Grafenoxid i covidvacciner? Det är enkelt att kontrollera – Kräv oberoende analysresultat innan du tar vaccinet

18
Torbjörn Sassersson, 13 juli 2021. Foto: Selfie
Torbjörn Sassersson, 13 juli 2021. Foto: Selfie

OPINION. Det sprids uppgifter om att coronavacciner innehåller grafenoxid. Alla seriösa hälsomyndigheter i världen borde därför ta reda på fakta, men det verkar inte så, vilket är underligt eftersom det sannolikt är enkelt att bekräfta eller dementera påståendet att grafenoxid finns i coronavacciner.

Enligt World of Data har 3,58 miljarder människor på planeten hittills har vaccinerats med minst en dos av coronavaccin. Ute i välden cirkulerar flera miljarder vaccinampuller. Det är enkelt för vårdpersonal att ta några ampuller för undersökning i ett lämpligt laboratorium. Förmodligen har 100-tals av dessa ampuller redan undersökts i laboratorier. Data verkar inte publiceras offentligt, men det finns undantag.

Några forskare vid universitetet i Almeria i Spanien är ett exempel. Preliminära studier utförda av flera laboratorier gör gällande att ampuller med covidvaccin från Pfeizer kan innehålla halter på 99,9% potentiellt giftigt grafenoxid (graphene) och i övrigt mRNA. Sedan dess står ord mot ord. Den ekonomiskt styrde teknikvärlden gör gällande att det saknas bevis för att det nanotekniska ämnet grafenoxid är giftigt i människokroppen vilket i realiteten betyder att det ändå kan vara giftigt.

Läs mer: Extrem halt av grafenoxid i covidvaccin från Pfizer – Preliminär studie får våldsam kritik

Oavsett om grafenoxid är giftigt eller inte måste självklart läkemedelsbolagen som tillverkar coronavacciner redogöra varför ämnet finns i vaccinerna, om det stämmer. Innan dess bör vaccinampuller undersökas av oberoende laboratorier som utför övervakade tester för att detektera grafenoxid. Om inte ämnet hittas behöver ingen ställas inför svars.

Även om inte grafenoxid inte hittas måste rimligen hälsovårdsmyndigheterna ändå kvalitetskontrollera att vaccinerna innehåller exakt vad läkemedelsbolagen uppger i innehållsförteckningarna. Myndigheterna måste även kontrollera vaccinernas renhet dvs frihet från föroreningar. Om inte hälsomyndigheterna kan säkerställa kvalitet, renhet eller giftfrihet bör ingen människa acceptera att låta sig vaccineras med de experimentella mRNA-vaccinerna.

Det är den part som driver på att någon annan ska medicineras som har hela bevisbördan dvs i första hand läkemedelsbolagen i sin relation till människorna. Någon sådan relation eller en överenskommelse existerar dock inte. Det finns bara mellanhänder i form av regeringar och myndigheter där regeringar har givit full ansvarsfrihet till läkemedelsbolagen. Det betyder att regeringar och hälsomyndigheter får på sig hela ansvaret att kvalitetssäkra vaccinerna, men det sker inte.

Alla myndigheter, myndighetspersoner, politiker, redaktörer och journalister som inte redovisar riskerna, dödsfallen och sanningsenlig medicinsk statistik bär idag ansvaret för alla dödsfall och skador på grund av coronavaccinerna.

Istället kan man läsa krigsrubriker som portärtterar vaccinkritiker som “mördare” som denna artikel där Fredrik Thambert på DN hänvisar till Joe Biden: Biden kritisk mot vaccindesinformation på Facebook: ”Dödar människor”. Man blandar medvetet ihop med vaccinkritik med vaccindesinformation. Låt mig ställa frågan, är ett krav på vaccintransparens samma sak som vaccindesinformation?

Om inte hälsomyndigheterna kan kvalitetssäkra vaccinernas innehåll, säkerställa renhet och giftfrihet bör ingen människa acceptera att låta sig vaccineras med experimentella mRNA-vacciner.

Text: Torbjörn Sassersson, debattör, undersökande journalist, grundutbildad inom biologi, fysiologi och toxikologi vid Stockholms universitet

Relaterat


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

18 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
WallEnberg
WallEnberg
Gäst
27 juli 2021 kl 01:44

Bara det faktum att våra läkare, politiker och journalister vill att hela befolkningen mer eller mindre samtidigt ska spruta in något i blodstömmen som vi inte ens får veta innehållet på är groteskt.

Och nu ska det snart in i barnen. Covid-journalisterna, ofta kvinnor, riktigt njuter av att så snabbt som möjligt ge sina friska barn dessa nanopartiklar av Graphene Oxide. Och så snart som möjligt två tre booster på det.

Stockholmsyndrom i all ära, detta att självskada sina barn borde måste få ett namn.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
19 juli 2021 kl 23:09

Naturalnews har en artikel om företaget “Inbrain neuroelectronics” som utvecklar grafenbaserade neurointerface.

https://www.naturalnews.com/2021-07-19-graphene-based-neuromodulation-technology-is-real-inbrain-neuroelectronics.html

“INBRAIN NEUROELECTRONICS BRINGS A DISRUPTIVE CONTRIBUTION TO BRAIN MODULATION

We are developing the next generation of neuroelectronic therapies powered by machine learning. Our graphene-brain interfaces have the capability of reading at a resolution never seen before, as well as detecting therapy-specific biomarkers and triggering highly focal adaptive neuromodula-
tion for increased outcomes in personalised neurological therapies.”

https://www.inbrain-neuroelectronics.com/

Om det s.k. “vaccinet” verkligen innehåller oredovisad grafenoxid så skulle ju någonting sånt här kunna vara den verkliga anledningen. Speciellt då med tanke på “You will own nothing and be happy”. För det verkar annars vara en lite onödig oredovisad tillsatts i ett “vaccin” mot en sjukdom med bara en 99.95 % överlevnadsgrad som ovaccinerad.

Birgitta
Birgitta
Gäst
18 juli 2021 kl 11:39

I går läste jag en artikel i NV och jag tror den var undertecknad Torbjörn Sassersson, i artikeln framgick att människor som blivit vaccinerade skulle leva i tio år? Att ett stort antal människor skulle dö och att resten som överlevde skulle få svårt att klara sig???? Vad har du för källa till att det skulle vara så?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Birgitta
18 juli 2021 kl 16:05

Hej Birgitta!
Troligen prof Dolores Cahill varningar och krav att allt måste läggas på bordet.
https://newsvoice.se/2021/02/dolores-cahill-mrna-vaccinerna-organsvikt-sepsis/

Per Johansson
Gäst
18 juli 2021 kl 11:05

Grafenoxid, ja. Men det är nog inte bara det. Vaccinet ska inte tas. Punkt.
https://www.perraj.com/2021/07/17/david-goliat/

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
18 juli 2021 kl 05:29

Kära barrikadkamrater! Tacksam för största möjliga spridning!
Dvh.
Gunnar
Ps. Blev inspirerad till detta av en rundsnacksintervju med Tegnell i SvD.
Skickat från min iPhone

Vidarebefordrat brev:

Från: Gunnar SÖDERBERG

Datum: 17 juli 2021 14:05:09 CEST

Till:

Kopia: , ,

Ämne: Begäran om analys över biverkningar av “vacciner” mot Covid 19

Se bifogat brev med bilagor.

Vänligen

Gunnar Söderberg

Öppet brev 2021-07-17

Till
Statsepidemiolog Anders Tegnell
Kopia till cheferna
Johan Carlson
Lena Hallengren
Stefan Löfvén

Begäran om analys över biverkningar av ”vacciner” mot Covid 19
Utvecklingen i USA vad gäller biverkningar av ”vaccineringarna” mot Covid 19 är
skrämmande, se bifogad pm. Jag skriver med citattecken, eftersom det inte handlar om vacciner, utan om förbjudna medicinska experiment. Vår injiceringsgrad är ju också mycket hög och man kan misstänka något liknande här. En motsvarande analys behöver därför snarast göras även för Sverige av Dig och andra ansvariga. När kan en sådan delges allmänheten?

Siffrorna över biverkningar är rent förfärliga. Injiceringarna måste stoppas
omedelbart och motmedel sättas in!

Eller hur, Anders?

Gunnar Söderberg
Fd statstjänsteman med tjänst som aktuarie, chef, expert mm
Landstingspolitiker 2001-19 med uppdrag inom hälso- och sjukvård, revision mm
Bilaga. Pm 2017-07-17. Analys över biverkningar i USA av injiceringarna

analys.JPG
Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Rolf Sjöwall
Rolf Sjöwall
Gäst
17 juli 2021 kl 21:22

Min kommentar är att detta inte är ett vaccin. Ett vaccin är något helt annat än denna cocktail av ämnen som man inte vill redovisa. Varför vill man inte tala om vad det innehåller ? Att man gör motstånd är misstänksamt och görs av anledningar. Vad är det man håller på med ?
Mitt råd är…ta inte sprutan !

Doggeskito
Doggeskito
Gäst
17 juli 2021 kl 20:59

Det lutar mer och mer åt att spikproteinerna och det eventulla grafenoxidet i sprutan kommer ta livet av majoriteten av de som tagit det. Total katastrof men fåren utrotar sig själva.

Fredrik Eriksson
Reply to  Doggeskito
17 juli 2021 kl 21:18

Det är tvärbindar-effekten eller korsfrukten om man så vill.

Det är alla delar sett ur ett helhetsperspektiv.
Det är alltså inte bara Graphene eller Hydrogel.
Utan även Hek-243 (?), Luciferase och programmeringsspråkets delar.

Programspråket i vaccinet kan mycket möjligtvis vara programmerat med Graphene i åtanke speciellt därför att Hydrogel inte störs av människokroppen.
mRNA-Spikproteiner är alltså bara början i en nedåtgående spiral för den som är vaccinerad.
Visserligen ger vaccinen en tillfällig boost till immunförsvaret men forskningen visar att det förmodligen bara gäller mot aktuella stammar.
Det skyddet varar bara i ca 4-6 veckor sedan behövs immunförsvaret toppas med årliga booster-shots.

Åsa Torp
Åsa Torp
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
18 juli 2021 kl 12:18

Vaccinen förser det förvärvade immunförsvaret med försvar mot C19, till viken omfattning det gäller mutationer låter jag vara osagt. Det medfödda immunförsvaret påverkas däremot negativt och som jag förstått föreligger det en stor risk att vaccinerade därmed har dålig motståndskraft mot vissa muterade virusvarianter och även vanlig influensa och kanske andra sjukdomar.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
19 juli 2021 kl 02:09

Viruset började ju “mutera” till t.ex. den engelska varianten några veckor efter att England satt igång med sin “vaccination”. Sen har länder med högst vaccinationsgrad nu också högst antal nya smittade, så här finns det nog ett samband.

cov.jpeg
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
19 juli 2021 kl 02:19

Och för att vara OnT, så kan dessa vaccinerade/smittade även fått i sig grafenoxid.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Åsa Torp
19 juli 2021 kl 02:35

Även i Indien gick antalet smittade upp i samband med deras “vaccination” och det är väl kanske så här den indiska mutationen uppstod.

india.png
DAVOS-19D
DAVOS-19
17 juli 2021 kl 15:23

Ett gäng vaccin undersöktes 2017, nästan alla innehöll olistade ingredienser.

Two italian researchers have found exotic nanoparticles are polluting almost all vaccine (the particles were not simply impurities). However, they were not disclosed by the manufacturers.

https://cognitive-liberty.online/undisclosed-metallic-nanoparticles-found-in-most-regular-vaccines-stefano-montanari-antonietta-gatti/

Sussie Olofsson
Gäst
17 juli 2021 kl 14:29

Jag skriver under på vartenda ord du skriver om krav på kvalitetssäkring från våra myndigheter och vår sjukvård som du ställer, Torbjörn!
Tack för, som vanligt, dina kloka ord, Torbjörn!