Ny trend: Nakna PK-medier och myndigheter jagas av alternativmedier

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 26 februari 2021
- Jan Norberg
Foto: Jasmin Sessler. Licens: Unsplash.com

DEBATT. Vi ser en ny trend. På senare tid har vi kunnat iakttaga en ny trend inom den så kallade alternativa mediasfären. Det känns synnerligen befriande och se hur den genomkorrupta PK-kårens olika representanter nu bemöts med samma metoder som de själva ständigt utsätter oliktänkande för.

Text: Jan Norberg | Foto: Jasmin Sessler. Licens: Unsplash.com

Reaktionerna är nu närmast desperata från PK-håll. När myndighetspersoner med olika aktivistiska agendor får igen med samma mynt som de ständigt använder i sin jakt på oliktänkande. Att stigmatisera och hänga ut icke politiskt korrekta individer i parti och minut är ju MSM:s typiska signum, något som backas upp av genomkorrupta politiker med instämmande kommentarer och passande regelverksändringar.

Läs mer: Mediestödsfusket – Tempus ska betala tillbaka minst 2 miljoner kronor

Svenska skattebetalare betalar för åsiktskontroll och en begränsning av yttrandefriheten

Nu hade det väl kanske inte spelat så stor roll om MSM och den svenska politikerkåren vandrat stigmatiseringens väg tillsammans och enbart försökt brännmärka åsikter utanför åsiktskorridoren, men när MSM och ledande politiker utnyttjar svenska skattebetalares pengar för att på olika sätt försöka åsamka olika alternativa mediekanaler ekonomisk skada är man långt ute på ett sluttande plan vad avser demokratin.

Vad fan får vi för pengarna?

Myndigheten för Press, Radio och TV (MPRT)

När politiska aktivister på vänsterkanten rekryteras in till svenska myndigheter som medarbetare så gäller det som ett av anställningsvillkoren att kunna visa sin lojalitet med den politiska maktens företrädare vilka via den socialdemokratiska Regeringens helt dolda utnämningsmakt utsetts att bedriva sin vänsterliberala lojalitet i sina roller som ledande myndighetsföreträdare.


Nåde den som i myndighetsvärlden har mage att ta ställning mot den socialdemokratiska eller grönmuppade politikens företrädare, då blir man inte långlivad i den aktivistiska krets av medarbetare vilka totalt dominerar myndighetens arbete.


Polarisationen tilltar

Nu när alternativmedia sätter ljuset på dessa vänsteraktivister känner man stort obehag vid tex MPRT och kontakter tas därför genast med ”kamraterna” inom SVT/SR för att kunna vinna sympatier ibland allmänheten. Den godtrogne Svensson i TV-soffan ska fås och tro att alternativmedia är grovt kriminella. Det är ju så Expo via Researchgruppen alltid har jobbat i sin jakt på oliktänkande.

Läs mer: NewsVoice anmäler SVT till Granskningsnämnden – en del av MPRT

Vi glömmer knappast alla inträngande reportage signerade en Robert Ashberg & Company försedd med basebollträ ledigt buret över axeln med vilket han ger sig ut på jakt i trollvärlden. Då hörde vi inga ramaskrin från SVT/SR, men det är ju som sagt en helt annan historia.

Jag gillar utvecklingen då alternativmedias agerande nu börjar väcka opinion till sin fördel. Bäva månde såväl myndigheter som alla MSM-representanter. Nyhetsutbudets enfald är nu på väg att bytas till den mångfald som PK-rännans företrädare i alla andra sammanhang så ensidigt hyllar. Jag gillar denna nya trend och hoppas att den fortsätter med ökande intensitet.

Text: Jan Norberg


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Till alla vilka tidigare varit motståndare till en ökad polarisation, den här artikeln är ju en bra måttstock för vad vi tillsammans kan åstadkomma om vi skärper retoriken, håller oss till konkreta mål samt inte drar oss för att använda samma metoder som tex Expo, Afa, Researchgruppen, mfl vilka alltid har nyttjat basebollmetodik för att jaga skiten ur dem de inte anser ska få finnas.

  Det känns mycket tillfredsställande att Sassersson nu äntligen tagit i med hårdhandskarna mot den korrupta myndighetsvärlden.

  MPRT är bara en av ca 500 olika skattefinansierade myndigheter vars medborgarföraktande och aktiviststyrda ledare utgör socialisternas förlängda arm i den svenska Djupa Staten.

  Liksom med ohyran i vissa NO GO ZONER finns bara en metod som biter på ohyran. Att gå in med bekämpningsmedel och röka ut ohyran är en ganska bra metod för att oskadliggöra dem.

  Vi ringer Anticimex!!!

 • Ulf Kristersson är den enda personen i dagsläget som direkt kan avpollettera ”Löfvensocialisterna”!!!
  Var finns han och vad gör han?
  Verkar inte vilja rädda Sverige åt svenska folket?

  • Jag kan inte se någon nytta i att någon hugger av sin vänsterhand med högerhanden bara för att kunna sitta kvar på en stinkande partipolitisk sophög. Ett nytt system måste till. Att hela tiden be om hjälp från tvålfagra korrupta lögnare har ju lett till den nuvarande situationen av den svenska bolsjevismen. Fram med sanningen så folk tar sej kragen.

   • Allt formellt styrande är så genomdränkt av ondska att vi bör ta avstånd från all hierarkisk
    styrelseform och alla TOTALT manipulerade val.

    Var och en av oss MÅSTE ta avstånd från ondskan.

    Börja med att fimpa Tv:n! Och börja tänka själva!

   • Enormt bra att lyfta fram denna talande groda!

    Kanske då till och med Samuel af Ugglas inser att denna individ spelar för motståndarlaget.

    • Hans, jag håller med dig. Samuels tilltro till Moderaterna är som att han inte vill tro att M är en sämre kopia av S.

     Samuel, kill your darlings och sök dig ett nytt parti att stödja och lägga din röst på.

     Själv har jag för ganska länge sedan övergivit SD till förmån för AfS och detta tack vare Jeff Ahls mycket övertygande retorik.

     Så länge SD behåller 5:e kolonnaren Mattias Karlsson som “chefsideolog” finns bara en väg och den är söderut.

     • Och jag är helt överens med dig, Jan, om att SD är på drift.

      Först gör de en 180 graders gir och sedan seglar de girigt vidare dreglande efter guld och gröna skogar, totalt rännskitande i alla väljare.

      SD = seglar dreglande

 • Det har du alldeles rätt i Magnus. Ska det gå att få rätsida på Sverige, så krävs att makthavarna och deras hantlangare ställs till svars för att mot sin arbetsgivare svenska folket fullständigt förråt landet Sverige.

 • Jo, nu rör det på sig, och det är inte konstigt att det börjar bli desperat läge i regeringen. Swebbtv rapporterar, citat:

  “Swebbtv Nyheter 26 februari
  Regeringen har lagt ett förslag till ändring i tryckfrihetsförordningen
  som om det röstas igenom kan kriminalisera avslöjande av brottslingars
  identitet, med hänvisning till den personliga integriteten. Regeringen
  önskar att riksdagen röstar igenom förslaget innan nästa val. Förslaget
  kommer att innebära att det kan bli straffbart att som journalist
  rapportera om korrupta politiker och att journalister som ändå väljer
  att göra detta kan straffas med två år i fängelse.”

  Utan den lagen är loppet kört för MSM.

  https://swebbtv.se/videos/watch/f02022a5-d73a-4a5e-a99e-c12872756ac5

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *