Dr. Li-Meng Yan: Plans to Unleash Hemorrhagic Fever Bioweapon

publicerad 22 februari 2022
- Aga Wilson
Aga Wilson (NewsVoice) and Dr. Li-Meng Yan

WARZONE. Dr. Yan is back on my show to reveal plans to unleash yet another bioweapon, which she believes could have happened at the Olympics.

We talk about her escape to America and Yan talks about her life in hiding and how this has affected her and her family. And how she has been collaborating with the FBI to disclose her findings from when she was working for the CCP and WHO.

She also discusses the ties between the CCP and The NIH and other powerful forces, and how it’s all connected. We talk about the effects of the jab and the scale of adverse reactions and how that has been censored globally by mainstream media.

By Aga Wilson | Keyword: Hemorrhagic Fever Bioweapon

Donate to Aga Wilson Show

Subscribe to Receive NewsVoice' Latest News and Interviews
Loading

 

Related

Follow Dr. Li-Meng Yan:

 • Dr. Li-Meng Yan’s Twitter account. This is the only authentic one. While there are hundreds of fake accounts created by the CCP cyber army for misinformation purposes.

Dr. Li-Meng Yan’s Reports:

Articles:

Articles in Swedish:


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Bra intervju, det är som att befinna sig i en dålig skräckfilm. Men väck det sovande ljuset och möts av evigt mörker, globalisterna har redan bränt sina kort. Vad dom än kommer att skrämmas med nu i slutet av Mars så kommer dom att misslyckas, dom står redan med händerna i kakburken och snart tänds lampan.

 • Som jag skrivit tidigare – om du dödar med flit hundratusen talet människor, blir folk fly förbenade.

  Dock finnes ett stort undantag – om du tillverkar och sprider virus eller annat biologiskt vapen.
  Då är det helt tillåtet att mörda hundratusentals människor, ingen åtgärd, ingen blir upprörd.

  Så varför finns det ett uppenbart stort undantag för biologisk krigföring mot mänskligheten?

  Hur kan biologisk krigföring vara tillåtet?

  Det enda jag kan tänka mig, är att dom som den yttersta makten haver, vill minska befolkningen på planeten.

 • Bra intervju, det är som att befinna sig i en dålig skräckfilm. Men väck det sovande ljuset och möts av evigt mörker, globalisterna har redan bränt sina kort. Vad dom än kommer att skrämmas med nu i slutet av Mars så kommer dom att misslyckas, dom står redan med händerna i kakburken och snart tänds lampan.

 • The Hegelian Dialectic is where the ruling elite create a problem, anticipating in advance the reaction of the population to the crisis, and thus conditioning the people to call for change. 

  When the population is properly conditioned, the desired agenda of the ruling elite is presented, as the solution.
  The solution they present is not intended to solve the problem, but to serve as the basis for a new problem, or exacerbate the existing one. When the newly created problem reaches boiling point, it becomes the foundation for the people to clamber for change again.

  This process is repeated over and over, all the time moving society towards whatever end point they have in mind.

  PROBLEM: REACTION: SOLUTION

 • Som jag skrivit tidigare – om du dödar med flit hundratusen talet människor, blir folk fly förbenade.

  Dock finnes ett stort undantag – om du tillverkar och sprider virus eller annat biologiskt vapen.
  Då är det helt tillåtet att mörda hundratusentals människor, ingen åtgärd, ingen blir upprörd.

  Så varför finns det ett uppenbart stort undantag för biologisk krigföring mot mänskligheten?

  Hur kan biologisk krigföring vara tillåtet?

  Det enda jag kan tänka mig, är att dom som den yttersta makten haver, vill minska befolkningen på planeten.

 • The Hegelian Dialectic is where the ruling elite create a problem, anticipating in advance the reaction of the population to the crisis, and thus conditioning the people to call for change. 

  When the population is properly conditioned, the desired agenda of the ruling elite is presented, as the solution.
  The solution they present is not intended to solve the problem, but to serve as the basis for a new problem, or exacerbate the existing one. When the newly created problem reaches boiling point, it becomes the foundation for the people to clamber for change again.

  This process is repeated over and over, all the time moving society towards whatever end point they have in mind.

  PROBLEM: REACTION: SOLUTION

  • Nja, Umeå universitet var ute väldigt tidigt och varnade för kraftig överdödlighet inom 14 dagar efter injektionerna i April 2021 om jag minns rätt, då hade dom hittat 4000st döda redan då. Dessa hamnar dock i statistiken som andra dödsorsaker enligt FHM sätt att räkna.

   Dr David Martin gjorde en bra och detaljerad intervju med Dr Reiner Fuellmich i våras om alla patent kring allt det här biovapnet, spikprotein etc, och den finns på bitchute. Inga av patenten kopplas till Sverige, sen var det även något Tyskt bolag som stod för grafenoxiden med nära kontakt till BionTech enligt Dr Karen Kingston.

   Dr Richard Fleming gjorde en detaljerad video i samband med detta där han förklarade gensekvensen och hur biovapnet är uppbyggt. bl.a kring hiv, prioner, spikprotein etc. Den finns också på bitchute.

   • Dr David Martin har koll på allt som har med det här att göra. Dom patenten som finns på proteinsekvensen rör USA/KINA. Men allt det här är ju bara ett stort bedrägeri, dom gjorde ju flera olika “virus” samtidigt för pcr testerna, mers,ebola,sars-cov-2, en ändring i datorn så har man plötsligt ett nytt Marburg virus via pcr testerna även om det är emf strålningen i kombination med grafenhydroxiden som är “viruset”. Som klippt och skuret för ett totalt misslyckande som slutar med långa fängelstraff och ett totalförbud för vacciner, immunitetsavtalet som skrevs 1986 är grundpelaren i hela vaccinindustrin. När denna nu försvinner så är hela marknaden borta. Hela konceptet virologi är en stort bedrägeri som många nu börjar att förstå.

    • B’nai B’rith har styrt USA sedan dom snodde åt sig den federala reserven 1913 och är även grundarna av ADL som idag styr media i väst. Deras agenda är att utrota den kristna vita rasen och införa en judisk teknokratur där dom överlevande agerar slavras. Globalisterna äter ju ur handen på Kina, att det finns massa ekonomiska särintressen i hela den globala vaccinagendan är väl rätt logiskt. Men det är väldigt få som vet eller förstår den egentliga anledningen till injektionerna -grafenhydroxid- och när folket och alla andra börjar förstå detta så är det game over för alla dessa satanistiska monster. Människor är inte onda och allt sånt här trams styrs i första hand av girighet. Du förstår väl själv vad som kommer att hända med dom som sprutat i sig det här?

     Dr David Martins företag har kontroll över digitaliseringen av alla patent i hela västvärlden, därav har han bra möjlighet att lägga pusslet vilket han gjort sedan många år tillbaka. Hela denna “the great reset” bygger på en nollställning av världsekonomin, avlivning av alla äldre för att undvika direkt deflation, införa ny digital valuta och en kontrollsamhälle likvärdigt med Kina. Divide and conquer och folket betalar.

     Här har du en intressant intervju mellan Owen Shroyer och Edward Dowd från Wallstreet (ex. blackrock manager) där förklaras det mesta:

     https://banned.video/watch?id=6215a9df6902e71f78462439

  • Nja, Umeå universitet var ute väldigt tidigt och varnade för kraftig överdödlighet inom 14 dagar efter injektionerna i April 2021 om jag minns rätt, då hade dom hittat 4000st döda redan då. Dessa hamnar dock i statistiken som andra dödsorsaker enligt FHM sätt att räkna.

   Dr David Martin gjorde en bra och detaljerad intervju med Dr Reiner Fuellmich i våras om alla patent kring allt det här biovapnet, spikprotein etc, och den finns på bitchute. Inga av patenten kopplas till Sverige, sen var det även något Tyskt bolag som stod för grafenoxiden med nära kontakt till BionTech enligt Dr Karen Kingston.

   Dr Richard Fleming gjorde en detaljerad video i samband med detta där han förklarade gensekvensen och hur biovapnet är uppbyggt. bl.a kring hiv, prioner, spikprotein etc. Den finns också på bitchute.

   • Dr David Martin har koll på allt som har med det här att göra. Dom patenten som finns på proteinsekvensen rör USA/KINA. Men allt det här är ju bara ett stort bedrägeri, dom gjorde ju flera olika “virus” samtidigt för pcr testerna, mers,ebola,sars-cov-2, en ändring i datorn så har man plötsligt ett nytt Marburg virus via pcr testerna även om det är emf strålningen i kombination med grafenhydroxiden som är “viruset”. Som klippt och skuret för ett totalt misslyckande som slutar med långa fängelstraff och ett totalförbud för vacciner, immunitetsavtalet som skrevs 1986 är grundpelaren i hela vaccinindustrin. När denna nu försvinner så är hela marknaden borta. Hela konceptet virologi är en stort bedrägeri som många nu börjar att förstå.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *