29 KOMMENTARER

 1. Den trevligaste läsningen på senare tid handlar om antioxidanter. Resveratrol har fantastiska egenskaper. Om nu inte forskningsresultaten rakt igenom är falska och friserade är detta en fantastisk nyhet, i alla fall för mig. Jag kan rekommendera att läsa senaste nytt om detta antioxidant
  som är en polyfenol som finns i skalet på röda druvor och i jordnötter. I blåbär också ! Resveratrol har förmågan att ställa felaktigheter till rätta i cellernas mitokondrier där alla sjukdomar har sitt ursprung.
  En annan nyhet är kollodialt silvervatten. Läs och bli glad !

  //RMG

 2. Tack för en kanonbra artikel!
  Alternativa mediciner, örter, kostillskott misstänkliggörs och förbjuds, ofta på grundval att de inte skulle ha ”bevisad effekt” och därmed skulle kunna få människor att missa att ta ”riktig” medicin…..

  Vad gäller Pandemrix, som mer eller mindre tvingades på folk så kan vi bara hålla med…den gav verkligen effekt!
  Bland annat Narkolepsi. Men var det den effekten vi ville ha?

 3. […] Den kriminella läkemedelsindustrin och det etablerade forskningsfusket Share this:Skriv utFacebookTwitterE-postMerRedditStumbleUponDiggLike this:GillaBli först att gilla denna post. Det här inlägget postades i Autism – och liknande tillstånd/syndrom, Hälsa – miljö – livsåskådning och har märkts med etiketterna big, biverkning, disease, disorder, effekt, forskning, fusk, hälsa, industri, insider, läkemedel, medicin, obalans, pengar, pharma, placebo, sjuk, störning, whistleblower. Bokmärk permalänken. ← Skåpmat för många av oss men resten av jorden måste också vakna: ”Kostbyte kan lindra adhd” (och läka alla människor som äter fel) […]

 4. Stort tack till Lena för en kunnig och mycket läsvärd artikel!!
  Det du sätter fingret på är verkligen uppskakande att det kan fortgå. ”Alla” vet om det, forskningsfusket. Ändå talar man fortfarande om LÄKEmedel – som om pillren vore något läkande, något som rättar till i kroppen när det för det allra mesta är tvärtom. Och vetenskapen som hyllas – när hostmedicinlurendrejeritet får fortgå, år efter år….Allt medan alternativmedicinen får slåss för sin existens….

 5. All heder åt Lena Lind och hennes artikel. Oerhört viktigt att detta belyses så att fler människor förstår den manipulation som sker bakom ryggen på oss. Otroligt sorgligt att de flesta läkare är medskyldiga, även en hel del politiker är det, för att inte tala om de myndigheter som är tillsatta att värna om vår hälsa. Dags för revolution även i Sverige, med krav på ärlighet, transparens och etik.
  Heder också åt NewsVoice som tar upp detta. Jag har delat detta på Facebook för att sprida artikeln.

 6. De neddrogade och läkarberoende svårt sjuka patienterna de psykiatriskt handikappade av droger läser tyvärr sällan sådana här artiklar. De som verkligen behöver ta tag i sina drog beroenden gör allt för att gömma sig bland uttalanden som ”jag klarar mig inte utan mina mediciner, utan dem dör jag”. Det sorgliga är att sjukvårdsomhändertagandet lärs in redan vid de första sprutorna på BB och BVC, tron och tilliten är skadligt förankrad till den statliga sjuk (vårds)-industrin. Tack för en mycket bra och informativ artikel.

 7. […] skvitt | Postat i: Hemlig länk | Tags: hemlig länk |Lämna en kommentar » Klicka här! Share this:TwitterFacebookMerStumbleUponLinkedInRedditDiggSkriv utE-postLike this:GillaBli först […]

 8. Ja det är genomgående sjukt och läkningen får ske genom varje skikt – och vi har faktiskt kommit långt, tack vare de kämpande eldsjälar som alltid funnits och sedan internet som hjälper oss att sprida information, väcka allt fler ur illusioner och mental dvala (inte alltför sällan stärkt av industrins gifter). Vi som är friska, starka och vakna får kavla upp ärmarna och ta det medmänskliga och moraliska ansvar som storindustri och myndigheter totalt avsaknar. Vi får göra det i den takt och på de områden vi kan, varje ny upplyst människa duplicerar sedan sig själv, i många fall exponentiellt!

  I mitt arbete (även via bloggen och ideell kostrådgivning) möter jag hela tiden människor som vill ha hjälp och som snart inser att de inte alls måste ha de flesta av de mediciner de tidigare trott sig vara livstidsberoende av på daglig basis, och de mår så mycket bättre med naturlig näringsbalans, mer positiva tankegångar och genomgående harmoni. Detta sprids både genom deras ord och det människor ser, det väcker nyfikenhet – vad har de gjort för att stråla sådär, vad har de gjort för att leva med sådan passion, kan jag också …?

  Ju fler vi blir desto mer kommer informationen ut, det har ju tex uppstått en sådan sida som NewsVoice, tänk när en liknande tidning i pappersform ligger i staplar bredvid Metro? Även massan som läser dagstidningar och tror varje ord kommer tillslut påverkas, även om de flesta idag läser om läkemedelsindustrins mutor, böter etc och sedan faller i glömska igen för att fortsätta det bekväma livet, det liv som inte kräver förändring på något vis. Vi (folket) är ju invaggade i rädsla och det gör oss passiva. Detta bör vi vakna vara så mycket motkraft till som vi bara kan! 🙂

  Tack för ditt inlägg Kjell!

 9. Tack Conny, all heder åt dig som sprider denna viktiga information. Jag har skrivit om ämnet tidigare i bloggen många gånger och jag är verkligen helt förbluffad över hur det kan fortgå – det är ju absolut ingen hemlighet att de begår dessa brott systematiskt och att de enorma bötesbeloppen inte avskräcker det minsta. Ja det är dags för revolt och krav som leder till ett paradigmskifte gällande syn på hälsa, miljö och hållbarhet, bort ifrån girighet och maktvansinne.

 10. Lika stort tack till ditt inlägg och engagemang Maggie! 🙂

  Ja de har verkligen tänkt på allt, det är så otroligt smart och skrämmande lömskt att man förskansat sig monopol på ett begrepp som just LÄKEmedel, när de gör allt annat än läker. Giftiga symtomdämparmedel (tages på egen risk med hänsyn till alla skadliga biverkningar som medföljer) vore mer korrekt.

  Medan det som direkt bidrar till kroppens egen självläkningsprocess – grundläggande näring, örter, anpassad (ursprunglig) kost, stresshantering, rörelseterapi m.fl. hamnar under det flummiga begreppet ”alternativa behandlingar”, när de i själva verket är ytterst primära!

  Dessa vill storindustrin tillsammans med myndigheter med alla medel stoppa, utmåla som potentiellt farliga (eller ej bevisat verkningsfulla i de tidskrifter där man kan betala sig in med rätt summa pengar).

  Vetenskap är något man absolut inte kan lita på rakt av, frågan är om man någonsin kunnat det för de mäktigaste har alltid ”skrivit historien”. All utveckling är en process, förr kunde jag bli otroligt frustrerad av denna blinda tro på högmakten men nu ler jag mer som en tålmodig mor när jag emellanåt får kommentarer i min blogg som ”kan du länka till en publicerad studie som styrker detta”.

  Rättesnöret är köpt och ägt av storindustrin och har man detta som enda sanning i livet, det är tragiskt men en metafor är en enorm snuttefilt som gör existensen psykologiskt trygg och förutsägbar.

  Utdrag ur den Hippokratiska eden som läkare avger, en total motsägelse till hur det ser ut idag då vi som regel ordineras gifter:

  ”Efter förmåga och omdöme skall jag följa den behandling jag anser gagnerikast för mina patienter och det som kan skada eller irritera dem skall jag undvika. Jag skall icke ge någon gift, även om jag blir ombedd, ej heller ordinera något sådant; ej heller skall jag ge någon kvinna fosterfördrivande medel.”

  http://www.sls.se/Etik/Etiska-koder/Den-Hippokratiska-Eden/

 11. Ja det är verkligen snett! Pandemrix hade inte heller någon bevisad effekt före lansering, vare sig positiv (det framgick på nyheterna för tiden) eller negativ (vad som gick ut offentligt, industrin och många av oss andra visste).

  Jag hoppas verkligen att fler och fler missar att ta sina mediciner (i många fall är ju placebo mer verkningsfullt, helt fritt från biverkningar) – och upptäcker att de faktiskt blir friska! Dock behöver många hjälp med att lägga om livsstil, kosthållning, tillägga näring etc. Men tänk bara om man slutade vaccinera i några år, visst kommer det ta tid att läka genereationer av vaccinskador men jag tror vi snabbt och tydligt skulle se enormt positiv verkan – om oberoende kontroller och studier utförs.

  Tack för ditt inlägg Lotta! 🙂

 12. Ja näring (vitaminer, mineraler etc) är ju grundläggande bränsle för oss – näring är en av de viktigaste delarna som sätter igång cellernas energitillverkning, energi som driver vår egen självläkning – uppenbart är då att näringstillskott är ett av de största hoten mot läkemedelsindustrin. Näringsbehovet ökar beroende på vilka påfrestningar vi utsättas för, och de är många och ihållande idag. Vi kan därmed behandla oss med högre doser av olika näringsämnen.

  Kolloidalt silver är verkligen ett toppenkomplement som jag och familjen använt nu i ett par år – standard i vårt hälsosamma husapotek. 😉

 13. Tack Linda, jättekul med alla fin feedback på min första artikel. Och supertack för länken, hoppas vi kan fylla på här med fler avslöjanden och kanske snart också nyheter om förändring.

  Önskar dig och alla här en fortsatt trevlig helg!

 14. Hej,
  har en autistisk dotter och försöker desperat leta efter din blogg för lite mer info om kopplingen kost och autism, men kan inte hitta bloggen. Skulle du kunna ge ut hemside-adressen till bloggen, tack.

 15. […] Sök även i min blogg för fler inlägg i alla dessa ämnen. Tex ett om hur industrin använt felaktiga siffror för att marknadsföra sitt vaccin, samma farligt felaktiga siffror använde man nu i senaste numret av mitti lokaltidning (s 12). Om samma läkemedelsföretags böter på 3 miljarder dollar, för falsk marknadsföring av annat “läkemedel” – och det är samma gällande hela den stora läkemedelsindustrin. […]

 16. Glöm inte att bedrägeriet inkluderar flera parter och att media är en väsentlig del i att upprätthålla status quo. Varje redaktion har en lista med experter för olika områden att ringa när de vill ha kommentarer. Gissa vilka experterna är och vem som tillhandahåller listorna!

 17. Ett viktigt tillägg, det finns ju fortfarande de som tror allt de läser i tidningen och hör på tv!

 18. Intressant om Resveratrol. Häromdagen skrevs om att den forskare som publicerat mest granskas fö misstänkt forskningsfusk, då han varit tungt sponsrad av en tillverkare av piller! I den mån det är styrt av pillerintressen, så är nog Frankrike och dess vinindustri en motpart att ta på allvar!

 19. Mycket bra och sammanfattande artikel som bör belysas och tas upp i ljuset igen. Det är lätt att glömma bort bra artiklar när de börjar bli gamla, men de har lika stort värde nu och är minst lika viktiga!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here