Perspektiv TV Nyheter: Lagförslag hotar grundlagen, Västs krig mot Ryssland och bluetooth-signaler från vaxade

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 oktober 2022
- NewsVoice redaktion
Izabella Jarvandi, 2022. Foto: Perspektiv TV

Perspektiv TV tar upp att Stödkommittén för Julian Assange har skickat ett öppet brev som kritiserar lagförslaget om utlandsspioneri. Kommittén vill slå vakt om pressfriheten. Brevet är signerat av bla Arne Ruth som var kulturchef på Expressen 1977-82 och chefredaktör på Dagens Nyheter 1982-98.

Perspektiv TV tar i ett annat färskt nyhetsinslag upp NewsVoice-nyheten om att Bodify Research i samarbete med NewsVoice genomförde ett fälttest för att verifiera eller dementera ett tidigare test i Spanien. Hypotesen är att covidvacciner, PCR- eller antigentester är “leveranssystem” för att få in MAC-adresser i de vaccinerades kroppar.

Förstudien visade att vissa vaccinerade personer avger Bluetooth-signaler, men förstudien var mycket liten och fler tester måste genomföras.

Perspektiv TV uppmärksammar att enorma satsningar med skattepengar i Västs krig mot Ryssland är ett faktum. De flesta förstår idag att Washington, EU och krigsmaskinen NATO gör allt i sin makt för att i praktiken fullfölja ett omfattande, gemensamt och västligt krig mot Ryssland.

Sammandrag: NewsVoice | Videonyheter: Perspektiv TV


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Testade jag och min fru. Vi körde ut till en skogspark och tog en promenad. Vid parkeringen var det fullt med oidentifierade bluetooth signaler. När vi gick in i skogen försvann de. När vi kom nära en trafikerad led kom det fullt med signaler. Signalerna kan ju komma från bilarna i sig och behöver ju inte komma från människorna i dem. Vi är båda ovaxxade men pcr-testade flera gånger.

 • Lite förvånad, eller kanske inte, att frihetslagarna som stiftas skyddar
  affärsintressen och inte folket. Borde det inte vara tvärtom.

  Tror att människorna skulle vara gagnade av att sköta allt själva på lokal nivå.

  Det enda som det bjuds av till folket är mer skatter och mindre frihet.
  Allt sker under förespegling av att skydda folket. Må vara rysspropaganda eller covid.
  samma vinnare och även förlorare.
  Ute i Europa har folken tröttnat. Massiva demonstrationer varje helg..

  • Anna von Rietz har många intressanta synpunkter på person vs människa av den jord hon trampar. Hela detta samhällssystem vi har är bogus rakt igenom.
   Gäller i huvudsak USA, men kan i mycket överföras till oss.
   Dessutom får man lära hur den amerikanska fredsflaggan ser ut.

 • Förklarade USAinc krig mot Irak? Eller var det ett rent piratföretag? Och kan ett företag benämna en pirataktion krig, när endast länder kan förklara krig.
  Är NATO ett Land?

 • Shit happens or maybe not. Green ar kommunismens farg, det roda star for revolution dar blod ska gjuta en framtid. Efter en vinter pa Kuba sa fattade jag volymen av dyngan. Fidel som en advokat var den jesuitbildade mannen som sedan 1959 kunnat styra den Stora Revolutionen. Och nu Brorsan Raul som snart ar ute. I Sverige har man haft den ena sossen efter den andra. Vpksosse, Moderatsosse, Milieusosse, Folksosse, Liberalsosse. En klippa i det stora spelet.
  https://vigilante.tv/w/eBRS7NCmFnjjZewBGNYw7j
  Ska man nu ha ett nytt spel for galleriet sa sker det i Norden som en skadeplats nar Stollenberg dirigerar sina diminutiva digitala krigare. Skratta dock inte. Humor ar forbjudet liksom i George Orwells 1984. Haller med, bla bla bla.

 • Lite svårt att koncentrera mig när jag lyssnar på Izabella, liksom Aida Revas videor. Glömmer bort att lyssna och bara tittar.

  Men man får väl stå ut….

  Bra initiativ Torbjörn. Vågar man hoppas på nedladdningsbara program framöver, så man kan lyssna offline. Vet youtube har det på sin premium, men dem vill man ju inte stödja. Swebbtubes nedladningar funkar utmärkt, där kan man ladda ner bara ljudet så tar de inte så stor plats.

 • Om det blir ww3 så kommer Ryssland och Kina komma vinnare ut ur kriget. Det ligger i cyklerna. Västvärldens tid vid makten är över. Väst kollapsar nu med den totala korruptionen vi ser på alla plan.

  Anledning västledarns vill ha krig är för att dölja hur de har kört ekonomin i botten och att den snart havererar.

  • Hoppas innerligt de! Skiten till samhället vi har idag behöver en nystart. Jag kommer dra mitt strå till stacken genom att önska värvning i Ryska armén.

 • Det är såklsrt ytterligare en skandal som är på g. Monstrena/psykopaterna ger sig aldrig, kallas för stalking/psykopatisk förföljse.

  Det är upp till oss själva hur mkt vi anser dessa monster kan förfölja oss. För rmonster, jo de är de inget annat. Oock, de har kapat väst..What ska Vi göra åt det. What..När ska 80% vakna upp. Utan 40% av de 80 blir det inte mycket gjort, problematiskt jo men kan funka ändå. Please människor vakna, please

  • Tyvärr är just Sverige ett exempel där indoktrineringen sitter djupast. I andra EU-länder är det enorma protester mot regimerna!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *