Schweiz covidstrategi: Undvik vaccin – satsa på naturlig immunitet

publicerad 8 december 2023
- Kristoffer Hell
Christoph Berger
Christoph Berger, president för Schweiz federala vaccinationsråd.

Den schweiziska tidningen 20 Minuten rapporterar att Schweiz strategi för att bemöta årets upplaga av coronainfluensa är att satsa på naturliga immunitet, människors eget immunförsvar och att avstå från covidvaccinationer med undantag för vissa minoritetsriskgrupper.

Den nya strategin går stick i stäv med hur Big Pharma åren 2020-2021 förmådde regeringar världen över att massinjicera 5,7 miljarder människor med ett nödgodkänt DNA-förändrande experimentvaccin.

Den schweiziska strategin skiljer sig även från hur många andra länder i Väst fortfarande ser på naturlig immunitet, inklusive Sverige.

Kursomläggningen var inte helt oväntad.

Redan den 11 april i år kunde NewsVoice rapportera att Schweiz lagt om landets covidpolitik och slutat rekommendera covidvaccinationer. Beskedet som gavs var att den federala regeringen bara betalar ut skadestånd för skador och dödsfall från covidvaccinationer som den själv rekommenderat, och kungjorde i samband med det att den slutat rekommendera vaccinationer mot covid.

I dag har regeringens signaler ytterligare stärkts och man avråder i praktiken medborgare från att covidvaccinera sig och istället låta det egna immunförsvaret lösa situationen.

Christoph Berger, president för Schweiz federala vaccinationsråd:

“Bortsett från att man är sjuk så är det, ur immunitetsperspektiv, positivt att viruset sprids”.

“Det står klart att vaccinationer har oönskade effekter, inklusive allvarliga sådana. Och, ja, vi måste ta dessa människor och deras lidande på allvar och också hjälpa dem.”

Demonstration mot covidvaccin i Schweiz. Foto: Keystone, Urs Flueeler för SwissInfo.ch
Demonstration mot covidvaccin i Schweiz. Foto: Keystone, Urs Flueeler för SwissInfo.ch

Varför Schweiz och just nu?

På frågan om varför kursomläggningen göres just i Schweiz och inte något annat jämförbart land i Europa eller världen, som till exempel Sverige, kan man spekulera i åtminstone två möjliga faktorer.

Samhällskicket: Schweiz har en djupt konservativ befolkning van vid självhushållning och direktdemokrati med folkomröstningar flera gånger per år.

Så snart det stod klart för landets folkvalda att covidvaccinen var skadliga valde dessa snabbt att undkomma notan för detta, framtida skadestånd, först genom att sluta rekommendera vaccination mot covid, och i dag genom att aktivt övertala människor att i stället satsa på naturlig immunitet via kroppens eget immunförsvar.

Najadi faktorn: En känd och respekterad schweizare tillika sonen till en av WEF:s grundare, Pascal Najadi, övertalades att ta covidvaccin och lever i dag, på grund av skador från detta, med ena foten i graven.

Denna man har offentligen vänt sig emot inte bara covidvaccinerna och Big Pharma, utan till synes allt vad globalisering heter.

För att förstå effekten av detta kan man jämföra med effekten i Sverige om någon i den svenska kungafamiljen, eller någon ur familjen Wallenberg, offentligen gick ut och vände sig mot det globalistiska projektet och anklagat den svenska regeringen för överlagt mord på Sveriges hela befolkning medelst covidvaccination.

I videon nedan, först publicerad i Sverige av NewsVoice den 27 november, kräver Pascal Najadi och hans landsmaninna Astrid Stuckelberger att den federala regeringen i Schweiz drar tillbaka den diplomatiska immuniteten för FN:s Världshälsoorganisation, WHO, World Economic Forum, WEF samt Microsofts grundare, Bill Gates och hans GAVI.

 

Referenser och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Den ursprungliga vaccinering från Jenners tid var Kutan administration, på huden. Nu injiceras det subkutant. Här kan finnas en mental skillnad i reaktion till metoderna. Från mina år i sjöfartssvängen lade jag inte märke till någon mental reaktion hos någon till smittkoppsvaccinering på huden (kutant). Nu injiceras c-19 och nästan 100% mental reaktion har blivit antagonism till följd generellt.
  Blir injiceringen ett engrammiskt påslag ännu ej noterat?

 • Vidmakthåller att det “genuina Schweiz, det som föddes 1291”, är tysktalande.

  De 11% du nämner är högtyskan, det som talas i Tyskland, inte den schweiska standard tyskan som, enligt länken du skickade, är officielt språk för 62% av befolkningen.

  • Blueshift skriver: 10 december 2023
   Vi måste naturligtvis respektera din personliga åsikt. Den Schweiziska versionen av tyskan skiljer sig mer från högtyskan är norskan från svenskan, och många anser den vara ett separat språk. Om bara 62% av innevånaren har den som modersmål så betyder det ju just att schweizarna inte är ”tysktalande”. Det är även den generella åsikt jag fann när jag bodde där. Säger man till innevånarna i Ticino, där jag bodde, att Schweiz är ”tysktalande”, alltså tyskan skulle vara det nationella språket, blir som rejält förolämpade.

   Schweiz har fyra officiella nationella språk. ”The four national languages of Switzerland are German, French, Italian, and Romanish” Schweiz är alltså inte ”tysktalande” utan är officiellt fyr-språkingt.

   • Kära Karl W

    Har aldrig påstått det du tillskriver mig.

    Jag talar om Schweiz för 700 år sedan.

    Du omtolkar detta till Schweiz av idag och väljer att bli “förolämpad”.

    Det retoriska fulknep du använt kallas för halmgubbe (från engelskans strawman):

    “An intentionally misrepresented proposition that is set up because it is easier to defeat than an opponent’s real argument.”

    Om din impuls, efter att ha läst denna replik, är att fortsätta att piska den här döda kusen, kan jag inte garantera svar.

 • Alla människor runt omkring mig, arbetskolleger och familje medlemmar och vänner är sjuka så det står härliga till, ingen tycks komma undan höstens “pandemi”. Själv har jag så här långt inte blivit sjuk ( peppar peppar ) och jag kopplar det till mitt dagliga intag av tredubbel rekommenderad dos C-vitamin och D-vitamin, morgon och kväll.

 • Vad bra! Underbart. Listan FDA gav ut redan i oktober 2020 innehåller en lista på 22 allvarliga planerade (?!) biverkningar. Allt var alltså känt innan man rullade ut giftsprutorna. Se punkt 12 särskilt.

  1 Guillain-Barré syndrome
  2 Acute disseminated encephalomyelitis

  3 Transverse myelitis

  4 Encephalitis/myelitis/encephalomyelitis/ meningoencephalitis/meningitis/ encepholapathy
  5 Convulsions/seizures
  6 Stroke
  7 Narcolepsy and cataplexy

  8 Anaphylaxis
  9 Acute myocardial infarction
  10 Myocarditis/pericarditis

  11 Autoimmune disease
  12 Deaths
  13 Pregnancy and birth outcomes
  14 Other acute demyelinating diseases
  15 Non-anaphylactic allergic reactions
  16 Thrombocytopenia

  17 Disseminated intravascular coagulation
  18 Venous thromboembolism
  19 Arthritis and arthralgia/joint pain
  20 Kawasaki disease
  21 Multisystem Inflammatory Syndrome in Children

  22 Vaccine enhanced disease

 • “Varför Schweiz?”
  Kanske därför att landet har eliternas guldreserv gömd i alpmassiven?
  Och kanske därför att en välmående övre medelklass bor där.
  Eliterna själva har antagligen inte vaccinerat sig iaf inte med de farliga satserna.
  Statistikern Max Schmelling har ju påvisat tre distinkt olika satser som skiljer sig beträffande biverkningar med som allra mest med en faktor 118000
  Men typiskt med en faktor 1000
  Mer anledming:
  Gammal och viktig banknation sen 700 år?
  Jag har tidigare sett uppgifter om att tempelriddarna kom på 1300-talet och etablerade sig och sitt överlevande nätverk där då. Men när jag googlar finner jag bara info från 1500-talet ungefär när John Calvin kom och han var underhuggare till Venedigs oligarki som var det moderna bankväsendets ursprung.

  • Ja, denna nation, säte för FN, BIS och ytterligare ett antal synnerligen mäktiga ekonomiska och politiska styrande entiteter har varit helt befriade från ALL politisk turbulens, krig och kris, vilket talar sitt tydliga språk.

   • För de som så här på lördagskvällen ännu är nyktra och faktaorienterade, är här två länkar:

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Switzerland
    https://en.wikipedia.org/wiki/Switzerland

    Det genuina Schweiz, det som föddes 1291, är konservativt, tysktalande och helt annorlunda än husockupanterna i Federationens fransktalande delar i sydväst som accepterades in som nya kantoner så sent som 1847.

    Det är där globalistproblemet i Schweiz has sitt gravitationscentrum, i Geneve, vilket Pascal Najadi bekräftar i videon ovan – vilka de som läst artikeln och inte bara hoppade direkt till den psykiatriska terapiform som Newsvoice kommentarsfält verkar ha utvecklats till för många.

    • Blueshift skriver: 9 december 2023
     Schweiz är faktiskt inte ”tysktalande”. Schweiz har fyra språk. En variation av tyska mycket olika ”den så kallade högtyskan”, franska, italienska och romanish, vilket är en form av latin. Jag bodde i den italienska delen Ticino, där italienska är modersmålet. Bara 11% talar standard tyska.
     https://en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_Switzerland

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *