Vi måste kliva fram och trycka tillbaka vaccinkulturen som skadar alla

Svensk vårddebatt

publicerad 8 mars 2024
Stefan Whilde
Stefan Whilde

“Vaccinkulturen lär oss att vi ska vara rädda för allt och att vi inget klarar på egen hand. Vårt immunförsvar behöver kemikalier”, varnar Stefan Whilde som särskilt är oroad för de yngre generationernas ohälsa. Lösningen är att de vuxna kliver fram och visar vägen, menar Whilde. “Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör”.

Barn och tonåringar mår allt sämre i Sverige, både fysiskt och mentalt. Detta trots att vaccinindustrin förser oss med vaccin mot lilla minsta åkomma och psykiatrin trätt in och skriver ut piller för minsta lilla humörsvängning. Hur kan det då ha gått så fel?

Vi håller på att förlora inte bara en utan två generationer och det beror inte på WHO:s coronapandemi, däremot blev pandemin den sista droppen av isolering och skräck som fick bägaren att rinna över. Det är nämligen i en skräckfylld och isolerad modern värld som våra barn och tonåringar växer upp.

Vaccinkulturen

Vaccinkulturen lär oss att vi ska vara rädda för allt och att vi inget klarar på egen hand. Vårt immunförsvar behöver kemikalier, vi föddes otillräckliga. Det är ju därför som vi vaccinerar mot allt fler sjukdomar – det är farligt att leva och vi är svaga och maktlösa.

Och när sedan ångesten kommer över hur farligt allt är så dövas den och konserveras med antidepressiva ”läkemedel”. Piller, som kan liknas vid legalt knark, istället för vuxnas tid och förståelse – det är lösningen idag. Är det konstigt att våra barn och tonåringar mår allt sämre?

Framför allt så saknar barn oss vuxna som förebilder, de saknar vuxna som visar mod och handlingskraft, vuxna som inte är rädda, som inte låter rädslan styra valen.

  • Om vi vuxna förlorar framtidstron och överlämnar oss själva åt vaccin- och läkemedelsindustrin, hur ska då våra barn och ungdomar kunna tro på framtiden?
  • Hur ska de kunna tro på den egna kraften och den egna förmågan att påverka?

Vaccinpolitikerna har inga lösningar

Detta har pågått i många år, under hela 2000-talet. Galenskaperna har eskalerat, men nu spricker bubblan. Vi befinner oss i en post-pandemi och den hade våra barn och tonåringar klarat av om vi vuxna klarat av den, men det gör vi inte.

Vi låter rädslan och skräcken styra, vi är handlingsförlamade och överlämnar allt ansvar åt vaccin- och läkemedelsindustrin som inte finns där för vår skull utan för pengarnas och maktens skull.

Vi överlämnar oss åt visionslösa och handlingsförlamade politiker som i stället för att ingjuta mod och framtidstro i ett lands medborgare spär på rädslan och skräcken. De stänger ner hela samhällen och införa restriktioner som gör människor i alla åldrar ännu sjukare, ännu mer ångestladdade, ännu mer uppgivna, ännu mer vilsna, och sedan erbjuder samma politiker mer vaccin och piller.

Under senare år har vaccinindustrin och dess mest fanatiska anhängare pratat om ett vaccin mot depression! Marknaden lär bli enorm efter att vi vaccinerat alla, även barn, även de som inte är i riskgrupperna, även de som redan haft Covid-19, med de experimentella och biverkningstyngda Covid-19-vaccinen.

  • Vad blir nästa steg? Ett vaccin mot föräldrars dåliga samvete för att vi inte klarar av att ta hand om våra barn utan att fylla dem med ångest som måste dövas på konstgjord väg?
  • Vaccin mot ansvar, så att vi helt slipper anstränga oss i framtiden?
  • Vaccin mot politiker hade varit bra, men så länge politikerna sitter i vaccin- och läkemedelsindustrins knä lär det inte bli av.

Vaccin löser inte barns och tonåringars vilsenhet. Det gör inte psykiatrin heller, så snälla – låt oss inte lämna över våra barn i psykiatrins våld efter pandemin.

Psykiatrin har genom sin historia använt sig av djupt disharmoniska och aggressiva metoder för att behandla den avvikelse som en individ kan uppvisa utifrån rådande kulturell och medicinsk norm. Insulinchocker, isbad, kastrering, ökända stormavdelningar, bältning, elchocker och lobotomi. Elchocker används än idag, på 2020-talet.

Som diagnos- och behandlingsmetod är psykiatrin med stor sannolikhet långt sjukare än sina patienter. Den delar frikostigt ut diagnoser och ordinerar substanser på ett sätt som gör psykiatrikern till en legaliserad knarklangare, subventionerad av svenska staten.

Foto: Arek Socha. Licens: Pixabay.com
Vi måste kliva fram och trycka tillbaka vaccinkulturen. Hälsa är något naturligt. Foto: Arek Socha. Licens: Pixabay.com

Det finns fungerande alternativ

Det finns valmöjligheter, till och med i Sverige. Beprövade, naturliga läkekonster som behandlar hela människan på ett milt och skonsamt sätt utan biverkningar. ”Skolmedicinen”, där psykiatrin ingår, är endast en av hundratals läkekonster och behandlingsmetoder som vi kan och får välja mellan.

Information om sundare alternativ kan vara besvärlig att få tag i, framför allt om vi befinner oss i ett akut kritiskt läge av förtvivlan, ångest, sorg. Men information finns. Vi får hjälpas åt. Det finns alternativ.

Barns och tonåringars ohälsa beror givetvis inte bara på att de är söndervaccinerade och söndermedicinerade, andra faktorer spelar också in – för lite fysisk aktivitet, för mycket inomhusaktiviteter, för lite lek och för mycket skola, avsaknad av praktisk erfarenhet i yrkeslivet (barn sitter bakom skolbänken i för många år idag).

Men vaccin- och läkemedelsindustrin har ett stort ansvar i det här, vilket innebär att sjukvården har ett stort ansvar – men i slutänden är det upp till oss föräldrar att sätta ner foten och säga ifrån.

Läkare (psykiatriker) som ordinerar antidepressiva substanser åt barn under 15 år bör åtalas för misshandel och för brott mot människofriden eller i varje fall fråntas legitimationen och erbjudas ett annat jobb så långt bort från barn och ungdomar som möjligt.

Vi föräldrar måste ta oss i kragen, ställa oss upp och säga: ”Nu får det vara nog! Vi återtar ansvaret för och makten över våra barn och ger dem en trygg uppväxt utan piller och sprutor!”

För nu behöver våra barn och tonåringar vår tid. De behöver vårt mod, de behöver oss som förebilder. De behöver få prata av sig, inte hos pillerkåta psykiatriker, inte hos vaccinvurmande skolpsykologer, utan hos oss, hos familjen, i en trygg omgivning skapad av närstående som har tid och som bryr sig.

De behöver få lära sig att vi människor faktiskt inte behöver piller och sprutor för att överleva. Vi är organiska varelser och vi kan själva.

Människans naturliga immunförsvar gör jobbet

Vi har ett immunförsvar att lita på och skulle immunförsvaret tillfälligt dippa av någon anledning så kan vi stärka det på egen hand, på naturlig väg, med vitaminer och mineraler, med frisk luft, med solljus, med fredliga och miljövänliga läkekonster som till exempel homeopati, läkekonster som tar hänsyn till och ser hela människan och som arbetar för att bota orsaken, inte tillfälligt döva symtomen.

Det är vi vuxna, vi föräldrar som vänder skutan – inte politiker, inte giriga industrier, inte skola och statlig omsorg. Det är dags att vi kliver fram och visar vägen. Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör.

 

Text av Stefan Whilde (Stefanwhilde.se), skribent & författare, homeopat, grundare av och lärare i Whildes Homeopatiska Skola

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • En undring och fråga, om jag har förstått rätt så ingår numera covid 19 mRNA “vaccin” som obligatoriskt behandling för alla nyfödda barn i USA.

    Detta då bland en stor mängd andra sprutor, som helt normalt tvingas in i ett spädbarn i det landet.

    Är även detta så fallet i Sverige, och i så fall varför?

    Finns det några undersökningar på vad som händer i en liten nyfödd bebis, som får bland annat nRNA direkt insprutat vid födseln?

    För övrigt, den enda totalt helt ovaccinerade större gruppen människor i USA är Amish, som naturligtvis klarade hela covid 19 spektaklet utan minsta problem.

    Här i Europa var det Belarus som klarade sig bäst under covid 19, IMF försökte med miljard USD mutor tvinga landet till nedstängningar, masktvång och tvångsvaccineringar med mRNA vaccin, men deras ledare tänkte mera på sin egen befolkning och räddade landet.

    • Amish-folket har heller inga problem med autism hos sina ovaccinerade barn. Det säger ju allt om hur fantastiska vaccinen är.

  • Enligt min mening finns det inte ett vazzin som är livsuppehållande. Ett vazzin har inte bara dom ingredienserna som syns, dom har dessutom hemliga ingredienser. Även bland dom ingredienser som syns finns det ingen som är hälsosam, så bara tänk på vad dom hemliga innehåller.
    Varför ska bl a barnsjukdomar som har efter genomgång en immunförstärkande roll vazzineras, med ämnen som inte räknas som hälsosamma, eller vissa rent av giftiga.
    Vazzinerna rör om i hormonerna.

  • Finns det någon som sett en enda studie på vaccin som är dubbelblind och som har en helt oexponerad kontrollgrupp?

    I så fall vill jag gärna ha en referens till den studien.

    Tills jag ser en sådan så fortsätter jag kalla vaccin för en satanistisk initieringsritual som man tvingar på befolkningen. Dyrkan av rädsla. Bara för att man kan få kroppen att reagera på injicerandet av en coktail av giftiga ämnen betyder inte att någon blir immun mot någonting.

  • Tack, Stefan, för en oerhört bra artikel. Du har civilkurage som få i vårt land idag. Att någon där ute vågar ta bladet från munnen, säga det som de flesta inte ens vill tro eller tänka..visa på all galenskap som pådyvlas oss i ‘vetenskapens namn’. Har själv upplevt konsekvenserna av att vägra stå i ledet o säga ja o amen till alla kemiska ‘läkemddel’ man i all ‘välmening’ vill pumpa i oss o våra barn. Det har kostat mycket svett, tårar o utanförskap att våga säga nej i en flock av jasägare, som egentligen många vill gå emot men inte vågar. Fortsätt stå upp för mänsklighet, valfrihet o våra kroppars visdom och förmåga!

  • Den medicinska vetenskapen i stort hålls tillbaka av profitbegär.
    De som vill ta fram sanningen hindras och de som bara kränger Big Pharmas produkter uppmuntras.

    “för lite lek och för mycket skola”
    Hmm jag tror att dataspelandet kan kallas för lek och det är inte för lite utan tvärtom
    Men om man menar fysisk lek kan jag hålla med. Man borde ha obligatorisk fysisk verksamhet varje dag för skolbarnen.
    Men det är inte för mycket skola vad innehållet beträffar.
    Vi har lierat oss med imperialisternas krig nu därför att vi haft för lite skola hittills. För lite utveckling av individen.
    Så vi blir en i rövargänget.
    För vi klarar inte att konkurrera fredligt.
    Psykiatrin skulle kunna göra nytta genom att lyckas få befolkningen att bli flitigare och mer kompetenta i stället för att curla dem.

    Angående Homeopatin som alternativ till skolmedicin och psykiatri
    Publicera homeopatins hemligheter i stället!
    Folk behöver avgiftas och metoder för det bör inte döljas bakom dunkelt prat om potens dvs officiellt stark utspädning.
    Inga hemligheter om hur den sortens avgiftning erhålls!
    När man har nåt som fungerar kan det massproduceras billigt.
    Och mer uppmärksamhet kring förgiftningsproblematiken som drabbar de flesta av oss. (Skolmedicinen saboterar vad den saken beträffar och undertrycker toxikologin som de inte utbildas i)
    Även i vacciner för de använder adjuvanter som skadar cellerna så att de ger ifrån sig de partiklar som kallas virus men vaccinerna har hela tiden varit en häxbrygd med delvis okänt innehåll. Tex små fibrer av aluminium som tränger in i cellerna. Undra på att cellerna reagerar.
    Men är det alls adekvat?
    Alla kommersiella vacciner skadar cellerna avsiktligt för att de ska reagera.
    Homeopatin vill väl men har hemligheter för sina inkomster.
    Skolmedicinen har hemligheter även för sig själva.
    Ju mindre vetenskapligt innehåll desto mer profit verkar det.

    • @Peter Grafström

      Du inleder din kommentar med att framföra att du anser att de som kränger Big Pharmas produkter uppmuntras, men sedan svänger du som så ofta in på dina funderingar om homeopati och eftersom artikelförfattaren Stefan Whilde är homeopat så är det väl relevant i sammanhanget.

      Du kräver:

      “Angående Homeopatin som alternativ till skolmedicin och psykiatri
      Publicera homeopatins hemligheter i stället!”

      Jag ska därför ännu en gång ge dig min syn på varför homeopati är så verksamt – och därtill fullständigt utan biverkningar:

      Den helande effekten med homeopati har att största sannolikhet att göra med vattnets minne!

      Här talar nobelpristagaren i medicin 2008, Luc Montagnier, om detta enormt kraftfulla men så nedtystade fenomen, vattnets minne:
      https://www.youtube.com/watch?v=R8VyUsVOic0&t=660s

      • Följande är min gissning
        Jag tror också att homeopati fungerar eftersom så många omvittnar det men det har inget med något vattenminne att göra utan efter vad jag tror har det att göra med att den samlade aktiva ytan för små partiklar ökar när man finfördelar dem.
        Och jag gissar att det viktigaste kan vara själva blandningsmediet och att det innehåller verksamma partiklar A. Så när man tillsätter annat X och späder med blandningsmediet, så är det inte säkert att A späds. Bara X.

        Om du har en given massa av ett ämne och ändrar storleken från 1 mikrometer till 1 nanometer ökar den sammanlagda ytan 1000 ggr. Varje enskild partikel får ju mindre yta men antalet växer ännu snabbare. Om det är ett ämne som avgiftar blir det kanske tusen ggr effektivare när det finfördelas.
        Det går inte att skaka för hand utan man behöver antagligen ultraljud och utprovade metoder för att lyckas med finfördelningen.
        Därför beställer homeopaterna den vätskan som används. Men när man finfördelar partiklarna så kommer de antagligen att klumpa ihop sig efter en tid. Ju mindre de är desto snabbare klumpar de antagligen ihop sig. Större partiklar har långsammare värmerörelser så en blandning med större partiklar har längre livstid innan de blivit större. Blandningen med de små partiklarna förändras snabbare.
        Dom är många och rör sig snabbt. Större chans att de klumpar ihop sig.
        I den bemärkelsen kanske man kan säga att blandningen har ett minne.
        Men det är ingen magisk egenskap hos vattnet.
        Eftersom en blandning med de små partiklarna snabbare klumpar ihop sig är det logiskt att man späder ut det för att halveringstiden ska bli längre. Mer utspädning för de minsta partiklarna. (Med halveringstid menar jag att hälften av partiklarna kolliderat och slagit sig ihop)
        Man köper väl en sats märkt som viss potens. Om den är hög antar jag att de sett till att de har särskilt finfördelade partiklar av typ A.

        De har ju alkohol också. Kanske för att ytspänningen minskar och att det har någon gynnsam inverkan på partiklarnas beständighet.

      • Kol och andra partiklar i vatten som ordnar sig i ringar och polyedrar existerar bevisligen. Men om man inte har försökt påvisa partiklarna kan man tro att det är själva vattnet.
        Man kan kanske se strukturen genom att sprida koherent strålning mot vattnet.
        Men det är nog svårt att upptäcka och identifiera partiklarna som orsakar strukturen
        Men forskare visade 2001 att såna ringar av kol blir större ju mindre kol man har i vattnet. Dvs utspädning skapar mer struktur men det är inte själva vattnet.
        Montaigner blev Nobelpristagare för upptäckten av ett virus som inte verkar vara en bekräftad upptäckt trots att det är etablerad medicinsk teori.
        Det är inte Montaigner man ska anklaga för det.
        Det gällde för mycket satsade amerikanska forskningspengar för att finna bot mot AIDS och i det fallet behövde Montaigners uppfattning vara sann för att amerikanernas projekt skulle uppfattas som framgångsrikt. För de tvingades erkänna att Montaigner var först.
        Men problemet är att amerikanska myndigheters experter avslöjade på 1990-talet den amerikanska delen för att vara rent bedrägeri och forskningsfusk.
        Trots det så drev jurister igenom att forskningsartiklar som var rent berägeri ändå behålls som vetenskaplig sanning. Förmodligen fortfarande.
        Allt för profit.
        Det nobelpriset är inte baserat på någon riktig vetenskap. Men Montaigner fuskade iaf inte.
        Det är den medicinska vetenskapen som har en allmän kris.

    • Anthony Fauci är medlem och lyder under WEF, samma som Bill Gates.

      https://www.weforum.org/people/anthony-s-fauci/

      Hela covid 19 spektaklet var ägnat åt att leda fram till deras TGR, the Great Reset.

      Tyvärr för alla inblandade var det tillverkade viruset för svagt och ofarligt, den totala skräcken uteblev trots att man rakt av dödade mängder med människor med flit och grovt överdrev dödsstatistiken.

      Nu gör man ett nytt försök att plåga och hetsa fram TGR, nu med ett påtvingat världskrig.

      Vi har exempelvis Ulf Kristersson WEF som leder vårt land mot död och förintelse, sedan skall dom överlevande med glädje acceptera TGR som deras frälsare.

      • Efter senaste Davos-mötet sa Scabb: Miljarder människor kommer att dö, och vi hoppas att det kommer gå fredligt till. Han har också uppmuntrat oss att inte vara ängsliga för kannibalism, samt att han ska ta all barn tidigt från sina familjer så att de inte indoktrineras av sina föräldrar, han vill läsa våra tankar och drömmar.
        Allt detta är OK för vår svenska regering och våra myndigheter. De är alltså med på att avliva oss alla, inklusive sina egna familjer. Scabbs uttalanden och planer finns att se på Youtube och på deras hemsida Weforum.

        Glöm aldrig heller Kill-Billys berömda TED-talk där han hoppades att bli av med 10% av jordens befolkning om “vi” var duktiga med att får ut v-ner. Filantropi?

  • Läkaren och forskaren Sture Blomberg framhåller i den här artikeln följande:

    – Det har visat sig att spikproteinet är den del av viruset som ger de allvarliga komplikationerna vilket gör att vaccinet medför liknande risker som viruset.

    – Vaccineringsstatistik från Japan visar att vaccinet till förvånansvärt hög del ansamlas i äggstockarna hos kvinnor. Blomberg pekar också risken för fertilitetsstörning p.g.a. angrepp på proteiner relaterade till moderkakan hos kvinnor. Även i benmärgen anrikas vaccin vilket kan påverka blodproduktionen.

    – Gravida kvinnor ska vara försiktiga med att vaccinera sig anser Sture Blomberg. Även barn bör avhålla sig från vaccinering och de riskerar ändå inte att bli sjuka i corona.
    Behandling av C- och D- vitaminer och zink tillsammans med solljus mot corona rekommenderas av Blomberg som refererar studier som visar på framgångar. Just D-vitamin är viktigt för immunsystemet.
    https://www.vaken.se/lakaren-sture-blomberg-om-vaccinerna-och-behandling-av-covid-19/

    WHO (som till stor del finansieras av Bill Gatas som har enorma intressen i vaccinindustrin) gick i december 2020 ut med följande nya definition av vad flockimmunitet innebär:

    “Vad är flockimmunitet´?
    ‘Flockimmunitet’, även känd som ‘populationsimmunitet’, är det indirekta skyddet mot en infektionssjukdom som uppstår när en population är immun antingen genom vaccination eller immunitet som utvecklats genom tidigare infektion. WHO stödjer uppnåendet av “flockimmunitet” genom vaccination”.
    https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/herd-immunity-lockdowns-and-covid-19

    I samma månad, december 2020, sändes TV-serien “Vaccinkrigarna” som genom förtal av den i Norden mycket verksamma och viktiga vaccinkritikern Linda Karlström, beredde vägen för människor att låta sig injiceras med de så kallade coronavaccinerna.

    Kort tid därefter rullades den synnerligen massiva vaccinationsagendan ut över vårt land – och i övriga världen.

    Linda Karlström, som personligen drabbats mycket hårt av vacciners skadeverkningar genom att hennes barn skadats mycket allvarligt som följd av vaccination, hade åkt land och rike runt i Norden och talat om enkla och ofarliga metoder till hälsa istället för vaccinationer. Hon blev alltså utspionerad och förtalad av SVT:S Tv-team i syfte att sabotera hennes vittnesmål.

    Linda Karlström fick i viss mån upprättelse genom att stämma staten, som så småningom blev fälld i domstol:
    https://newsvoice.se/2023/03/linda-karlstrom-vann-malet-mot-staten-svt/

    Visar inte allt detta på nära samarbete mellan staten, WHO och läkemedelsjättarna.

    Här är ett klarläggande citat:
    https://www.goodreads.com/quotes/6547508-fascism-should-rightly-be-called-corporatism-as-it-is-the#:~:text=%E2%80%9CFascism%20should%20rightly%20be%20called%20corporatism%2C%20as%20it,of%20corporate%20and%20government%20power.%E2%80%9D%20%E2%80%95%20Benito%20Mussolini

    .

  • 1 av 300 000 drabbades av GBS efter svininfluensavacccinering.
    Vi var en av de drabbade.
    Det är mindre chans än en storvinst på Triss.
    Vi har köpt många triss-lotter, men bara tagit en dos vaccin, inga vinster än så länge…

    • 5 miljoner tog svininfluensavaccinet i Sverige. Av dessa var väl högst 1 miljon barn och ungdomar (?). Ca 500 av dem fick ett allvarligt, livslångt handikapp i form av narkolepsi. Det är minst 1 på 2000.

    • Tråkigt att höra. Vår son är en av de som fick skador av första vaccindosen vid 3 månaders ålder. Han fick tydliga grovmotoriska problem samt utvecklade autism. Om det senare beror enbart på vaccinet eller om han hade det med sig från födseln är svårt att säga men det förbättrade definitivt inte situationen. Jag är därför skeptisk mot alla typer av vacciner och för min och barnens del är det definitivt ”färdigvaxxat”

      • Mycket hemskt för båda era familjer och alla andra som drabbats av allvarliga följder av dessa vacciner!

        Här är en synnerligen viktig och klargörande intervju i SvebbTv med Lars Bern.

        Jag citerar några utvalda ord från intervjun:

        “Det var eftersom WHO 2009 ändrade definitionen av vad en pandemi är som covid-19 kunde definieras som det. Tidigare krävde en pandemi ett mycket högt antal svårt sjuka och döda.

        – Det var aldrig en pandemi. Världshälsoorganisationen definierade om begreppet.
        https://nyheter.swebbtv.se/det-var-aldrig-en-pandemi-definitionen-andrades-for-att-salja-vaccin/

        • Under min tidiga barndom låg jag intagen på sjukhus från och till under flera års tid efter en vaccination. Min mamma förde dagbok över såväl mig som min bror ända tills vi kom upp i tonåren och det står helt klart för mig när jag läser den att min barndoms helvete på lasarettet i Karlskrona med instängdhet, operationer, tvång och ständiga flyktplaner bort från tortyren, tvångsåtgärderna och övergreppen berodde på detta injicerande i min lilla kropp, som ännu inte hade utvecklat sitt immunsystem.

          • Också en tung återberättelse att läsa. Dock har det trots allt kanske sina fördelar? Kan jag anta att den erfarenheten har gjort dig till en bättre och sanningsrespekterande människa?

            Den erfarenhet och lärdom som vår son har gett oss och de övriga runt omkring honom i är på sätt och vis ovärderlig, även om han själv har fått betala ett mycket högt och livslångt pris.

            Här ett citat från Benjamin Franklin som inte kan beskriva det hela bättre; ”Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn”.

            • Du har så rätt. Vi formas och lär oss enormt mycket genom de svåra upplevelser vi går igenom. Under vår levnad får vi ta del av såväl det goda och glädjerika som det som är ont och det som gör ont. Jag tror att det är just det som är meningen med vårt jordeliv, att komma till insikt. 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *