Del Bigtree on Using Censorship as a Tool for Getting Real Facts Out to the Public

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 22 mars 2023
- News@NewsVoice
Del Bigtree. Photo: Glen Jung, Bright Light News
Del Bigtree.

The film producer and commentator on healthcare politics Del Bigtree was interviewed by Aga Wilson from NewsVoice in cooperation with Glen Jung from Bright Light News. Del Bigtree says the censorship of his voice, documentaries, and channels actually had the opposite effect on the intended silencing.

Censorship has probably increased the dissemination of critical information to the public domain. People want to know what information is being suppressed, says Bigtree in the interview recorded by Bright Light News in January in Orlando, Florida.

This interview – and the trip to Florida in January 2023 – were financed by the kind readers of NewsVoice. Thank you.

Message: This interview on censorship was on March 27, 2023 censored by Youtube with the explanation:

“YouTube does not allow claims about COVID-19 vaccinations that contradict the expertise of local health authorities or the World Health Organization (WHO).”

Therefore we embedded the same video, but from Rumble.

Related

NewsVoice is an independent news and debate channel: More news in English

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Message: This interview on censorship was on March 27, 2023 censored by Youtube with the explanation:

  “YouTube does not allow claims about COVID-19 vaccinations that contradict the expertise of local health authorities or the World Health Organization (WHO).”

  Therefore we embedded the same video, but from Rumble.

 • NewsVoice needs to do a better job at telling the audience where and when this interview was recorded. It appears to be from a January meeting in Florida. If so, why did iy take so long to post the interview?

 • Tack.
  Ja, det är verkligen egendomliga tider. Folk börjar bli förvirrade nu, men inte tillräckligt.
  Tror man ska köra hårt med att injiceringen är gen modifiering, att den innehåller genetiskt materiel. De flesta vet inte det ens gång, så skäms de när man berättar det för dem. De skäms för de börjar förstå att de inte tagit reda på någonting. Det finns inte ett enda rätt med sprutan. Be folk nämna något rätt och även vad som hänt under pandemin, att fattiga tvingades till svält, att vi slängt mat för att inte arbetare skulle komma nära varandra, som på slakterier i USA bl.a.
  Här i Skåne åkte jag förbi alla skörde arbetarna, som jobbade på fälten med allt kring grödorna. De var lika många under hela pandemin, de bor ihop och kör bil ihop. Där var inga avstånd, munskydd eller något. Men jag har då inte läst något i tidningen att de skulle varit drabbade av Covid. Jag har också jobbat bland folk hela tiden.
  Medan de tragglade på radion om hemarbete och alla “med” Covid som de påstod avlidit, efter detta testande hit och dit. Antal hit och dit på olika evenemang, fast det var utomhus.
  Fast i galleriorna var det andra regler.
  Men att de i USA har gått på detta med munskydd och att inte låta barnen vara – är helt obegripligt för mig.

 • Kul att höra Del tala inspirerat om kampen för fred och frihet. Det är bara att kriga på mot oligarkerna och deras köpta politiker och journalister. Viktigt att vinna över militären och polisen så att massarresteringar av fienden kan göras.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *