EU:s Ursula von der Leyen är involverad i covidvaccinindustrin

EU-kommissionens ordförande Ursula Von Der Leyens man är VD för ett bolag som framställer Covid-vaccin

14
Ursula Von der Leyen. Arkivbild: Europaportalen.se
Ursula Von der Leyen, ordförande i Europeiska kommissionen. Arkivbild: Europaportalen.se

COVIDKRISEN. Onsdag den 1 december gick ordförande i Europeiska kommissionen Ursula von der Leyen ut och proklamerade att hon ansåg att covidinvaccination bör bli obligatoriskt. Hon sa i ett tal i EU-parlamentet att läget kan bli så allvarligt i framtiden att man måste tvinga människor att ta covidinjektionen.

Text: Christian Pavón

Ursula von der Leyen har även föreslagit en straffavgift på 100 euro i månaden för alla över 60 år som vägrar ta vaccinet. Det är en direkt tvingande åtgärd där vägran att ta vaccin skulle vara att betrakta som ett brott och avgiften som en bot.

Heiko von der Leyen sitter i styrelsen på Orgenesis

Ursulas man Heiko von der Leyen är medicinsk chef för Orgenesis vilket är ett amerikanskt läkemedelsföretag specialiserade på gen- och cellterapi, någonting som är högst relevant när det kommer till vaccinering. Företaget har bland annat specifikt riktat sig in på Sars och Covid-19.

Trots att detta skapar en uppenbar jävsituation har etablerade massmedier inte rapporterat om detta eller analyserat huruvida det är lämpligt att en av världens mäktigaste personer får ta beslut om massiva inköp av covidvaccin samtidigt som hennes man sitter i en av de ledande läkemedelsbolagen för framställning av just Covid-19-vaccin.

Ursula von der Leyen går emot EU:s egen lagstiftning

Ursula von der Leyen har ända sedan början av covidepidemin förespråkat hårda tag emot corona och talat i väldigt fördömande ordalag om personer som vägrar vaccination. Hon har även i sitt state of the union address nämnt att hon vill öppna för att ha något som kallas majoritetsomröstningar vilket i realiteten skulle betyda att medlemsnationernas egna parlament då blir överflödiga.

I så fall skulle EU-parlamentet styra medlemsstaternas egna politik och därmed i de mest väsentliga frågorna göra medlemsstaterna till underordnade EU i näst intill all inhemsk politik av vikt.

Läs mer: EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen: turister måste vaccinera sig för inresa till EU

Ursula von der Leyen har sitt ordförandeskap till trots gått emot EU:s egen lagstiftning väldigt öppet. EU:s egen lagstiftning är tydlig med att alla har rätt till sin egen fysiska integritet och inte ska kunna tvingas till fysiska ingrepp:

”Var och en har rätt till fysisk och mental integritet Inom medicin och biologi ska i synnerhet följande respekteras: Den berörda personens fria och informerade samtycke, på de villkor som föreskrivs i lag.”

Hur detta fortlöper kan enbart framtiden utvisa, men det är tydligt att få etablerade röster inom politik, media och juridik har höjt sina röster emot detta.

Text: Christian Pavón

Källa

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

14 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
15 december 2021 kl 19:33

Jesuit påven styr nog ytterst även paret Von der Leyen.

NYHETER
22 MAJ 2021

50-årsjubileum av diplomatiska förbindelser mellan Heliga stolen och EU Von der Leyen med påven: “Stor, förenande religionens kraft”
EU-kommissionens ordförande Von der Leyen talade om ett mycket “varmt möte” med påven Franciskus på lördagen i Vatikanen. Foto: Vatican Media

Påven Franciskus tog emot EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen i audiens på lördagen.Ämnen var Mellanösternkonflikten, klimatförändringar, migration och konsekvenserna av en pandemi.

Anledningen till besöket var bland annat firandet av 50-årsdagen av upprättandet av diplomatiska förbindelser mellan Heliga stolen och EU.

https://www.kirche-und-leben.de/artikel/von-der-leyen-beim-papst-grosse-einende-kraft-der-religion

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
15 december 2021 kl 19:37

Allt är ett spel för galleriet.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Tors vrede
16 december 2021 kl 21:43

relaterat

Artikel från Statsrådsberedningen

Statsminister Magdalena Andersson i möte med Ursula von der Leyen och Charles Michel Publicerad 11 december 2021

Fredagen den 10 december besökte statsminister Magdalena Andersson Bryssel för att träffa Europeiska rådets ordförande Charles Michel och EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen. – EU-samarbetet är viktigt för Sverige och svenska intressen, sa statsministern.

https://www.regeringen.se/artiklar/2021/12/statsminister-magdalena-andersson-i-mote-med-ursula-von-der-leyen-och-charles-michel/

Passande musik

Gudibrallan – Sosse
https://www.youtube.com/watch?v=_EBA5VN3id8

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Tors vrede
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
17 december 2021 kl 09:42

Ja vi gick ju med i EU, fullständigt villkorslöst.
Alltså är det EU som skriver alla direktiv som vi måste uppfylla
Vi kryper förmodligen på alla fyra för att göra dom till viljes.
Men det kostar på att vara en humanitär stormakt.
Men har något storrike överlevt?

Tack för den gamla klassikern. Det var inte igår jag hörde den
Mvh

Torbjörn Sassersson red.
Admin
15 december 2021 kl 17:16

MEP Cristian Terhes on Ursula von der Leyen’s intention to impose mandatory vaccination in EU

MEP Cristian Terhes, along with other 4 MEPs, replies to Ursula von der Leyen’s intention to start the discussion about mandatory vaccination.

https://www.youtube.com/watch?v=WjIlrT6qeHQ

Tors vrede
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
15 december 2021 kl 17:51

Rapport 16:00 med ett inslag från Tyskland.
Vaccinmotståndarna planerade mord.
Vi får bänka oss klockan 18:00 Mvh

Tors vrede
Gäst
Reply to  Tors vrede
15 december 2021 kl 18:19

Dom vågade tydligen inte vissa detta inslag igen.
Men då folket reser sig mot restriktionerna så börjar restriktionerna bli kontraproduktiva.

Dryga 2 minuter in i programmet. 16:00 https://www.svtplay.se/video/31376522/rapport/rapport-15-dec-16-00-3?position=123&id=KyE3oZB

Hans Larsson
Hans Larsson
Gäst
15 december 2021 kl 16:11

År det nån som har koll på Richard Bergströms kopplingar till “vaccinindustrin”? Ägande av aktier etc.

PatrikD
Patrik
15 december 2021 kl 12:48

Ursula von der leyen vill ju indirekt även att Nuremberg koden ska avförskaffas, lite indiskret upplägg som garanterat drar till sig ögon. När man når den nivån av desperation så kan man inte lång tid kvar på tronen. Det måste vara svårt att driva denna sortens tyranni idag när världen är så öppen, känns som dom snart måste stänga ner hela internet för att kunna lyckas med det här. Men dom är duktiga på att provocera och irritera folket den saken är klar. Hon är ju dessutom stammad ur Albrecht familjen som hade ett nära samarbete med bl.a Hitler, vilket förklarar att hon inte ser människoliv utan enbart siffror och statistik.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
15 december 2021 kl 12:45

Bra grävt förresten, Christian. Även skribenter på forumet har nämnt detsamma. Ju mer av detta förräderi som uppdagas, ju säkrare beslutsfattande kan Människor göra

Christian
Christian
Gäst
Reply to  jonnyjonson
15 december 2021 kl 13:24

Tack! Jo det är skrämmande hur dålig grävande journalistik är idag i Sverige! Detta “avslöjande” är vi på Newsvoice först med i hela Sverige. Det är skrämmande att etablerad media nuförtiden inte täcker sådana saker som har ett sånt oerhört allmänintresse som detta faktiskt har.

Det är därför alternativmedia verkligen behövs för idag är massmedia mer måna om att skydda systemet än att avslöja det.

Tors vrede
Gäst
Reply to  Christian
15 december 2021 kl 17:44

Brödet, och skådespelet.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
15 december 2021 kl 12:41

Inget förvånar vad gäller den här skandal’organisationen’, ‘deras’/parasiternas favoritkontinentala ‘eu’ org..hehe. Inte att förglömma ville dessa sjukligt farliga individer precis i dagarna få Julen att falla i ‘glömska, genom att kalla den för ‘semester’. de/o ‘de’ är lost in the blåst. ‘de’ är o förblir ett allvarligt hot mot aalla civilisationer, inte minst mot Den Kristna

Tors vrede
Gäst
Reply to  jonnyjonson
15 december 2021 kl 17:43

Fascismen visar sitt ansikte!