Greg Reese kommenterar den globala cyberattacken som kan “hjälpa” världen att starta om

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 1 februari 2023
- NewsVoice redaktion
Greg Reese. Pressfoto: Reesereport.com

VÄRLDEN. Greg Reese är en amerikansk medborgarjournalist som fått stor uppmärksamhet i USA för sina korta och kärnfulla videor som kommenterar världshändelser. I denna video kommenterar Reese risken för en överhängande cyberattack och ett världskrig inom ramen för omställningen till en ny global ordning.

NewsVoice skrev 2020 att Klaus Schwab från World Economic Forum (WEF) varnar världen för en oundviklig global cyberpandemi som har en större påverkan på världssamhället än covidkrisen. Schwab pekade ut Kina som den aktör som startar cyberkriget.

Israel ledde den 9:e december 2021 en simulering av en massiv cyberattack mot det globala finansiella systemet. Målet är att öka samarbeten mellan de 10 deltagande länderna för att minimera skador på finansmarknader och banker.

Simulationen tog hänsyn till Dark Web och fake news (läs altmedia) med kraften att orsaka kaos för globala valuta- och obligationsmarknader, likviditet, dataintegritet och transaktioner mellan importörer och exportörer.

I mars 2022 varnade Joe Biden att Ryssland kan exekvera en cyberattack mot USA. Biden talar även om en “New World Order” som USA ska leda nu när “tiderna skiftar”.

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Skulle det inträffa en black out; att samhället skulle hamna i en total digital skugga, skulle civilsamhället ta över självorganisera om dig och vi skulle inse att vi inte behöver några politiker, staten eller för den delen någon överstatlig organ

 • förstår att det är svårt att acceptera att världen nu leds av det onda mörkret. Men utan den acceptansen kan vi aldrig komma ur deras grepp. Ni kanske inte vill det? Kanske skönare att luta sig tillbaka och blunda. Då slipper man se och ta ställning.
  Bakom allt finns ett Glädjens Ljus., Frågan är – vill DU ha det?

 • Skulle det inträffa en black out; att samhället skulle hamna i en total digital skugga, skulle civilsamhället ta över självorganisera om dig och vi skulle inse att vi inte behöver några politiker, staten eller för den delen någon överstatlig organ

 • Till den ekonomiska biten vill jag bidra med finanssystemet M1 som är i startgropar att börja sin verksamhet i Slovakien. NBS Národná Banka Slovenská (Slovakiska Riksbanken) har alla resolutioner från M1 på sin hemsida vilket borde innebära att M1 har tagit över den slovakiska riksbanken. All Information hittar Ni under den video som jag länkar till.

  Andra pratar om QFS Quantum Financial System och ser detta som en lösning skilld från M1 – alltså en annan lösning.

  För mig är M1 verklig med verklig agerande medan QFS är bara en information där jag inte har sett några konkreta steg.

  Sista frågan är vart kommer WEF in i bilden med en simulering av cyberattack. Dessa simuleringar måste tas på allvar eftersom det har simulerats hittills precis allt som hände sedan. Allt från terrordåd till den medicinska terrorn har simulerats.

  Tiden får utvisa men jag personligen hoppas på en mjuk övergång där äganderätt, den individuella frihet och det individuella skapande som bidrar till helheten, att allt detta respekteras.

  Resolutioner på engelska/Slovakiska
  https://www.narodnabanka.sk/oficialne-zverejnene-rezolucie-itm1-aj-v-slovenskom-jazyku/

  Länk till video: https://www.bitchute.com/video/8TClvX9BSDBH/

  Den Nya Guldålder innebär att varje individ lär sig att vara egen och unik Skapare av sitt liv, ta ansvar för sina handlingar sitt skapande och därmed bidra/berika till helheten. Diversitet är en nödvändighet.

  Tittar vi på WEF:s program så vill dem ha det samma. Ordet mångfald har vi hört många gånger. Skillnaden är att under hot om pandemi och Co2 vill de kontrollera varje individ på jorden vilket är direkt i strid med den personliga friheten. M.a.o. Nuvarande Världsordning byggs med hjälp av rädsla och katastrofer, inte med respekt och kärlek. Därför kommer den också att misslyckas.

 • förstår att det är svårt att acceptera att världen nu leds av det onda mörkret. Men utan den acceptansen kan vi aldrig komma ur deras grepp. Ni kanske inte vill det? Kanske skönare att luta sig tillbaka och blunda. Då slipper man se och ta ställning.
  Bakom allt finns ett Glädjens Ljus., Frågan är – vill DU ha det?

 • Till den ekonomiska biten vill jag bidra med finanssystemet M1 som är i startgropar att börja sin verksamhet i Slovakien. NBS Národná Banka Slovenská (Slovakiska Riksbanken) har alla resolutioner från M1 på sin hemsida vilket borde innebära att M1 har tagit över den slovakiska riksbanken. All Information hittar Ni under den video som jag länkar till.

  Andra pratar om QFS Quantum Financial System och ser detta som en lösning skilld från M1 – alltså en annan lösning.

  För mig är M1 verklig med verklig agerande medan QFS är bara en information där jag inte har sett några konkreta steg.

  Sista frågan är vart kommer WEF in i bilden med en simulering av cyberattack. Dessa simuleringar måste tas på allvar eftersom det har simulerats hittills precis allt som hände sedan. Allt från terrordåd till den medicinska terrorn har simulerats.

  Tiden får utvisa men jag personligen hoppas på en mjuk övergång där äganderätt, den individuella frihet och det individuella skapande som bidrar till helheten, att allt detta respekteras.

  Resolutioner på engelska/Slovakiska
  https://www.narodnabanka.sk/oficialne-zverejnene-rezolucie-itm1-aj-v-slovenskom-jazyku/

  Länk till video: https://www.bitchute.com/video/8TClvX9BSDBH/

  Den Nya Guldålder innebär att varje individ lär sig att vara egen och unik Skapare av sitt liv, ta ansvar för sina handlingar sitt skapande och därmed bidra/berika till helheten. Diversitet är en nödvändighet.

  Tittar vi på WEF:s program så vill dem ha det samma. Ordet mångfald har vi hört många gånger. Skillnaden är att under hot om pandemi och Co2 vill de kontrollera varje individ på jorden vilket är direkt i strid med den personliga friheten. M.a.o. Nuvarande Världsordning byggs med hjälp av rädsla och katastrofer, inte med respekt och kärlek. Därför kommer den också att misslyckas.

 • Nästa världskris blir alltså en Cyberkris. Lagarna i västvärlden är nu sådana att detta ger tillfälle för västbankerna att beslagta alla gräsrötternas pengar. Däremot går storbolagens konton fria. Fåmansföretag räknas som gräsrötter.

  Läget ser ut som när Swaab beskriver inledningen till övergången till New World Order. Men det gäller bara västvärlden, främst EU-området.

  • Hur definierar och beskriver du “fri media” (förutom att du menar att den ska “stå fri från staten och msm)?
   Är all altmedia “fri media”?

 • Nästa världskris blir alltså en Cyberkris. Lagarna i västvärlden är nu sådana att detta ger tillfälle för västbankerna att beslagta alla gräsrötternas pengar. Däremot går storbolagens konton fria. Fåmansföretag räknas som gräsrötter.

  Läget ser ut som när Swaab beskriver inledningen till övergången till New World Order. Men det gäller bara västvärlden, främst EU-området.

 • Kan det bli mer löjligt tydligt, vem som står bakom. Först säger de det, sedan sker det..Såg en video där det molochiska paret gates satt och sa att; ‘nästa pandemi (plandemi) kommer få mer effekt’..Och de hånlog efter påståendet.

  17 januari 2017 (2dgr innan Trump skulle inaugureras) sa faucilakejen att; ‘det kommer bli svårt att hantera de epidemier vi har..och att det under den nye presidentens mandatperiod kommer komma en surpriseattack’..hmm. Och för en kort tid sedan yttrade sig gateslakejen igen och sa; ‘nästa pandemi (plandemi) kommer vara man made..’Underförtått, c19plandemin ‘var inte man made’..hmm. Ett utmärkt tillfälle för gsngstern alltså, att mll raderna säga att han och hans gelikar ‘inte hade med c19attacken att göra’.

  Nu hävdar de åter att ngt ska ske, att de ‘inte har med det att göra’ men ‘att de har lösningen’ ..hmm. Tror de att Människan har förlorat tankeförmågan, eller har de en diagnos människan inte känner till ännu.

  F ö, scenariot påminner om åtskilliga som producerats i deras film/propagandafabriker. Jmf t ex nästsista bondfilmen Spectre (en bra film, medges) där det ska röstas om ett globalistiskt övervakningssystem (9 eyes) men att det krävs konsensusbeslut bland länderna för att sätta igång systemet. Ett el några länder vill inte vara med, och ‘drabbas då oväntat’ av ‘terrorattacker’, och röstar sedan för..

  Nämner detta bl a därför Newsvoice hade en bra artikel för några år sedan, om karaktären blofeldt (boss för den globalistiska krimorganisationen spectre). Precis också läst en pdf bok om 11sept, som heter Stranger than fiction om förevändningar för att sätta igång krig och övr kaos under de senaste 100 åren.

  • Hur definierar och beskriver du “fri media” (förutom att du menar att den ska “stå fri från staten och msm)?
   Är all altmedia “fri media”?

 • Kan det bli mer löjligt tydligt, vem som står bakom. Först säger de det, sedan sker det..Såg en video där det molochiska paret gates satt och sa att; ‘nästa pandemi (plandemi) kommer få mer effekt’..Och de hånlog efter påståendet.

  17 januari 2017 (2dgr innan Trump skulle inaugureras) sa faucilakejen att; ‘det kommer bli svårt att hantera de epidemier vi har..och att det under den nye presidentens mandatperiod kommer komma en surpriseattack’..hmm. Och för en kort tid sedan yttrade sig gateslakejen igen och sa; ‘nästa pandemi (plandemi) kommer vara man made..’Underförtått, c19plandemin ‘var inte man made’..hmm. Ett utmärkt tillfälle för gsngstern alltså, att mll raderna säga att han och hans gelikar ‘inte hade med c19attacken att göra’.

  Nu hävdar de åter att ngt ska ske, att de ‘inte har med det att göra’ men ‘att de har lösningen’ ..hmm. Tror de att Människan har förlorat tankeförmågan, eller har de en diagnos människan inte känner till ännu.

  F ö, scenariot påminner om åtskilliga som producerats i deras film/propagandafabriker. Jmf t ex nästsista bondfilmen Spectre (en bra film, medges) där det ska röstas om ett globalistiskt övervakningssystem (9 eyes) men att det krävs konsensusbeslut bland länderna för att sätta igång systemet. Ett el några länder vill inte vara med, och ‘drabbas då oväntat’ av ‘terrorattacker’, och röstar sedan för..

  Nämner detta bl a därför Newsvoice hade en bra artikel för några år sedan, om karaktären blofeldt (boss för den globalistiska krimorganisationen spectre). Precis också läst en pdf bok om 11sept, som heter Stranger than fiction om förevändningar för att sätta igång krig och övr kaos under de senaste 100 åren.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *