Sverige bör aktivt stoppa exploateringen av andra länder och samtidigt stimulera barnafödandet

4
Torbjörn Sassersson 15 juni 2016 - Foto: Anna Böhlmark
Torbjörn Sassersson. Foto: Anna Böhlmark

DEBATT. Regeringen har beslutat att ge RFSU 3 miljoner kronor för att förbättra den sexuella och reproduktiva hälsan hos människor med migrantbakgrund, men varför inte även satsa på alla andra i Sverige? Samtidigt bör Sverige aktivt stoppa exploateringen av Afrika och Mellanöstern. Dessa frågor hänger samman.

Regeringen meddelar idag via ett pressmeddelande att det är angeläget att fortsätta stärka den sexuella och reproduktiva hälsan i Sverige för migranter genom att ge fortsatt stöd till RFSU som sedan 2016 driver ett sådant projekt.

Resultatet ska redovisas till Socialdepartementet senast den 1 mars 2022 och beslutet bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna.


Genom att stimulera ursprungsbefolkningens reproduktiva hälsa och förmåga kan fler barn födas och svenska politiker behöver inte längre locka migranter från utlandet för att föryngra populationen.


Ursprungsbefolkningen kan förnya sig själv med hjälp av stöd för reproduktion genom kraftigt höjda barnbidrag och möjligheten för föräldrar att stanna hemma under flera år med bra ersättning. Ett barnbidrag på 5000 kr per barn och månad skulle göra det attraktivt för svenska familjer att skaffa sig 4-5 barn.

Stoppa samtidigt exploateringen och de industriella krigen i Mellanöstern och Afrika

Samtidigt bör Sverige genom oberoende granskningar kasta ljus över hur svenska industriföretag och militär deltar i exploateringen av Mellanöstern och Afrika.

Sverige borde arbeta aktivt för att stoppa denna exploatering och dessa industriella krig. Äkta demokratier måste återinrättas. Utländska “puppets” som selekterats till presidenter av regeringar i framför allt Europa måste kliva av. Listan är lång på utländsk intervention i de flesta afrikanska länder och det har pågått i 300 år.

Eftersom Sverige deltog i förstörelsen av länder som tex: Libyen, Afghanistan och Irak har vi som land skyldighet att restaurera dessa länders infrastrukturer och kanske även styrelseskick under överinseende och kontroll av varje lands respektive ursprungsfolk.

På det viset behöver inte människor i dessa länder längre resa till Europa för att söka jobb, arbete och bidrag. NewsVoice har intervjuat många migranter och inte en enda vill egentligen stanna i Sverige. I princip alla vill allra helst återvända, men då måste utländska intressen lämna hemländerna, de utländska (ffa amerikanska) militärbaserna måste stängas, exploateringen måste stoppas och migranterna från Europa som deltar i exploateringen bör resa hem, säger de. Upprätta normala handelsförbindelser med afrikanska länder på lika villkor. Höj lönerna till europeisk nivå för afrikaner anställda på europeiska företag i Afrika etc.

Alla politiker som hävdar att migrationen från särskilt Afrika till Sverige och Europa beror på matbrist och klimatförändringar deltar i ett extremt vilseledande narrativ som handlar om att afrikaner behöver evig hjälp från det vita Europa. Ingen kan vara mer falskt. De största naturrikedomarna och de mest bördiga jordarna finns i Mellanöstern och Afrika.

Läs mer: Lars Bern: Därför svamlar Löfven och Lövin om “klimathotet”

Video: Afrikanska: Vi behöver inte I-ländernas bistånd – Ni behöver Afrika

Innan den tidigare franska presidenten Jacques Chirac gick bort 2019 sa han att utan Afrikas rikedomar skulle Frankrike vara ingenting. Systemmedierna i Frankrike, som naturligtvis är en viktig deltagande industri i exploateringen av Afrika, försökte få det till att han blivit senil, men han talade sanning.

Text: Torbjörn Sassersson

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

4 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Gunilla Madegård
Gunilla Madegård
Gäst
23 februari 2021 kl 12:16

Sverige har med sina unika välfärdsreformer för kvinnor / mödrar och barn upprätthållit en god balans i demografin, ända fram tills dess att aggressiva papparättsrörelser i kombination med nyliberala krafter och införandet av NPM framemot slutet av 1900- början av 2000-talet slagit tillbaka och genomtrumfat en återgång till kvinnors och barns underkastelse under det fadersrättsliga mandatet. Det var inte särskilt klokt eftersom det konceptet överallt visat sig vara mindre framgångsrikt, eftersom kvinnor i sådana traditionellt patriarkala samhällskulturer som tex i Italien, Spanien, Sydostasisen och Japan, vid modernitetens genombrott hellre valde arbete och en självständig ekonomi än att bli inlåsta och beroende av en man i hemmet, vilket resulterade i en kraftig sänkning av nativiteten.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
21 februari 2021 kl 01:09
Peter
Peter
Gäst
20 februari 2021 kl 11:58

Folk förstår inte vad som händer här. Det pratas om jämställdhet och allas rätt och bla bla bla men det är nåt helt annat som sker, och det vi ser i samhället idag speglar det klart som kristall, om du väljer att se det.

Vi är mitt inne i ett övertagande, av en ras av människor, som inte har förstånd till att veta och förstå bättre hur man är och bör vara, så de gör sig mindre o mindre populära för var dag som går.

Den gruppen människor vi nu har bland oss finns här för att göra det dom vill sporadiskt där det går, blanda sitt blod med de vita, skaffar barn med svenskar. Sen misshandlas det och mördas mycket, det är för att dom inte vill ha in det svenska tänkandet, bara DNA’t genom barnen, det vara bara en genetisk uppgradering.

Genetiskt sett så är det här ett upplyft för invandrarna och om två generationer kommer de, med samma attityd och inställning, de som är lite smartare än sina föräldrar, att härja omkring. De behandlar människor som inte är av deras ursprung med avsky och de har all rätt till det enligt deras skrifter.

Det pratas om integration och skolors lägre och lägre nivåkrav för att dessa människor ska få ta del av undervisningen. För varje generation blir de smartare men inte snällare för det.

Hur länge ska man vända andra kinden till innan det är försent? I alla goda tankar om att alla har rätt att leva och få uttrycka sig som man vill, så är väl ändå mottot, man behandlar andra så som man själv vill bli behandlad!?

Dags att vakna upp nu!

Gunilla Madegård
Gunilla Madegård
Gäst
Reply to  Peter
23 februari 2021 kl 12:20

Konstiga resonemang du för. Är det “smart” att “härja omkring”?