Aga Wilson Show är tillbaka med ett nytt avsnitt – Dr James Thorp och hans kamp för vetenskaplig vård

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad Idag 14:55
- NewsVoice redaktion
Dr. James Thorpe (press photo) and Aga Wilson (photo by Perspektiv TV).
Dr. James Thorpe och Aga Wilson (2022)

Aga Wilson som tidigare hade Aga Wilson Show på NewsVoice har startat upp en egen hemsida samt en kanal på Rumble. I det här nya avsnittet samtalar Aga Wilson med dr James Thorp om de senaste fyra årens utmaningar som han och hans fru har upplevt. De pratar även om covid, vårdpolitik och USA-valet.

James Thorp diskuterar sina erfarenheter och farhågor när det gäller det medicinska etablissemangets svar på Covid-19, särskilt när det gäller vacciner till gravida kvinnor.

Han beskriver hur hydroxiklorokin använts på ett säkert sätt i över 40 år för gravida kvinnor med autoimmuna sjukdomar, men plötsligt under covidkrisen ansågs läkemedlet farligt. När han fortsatte att stödja användningen av hydroxiklorokin utsattes han för reprimander och rättsliga processer.

Dr Thorp kritiserar också stora medicinska organisationer och hävdar att de blev korrupta genom att de tog emot mutor och för att de driver mandat som är skadliga för gravida kvinnor.

Han beskriver hur han som svar skrev ett 98-sidigt brev med hjälp av myndighetsdata från CDC, FDA och VAERS för att avslöja dåliga obstetriska resultat. Denna analys ledde till tystnad från dessa organisationer och han utsattes för personangrepp och hot på nätet.

Thorp diskuterar bredare frågor om korruption, särskilt myndigheters och vårdinstitutioners inflytande under pandemin, inklusive ekonomiska incitament för sjukhus att följa strikta covidprotokoll.

Han tror att sanningen så småningom kommer fram, särskilt om politiska figurer som Robert F. Kennedy Jr. och Donald Trump lyckas ta itu med dessa systemfrågor. Han uttrycker sitt stöd för Kennedy och lyfter fram hans omfattande kunskaper om hälso- och sjukvård trots att han inte är läkare.

Thorp förespråkar ett samarbete mellan Kennedy och Trump för att reformera det amerikanska hälso- och sjukvårdssystemet.

På ett personligt plan berättar dr Thorp om sin egen resa med kronisk smärta efter en ryggmärgsskada, där han avstod från narkotiska preparat för långvarig smärtlindring till förmån för holistiska behandlingar.

Han lyfter också fram sin frus framgångsrika kamp mot sockerberoende, som förbättrade hennes hälsa, och reflekterar över farorna med socker när det gäller sockrets egenskaper att förvärra inflammation och ge näring åt sjukdomar som cancer.

Slutligen nämner dr Thorp sin nya bok, ”Sacrifice: How the Deadliest Vaccine in History Targeted the Most Vulnerable”, skriven tillsammans med Celia Farber. Boken syftar till att avslöja korruption inom läkemedelsindustrin, särskilt i samband med covidvaccinerna, och vinsten kommer att gå till organisationer som stöder offer för vaccinskador.

Under hela samtalet betonar Thorp vikten av enighet trots olika åsikter och han uppmuntrar till en holistisk syn på hälsa.

 

De sista avsnitten i Aga Wilson Show som sändes på NewsVoice publicerades den 23 och 25 mars 2023 med Del Big Tree och Mikki Willis.

Källa: Agawilsonshow.com och Aga Wilson Show på Rumble

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq