Farkoster utan avsändare – Ryan Graves en tidigare amerikansk stridspilot om UAP-objekten: “De är inget vi har”

publicerad 15 juni 2023
Navy fighter pilot Lt. Ryan Graves, eget verk
Navy fighter pilot Lt. Ryan Graves, eget verk

UAP-fenomenet blir allt mindre tabubelagt. NewsNation intervjuade den pensionerade amerikanska stridspiloten Ryan Graves, som själv sett fenomenet med egna ögon under aktiv tjänst.

“Jag hör hur allt fler personer kommer ut som säger att detta är verkligt i praktiken dagligen de senaste 6 åren.”

Graves säger att det ökande antalet rapporter inom militären är ett positivt tecken, men att det fortfarande finns arbete kvar att göra på den kommersiella sidan.

Graves poängterar att vad som gäckar oss inte är teknologi från USA eftersom objektens flygegenskaper trotsar normala fysiska lagar och känd amerikansk flygteknik.

Ryan Graves säger att David Gruschs påstående om att den amerikanska regeringen undanhåller information om farkoster med “icke-mänskligt ursprung” är “trovärdigt” och måste undersökas av kongressen.

Graves var den första piloten i aktiv tjänst som vittnade inför kongressen om sin skvadrons erfarenheter av oidentifierade farkoster. Han grundade Americans for Safe Aerospace för att uppmuntra andra piloter att träda fram.

Text: NewsVoice. Källa: NewsNationNow.com (finns även på Youtube)

RelateratSå här kan du stötta Newsvoice

 • Det finns inte ett enda trovärdigt bevis för utomjordiskt ursprung.. USA har vant sig vid att kunna sprida overifierbart nonsens via servila mediahantlangare.
  Det var likadant med det som rör MH17
  Vidare
  Enlig insidern Fletcher Prouty infiltrerar CIA alla andra grenar av USAs styre som de vill och det innebär att han kan tala sanning när han argumenterar för att det inte är farkoster från flygvapnet.
  Men vi vet inte om det ens var farkoster utan det kan tex röra sig om projicerade bilder, på piloternas fönster eller på ngn tunn folie i luften. Såna projektioner kan lätt fås att skenbart röra sig som om de inte lydde fysikens lagar.

 • De väljer alltid USA, dem flygande tefaten, och just när USA råkar ha en pågående större konflikt.
  Hittills har vi dock bara fått se teckningar och vittnesmål från medelålders manliga statsanställda som nu helt plötsligt säger att dem är ett hot trots att de funnits sedan CIA bildades…

 • Lyssnade/såg (15/6) på Ring Swebbtv (Gabrielsson – Willgert) där man refererade till vad Werner von Braun sagt om hur man driver igenom en världsregering och den sista fasen var “en invasion från rymden”? Det är många som påstått sig sett “tefat” och som förklarades med hologram. Den närmaste tänkbara planet torde ligga många ljusår ifrån jorden, så ur den aspekten borde det vara en omöjlighet?

  • Ex president Reagan sa något liknande om en enande kraft för att legitimera ett världens Uniparty.
   Bra i sammanhanget kan vara den utbildningsfaktor, de ännu sovande kan behöva för att inte bli totalt överraskade, när flygande föremål av vilken sort som helst börjar segla omkring.
   En gigantisk avledande faktor “behövs” dessutom tillkomma för att avleda uppmärksamhet från barna- handeln på planeten. Mel Gibson gör just en film om det.

 • Var skulle de komma ifrån med Universums expansion och enorma avstånd i både tid och rum? Just nu, just här.

 • Mycket prat mobiliserar en odödlig skara vilda fantasier. Plocka fram en förbannad ET eller låt oss slippa höra om detta. Så känner jag.

 • Finns där något bevis för att dessa ET.s är fientliga? De kanske har kommit dithän, att vara fientlig i ett oändligt universum är ren idioti. Dessas sinnelag kan vara, att vill du har mer mark etc. åk ut och ta en planet själv. Det kan ju bara vara det kriminella sinnet, som måste ha slavar, eftersom det inte kan tänka produktivt. Därför kanske Jorden därute betraktas som ett rövarnäste, som måste hållas i ledband. Minns filmen ET, som kan vara en Hollywood profetia i vanlig ordning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *