Folkhälsomyndigheten, läkare och forskare om Covid-19 och mRNA-vacciner

1
Folkhälsomyndigheten, Nobels väg 18, Solna. Foto: Google Maps
Folkhälsomyndigheten, Nobels väg 18, Solna. Foto: Google Maps

FAKTA. Folkhälsomyndigheten följer noga händelse­utvecklingen, utför mikro­­biologiska analyser, gör bedömningar av risker och hur coronakrisen utvecklas. Här finner du Folkhälsomyndighetens information inför ditt beslut att låta vaccinera dig: Vacciner och Covid-19.

Läs även mer om vad olika forskare tex vaccinforskare och läkare anser att du bör veta för att du ska kunna bilda dig en bra uppfattning inför ditt beslut att låta vaccinera dig. Dela gärna länkarna nedan eller denna artikel om länkarna nedan inte kan delas.

Text: NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

1 Kommentar
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Erik Forman
5 juli 2021 kl 10:38

Artikeln är verkligen klargörande 🙂