Militärt befäl makabert utpressat av frimurarna – Kulten som styr makten

25
Barnvagn. Foto: Lukas Gachter. Licens: Unsplash.com
Barnvagn. Foto: Lukas Gachter. Licens: Unsplash.com

KONTROVERSIELLT. NewsVoice har samtalat med ett högre utländskt militärt befäl som berättar att denne var tvungen att göra en oacceptabel uppoffring för att kunna kliva upp i karriären och en avhoppad frimurare berättar om makabra ritualer.

Expressen skriver i torsdags om den avhoppade frimuraren Roger Karsten Aase som 2008 valde att bryta det livslånga tysthetslöftet och istället berätta om frimurarordens hemliga ritualer trots att medlemmarna medgivit att de hellre får halsen avskuren än avslöjar vad som pågår i logen, säger Karsten Aase, som förekommit flera gånger i media.

Aase kallar sällskapet för en “diktatorisk och religiös sekt” som genomför makabra ritualer med rester från lik. Han skrev även boken ”Frimurarnas hemligheter”.

“Om folk visste vad de gav sig in på så skulle frimurarna inte ha några medlemmar alls”, säger han.

“Svenska Frimurare Orden har cirka 15,000 medlemmar i Sverige och Finland. Hans Majestät Konung Carl XVI Gustaf är ordens högste beskyddare och Ordens Stormästare är bankdirektören Christer Persson [SEB].” …
“Ordensledningen har sedan 1877 sitt säte i Bååtska palatset på Blasieholmen i Stockholm, en byggnad från 1600-talet”
. – Frimurarna

Mer makt genom ritualer och initieringar

Svenska frimurarorden är en hierarki bestående av tio grader, skriver Expressen, men enligt andra uppgifter finns det upp till 33 grader. Gradsystemet bygger på Bibeln. De första sex graderna i Sverige rättar sig efter Gamla testamentet och de övriga fyra efter Nya testamentet, skriver Expressen.

En medlem som klättrar i graderna får mer makt. “Och desto mer hjärntvättad är du, skulle jag säga”, säger Roger Karsten Aase. Han berättar om de makabra ritualerna i en stor sal som inkluderar mänskliga ben, dödskallar, skelett och urnor.

”Salen är byggd som en egyptisk gudabild och ska föreställa förrummet till Salomons tempel. Pelarna på golvet ska återspegla lamporna på altaret och ögat på altaret ska representera Guds allseende öga”, uppger han i boken, skriver Expressen.

“Den fjärde och femte graden räknas som ”de utvaldas sällskap”. För att uppnå en av dessa grader måste frimuraren gå ner i en mörk källare bärandes på ett litet ljus och gå igenom en trång gång full med likrester.”

Frimurarorden som alltså beskyddas av vår nuvarande kung har även kopplingar till den nordiska mytologin uppger Arvid Ystad en annan före detta frimurare och författare till boken ”Frimurarna från vikingatiden”.

Militärt befäl utsatt för makaber utpressning

NewsVoice har samtalat med ett högre militärt befäl som berättar att han inför en förestående befordran kontaktades av frimurarna. De klargjorde att ett villkor för att tillåta mannens befordran var att han gjorde en större uppoffring. Mannen som av säkerhetsskäl väljer att vara anonym, kunde själv välja om han ville offra ett av sin barn eller sin fru som objekt för en ordensritual.

Mannen vägrade och lämna istället det militära. Det framgår därmed att frimurarloger i olika länder inte bara sysslar med “personlig utveckling” som de svenska frimurarna uppger på sin hemsida:

“Svenska Frimurare Orden är en sammanslutning där män av skilda samhällskategorier, yrken och åldrar träffas för att arbeta på sin personliga utveckling och för att umgås under värdiga former.” – Frimurarna

Det militära befälet som NewsVoice talat med var inte under sin karriär aktiv i Sverige. De svenska frimurarna uppger på sin hemsida att den svenska frimurareorden är en självständig nationell organisation och eftersom:

“…varje land själv svarar för sin egen organisation kan det förekomma relativt stora olikheter mellan olika länders organisationer”.

Debatt och utredningar efterlyses

Detta betyder att ritualerna kan ha olika karaktärer där man i Sverige enbart hanterar likrester (skelett) medan frimurare i andra länder hanterare levande människor som offras i ritualer, något som alltså bekräftas av det militära befäl som NewsVoice pratat med.

Oavsett om de svenska frimurarna enbart hanterar skelett eller inte är det för många oförklarligt att vår egen kung Carl XVI Gustaf kan vara ordens högste beskyddare och att ordens nuvarande stormästare är en fd bankdirektör från SEB.

NewsVoice noterar att varje gång svenska medier skriver om de svenska frimurarna sker det alltid med förmildrande ordalag som att det bara handlar om äldre vita män som arbetar med personlig utveckling och träffas under bisarra omständigheter.

I själva verket är det inte svårt att finna information som visar att frimurarna påverkar den politiska, ekonomiska och militära eliten i de länder där de är verksamma.

Varför ska människor acceptera att kungar, bankdirektörer, högt uppsatta militärer och politiker försvarar ritualer med likdelar och människor? Varför ska dessa individer få folkens förtroende att styra hela länder? Journalister, polisen och andra myndigheter bör utreda frimurarna och fler visslare bör träda fram öppet eller bakom källskydd.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat och källor

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

25 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
25 april 2020 kl 18:32

Det är väl dags att vakna upp ur törnrosasömnen för många även om det tar kraft. Det politiska frimureriet föddes med Adam Weishaupt i slutet av 1700-talet. Att det är läge att dra ihop säcken och kopplingen till det som sker nu med denna skapade kris med illusoriska pandemier och företagsövertagande av centrala bankirmakter är rätt tydligt. Detta sker över hela västvärlden och drabbar direkt +3 miljarder människor. Det finns mycket skrivet om skapandet av en världsregering. Å andra sidan är dom inte speciellt många, ett fåtal clowner med stora siffror på sina dataskärmar. http://www.illuminati-news.com/moriah.htm http://newworldorderuniversity.com/weishaupt-and-rothschild/

Marina Szöges
25 april 2020 kl 11:19

Jag pratade med min släkting, gift med min moster, nu död sedan flera år. Han var 10-e gradens frimurare. Vår kära lekfarbror alltid glad och rolig men tyvärr frimurare.

Han berättade för mig för många år sedan att frimurarna i Sverige var “ledsna” för att Kungen inte ville bli deras stormästare. Kungen blev i stället “frimurarnas beskyddare”. Men frågan är har han avsagt sig beskyddarskapet också? Det står ingenting på kungahusets hemsida att kungen skulle var frimurarnas beskyddare. Kanske han har avsagt sig det också. Men oj, då måste ju frimurarna vara “jätteledsna” vid det här laget. Här en förteckning över 60-talet föreningar och organisationen Kung Carl Gustaf är beskyddare för: https://www.kungahuset.se/kungafamiljen/hmkonungcarlxvigustaf/beskyddarskap.4.7c4768101a4e88837800046.html Jag hittar inte frimurarorganisationen där.

Thomas Hansen
Thomas Hansen
Gäst
25 april 2020 kl 09:34

I Norge hadde vi Svein Ludvigsen som var frimurer, og ganske langt oppe i gradene også visstnok. I tillegg til at han var Frimurer, var han også medlem av “Gutteklubben Kuken” (“dick”), og voldtok asylsøkende barn på barnehjem og asylmottak. Da jeg intervjuet en tidligere prostituert som fortalte meg at hun hadde blitt forsøkt voldtatt og ranet av Ludvigsen, gikk det 3 år før han ble arrestert.

Se video intervjuet mitt om saken under …

https://www.youtube.com/watch?v=2p-OtKrp4GA

Jeg varslet sittende Justisminister om Ludvigsen sommeren 2016. Da mente Justisministeren at jeg var “en drittsekk”, og jeg ble arrestert 2 ganger på en uke. 2 år og 7 måneder begikk Ludvigsen sitt siste seksuelle overgrep … :/

Linda Karlström
Gäst
25 april 2020 kl 08:37

Den som vill ta reda på alla detaljer kring Frimurarnas historia och vad de har åstadkommit i världen och fortsättningsvis åstadkommer, bör läsa boken “Världsbyggarnas bedrägeri” av Jüri Lina. Det är en mycket omskakande bok och efter det torde det inte råda några tvivel alls om att det som står ovan i artikeln är sant, dock bara en skrapning på ytan. Det är egentligen mycket värre.
https://jyrilina.com/svenska/

Ingrid
Ingrid
Gäst
Reply to  Linda Karlström
25 april 2020 kl 13:16

Linda: Det gjordes nyligen en intervju med Jyri Lina:
https://www.youtube.com/watch?v=LDVcBl_Pc70

Sen pågår det – EN TRIBUNAL – som garanterat är intressant för dig (och andra)… !!

International Tribunal for Natural Justice (ITNJ):

https://jonsnewplace.wordpress.com/2020/04/17/emergency-tribunal-hearing-corona-pandemic-and-the-planetary-shutdown-3rd-sitting/

(Det finns massor av material på den länken!)

–> Må den djupa statens alla företrädare avslöjas – och deras extrema förehavanden synliggöras… – allt ljus på dem!!

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Linda Karlström
25 april 2020 kl 13:20

Håller helt med dig , detta är bara en skrapning på ytan.

Erik Forsman
25 april 2020 kl 07:38

Bara att lagstiftaren betraktar hela frimureriet som en kriminell organisation!

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Erik Forsman
25 april 2020 kl 13:17

Och vilka tror du det är som stiftar lagarna ?

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
24 april 2020 kl 22:10

Efter att ha tagit mig igenom ungefär hälften av vissa välkända psykopatiska protokoll, samt översatt dem till mer korrekt svenska, så har jag sett att de innehåller information om frimureriets sannolika funktion för fåtalet psykopaters världsherravälde, så skulle jag inte vara ett dugg förvånad om det som militären säger skulle vara helt sant.

Det påstås att protokollen är “konspirationsteorier” eller ”förfalskningar, men när jag tittar på den psykopatiska verkligheten, som de korrelerar med alltför ofta, så verkar det som om fåtalet sekteristiska psykopater faktiskt använder dessa psykopatiska protokoll, eller andra liknande psykopatiska protokoll, på ett sätt som givetvis kan skapa hat och konflikt nationerna. Detta borde i själva verket skapa vakenhet och enhet hos alla folk i ALLA länder mot psykopatin, INGET land undantaget.

Jag vill göra det extra tydligt att endast fåtalet psykopater sannolikt följer dessa psykopatiska sekteristiska protokoll och att jag inte hetsar mot en hel folkgrupp, samt att psykopatiskt beteende finns inom de flesta mänskliga grupperingar, inte enbart religiösa, men även inom sådana som kallar sig vetenskapliga.

Sekterismen och ritualerna tjänar helt enkelt psykopaternas storvulna grandiosa narcissistiska intresse av att känna sig utvalda och speciella, fastän de skapar problem för hela samhället med sin verksamhet.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
24 april 2020 kl 22:32

Vad du anstränger dig , men eden sitter kanske där som en finne i arslet…?

Kenneth Thorberg
Kenneth Thorberg
Gäst
Reply to  Savalle
25 april 2020 kl 13:15

Vad är det för fel på att anstränga sig ?

Savalle
Savalle
Gäst
24 april 2020 kl 21:48

Jag vill uppmärksamma den andra länken i anslutning till artikeln, den om Roger Aase, frimuraren som fick nog och gick ur och alarmerade.

Det finns en väldigt intressant intervju med honom. Men den har blivit manipulerad, antar jag, för numera är ljudkvaliteten dålig i inledningen, vilket den inte var tidigare, men det går snart över.

Jag vill att NI ALLA tar del av denna intervju – och gärna också de andra i anslutning till den här.

Vi alla behöver få kunskap om detta förvridna som styr över oss.

Här är intervjun med Roger Aase och de andra som slagit larm:

https://www.youtube.com/watch?v=CZUPYLcBhu8

(Roger Aase var Frimurare Ordens nionde grad och hoppade av.)

pelle
pelle
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
25 april 2020 kl 15:58

jag hade en affärskollega, numera inte avliden, som blev invald i Frimurarna. Efter invigningen kom han till mig, rejält omskakad, med orden “nu vet jag var alla beslut i samhället tas. Glöm det där med riksdag o regering, det är bara en löjlig fasad”.
Ja, vi ser ju hur S store ledare gör gemensam sak med Wallenberg genom att låta sig “inbjudas” till Bilderbergarna, S värsta fiender enligt retoriken.

Savalle
Savalle
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
26 april 2020 kl 09:31

Den gemensamma nämnaren är Katolska kyrkan.

Bilderberggruppens grundare var jesuiten Józef Retinger:
https://www.reddit.com/r/RomeRules/comments/8uwam3/documentation_that_joseph_retinger_the_chief/

Och här ges dokumentation som visar att Katolska kyrkan via Jesuitorden styr Frimurarna:
https://www.youtube.com/watch?v=lG3rzhbbrYg

Jayant Bäckström
Jayant Bäckström
Gäst
24 april 2020 kl 13:09

Det var, enligt uppgift, Frimurarna som mördade Kung Gustav den 3e – och ställde upp en obelisk utanför slottet, till minne av händelsen. Nästa Kungaämne importerades från Frankrike – Bernadotte, general hos Napoleon – säkert ett samband med Frimurarna och Franska Revolutionen. Så – dessa grupper har antagligen haft inflytande i Sverige i flera hundra år.

Lars
Lars
Gäst
24 april 2020 kl 12:30

Alla nämnda kategorier har gått svenskkursen: Lyssna inte, Tala inte Titta inte å framför allt ha inga egna åsikter. Risken är att du avslöjar din partisympati, den ska ju vara “hemlig”. Vilket i förlängningen också innebär att det du nämner kommer att höra under Rubriken Fake News, vilket i sin tur innebär diskvalificeringar som i värsta fall innebär arbetslöshet mm. Därför: för den som självmant vill offra sig för en synpunkt (rätt eller fel) måste vara beredd på att stå ensam när det börjar blåsa.
Dom du jagar har avstått sina liv för en eventuell himlafärd å dom låter sig inte stoppas av “Fake News”.

Sture B
Sture B
Gäst
24 april 2020 kl 11:36

Jag har för mig att “Knugen” ursprungligen inte ville ta över rollen som högste beskyddare av Frimurarorden efter Prins Bertils död eftersom han “inte tyckte om hemliga sällskap”. Sen var det en längre period med anklagande skriverier om kungens strippklubbsbesök, “kaffeflickor” och Silvias fars nazistkopplingar om vartannat. Nu är ju kungen högste beskyddare av Frimurarorden och skriverierna har återgått till mysiga familjereportage med dito gruppfoton. Så det verkar som ingen går säker från ordensbrödernas långa tentakler.

EttavGudsbarn
Reply to  Sture B
24 april 2020 kl 18:22

Är det inte bara anklagelser och att all koppling till den sittande Svenska Konungen och frimureri?

Btw så kan jag rekommendera taggen #deathculture samt #frimureri på vk.com

Sture B
Sture B
Gäst
Reply to  EttavGudsbarn
25 april 2020 kl 14:06

Vet inte riktigt vad du vill ha sagt med ditt inlägg. Men det var väl mer ett samband jag själv gjorde än vad det var/är en anklagelse gentemot någon.

Gustav III:s mördare Jacob Johan Anckarström var förmodligen frimurare. Sen satte de en av Napoleons generaler på den svenska kungatronen. Så “den sittande Svenska Konungen” är ursprungligen fransk och den svenska statskuppen en gammal historia.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Sture B
25 april 2020 kl 20:42

Påtryckningar funkar i både slott och koja! Min tes är att kungabarnen uppmuntrats att gifta sig med ofrälse för att komma ur de gamla spåren och bli mer självständiga gentemot faraonerna/tempelriddarna/frimurarna/bankirerna. Calle 16 sa visserligen i en intervju att han inte gillade läget, men jag tror att det var fake news från hovet.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Carina Agrell
25 april 2020 kl 20:45

Jag menar alltså att de vill stå närmare folket än aristokratin om det hettar till framöver!

Jan Rosbäck
Jan Rosbäck
Gäst
Reply to  Carina Agrell
25 april 2020 kl 22:00

Kungen tycker givetvis inte om det läge där Sverige skulle degraderas till en provins i en miltär och byråkratisk diktatur som nu i form av EU. Aristrokratin sedan sent 1700-tal och Gustav III består av en bunte av imbecilla köpta politiker med damer med hela handen nedstucken i penningpungen.

Savalle
Savalle
Gäst
24 april 2020 kl 11:22

Samband – döskallar!

Frimurarna

Den hemliga organisationen Skull and Bones.

De hemliga organisationerna med namn från grekiska alfabetet, exempelvis Phi Kappa Sigma.

Den hemliga militära katolska organisationen Jesuitorden.

Här är en ordlös, mycket talande kort video om en Jesuit-kyrka:

https://www.youtube.com/watch?v=6RXL8XpsclA

(The Church Of Bones)