Testa inte mRNA mot Diabetes 1 på småbarn

Genterapidebatt

publicerad Idag 14:04
- Kerstin Unger-Salén
Barnvaccinering. Foto: CDC.gov. Licens: Unsplash.com
Småbarnsvaccinering.

Är det lämpligt att testa experimellt mRNA mot Diabetes 1 hos små barn? Trots att en lång serie av larmrapporter och statistik publicerats som visar att mRNA-injektionerna mot Covid-19 varken varit effektiva eller säkra vill nu forskare genterapiexperimentera på mycket små barn.

En ny forskningsstudie utgår från statistik som visar att Diabetes 1 har ökat bland små barn. Det bekräftas av även av Barndiabetesfonden.  Den bärande tesen för denna studie är att virus kan höja risken för diabetes 1 och därför vill man undersöka om Covid-19 kan ha ett inflytande.

Det är ett svenskt initiativ från forskarna Helena Elding och Markus Lundgren i Lund, som vill starta ett internationellt samarbete, där man ska välja ut 1000 stycken 6 månader gamla bebisar som ska injiceras med mRNA mot Covid-19 (tre gånger från 6 månaders ålder), eller med placebo-vätska.

De små barnen ska väljas ut genom att screenas för att se om de har anlag för att utveckla typ 1-diabetes.  Sedan hoppas man kunna följa upp dessa barn och studera huruvida de som inte fått placebo tycks bli mer skyddade från diabetes 1.

En teori enligt forskarna är att den stora ökningen under de närmaste 5 åren kan ha triggats av covidpandemin:

”Om det är så att covid kan trigga i gång autoimmuniteten hos vissa barn så kanske vi kan skydda de barnen mot att få den här autoimmuniteten och det är ju positivt.

  • Hur man tänker sig att mRNA ska kunna skydda mot sjukdomen eller att barnet smittas, när vi vet att sprutan inte motverkar smittspridning och att de som vaccinerats faktiskt oftare blev sjuka i Covid-19?
  • Anledningen till att testa barnen är vad jag kan förstå att finna ut huruvida mRNA-sprutan skulle kunna förhindra att barnet får covid och därmed eventuellt sänka risken att covid kan utlösa Diabetes-1. Vad är alltså vitsen med att testa små barn om vaccinet inte ens skyddar mot covid?

Bortsett från ineffektiviteten med mRNA-sprutorna är den också förknippad med stora risker, speciellt för barn, och av den anledningen bör man avstå från denna forskningsstudie.

En grupp av prominenta kanadensiska läkare, doktorer och forskare har nyligen hållit en presskonferens (Byram Bridle, William Makis, Darell Komick, Chris Shoemaker, David Speicher och Mark Trozzi) där de varnar för den avsevärt förhöjda risken av dödsfall hos barn som tagit mRNA-injektioner.

Presskonferensen hölls dagen efter ett stort event, ”An injection of Truth”, i Calgary, Kanada. Presskonferensen finns publicerad på Drtozzi.news (på substack).

En av de mest alarmerande rapporter baserar sig på en ”peer-reviewed” forskningsstudie publicerad i prestigefyllda medicinska journalen ”Med”. Forskarna kommer från HongKong University och de har funnit att mRNA-injektioner orsakar akut myokardit dvs inflammation av hjärtmuskeln, som förhindrar att hjärtats kapacitet att pumpa runt blodet.

Inflammationen förorsakar i sin tur hjärtinfarkt, slaganfall och är orsaken till plötslig död. Studien förklarar att speciellt unga pojkar och män är vid större risk.

Ytterligare en forskningsstudie utfördes av bland annat Christof Kuhbander, vid Universitetet i Regensburg, Tyskland. Forsknings-teamet uppmanar regeringar att undersöka risker med mRNA-injektioner eftersom man registrerat en överdödlighet som ökar i korrelation till hur många gånger patienten vaccinerats.

En annan alarmerande studie, i detta fall en regeringsrapport, som är baserad på officiell statistik från Storbritannien (Office for National Statistics, ONS), visar att de barn som inte vaccinerats med mRNA har avsevärt mindre risk att dö av Covid-19 är de som vaccinerats. Sannolikheten att dö vid unga år ökar med 4423% om de tagit mRNA sprutorna.

Detta är absolut ofattbara siffror och ingen sund människa kan förstå att dessa sprutor finns kvar på marknaden och framför allt att man tillåter oskyldiga barn och gravida kvinnor att ta sprutan.

Se ONS-rapporten ”Deaths by Vaccination Status, England” (2021-2022).

Forskarna Elding och Lundgren bakom diabetesstudien vid Lunds universitet bör ställa sig de avgörande frågorna:

  • Hur kan de testade bebisarna anses dra nytta av att bli covidvaccinerade med Pfizers mRNA-spruta? Överväger fördelarna eventuella risker?

Det är uppenbart att BionTechs mRNA-spruta är förknippad med många allvarliga risker såsom biverkningar och överdödlighet, speciellt bland små barn och unga människor.

Sedan länge har Folkhälsomyndigheten slutat rekommendera små barn och ungdomar att ta covidsprutor och det finns god anledning därtill.

  • Varför ska Lunda-forskarna därför utsätta 6-månaders bebisar för en riskfylld spruta bara för att de screenat dem för att eventuellt kunna utveckla diabetes 1 i framtiden?

I 100-tals studier framkommer att sprutan leder till en mängd lång- och kortsiktiga hälsoproblem.

Dr. Byram Bridle. Photo: Bright Light News
Dr Byram Bridle. Foto: Bright Light News

Docenten och virologen Byram BridleDepartment of Pathobiology vid the University of Guelph i Kanada,  har ägnat sin forskning åt att utveckla vaccin för att förebygga infektionssjukdomar, behandla cancer, och även forska på immunförsvar och virus. Han är definitivt ingen ”anti-vaxare”, men är starkt kritisk till mRNA-covid-injektionerna.

Dr Bridle deltog nyligen i initiativet ”An injection of Truth”. Han påpekar att det saknas studier och information beträffande långvarig säkerhet av Pfizers BioNTechs covid-19-spruta för vuxna och speciellt hur injektionerna påverkar barn och unga människor samt de som är i barnafödande åldrar.

Han säger;

”Avgörande säkerhetsstudier tycks ha åsidosatts i sin iver att massvaccinera så fort som möjligt och för varje dag kommer nya lärdomar ut om vaccinet.”

Vaccinets innehåll samt det producerade spikproteinet vandrar runt i kroppen, till hjärnan och andra känsliga ställen såsom benmärg, lever, binjurar, och äggstockar etc, vilket är alarmerande eftersom det skulle ha stannat i armen och spikproteinen är giftiga för kroppen.

Ett viktigt påpekande är att covid-mRNA-injektionerna kan omvandla kroppsceller till virala spikproteinfabriker som inte har någon inbyggd stoppmekanism för att reglera produktionen. När spikproteinet genereras under långa perioder kan det orsaka kronisk systemisk inflammation och immundysfunktion.

Läs mer om spikproteiner i NewsVoice.

Fundera en gång till innan du som förälder testar mRNA mot Diabetes 1 på dina barn

Kerstin Unger-Salén, september 2020. Foto: eget verk
Kerstin Unger-Salén, september 2020. Foto: eget verk

Föräldrar som funderar på att låta sin bebis ingå i forskningsstudien för diabetes 1 bör först läsa på om mRNA-sprutan innan de går med på att deras små barn ska testas. Allt fler anmälningar lämnas nu in mot Pfizer och den senaste är från flera stater såsom Kansas i USA.”

The state of Kansas filed a lawsuit Monday against pharmaceutical company Pfizer, alleging the company made “misleading claims” about the effectiveness of the COVID-19 vaccine and the risks associated with the shot.

The suit, filed by Kansas Attorney General Kris Kobach (R) in the District Court of Thomas County, claims Pfizer misled Kansas residents about the risks of the company’s COVID-19 shot when it claimed it was safe and allegedly hid evidence of the shot’s link to myocarditis and pregnancy issues.

Allt detta tyder på att man numera börjar bli medveten om även på regeringsnivå i olika stater i USA att Pfizers mRNA-spruta omfattas att höga säkerhetsrisker för de som tar sprutan.

Om föräldrar överväger att låta sin 6 månaders baby ingå i denna forskningsstudie bör de också fundera över vilket rättsligt skydd som finns för det lilla barnet och dess föräldrar om och när allvarliga skadeverkningar uppstår.

  • Kommer mRNA-experimenterande barn att kunna kompenseras av Läkemedelsförsäkringen om de drabbas av skadeverkningar eller avlider efter att ha injicerats med Bion Tech-sprutan?
  • Hur generösa har man hittills varit med att kompensera tidigare offer från mRNA sprutan?  Enligt offren har de inte alls varit generösa, snarare tvärtom.
  • Kan någom åtala Pfizer eller går de fortfarande helt fria från ekonomiskt ansvar? Svaret är att: Ja. De går helt fria från allt ansvar.

Mot bakgrund av evidensbelagda forskningsstudier och rapporter från läkare och forskare om hur farliga Pfizers, Comirnatys och BionTechs covid-19 sprutor är bör man avstå från detta forskningsinitiativ. Notera att det över huvud taget inte finns några långvariga studier om eventuella skadeverkningar.

Riskerna tycks klart överväga eventuella fördelar för det enskilda lilla barnet. Pfizers och BionTechs covidsprutor är allt annat än säkra. Det finns inga garantier att de testade små barnen inte utsätts för övervägande hälsorisker. Ingen borde föreslå att sprutan ska ges, speciellt inte till 6-månaders bebisar.

Hoppas Etikprövningsnämnden ser till att stoppa denna studie och att initiativtagarna till studien inser att det vore direkt omoraliskt att utsätta små barn för sådana risker, hur behjärtansvärd deras syfte än må vara.

I Forensic Science International (Sciencedirect.com) den 21:a juni 2024, konstaterar författarna att 73,9% av de dödsfall som registrerats efter mRNA-injektioner mot covid, enligt utförda autopsier, hade en direkt sammankoppling med mRNA i injektionerna.

 

Referenser


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq