De vaccinerade förmodligen i majoritet i protesterna mot totalitarism

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 13 februari 2022
- Torbjörn Sassersson
Demonstrationerna mot regeringen i Australien nådde rekordnivåer den 12 februari 2022.

OPINION. De vaccinerade är nu med största sannolikhet i majoritet i protesterna mot totalitarism över hela värden. De dubbel- och trippelvaccinerade har fått nog och vill inte ha fler doser. Allt fler ser kopplingen mellan de experimentella mRNA-injektionerna och skador, men demonstrationerna handlar numera mindre om injektioner.

Text: Torbjörn Sassersson, uppdaterad kl 11:13 | Video: Platform2Melbourne

Det finns bara ett effektivt sätt att hålla sig uppdaterad om motståndsutvecklingen runt om i världen, en folk- och arbetarrörelse som drar allt fler miljoner människor till motståndssidan och det är att följa olika Telegram-kanaler. Massmedierna styrs av samma krafter som injektionsregeringarna, men policyskribenterna hoppar allt mer av och Telegram gör jobbet.

I Telegram-klippet nedan talar en avhoppad journalist från Calgary om sin tankar om protesterna. Hon har arbetat i 20 år som radiojournalist innan hon fick nog.

NewsVoice Telegram-kanal fångar varje dag upp spridda händelser och vi fokuserar nu på demonstrationerna. Videon överst i artikeln visar rekorddemonstrationen i går från Canberra i Australien. 100 000-tals medborgare tågar mot parlamentet för att kräva ett stopp på regeringens coronarepression, evig lockdown och injektionskrav för att kunna få arbeta.

Läs mer: Justin Trudeau utskälld i representanthuset om Kanadas eviga restriktioner

Medborgarna är särskilt irriterade över sina egna regeringars beslutsoförmögenhet att låta samhällena i Amerika och Europa få gå tillbaka till det normala eftersom flera länder nu häver restriktioner, mandat och munskyddskrav. Nästa stora uppresning är att vänta i kommande vecka i New York State där guvernören den 15:e februari vill klubba igenom några av de mest extrema injektionskraven som världen skådat.

Läs mer: Vad handlar motståndet mot Trudeau-regeringen om? – Svensk i Kanada berättar

I Kanada har protesterna fortsatt med oförminskad styrka. Lastbilsförarna får stöd av bönder och cowboys. I USA och flera länder i Europa har konvojerna startat. Den 19:e februari ska en konvoj i Göteborg nå Stockholm.

De regeringar som ligger mest i fas med globalisternas The Great Reset kallar sina medborgare som gör motstånd för nazister. Look who is talking. Jag skulle tro att injektionsfascister som Justin Trudeau (Kanada) och Scott Morrison (Australien) är de första som får miljonbelopp i avgångsvederlag för att ha frontat åt globalistmaffian (megaföretagen) som försöker ta kontrollen i världen.

Om globalisterna förlorar det extremt lönsamma injektionskriget mot världens folk kommer de starta ett krig mot Ryssland eftersom krig och kaos är lika lönsamt som sprutor.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Prenumerera på NewsVoice - Få mail när vi publicerat nya artiklar
Loading


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq