Schweiz covidstrategi: Undvik vaccin – satsa på naturlig immunitet

publicerad 8 december 2023
- Kristoffer Hell
Christoph Berger
Christoph Berger, president för Schweiz federala vaccinationsråd.

Den schweiziska tidningen 20 Minuten rapporterar att Schweiz strategi för att bemöta årets upplaga av coronainfluensa är att satsa på naturliga immunitet, människors eget immunförsvar och att avstå från covidvaccinationer med undantag för vissa minoritetsriskgrupper.

Den nya strategin går stick i stäv med hur Big Pharma åren 2020-2021 förmådde regeringar världen över att massinjicera 5,7 miljarder människor med ett nödgodkänt DNA-förändrande experimentvaccin.

Den schweiziska strategin skiljer sig även från hur många andra länder i Väst fortfarande ser på naturlig immunitet, inklusive Sverige.

Kursomläggningen var inte helt oväntad.

Redan den 11 april i år kunde NewsVoice rapportera att Schweiz lagt om landets covidpolitik och slutat rekommendera covidvaccinationer. Beskedet som gavs var att den federala regeringen bara betalar ut skadestånd för skador och dödsfall från covidvaccinationer som den själv rekommenderat, och kungjorde i samband med det att den slutat rekommendera vaccinationer mot covid.

I dag har regeringens signaler ytterligare stärkts och man avråder i praktiken medborgare från att covidvaccinera sig och istället låta det egna immunförsvaret lösa situationen.

Christoph Berger, president för Schweiz federala vaccinationsråd:

“Bortsett från att man är sjuk så är det, ur immunitetsperspektiv, positivt att viruset sprids”.

“Det står klart att vaccinationer har oönskade effekter, inklusive allvarliga sådana. Och, ja, vi måste ta dessa människor och deras lidande på allvar och också hjälpa dem.”

Demonstration mot covidvaccin i Schweiz. Foto: Keystone, Urs Flueeler för SwissInfo.ch
Demonstration mot covidvaccin i Schweiz. Foto: Keystone, Urs Flueeler för SwissInfo.ch

Varför Schweiz och just nu?

På frågan om varför kursomläggningen göres just i Schweiz och inte något annat jämförbart land i Europa eller världen, som till exempel Sverige, kan man spekulera i åtminstone två möjliga faktorer.

Samhällskicket: Schweiz har en djupt konservativ befolkning van vid självhushållning och direktdemokrati med folkomröstningar flera gånger per år.

Så snart det stod klart för landets folkvalda att covidvaccinen var skadliga valde dessa snabbt att undkomma notan för detta, framtida skadestånd, först genom att sluta rekommendera vaccination mot covid, och i dag genom att aktivt övertala människor att i stället satsa på naturlig immunitet via kroppens eget immunförsvar.

Najadi faktorn: En känd och respekterad schweizare tillika sonen till en av WEF:s grundare, Pascal Najadi, övertalades att ta covidvaccin och lever i dag, på grund av skador från detta, med ena foten i graven.

Denna man har offentligen vänt sig emot inte bara covidvaccinerna och Big Pharma, utan till synes allt vad globalisering heter.

För att förstå effekten av detta kan man jämföra med effekten i Sverige om någon i den svenska kungafamiljen, eller någon ur familjen Wallenberg, offentligen gick ut och vände sig mot det globalistiska projektet och anklagat den svenska regeringen för överlagt mord på Sveriges hela befolkning medelst covidvaccination.

I videon nedan, först publicerad i Sverige av NewsVoice den 27 november, kräver Pascal Najadi och hans landsmaninna Astrid Stuckelberger att den federala regeringen i Schweiz drar tillbaka den diplomatiska immuniteten för FN:s Världshälsoorganisation, WHO, World Economic Forum, WEF samt Microsofts grundare, Bill Gates och hans GAVI.

 

Referenser och relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq