Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

40%

40.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 23/4 kl 09:30.

Begravningsdirektör: 95% av de avlidna hade fått covidvaccin inom 2 veckor innan döden

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 14 november 2022
- NewsVoice redaktion
Brenton Faithfull. Foto: Free NZ

COVIDSKANDALEN. En begravningsentreprenör vid Brenton Faithfull från Nya Zeeland avslöjar att 95 procent av de avlidna han har sett hade fått ett covidvaccin två veckor innan att de gått bort. Det skriver Epoch Times.

Källa: Enrico Trigoso, Epoch Times | Översättning och sammanfattning: NewsVoice | Bild ovan: Free NZ-intervju

Faithfull har arbetat som begravningsentreprenör de senaste 41 åren och har drivit sin egen bårhusverksamhet de senaste 26 åren. Han talade nyligen ut om det uppenbara förhållandet mellan covidvaccinerna och de dödsfall han har observerat.

“Det är väldigt uppenbart. De dör inom två veckor efter att ha fått vaccinationen, många av dem verkar nästan ha dött av anafylaxi, en reaktion direkt efter boostern.”

Anafylaxi är en akut och potentiellt fatal reaktion i kroppen på ett antigen.

“De dör samma dag, [eller] dagen efter att ha fått COVID-19-vaccinationen. Det här är inte ett engångsfall. Det här är majoriteten av fallen som har kommit genom vår verksamhet,” säger Faithfull i en intervju.

Begravningsentreprenör i Storbritannien

Liknande uppgifter har diskuterats av begravningsentreprenören John O’Looney i Storbritannien och Richard Hirschman från Alabama, tidigare rapporterat av The Epoch Times.

“Från det ögonblick som dessa injektioner började administreras steg dödsgraden bortom förväntan. De märkte dem alla som coviddödsfall, men verkligheten är att de nästan uteslutande var de människor som vaccinerade”, säger O’Looney till Epoch Times.

“Vi ser nu rekordmånga dödsfall hos de vaccinerade och rekordmånga unga. De dör av en blandning av plötsliga mycket aggressiva cancerformer eller blodproppar, som orsakar hjärtinfarkt och stroke”.

Brittisk begravningsentreprenör – Det är nu upp till 10 gånger fler döda spädbarn

Läkare kommenterar

Dr Sanjay Verma är en kardiolog som praktiserar i Kalifornien har sett en dramatisk ökning av hjärtproblem sedan mRNA-vaccinerna lanserades.

“Tidigare arbete av dr Gundry visade en ökning av hjärtinflammatoriska markörer efter Covid-19-vaccination. Intressant nog, från december 2021 till juni 2022, hade 100 procent av patienterna som behövde akut hjärtkateterisering för hjärtinfarkt vaccinerats, många av dem med boosterdoser. Mer än hälften hade nyligen vaccinerats (inom några veckor)”, säger Verma till Epoch Times.

Verma anser att varje oförklarlig död inom några veckor eller månader efter vaccination bör “undersökas med en grundlig obduktion”, specifikt utvärderad för spikprotein i hjärnan, större blodkärl och hjärta.

Källa: Enrico Trigoso, Epoch Times | Översättning och sammanfattning: NewsVoice

Begravningsentreprenör larmar: dödstalen ökade dramatiskt när injektionerna startade – Alla skulle märkas som dödsfall pga Covid-19


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq