till mat och vatten i affärerna.

 • Varför denna hets om virus? Är helt plötsligt MSM trovärdiga? Många döda… men vilka har dött?
  Uteliggare som frusit? Multisjuka? Gamlingar på sitt yttersta?
  Detta sammanfaller med Brexit, US Corp. budgetstopp, FED kan inte höja räntan, “rättegång” mot Trump, sedan finns det säkert fler.
  Det farligaste här är rädslan.

  • Rädslan är ju den önskvärda effekten då den hindrar människor från att tänka klart. Coronavirus-hetsen kommer vara för 20 talet vad ebola-hetsen var år 2015. Bara för att inte tappa i trovärdighet som “pojken och vargen” så måste man med jämna mellanrum byta ut besten. Ropar de “Ebola kommer” och ingen blör och dör så blir det Corona istället. Men Corona är inte bara ett virus utan även en god öl. Bättre att dricka en sån istället.

    • De utnyttjar till fullo att människan är en känslovarelse. Ta bara hur de får de flesta föräldrar att tillåta att de ger deras spädbarn en vaccincocktail fylld med skadliga ämnen under den utvecklingsfas där människan är som känsligast och de gör det med känsloargument. Om du inte ger ditt barn vaccin kommer han/hon (för det finns ingen hen) kanske dö i en “livsfarlig” barnsjukdom och då är du en dålig förälder som har dödat ditt eget barn.

     • Är inte Gud “hen” enligt ärkebiskopen Antje Jackelén?

      Ärkebiskopen i Sverige, Antje Jackelén, HBTQ-prästinnan från DDR – med försmak för homosexualitet – och ärkebiskop i Sverige…

      Och biskopen i Stockholms stift, Eva Brunne, tillika brinnande homosexuell och HBTQ.

      Det är intressant med dessa “regnbågstyper”, ytterligare några prominenta potenta eminenta : ÖB-gubben, Statsministern, Svenska kyrkans ledarskikt…

      Vilka föredömen…!

      • Ja Savalle, vi har många att se upp till . . . .eller ?

       Tack för dina vänliga ord tidigare !

       Som andra här är jag skeptisk till vaccination av just det här viruset. Hörde någonstans att de områden i världen som klarade sig undan spanska sjukan, var de som vaccinet inte nådde ut till. Eller om det inte räckte till de platserna.

      • Eva-Marie, vi behöver stärka banden med vära närmaste, familjen, vännerna, grannarna, släkten…

       Det hierarkiska systemet med människor som “styr och ställer” och “vet bäst” är fördärvligt.

       Vi behöver uppskatta egenskaperna: kärlek, vishet, kraft, ordning, allvar, tålamod, medlidande – Guds egenskaper.

    • Om man via propaganda kan få människor att frivilligt “ta sprutan” eller som en ursäkt att administrera den med tvång så kan man få in viruset direkt i blodbanan där det har störst effekt. Då blir propaganda och virus en potent kombination.

 • Finns absolut ingen anledning till massvaccinering av friska människor som efter genomgång av coronavirus lär ha livslång immunitet mot det speciella och betydande motsåndskraft för alla liknande. Kom ihåg om/NÄR frågan om tvångsvaccinering kommer på tal igen. Låt inte Bill Gates dröm om att hans “snart färdiga” VACCIN snart blir rutin världen över, går i uppfyllelse. Såg att Gates “satsat 96 miljoner dollar på att bekämpa viruset”, vilket låter sjukt om han inte vet betydligt mer än vi vet….

 • Varför denna hets om virus? Är helt plötsligt MSM trovärdiga? Många döda… men vilka har dött?
  Uteliggare som frusit? Multisjuka? Gamlingar på sitt yttersta?
  Detta sammanfaller med Brexit, US Corp. budgetstopp, FED kan inte höja räntan, “rättegång” mot Trump, sedan finns det säkert fler.
  Det farligaste här är rädslan.

  • Rädslan är ju den önskvärda effekten då den hindrar människor från att tänka klart. Coronavirus-hetsen kommer vara för 20 talet vad ebola-hetsen var år 2015. Bara för att inte tappa i trovärdighet som “pojken och vargen” så måste man med jämna mellanrum byta ut besten. Ropar de “Ebola kommer” och ingen blör och dör så blir det Corona istället. Men Corona är inte bara ett virus utan även en god öl. Bättre att dricka en sån istället.

    • De utnyttjar till fullo att människan är en känslovarelse. Ta bara hur de får de flesta föräldrar att tillåta att de ger deras spädbarn en vaccincocktail fylld med skadliga ämnen under den utvecklingsfas där människan är som känsligast och de gör det med känsloargument. Om du inte ger ditt barn vaccin kommer han/hon (för det finns ingen hen) kanske dö i en “livsfarlig” barnsjukdom och då är du en dålig förälder som har dödat ditt eget barn.

     • Är inte Gud “hen” enligt ärkebiskopen Antje Jackelén?

      Ärkebiskopen i Sverige, Antje Jackelén, HBTQ-prästinnan från DDR – med försmak för homosexualitet – och ärkebiskop i Sverige…

      Och biskopen i Stockholms stift, Eva Brunne, tillika brinnande homosexuell och HBTQ.

      Det är intressant med dessa “regnbågstyper”, ytterligare några prominenta potenta eminenta : ÖB-gubben, Statsministern, Svenska kyrkans ledarskikt…

      Vilka föredömen…!

      • Ja Savalle, vi har många att se upp till . . . .eller ?

       Tack för dina vänliga ord tidigare !

       Som andra här är jag skeptisk till vaccination av just det här viruset. Hörde någonstans att de områden i världen som klarade sig undan spanska sjukan, var de som vaccinet inte nådde ut till. Eller om det inte räckte till de platserna.

      • Eva-Marie, vi behöver stärka banden med vära närmaste, familjen, vännerna, grannarna, släkten…

       Det hierarkiska systemet med människor som “styr och ställer” och “vet bäst” är fördärvligt.

       Vi behöver uppskatta egenskaperna: kärlek, vishet, kraft, ordning, allvar, tålamod, medlidande – Guds egenskaper.

    • Om man via propaganda kan få människor att frivilligt “ta sprutan” eller som en ursäkt att administrera den med tvång så kan man få in viruset direkt i blodbanan där det har störst effekt. Då blir propaganda och virus en potent kombination.

 • Finns absolut ingen anledning till massvaccinering av friska människor som efter genomgång av coronavirus lär ha livslång immunitet mot det speciella och betydande motsåndskraft för alla liknande. Kom ihåg om/NÄR frågan om tvångsvaccinering kommer på tal igen. Låt inte Bill Gates dröm om att hans “snart färdiga” VACCIN snart blir rutin världen över, går i uppfyllelse. Såg att Gates “satsat 96 miljoner dollar på att bekämpa viruset”, vilket låter sjukt om han inte vet betydligt mer än vi vet….

 • När massvaccinering tvingas på oss, tror jag att förstadiet till coronavirusets ges i första sprutan, och någon månad senare i samband med sista spruta har vi berövats allt motståndskraft.

 • Gerald Celentes kommentar idag:

  “While it is difficult to forecast how fast and wide the virus will grow, to date only 106 have died in a nation of 1.4 billion people. And most of the victims were chronically ill before the getting the virus.

  Further, the coronavirus contagion is being compared to the outbreak of SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) in late 2002. Yet, only 800 people died back then in a world population of 6.3 billion.

  Thus, comparing the facts and reality to the media hype and government fears, unless coronavirus is extremely worse than SARS, the real health risks will be minimal and negative economic implications will short term.”

 • När massvaccinering tvingas på oss, tror jag att förstadiet till coronavirusets ges i första sprutan, och någon månad senare i samband med sista spruta har vi berövats allt motståndskraft.

 • Gerald Celentes kommentar idag:

  “While it is difficult to forecast how fast and wide the virus will grow, to date only 106 have died in a nation of 1.4 billion people. And most of the victims were chronically ill before the getting the virus.

  Further, the coronavirus contagion is being compared to the outbreak of SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) in late 2002. Yet, only 800 people died back then in a world population of 6.3 billion.

  Thus, comparing the facts and reality to the media hype and government fears, unless coronavirus is extremely worse than SARS, the real health risks will be minimal and negative economic implications will short term.”

 • Tillgång och efterfrågan, avkastningen håvar man in när tiden är inne.
  Allt handlar om pengar, vaccin fungerar inte.

  Oberoende analys – vad vacciner innehåller, OBS innehåller desto mer än enbart dessa element som undersökts, läs gärna Linda Karlströms bok, Vacciner – Risker och skador.

  Gladpak – av galenskaparna, går aldrig ur tiden 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=0wy51Tqlgzw

  Man kan ev. tacka nej till vaccin även om det skulle bli obligatorisk vaccinering.
  https://halsomedveten.se/index.php?ID=122&news=170

  • ang “Man kan ev. tacka nej till vaccin även om det skulle bli obligatorisk vaccinering”
   Undantag av religiösa skäl och hälsoskäl är borttaget för barn i Californien:
   “California Senate Bill 277 (SB277) is a California law that removed personal belief as a reason for an exemption from the vaccination requirements for entry to private or public elementary or secondary schools in California, as well as day care centers. The bill was passed in the California State Senate in June 2015 and signed into law by Governor Jerry Brown on June 30, 2015”

   • Tack, Marie!

    Vi läser: “removed personal belief as a reason for an exemption”.

    Lagar, nystiftade eller befintliga, kan förvandla vårt samvete och övertygelse till en kriminell handling!!!

    Lagar stiftas av knapptryckare i Sverige – och “omsorgsfullt” vägledda jurister i EU.

    Lagar kan vara orättfärdiga när de initieras av människor med onda avsikter.

    Och därigenom att laglösheten förökas, skall kärleken hos de flesta kallna.
    (Matteus 24:12)

 • Det lär ha varit en tysk militär besökare i Usa som efter första världskriget har vidarebefordrat påståenden om att det var Usa som orsakade spanska sjukan.
  Frågan är varför Usa skulle dela med sig av den informationen eller desinformationen.
  Vid den tiden hade Rockefellers finansierat Kaiser Wilhelm-institutet för eugenisk forskning så sant eller ej så kan det ha varit et tips eller hot….
  Och Bill Gates behövs nog inte för att ta fram biostridsmedel, det finns nog andra som fixar det.
  I mina ögon tycks det förhålla sig så att han var utvald inom oligarkin/aristokratins led för den karriär som berikat honom. Och i utbyte mot den fördelen får dom använda honom som en poster för allt möjligt, för att inte folk skall komma närmare sanningen.
  Jag tror att eliterna gör så för att det inte skall bli uppenbart att det är en oligarki och ingen marknadsekonomi. Dom låter en del ur deras egna led spela att dom startat från små omständigheter men utgör i verkligheten en fasad för oligarkin. Det hindrar inte att hög kvalitet KAN resultera, men det döljer att Usa gör det som dom kritiserat andra för: att ‘snedvrida konkurrensen’ med statliga subventioner etc. Usas system är lika snedvridet om man kallar andras subventioner snedvridande. Men Usa döljer sitt systems inbyggda konkurrenshindrande funktion för alla utanför oligarkin.
  Deras stora begåvning ligger i att skapa illusioner.

  • PG skriver:”Dom låter en del ur deras egna led spela att dom startat från små omständigheter men utgör i verkligheten en fasad för oligarkin.”

   Jag instämmer till fullo. Några få personer förs fram som galjonsfigurer, medan de andra i kabalen verkar i största möjliga hemlighet.

   Familjen Wallenbergs motto: “ATT VERKA UTAN ATT SYNAS”.

   I mars 2016 hade The Economist en artikel om familjen Wallenberg med rubriken ”En nordisk pyramid”.
   Artikeln framhåller att det är märkligt att ett land som är känt för sina omfördelande skatter samtidigt kan ha en ekonomisk elit bestående av så få personer där en enda familj dessutom har en sådan särställning.
   The Economist konstaterar att den rikaste procenten i Sverige kontrollerar nästan en fjärdedel av landets rikedomar.

   Bill Gates och George Soros är typexempel på personer som hålls fram som galjonsfigurer.

   För inte så länge sedan var några av kabalens viktiga sammanslutningar okända för allmänheten.

   Jim Tucker avslöjade existensen av Bilderberg Group och John Coleman avslöjade existensen av Committee of 300.

   Jacob Wallenberg finns tillsammans med tre andra svenskan på deltagarlistan för Committee of 300. George Soros och Bill Gates är också med. Det är enormt mäktiga människor på listan!

   Här är en någolunda aktuell lista i bokstavsordning:

   http://www.geschichteinchronologie.com/welt/300/Coleman/Dt/000b-Komitee-300-mitglieder.html

  • Peter G. Precis. Oligarkin putter fram världens rikaste (yeah right) för att saluföra deras egna idéer och det är priset för hans framgång. Staten kan på ett mycket enkelt sätt registerföra en s.k. “nobody” som med två tomma händer helt plötsligt skapade ett imperium. När det i själva verket har pumpats in en outsinlig ström av cash redan från början. Vad gäller just Microsoft Windows så har ju de dominerat marknaden under många år och med alla inbyggda svagheter säkert tjänat Bills skapare väl.

   Har för mig att ett flygplan med utvecklare av ett konkurrerande operativsystem kraschade i Japan under upptakten av Bills lilla saga och detta var definitivt gynnsamt för Windows framgång. Men det, som så mycket annat, kan säkert också ha varit en ren tillfällighet.

   Sen tror jag att människor kan bygga upp saker med två tomma händer men att det vid någon nivå behöver tillåtelse för att kunna fortsätta. Tittar man på alla dessa rika knösar så brukar de ju säga i princip samma sak som om de vore klonade. Men även detta kan också vara en ren tillfällighet.

   • “Sen tror jag att människor kan bygga upp saker med två tomma händer men att det vid någon nivå behöver tillåtelse för att kunna fortsätta.”

    Sanna ord , Lisa (även för själen – med din klokhet!).

    Individer som jobbar hårt och är “street-smart” kan komma rätt långt när det gäller att bygga upp en förmögenhet.

    – Men de tillåts aldrig att bli någon maktfaktor att ta hänsyn till.

    Jag anser att det kontrollsystem – som övervakar allt – endast tillåter individer att beträda mäktiga positioner om de underordnar sig dem som byggt upp kontrollsystemet, genom att svära trohet och lydnad till dem.

    Lyssna till John F. Kennedy här (efter 6 minuter och 37 sekunder)!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=F-AZV3qnwkA

    (JFK on Secret Societies | “The President and the Press” Speech (Full) HD)

    • Gång på gång på gång har jag försökt att rikta uppmärksamheten mot det överhängande hotet mot vår frihet.

     Reaktionen: Strid om ord och om ägget var ägget ska knäckas…

     “Men när Gulliver får reda på att lilliputanerna krigar mot den närliggande ön Blefuscu om så triviala ting som från vilken ända man skall knäcka ett ägg förstår Gulliver att han måste ge sig av.”
     Wikipedia

     För helvete! Sansa er!

     Och när det ändå gäller helvetet…

     En fantastisk kombination:

     Tidens Fullbordan + Madeleines ögonstenar

     I slutet av följande föredrag hittar du mer om det:

     https://www.youtube.com/watch?v=iFIUf9R0t2s
     (0:27 / 24:11
     Madeleine Wallgren: Den rike mannen och Lasarus, del 1)

     Madeleine är prästvigd och den mest insiktsfulla och Bibel-förstående människa jag någonsin mött här i livet, om än endast här på internet – och alldeles nyligen.

     Här: den andra delen:

     https://www.youtube.com/watch?v=O4QQwZ9X9Sc
     (Madeleine Wallgren: Den rike mannen & Lasarus, del 2 (av 2))

     Och fan ta dig, Torbjörn, om du censurerar detta!

      • Kära, Eva-Marie!

       Du, i HÖG GRAD har fått mig att återuppta kampen.

       Jag gillar aldrig när någon försöker pusha mig…

       Du är i mina ögon alltid klok och omdömesgill.

       Jag har enormt stor respekt för de riktigt kunniga och kloka, men du och andra ödmjuka människor har gett mig MEST.

       Jag är kanske ännu en tid en kämpe, men utan respons från människorna i sin bekväma fåtölj, skiter jag snart i dem!

    • Rättar du inte in dig i ledet och tjänar systemet så kan de antingen svärta ner dig så att du försvinner eller som sista utväg få dig mördad och allt däremellan. Det här är människor som har styrt i årtusenden och med varje generation förfinat sina metoder, så dom vet vad dom gör. Men nu för tiden styr de genom bulvaner i flera led och det går ju inte att sätta fingret på det som är osynligt för ögat. Det måste roa dem enormt att de flesta inte ser igenom illusionen.

 • Det skulle vara intressant att se vem/vilka som äger patentet till coronaviruset och vilka kundlistor som cirkulerat med identietsstulna FÖRNAMN EFTERNAMN precis som i Fanny Freddie MERS lånen. Intelletual Property Rights under concealed agreements. Automatsierad AI kloning av JANE DOES i miljontal är BIG BUCKS. Det finns en marknad här. Bara för att vara riktigt konspiratorisk skulle det vara ännu mer intressant att se när JANE DOE beräknats gå vidare så man kan plantera in ett självförstörande virus innan den 70 åriga rätten till “roylaties” går ut. Man kan ju aldrig vara riktigt säker på att alla JANE DOES som stryker med inte ger en avkastning till den som äger corona virus patentet. Med tanke på et heliga havet äger patent till blodplasma som kommer med ur baksidans produkter (provtagningar) så finns ju möjlgheten att man studerar vilka som är benägna att uppvisa kraftiga symptom på olika främmande objekt i kroppen. Om jag inte visste bättre och skulle jag nog tro att det jag sjlv skrivit är det sjukaste jag hört på länge. Men det är bara att ha skrapat på ytan. Inte utövar man target practice på allvar, bara i krigslekar.

 • Tillgång och efterfrågan, avkastningen håvar man in när tiden är inne.
  Allt handlar om pengar, vaccin fungerar inte.

  Oberoende analys – vad vacciner innehåller, OBS innehåller desto mer än enbart dessa element som undersökts, läs gärna Linda Karlströms bok, Vacciner – Risker och skador.

  Gladpak – av galenskaparna, går aldrig ur tiden 🙂
  https://www.youtube.com/watch?v=0wy51Tqlgzw

  Man kan ev. tacka nej till vaccin även om det skulle bli obligatorisk vaccinering.
  https://halsomedveten.se/index.php?ID=122&news=170

  • ang “Man kan ev. tacka nej till vaccin även om det skulle bli obligatorisk vaccinering”
   Undantag av religiösa skäl och hälsoskäl är borttaget för barn i Californien:
   “California Senate Bill 277 (SB277) is a California law that removed personal belief as a reason for an exemption from the vaccination requirements for entry to private or public elementary or secondary schools in California, as well as day care centers. The bill was passed in the California State Senate in June 2015 and signed into law by Governor Jerry Brown on June 30, 2015”

   • Tack, Marie!

    Vi läser: “removed personal belief as a reason for an exemption”.

    Lagar, nystiftade eller befintliga, kan förvandla vårt samvete och övertygelse till en kriminell handling!!!

    Lagar stiftas av knapptryckare i Sverige – och “omsorgsfullt” vägledda jurister i EU.

    Lagar kan vara orättfärdiga när de initieras av människor med onda avsikter.

    Och därigenom att laglösheten förökas, skall kärleken hos de flesta kallna.
    (Matteus 24:12)

  • I intervjun talas det om wissleblowers / visselblåsare – personer med kunskap om det onda som sker, som berättar sanningen.

   – Var är våra svenska visselblåsare?

   Vikingarna lär ha varit modiga…

   – Sluta upp med att vara veka och undvikande, alla NI SOM VET VAD SOM SKER!

   Om du kniper tyst, kan du kanske fördröja dina svårigheter, men vill du gå under utan att aldrig ens ha försökt att kämpa för sanningen, för dina barn, för ditt land!

   • Savalle, jag har nu lyssnat igenom Bittners intervju med MZ och det finns ett avsnitt ganska långt in i intervjun som stämmer rätt väl med en tanke som börjat gnaga i mitt huvud, dvs mitt huvud är som vanligt fyllt med politik.

    Globalisterna börjar nu få ganska bråttom i sin strävan att få bort Donald Trump inför valet i November.

    När inte Impeachment leken fungerar så måste dessa globalister öka insatserna ordentligt och det är bråttom.

    På sedvanligt sätt använder de då sitt yttersta vapen, dvs pengarnas makt.

    Om globalisterna snabbt lyckas sätta skräck i hela världen mha ett patenterat virus så går ju hela världsekonomin snabbt över i recession och det drabbar då även USA, då kommer demokraterna att omedelbart kunna hävda att den börsuppgång som drivs av Trumps offensiva politik nu är bruten.

    Helt plötsligt kan Trump få svårigheter att vinna den jordskredsseger som han annars skulle ha vunnit i November.

    Dessa globalister (i detta fall Big Pharma) samarbetar ju mycket nära med Deep State och de korrupta Demokraterna, de skyr inga medel för att kunna fortsätta med sin korrupta verksamhet.

    Att man implementerar detta virus först i Kina är ingen tillfällighet, dvs man vill skrämma kineserna först och går deras ekonomi ned först så inser alla inkl Trump att kinesernas nedgång påverkar den globala ekonomin.

    Trumps handelsavtal del 2 med Kina går därmed i baklås och globalisterna fortsätter då att styra den ekonomiska utvecklingen på global nivå.

    Globalisterna riskerar inte sina investeringar i Kina om de via Bill Gates erbjuder ett vaccin som löser kinesernas och den övriga världens problem, att globalisernas tjänar grova pengar på ett vaccin försvinner ur rampluset och ordningen är återställd.

    Jag är medveten om att detta ligger nära en konspirationsteoretisk nivå, men nog är det konstigt att det alltid är olika virus etc som numera utlöser global panik.

    • Jan Norberg, till och med du som är så modig och frispråkig tycks darra lite när du redogör för ett möjligt konspirations-scenario!

     Så här skriver Ingemar Ljungqvist i en kommentar till sin artikel här på Newsvoice “Ljungqvist: 5G är globalisternas nya vapensystem”:

     “Upptäckte en miss som gjorts vid redigeringen. Där har ordet ”konspirationsteori” felaktigt smugit sig in. Det ordet uppfanns av CIA några år efter mordet på John F Kennedy för att klistras på de som hade andra uppfattningar än de officiella. Därmed kunde man styra över debatten på ”att skjuta budbäraren” , istället för att diskutera sakfrågan.
     Det ordet tillhör det Orwellska språket.”

     Den så insiktsfulle och kloke Edward Griffin säger att det knappast finns en enda större historisk händelse som inte bygger på en konspiration.

     Här är ett ENORMT VIKTIGT, lättlyssnat och briljant föredrag av Edward Griffin, som är i allra högsta grad aktuellt för oss här och nu och som GER HOPP:

     https://www.youtube.com/watch?v=ynVqPnMQ2sI

     (The Quigley Formula – G. Edward Griffin lecture)

 • Spanska sjukan borde egentligen kallas för Amerikanska sjukan, eftersom den startade i USA, i Camp Funston, Fort Riley, Kansas. Denna skapade vaccineringssjukdom började på morgonen 11 mars, 1918 i Camp Funston, Fort Riley, Kansas och slutade med en pandaepedemi med 500 miljoner insjuknande, där 20 till 40 miljoner dog globalt, i Sverige dog till slut 35 000.

  nr 16, 2004, sidaIllustrerad Vetenskapn 49. bekräftar att Spanska sjukan började inte i Spanien!

  • Här skriver samhällskritikern William Engdahl om den världsomfattande organisationen Médecins Sans Frontières (Läkare Utan Gränser) och andra så kallade NGO-organisationer (Non Governmental Organizations):

   https://www.bokus.com/bok/9783864456404/geheimakte-ngos/

   Boken redogör för en mängd så kallade humanitära organisationers DEPOPULATIONS-agenda, Läkare Utan Gränser har en central roll i denna agenda, enligt Engdahl.

   Det är en omskakande läsning! Boken finns tyvärr ännu bara på tyska.

   William Engdahl har skrivit en rad böcker som blottlägger agendan hos DEEP STATE i USA.

   Vi har tidigare här på bloggen diskuterat trovärdigheten hos William Engdahl. Han är mycket uppskattad i Kina och han kritiserar skarpt USA, men jag anser att den kritik han framför i sina böcker är väl underbyggd och bör tas på allvar.

  • Spanska sjukan började inte i Spanien . Orsaken till namnet är tydligen att det rådde sekretess och censur i de krigförande länderna . När sjukdomen uppenbarade sig i Spanien blev den allmänt känd i Sverige .

 • Spanska sjukan som dödade tiotals miljoner kom från Amerikanska soldater i slutet av första världskriget efter att de blivit vaccinerade, och vaccinet togs fram av Rockefellerklanen.

  • Menar du att man plötsligt, kanske om ca två veckor, då vi bör ha ca 200 000 fall och 6000 dödsfall, kommer “de dag och natt-arbetande vetenskapsmännen upp med ett vaccin”, som resten av världen då köper likt svninfluensavaccinet. Alltså betalar man då “hur mycket som helst för”, med våra skattepengar, och de flesta av oss köar villigt då efter att vi skrämts upp ordentligt. Inga garantier, men kanske går det åt fel håll, så att en verklig pandemi då utlöses genom att vaccinet “ej hade testats tillräckligt”. Eller vad menar du?

   • Spanska sjukan skördade många offer p.g.a. lunginflammationen som blev en följdsjukdom och som i sin tur utlöste hypercytokinemia som är en överreaktion av kroppens eget immunförsvar, ofta med dödlig utgång.

  • Pandemin kommer lägligt inför det ekonomiska haveriet, och blir på så sätt scapegoat för fallande börskurser, arbetslöshet i tsunamihöjd, samt nödvändigheten med en reset som skriver av skulderna och inför medborgarlön med krav på chippning. En saftigt steg mot den totala kontrollen av mänskligheten.

  • Det är ju inte utan att det kan ligga något i det att vacciner kan utlösa eller spä på epidemier. Tänkte på det när jag läste om mässlings utbrotten i höstas på bla Samoa. Där hade man ju dragit igång en vaccinationskampanj för mässling i oktober och så kom den här sk epidemin igång i slutet av november och december.

 • Det lär ha varit en tysk militär besökare i Usa som efter första världskriget har vidarebefordrat påståenden om att det var Usa som orsakade spanska sjukan.
  Frågan är varför Usa skulle dela med sig av den informationen eller desinformationen.
  Vid den tiden hade Rockefellers finansierat Kaiser Wilhelm-institutet för eugenisk forskning så sant eller ej så kan det ha varit et tips eller hot….
  Och Bill Gates behövs nog inte för att ta fram biostridsmedel, det finns nog andra som fixar det.
  I mina ögon tycks det förhålla sig så att han var utvald inom oligarkin/aristokratins led för den karriär som berikat honom. Och i utbyte mot den fördelen får dom använda honom som en poster för allt möjligt, för att inte folk skall komma närmare sanningen.
  Jag tror att eliterna gör så för att det inte skall bli uppenbart att det är en oligarki och ingen marknadsekonomi. Dom låter en del ur deras egna led spela att dom startat från små omständigheter men utgör i verkligheten en fasad för oligarkin. Det hindrar inte att hög kvalitet KAN resultera, men det döljer att Usa gör det som dom kritiserat andra för: att ‘snedvrida konkurrensen’ med statliga subventioner etc. Usas system är lika snedvridet om man kallar andras subventioner snedvridande. Men Usa döljer sitt systems inbyggda konkurrenshindrande funktion för alla utanför oligarkin.
  Deras stora begåvning ligger i att skapa illusioner.

  • PG skriver:”Dom låter en del ur deras egna led spela att dom startat från små omständigheter men utgör i verkligheten en fasad för oligarkin.”

   Jag instämmer till fullo. Några få personer förs fram som galjonsfigurer, medan de andra i kabalen verkar i största möjliga hemlighet.

   Familjen Wallenbergs motto: “ATT VERKA UTAN ATT SYNAS”.

   I mars 2016 hade The Economist en artikel om familjen Wallenberg med rubriken “En nordisk pyramid”.
   Artikeln framhåller att det är märkligt att ett land som är känt för sina omfördelande skatter samtidigt kan ha en ekonomisk elit bestående av så få personer där en enda familj dessutom har en sådan särställning.
   The Economist konstaterar att den rikaste procenten i Sverige kontrollerar nästan en fjärdedel av landets rikedomar.

   Bill Gates och George Soros är typexempel på personer som hålls fram som galjonsfigurer.

   För inte så länge sedan var några av kabalens viktiga sammanslutningar okända för allmänheten.

   Jim Tucker avslöjade existensen av Bilderberg Group och John Coleman avslöjade existensen av Committee of 300.

   Jacob Wallenberg finns tillsammans med tre andra svenskan på deltagarlistan för Committee of 300. George Soros och Bill Gates är också med. Det är enormt mäktiga människor på listan!

   Här är en någolunda aktuell lista i bokstavsordning:

   http://www.geschichteinchronologie.com/welt/300/Coleman/Dt/000b-Komitee-300-mitglieder.html

  • Peter G. Precis. Oligarkin putter fram världens rikaste (yeah right) för att saluföra deras egna idéer och det är priset för hans framgång. Staten kan på ett mycket enkelt sätt registerföra en s.k. “nobody” som med två tomma händer helt plötsligt skapade ett imperium. När det i själva verket har pumpats in en outsinlig ström av cash redan från början. Vad gäller just Microsoft Windows så har ju de dominerat marknaden under många år och med alla inbyggda svagheter säkert tjänat Bills skapare väl.

   Har för mig att ett flygplan med utvecklare av ett konkurrerande operativsystem kraschade i Japan under upptakten av Bills lilla saga och detta var definitivt gynnsamt för Windows framgång. Men det, som så mycket annat, kan säkert också ha varit en ren tillfällighet.

   Sen tror jag att människor kan bygga upp saker med två tomma händer men att det vid någon nivå behöver tillåtelse för att kunna fortsätta. Tittar man på alla dessa rika knösar så brukar de ju säga i princip samma sak som om de vore klonade. Men även detta kan också vara en ren tillfällighet.

   • “Sen tror jag att människor kan bygga upp saker med två tomma händer men att det vid någon nivå behöver tillåtelse för att kunna fortsätta.”

    Sanna ord , Lisa (även för själen – med din klokhet!).

    Individer som jobbar hårt och är “street-smart” kan komma rätt långt när det gäller att bygga upp en förmögenhet.

    – Men de tillåts aldrig att bli någon maktfaktor att ta hänsyn till.

    Jag anser att det kontrollsystem – som övervakar allt – endast tillåter individer att beträda mäktiga positioner om de underordnar sig dem som byggt upp kontrollsystemet, genom att svära trohet och lydnad till dem.

    Lyssna till John F. Kennedy här (efter 6 minuter och 37 sekunder)!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=F-AZV3qnwkA

    (JFK on Secret Societies | “The President and the Press” Speech (Full) HD)

    • Gång på gång på gång har jag försökt att rikta uppmärksamheten mot det överhängande hotet mot vår frihet.

     Reaktionen: Strid om ord och om ägget var ägget ska knäckas…

     “Men när Gulliver får reda på att lilliputanerna krigar mot den närliggande ön Blefuscu om så triviala ting som från vilken ända man skall knäcka ett ägg förstår Gulliver att han måste ge sig av.”
     Wikipedia

     För helvete! Sansa er!

     Och när det ändå gäller helvetet…

     En fantastisk kombination:

     Tidens Fullbordan + Madeleines ögonstenar

     I slutet av följande föredrag hittar du mer om det:

     https://www.youtube.com/watch?v=iFIUf9R0t2s
     (0:27 / 24:11
     Madeleine Wallgren: Den rike mannen och Lasarus, del 1)

     Madeleine är prästvigd och den mest insiktsfulla och Bibel-förstående människa jag någonsin mött här i livet, om än endast här på internet – och alldeles nyligen.

     Här: den andra delen:

     https://www.youtube.com/watch?v=O4QQwZ9X9Sc
     (Madeleine Wallgren: Den rike mannen & Lasarus, del 2 (av 2))

     Och fan ta dig, Torbjörn, om du censurerar detta!

      • Kära, Eva-Marie!

       Du, i HÖG GRAD har fått mig att återuppta kampen.

       Jag gillar aldrig när någon försöker pusha mig…

       Du är i mina ögon alltid klok och omdömesgill.

       Jag har enormt stor respekt för de riktigt kunniga och kloka, men du och andra ödmjuka människor har gett mig MEST.

       Jag är kanske ännu en tid en kämpe, men utan respons från människorna i sin bekväma fåtölj, skiter jag snart i dem!

    • Rättar du inte in dig i ledet och tjänar systemet så kan de antingen svärta ner dig så att du försvinner eller som sista utväg få dig mördad och allt däremellan. Det här är människor som har styrt i årtusenden och med varje generation förfinat sina metoder, så dom vet vad dom gör. Men nu för tiden styr de genom bulvaner i flera led och det går ju inte att sätta fingret på det som är osynligt för ögat. Det måste roa dem enormt att de flesta inte ser igenom illusionen.

 • Det skulle vara intressant att se vem/vilka som äger patentet till coronaviruset och vilka kundlistor som cirkulerat med identietsstulna FÖRNAMN EFTERNAMN precis som i Fanny Freddie MERS lånen. Intelletual Property Rights under concealed agreements. Automatsierad AI kloning av JANE DOES i miljontal är BIG BUCKS. Det finns en marknad här. Bara för att vara riktigt konspiratorisk skulle det vara ännu mer intressant att se när JANE DOE beräknats gå vidare så man kan plantera in ett självförstörande virus innan den 70 åriga rätten till “roylaties” går ut. Man kan ju aldrig vara riktigt säker på att alla JANE DOES som stryker med inte ger en avkastning till den som äger corona virus patentet. Med tanke på et heliga havet äger patent till blodplasma som kommer med ur baksidans produkter (provtagningar) så finns ju möjlgheten att man studerar vilka som är benägna att uppvisa kraftiga symptom på olika främmande objekt i kroppen. Om jag inte visste bättre och skulle jag nog tro att det jag sjlv skrivit är det sjukaste jag hört på länge. Men det är bara att ha skrapat på ytan. Inte utövar man target practice på allvar, bara i krigslekar.

 • Annika Dahlqvist rekommenderar i förebyggande syfte att intaga C-vitamin-askorbinsyra i gramdoser, Zink, D-vitamin, Magnesium, Selen och vid insjuknande KS en matsked 3x dagligen.
  Själv tar jag alltid dessa vitaminer året runt + KS till kväll och morgon.
  Rekomenderas till framförallt ungdomar och unga vuxna samt multisjuka.
  Vaccinera aldrig mot influensa då insjuknande i just denna sjukdommen blir långt mycket värre. Bygg upp ett kroppseget immunförsvar utan gifter. Se till att vara förkyld ibland och framförallt när barnbarn som börjat dagis blir förkylt och snorigt. Nya virus och bakterier måste i dagens rådande regim presenteras för ditt immunförsvar när du är frisk! Men hur många tänker på det när man mår bra. Själv tänker jag alltid så här och det är inte alltid jag blir sjuk då mitt immunförsvar alltid är tipptopp utan alkohol och socker i blodet!

 • Varför just 33 miljoner döda? Varför inte 32 eller 34? Frimurarna har en fixering kring 33 och en hel del andra sifferkombinationer. Henry Makow har en notis om detta. https://www.henrymakow.com/2020/01/Numbers-Show-Masonic-Conspiracy-Against-Humanity.html

  Men den här numerologin går igen i en massa planerade historiska händelser som t.ex. landstigningen på stranden i Normandie under WWII, där en massa människor maldes ned i ett enda stort planerat blodsoffer, som startade kl 06:30 den 6:e juni vilket betyder att de missade 666 med en halvtimme.

  Känner man till denna fixering kring dessa sifferkombinationer så får både datum för händelser som “prognoserna” för antalet döda i framtiden en mer planerad betydelse än en slumpmässig sådan.

  Sen kan man faktiskt undra hur man kan gå från att skapa ett taskigt operativsystem till att bli en domedagsprofet.

  • Beträffande DOS så skapade Bill Gates inte operativsystement själv. Men det var definitivt taskigt. ABC-80 hade både bättre och snabbare bakgrundsrutiner än de som Gates lyckades sälja till IBM, med ett invecklat kontrakt som IBM till slut skrev på efter att ha tröttnat på Gates idoga små ändringar. IBM ville komma igång med sin första PC efter att ha sett Apple-succen, och Gates höll på att låsa upp dem för livet. IBM kände inte till att Gates ändringar var noga planlagda av Gates far som var jurist, så dom skrattade bort det hela. Slutkontraktet låste upp IBM och gav Gates nätverk och de inkomster som resten av förmögenheten byggdes upp på. Kanske Gates själv nu tror att han är en övermänniska då han tjänat så mycket pengar/kunnat lura så stora företag. Men “Ubermenschen” fanns det gott om i Tyskland under Hitler.

  • I intervjun talas det om wissleblowers / visselblåsare – personer med kunskap om det onda som sker, som berättar sanningen.

   – Var är våra svenska visselblåsare?

   Vikingarna lär ha varit modiga…

   – Sluta upp med att vara veka och undvikande, alla NI SOM VET VAD SOM SKER!

   Om du kniper tyst, kan du kanske fördröja dina svårigheter, men vill du gå under utan att aldrig ens ha försökt att kämpa för sanningen, för dina barn, för ditt land!

   • Savalle, jag har nu lyssnat igenom Bittners intervju med MZ och det finns ett avsnitt ganska långt in i intervjun som stämmer rätt väl med en tanke som börjat gnaga i mitt huvud, dvs mitt huvud är som vanligt fyllt med politik.

    Globalisterna börjar nu få ganska bråttom i sin strävan att få bort Donald Trump inför valet i November.

    När inte Impeachment leken fungerar så måste dessa globalister öka insatserna ordentligt och det är bråttom.

    På sedvanligt sätt använder de då sitt yttersta vapen, dvs pengarnas makt.

    Om globalisterna snabbt lyckas sätta skräck i hela världen mha ett patenterat virus så går ju hela världsekonomin snabbt över i recession och det drabbar då även USA, då kommer demokraterna att omedelbart kunna hävda att den börsuppgång som drivs av Trumps offensiva politik nu är bruten.

    Helt plötsligt kan Trump få svårigheter att vinna den jordskredsseger som han annars skulle ha vunnit i November.

    Dessa globalister (i detta fall Big Pharma) samarbetar ju mycket nära med Deep State och de korrupta Demokraterna, de skyr inga medel för att kunna fortsätta med sin korrupta verksamhet.

    Att man implementerar detta virus först i Kina är ingen tillfällighet, dvs man vill skrämma kineserna först och går deras ekonomi ned först så inser alla inkl Trump att kinesernas nedgång påverkar den globala ekonomin.

    Trumps handelsavtal del 2 med Kina går därmed i baklås och globalisterna fortsätter då att styra den ekonomiska utvecklingen på global nivå.

    Globalisterna riskerar inte sina investeringar i Kina om de via Bill Gates erbjuder ett vaccin som löser kinesernas och den övriga världens problem, att globalisernas tjänar grova pengar på ett vaccin försvinner ur rampluset och ordningen är återställd.

    Jag är medveten om att detta ligger nära en konspirationsteoretisk nivå, men nog är det konstigt att det alltid är olika virus etc som numera utlöser global panik.

    • Jan Norberg, till och med du som är så modig och frispråkig tycks darra lite när du redogör för ett möjligt konspirations-scenario!

     Så här skriver Ingemar Ljungqvist i en kommentar till sin artikel här på Newsvoice “Ljungqvist: 5G är globalisternas nya vapensystem”:

     “Upptäckte en miss som gjorts vid redigeringen. Där har ordet “konspirationsteori” felaktigt smugit sig in. Det ordet uppfanns av CIA några år efter mordet på John F Kennedy för att klistras på de som hade andra uppfattningar än de officiella. Därmed kunde man styra över debatten på “att skjuta budbäraren” , istället för att diskutera sakfrågan.
     Det ordet tillhör det Orwellska språket.”

     Den så insiktsfulle och kloke Edward Griffin säger att det knappast finns en enda större historisk händelse som inte bygger på en konspiration.

     Här är ett ENORMT VIKTIGT, lättlyssnat och briljant föredrag av Edward Griffin, som är i allra högsta grad aktuellt för oss här och nu och som GER HOPP:

     https://www.youtube.com/watch?v=ynVqPnMQ2sI

     (The Quigley Formula – G. Edward Griffin lecture)

 • Tack för artikeln, intressant att läsa.
  Man undrar ju lite om Gates genmodifierade variant och ursprunget till detta utbrottet. Och tack Sten för tipset om slemförtunnande medel. Jag bor i landet med näst högst andel smittade så det är nog en bra ide att vara förberedd.

 • Corona-viruset kanske inte är så naturligt som man skriver i massmedia. Här är några kontroversiella åsikter som antyder att viruset är avsiktligt tillverkat för att döda människor. En teori som jag själv är mer benägen att tro på än det som massmedia säger.

  Benjamin Fulford skriver den 27 januari 2020: Precis när detta nyhetsbrev var på väg att offentliggöras, kontaktade en hög nivå CIA-person oss och sa: ”Detta är inte ett coronavirus. Det är Nipah-viruset som är orsakad av fruktfladdermus. Det finns cykler med mycket mer virulenta stammar av Nipah-viruset. WHO (som jag forskar med) visste om detta i augusti 2018. Det är zoonotiskt. ”Kina kommer snart att få en total lockdown. Hong Kong kommer att förstöras ekonomiskt. Detta virus går globalt. Pandemin är redan här. WHO försenar att kalla det vad det är för att de är skiträdda. ”Enligt min professionella medicinska åsikt är detta den stora affären, min vän. Sanningen täcks som vanligt över av den styrande globala kabalen.
  ”Allt detta är en konstruktion som de styrande håller på att förlora kontrollen över. ”Om Kina går in i ett fullständigt lockdown så kommer den globala ekonomiska kollapsen till fritt fall. Det är Game Over och en återställning kommer att äga rum. ” https://benjaminfulford.net/

  26 januari 2020. David Zublick säger i den här videon att Corona-viruset, som är ett bio-vapen, är tillverkat av eliten, globalisterna, i avsikt att döda människor och göra dem sjuka, och att detta virus ska skapa kaos runt om i världen, och i förlängningen kommer myndigheterna att beordra alla människor att vaccinera sig mot detta virus, med ett vaccin som starkt kan ifrågasättas.
  https://www.youtube.com/watch?v=NR1gAHX49ZY

  En kort sammanfattning från en andlig hemsida som skriver den 24 januari, om vad som sker angående Coronaviruset, sett ur det andliga perspektivet: Era”Superbugs” är virus som har skapats för att döda människor, så också Corona-viruset. Förstå att det här är en del av Agenda 21. The Deep State, som äger massmedia, har för avsikt att sprida rädsla och panik med detta virus.

 • Spanska sjukan borde egentligen kallas för Amerikanska sjukan, eftersom den startade i USA, i Camp Funston, Fort Riley, Kansas. Denna skapade vaccineringssjukdom började på morgonen 11 mars, 1918 i Camp Funston, Fort Riley, Kansas och slutade med en pandaepedemi med 500 miljoner insjuknande, där 20 till 40 miljoner dog globalt, i Sverige dog till slut 35 000.

  nr 16, 2004, sidaIllustrerad Vetenskapn 49. bekräftar att Spanska sjukan började inte i Spanien!

  • Här skriver samhällskritikern William Engdahl om den världsomfattande organisationen Médecins Sans Frontières (Läkare Utan Gränser) och andra så kallade NGO-organisationer (Non Governmental Organizations):

   https://www.bokus.com/bok/9783864456404/geheimakte-ngos/

   Boken redogör för en mängd så kallade humanitära organisationers DEPOPULATIONS-agenda, Läkare Utan Gränser har en central roll i denna agenda, enligt Engdahl.

   Det är en omskakande läsning! Boken finns tyvärr ännu bara på tyska.

   William Engdahl har skrivit en rad böcker som blottlägger agendan hos DEEP STATE i USA.

   Vi har tidigare här på bloggen diskuterat trovärdigheten hos William Engdahl. Han är mycket uppskattad i Kina och han kritiserar skarpt USA, men jag anser att den kritik han framför i sina böcker är väl underbyggd och bör tas på allvar.

  • Spanska sjukan började inte i Spanien . Orsaken till namnet är tydligen att det rådde sekretess och censur i de krigförande länderna . När sjukdomen uppenbarade sig i Spanien blev den allmänt känd i Sverige .

 • Det bästa skyddet vi kan få är att bli utsatta för viruset när vi är friska. Följden är vanligen livslång immunitet, vilket inte vacciner ger. En Holländsk studie visade att de vuxna som genomgått fler barnsjukdomar som små hade en bättre immunitet även mot andra virus i vuxen ålder jmf med de som vaccinerats. Dessutom hade de lägre risk att få cancer, med sitt tydligen “vässade” immunförsvar. Det kan som sagts ta år att hitta eb´n medicin som botar, men åtminstone finns  viss bot redan för den ofta dödliga komplikationen av detta virus, lunginflammation. 
  Lunginflammation producerar slem i lungorna och om man inte kan få upp detta i tid kvävs man till döds.
  Med hjälp av slemförtunnande medel och patient-träning (djupandning följt av slemutstötning istf hosta) behöver emellertid den allvarligaste komplikationen ej bli livshotande. Ett medel som tunnar slem och har använts just för patienter med lunginflammation är (oralt) NAC (N-acetyl-Cystein), som finns på alla sjukhus. Här länk till en studie (2018) som visade en nästan fördubblad återhämtningsgrad hos de patienter som fick NAC jmf med de som ej fick det. Studien var dubbelblind och randomiserad.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5937299/
  Det finns alltså naturliga vägar att skaffa sig immunitet till detta och andra luftvägsvirus som SARS, medans äldre och redan sjuka i annat naturligtvis ofta bör isoleras. Att vaccinering ofta ger de värsta sidoeffekterna just hos den senare gruppen är dock ett stort problem med vacciner. 

 • Artikeln har justerats på några punkter. Det handlar om mindre justeringar bla hade ett och samma citat placerats 2 ggr i texten. Jag har även lagt in en länk till en källa som handlar om hur stor världspopulationen egentligen var på 1920-talet. Man vet inte säkert, men runt 2 miljarder. Det betyder att det inte var 1/3 som dog av spanska sjukan utan snarare 1/4 av världspopulationen.

 • Spanska sjukan som dödade tiotals miljoner kom från Amerikanska soldater i slutet av första världskriget efter att de blivit vaccinerade, och vaccinet togs fram av Rockefellerklanen.

  • Menar du att man plötsligt, kanske om ca två veckor, då vi bör ha ca 200 000 fall och 6000 dödsfall, kommer “de dag och natt-arbetande vetenskapsmännen upp med ett vaccin”, som resten av världen då köper likt svninfluensavaccinet. Alltså betalar man då “hur mycket som helst för”, med våra skattepengar, och de flesta av oss köar villigt då efter att vi skrämts upp ordentligt. Inga garantier, men kanske går det åt fel håll, så att en verklig pandemi då utlöses genom att vaccinet “ej hade testats tillräckligt”. Eller vad menar du?

   • Spanska sjukan skördade många offer p.g.a. lunginflammationen som blev en följdsjukdom och som i sin tur utlöste hypercytokinemia som är en överreaktion av kroppens eget immunförsvar, ofta med dödlig utgång.

  • Pandemin kommer lägligt inför det ekonomiska haveriet, och blir på så sätt scapegoat för fallande börskurser, arbetslöshet i tsunamihöjd, samt nödvändigheten med en reset som skriver av skulderna och inför medborgarlön med krav på chippning. En saftigt steg mot den totala kontrollen av mänskligheten.

  • Det är ju inte utan att det kan ligga något i det att vacciner kan utlösa eller spä på epidemier. Tänkte på det när jag läste om mässlings utbrotten i höstas på bla Samoa. Där hade man ju dragit igång en vaccinationskampanj för mässling i oktober och så kom den här sk epidemin igång i slutet av november och december.

 • Bra artikel. I min egen framställan skriven den 27 januari,
  https://www.vaken.se/till-minne-av-lilli-och-jakob-segal/ hade jag inkorporerat ett inlägg om det “nya” Coronaviruset. Jag hävdar att det är ett vetenskapligt korrekt förhållningssätt att jämföra 2019 – nCoV med de patenterade genmodifierade virus som bl.a finns i Bill Gates ägo för att söka ett ursprung till utbrottet i Wuhan. Tyvärr är inte forskarna tillräckligt vetenskapligt inriktade för att ställa just den frågan. Därför gör Sassersson detta vetenskapliga arbete.
  Ingemar Ljungqvist, författare till Aids Tabu

 • Annika Dahlqvist rekommenderar i förebyggande syfte att intaga C-vitamin-askorbinsyra i gramdoser, Zink, D-vitamin, Magnesium, Selen och vid insjuknande KS en matsked 3x dagligen.
  Själv tar jag alltid dessa vitaminer året runt + KS till kväll och morgon.
  Rekomenderas till framförallt ungdomar och unga vuxna samt multisjuka.
  Vaccinera aldrig mot influensa då insjuknande i just denna sjukdommen blir långt mycket värre. Bygg upp ett kroppseget immunförsvar utan gifter. Se till att vara förkyld ibland och framförallt när barnbarn som börjat dagis blir förkylt och snorigt. Nya virus och bakterier måste i dagens rådande regim presenteras för ditt immunförsvar när du är frisk! Men hur många tänker på det när man mår bra. Själv tänker jag alltid så här och det är inte alltid jag blir sjuk då mitt immunförsvar alltid är tipptopp utan alkohol och socker i blodet!

 • Varför just 33 miljoner döda? Varför inte 32 eller 34? Frimurarna har en fixering kring 33 och en hel del andra sifferkombinationer. Henry Makow har en notis om detta. https://www.henrymakow.com/2020/01/Numbers-Show-Masonic-Conspiracy-Against-Humanity.html

  Men den här numerologin går igen i en massa planerade historiska händelser som t.ex. landstigningen på stranden i Normandie under WWII, där en massa människor maldes ned i ett enda stort planerat blodsoffer, som startade kl 06:30 den 6:e juni vilket betyder att de missade 666 med en halvtimme.

  Känner man till denna fixering kring dessa sifferkombinationer så får både datum för händelser som “prognoserna” för antalet döda i framtiden en mer planerad betydelse än en slumpmässig sådan.

  Sen kan man faktiskt undra hur man kan gå från att skapa ett taskigt operativsystem till att bli en domedagsprofet.

  • Beträffande DOS så skapade Bill Gates inte operativsystement själv. Men det var definitivt taskigt. ABC-80 hade både bättre och snabbare bakgrundsrutiner än de som Gates lyckades sälja till IBM, med ett invecklat kontrakt som IBM till slut skrev på efter att ha tröttnat på Gates idoga små ändringar. IBM ville komma igång med sin första PC efter att ha sett Apple-succen, och Gates höll på att låsa upp dem för livet. IBM kände inte till att Gates ändringar var noga planlagda av Gates far som var jurist, så dom skrattade bort det hela. Slutkontraktet låste upp IBM och gav Gates nätverk och de inkomster som resten av förmögenheten byggdes upp på. Kanske Gates själv nu tror att han är en övermänniska då han tjänat så mycket pengar/kunnat lura så stora företag. Men “Ubermenschen” fanns det gott om i Tyskland under Hitler.

 • Tack för artikeln, intressant att läsa.
  Man undrar ju lite om Gates genmodifierade variant och ursprunget till detta utbrottet. Och tack Sten för tipset om slemförtunnande medel. Jag bor i landet med näst högst andel smittade så det är nog en bra ide att vara förberedd.

 • Corona-viruset kanske inte är så naturligt som man skriver i massmedia. Här är några kontroversiella åsikter som antyder att viruset är avsiktligt tillverkat för att döda människor. En teori som jag själv är mer benägen att tro på än det som massmedia säger.

  Benjamin Fulford skriver den 27 januari 2020: Precis när detta nyhetsbrev var på väg att offentliggöras, kontaktade en hög nivå CIA-person oss och sa: “Detta är inte ett coronavirus. Det är Nipah-viruset som är orsakad av fruktfladdermus. Det finns cykler med mycket mer virulenta stammar av Nipah-viruset. WHO (som jag forskar med) visste om detta i augusti 2018. Det är zoonotiskt. “Kina kommer snart att få en total lockdown. Hong Kong kommer att förstöras ekonomiskt. Detta virus går globalt. Pandemin är redan här. WHO försenar att kalla det vad det är för att de är skiträdda. “Enligt min professionella medicinska åsikt är detta den stora affären, min vän. Sanningen täcks som vanligt över av den styrande globala kabalen.
  “Allt detta är en konstruktion som de styrande håller på att förlora kontrollen över. “Om Kina går in i ett fullständigt lockdown så kommer den globala ekonomiska kollapsen till fritt fall. Det är Game Over och en återställning kommer att äga rum. ” https://benjaminfulford.net/

  26 januari 2020. David Zublick säger i den här videon att Corona-viruset, som är ett bio-vapen, är tillverkat av eliten, globalisterna, i avsikt att döda människor och göra dem sjuka, och att detta virus ska skapa kaos runt om i världen, och i förlängningen kommer myndigheterna att beordra alla människor att vaccinera sig mot detta virus, med ett vaccin som starkt kan ifrågasättas.
  https://www.youtube.com/watch?v=NR1gAHX49ZY

  En kort sammanfattning från en andlig hemsida som skriver den 24 januari, om vad som sker angående Coronaviruset, sett ur det andliga perspektivet: Era”Superbugs” är virus som har skapats för att döda människor, så också Corona-viruset. Förstå att det här är en del av Agenda 21. The Deep State, som äger massmedia, har för avsikt att sprida rädsla och panik med detta virus.

 • Det bästa skyddet vi kan få är att bli utsatta för viruset när vi är friska. Följden är vanligen livslång immunitet, vilket inte vacciner ger. En Holländsk studie visade att de vuxna som genomgått fler barnsjukdomar som små hade en bättre immunitet även mot andra virus i vuxen ålder jmf med de som vaccinerats. Dessutom hade de lägre risk att få cancer, med sitt tydligen “vässade” immunförsvar. Det kan som sagts ta år att hitta eb´n medicin som botar, men åtminstone finns  viss bot redan för den ofta dödliga komplikationen av detta virus, lunginflammation. 
  Lunginflammation producerar slem i lungorna och om man inte kan få upp detta i tid kvävs man till döds.
  Med hjälp av slemförtunnande medel och patient-träning (djupandning följt av slemutstötning istf hosta) behöver emellertid den allvarligaste komplikationen ej bli livshotande. Ett medel som tunnar slem och har använts just för patienter med lunginflammation är (oralt) NAC (N-acetyl-Cystein), som finns på alla sjukhus. Här länk till en studie (2018) som visade en nästan fördubblad återhämtningsgrad hos de patienter som fick NAC jmf med de som ej fick det. Studien var dubbelblind och randomiserad.  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5937299/
  Det finns alltså naturliga vägar att skaffa sig immunitet till detta och andra luftvägsvirus som SARS, medans äldre och redan sjuka i annat naturligtvis ofta bör isoleras. Att vaccinering ofta ger de värsta sidoeffekterna just hos den senare gruppen är dock ett stort problem med vacciner. 

 • Artikeln har justerats på några punkter. Det handlar om mindre justeringar bla hade ett och samma citat placerats 2 ggr i texten. Jag har även lagt in en länk till en källa som handlar om hur stor världspopulationen egentligen var på 1920-talet. Man vet inte säkert, men runt 2 miljarder. Det betyder att det inte var 1/3 som dog av spanska sjukan utan snarare 1/4 av världspopulationen.

 • Bra artikel. I min egen framställan skriven den 27 januari,
  https://www.vaken.se/till-minne-av-lilli-och-jakob-segal/ hade jag inkorporerat ett inlägg om det “nya” Coronaviruset. Jag hävdar att det är ett vetenskapligt korrekt förhållningssätt att jämföra 2019 – nCoV med de patenterade genmodifierade virus som bl.a finns i Bill Gates ägo för att söka ett ursprung till utbrottet i Wuhan. Tyvärr är inte forskarna tillräckligt vetenskapligt inriktade för att ställa just den frågan. Därför gör Sassersson detta vetenskapliga arbete.
  Ingemar Ljungqvist, författare till Aids Tabu

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *