Lars Bern: Vad du kan göra mot Covid-19 och riskerna med vaccin

8
4276
Lars Bern – Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

DEBATT & ANALYS. Lars Bern klargör i en egenproducerad video om hur ryktet om hydroxoklorokin, som framgångsrikt används mot Covid-19, förstördes med syftet att istället lyfta fram nya vacciner. “Ingenting fick störa planen som man hade att vaccinera hela världens befolkning”.

Lars Bern säger att malariamedicinen hydroxoklorokin, som är verkningsfullt mot malaria i kombination med ett antibiotika och zink, även fungerar mot Covid-19. Våren 2020 publicerade den ansedda medicinska tidskriften The Lancet en artikel som förklarade  hydroxoklorokin värdelöst. Artikeln skrevs dock av ett bedrägligt företag. Bern misstänker att The Lancet fick instruktioner om att misskreditera botemedlet hydroxoklorokin och för att understödja ett förbjud mot försäljning.

När den bedrägliga artikeln avslöjades bad The Lancet sina läsare om ursäkt, men denna avpublicering fick ingen uppmärksamhet i massmedia, säger Bern. Istället riktade världens massmedier all uppmärksamhet på de nya experimentella vaccinerna.

Vissa insatta anser egentligen att de nya mRNA-vaccinerna är att betrakta som genterapier (red anm).

Bern anser att Lancet-historien handlar om ett bedrägeri som iscensattes på uppdrag av läkemedelsindustrin som hellre ville introducera nya dyra vacciner istället för att hydroxoklorokin, som i sammanhanget var nästan gratis, användes mot Covid-19.

Lars Bern nämner att en grupp läkare från Americas Frontline Doctors i USA gick ut offentligt för att meddela att hydroxoklorokin fungerar mot Covid-19 samt varna för att amerikanska läkare förhindras från att använda läkemedlet. Den ursprungliga videon lades ut på Youtube och fick över 20 miljoner visningar innan Youtube tog bort den och läkarnas rykten utsattes för en destruktionskampanj.

Läs mer: Americas Frontline Doctors: Bra läkemedel mot Covid-19 mörkläggs

Bern tar återigen upp poängen med att inta D-vitamin (Bern tar 5000 IE per dag), en enkel lösning för att behandla och förebygga Covid-19. Även denna typ av studier tillbakavisas av andra studier finansierade av läkemedelsindustrin. Allt ska istället handla om de nya vaccinerna, menar Bern.

Risker med mRNA-vacciner

Slutligen varnar Lars Bern för de nya experimentella mRNA-vaccinerna vilka distribuerar budbärar-RNA in i den injicerade personen. RNA-sekvensen tvingar kroppscellerna att tillverka “spikproteiner” som enligt läkemedelsindustrins tester ska generera antikroppar mot Covid-19. Samtidigt finns risken att de också reagerar på sekvenser i kroppens eget DNA vilket kan leda till autoimmuna reaktioner och anafylaktisk chock, omedelbart eller långt senare.

Läs mer: Professor Dolores Cahill: mRNA-vaccinerna kan orsaka organsvikt och sepsis

Vaccinpass blir meningslösa

Bern påpekar att alla typer av influensavirus muterar och då blir vacciner snabbt ineffektiva eller värdelösa. Detta leder till att vaccinintyg också blir meningslösa (om inte industrin påtvingar massvaccinationer varje år, red anm). Vaccinerna kan även leda till att de antikroppar som skapas av kroppen kan undertrycka andra antikroppar vilket kan leda till större risker för andra infektioner, säger Bern.

Bern nämner vaccinforskaren Geert van den Bossche och hans öppna brev som varnar för dessa risker. Se NewsVoice artikel om Bossche med länk till det öppna brevet.

Videon med Lars Bern finns publicerad på SwebbTV.

Text: NewsVoice


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
Prenumerera
Notify of
guest
8 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
eric larsson
eric larsson
Gäst
16 mars 2021 kl 09:07

kan man lita på lars bern han och frun har varit livrädda för Corona de har satt sig i karantän om han vet hur man botar sjukdomen är väl karantän onödig

Per Melin
Per Melin
Reply to  eric larsson
16 mars 2021 kl 11:12

Lars Bern är personligen inte orolig för corona, men har anpassat sig efter sin frus önskemål om självvald karantän på deras sommarställe i Stockholms skärgård. Hon har blivit väldigt uppskrämd av etablissemangsmedias sanslösa överdrifter om coronas farlighet och Lars har inte kunnat få henne att ändra uppfattning. Detta visar hur fruktansvärt effektiv etablissemangsmedias lögnpropaganda fungerar, vilket väl vi alla som skriver här på NewsVoice själva har fått uppleva i vår närhet.

De som styr propagandaflödet i etablissemangsmedia vet, i och med över hundra år av systematiska studier på hur det mänskliga psyket fungerar, mycket väl hur människor bäst duperas. Någon eller några procent av befolkningen är dock immuna mot hjärntvätten.

Jesper
Jesper
Gäst
16 mars 2021 kl 10:16

Glöm hydroxoklorokin. Covid-19 är en hitta på-sjukdom. En paraplydiagnos utan ett enda UNIKT symptom.

Orsakad av ett virus som inte verkligen har isolerats och är forskar-gissat ”in vitrio” med hjälp av programvara för generering av DNA-sekvenser.

Därefter uppblåst till hysteriska proportioner med en testregim som använder ett laboratorieverktyg för DNA-kopiering.

Finns ingen anledning att rättfärdiga denna fabricerade pandemi genom irrelevant kringprat om hur effektivt det ena och det andra preparatet är.

Gå ut i solen och andas frisk luft utan mask i vår vänner!

Per Melin
Per Melin
Reply to  Jesper
16 mars 2021 kl 11:16

Även om vi inte kan veta säkert vad corona/COVID-19 är för någonting, så blir folk faktiskt sjuka och olika medicinska metoder finns som fungerar.

Jesper
Jesper
Gäst
Reply to  Per Melin
16 mars 2021 kl 12:11

Svenskar är ett av världens mest auktoritetstroende folk (trots sin “individualism”).

Vi har fått lära oss från barnsben att staten och dess dotterbolag kan vi lita på. Särskilt den svenska staten och dess företrädare och förespråkare vill bara oss människor det allra bästa. Hela tiden.

Per Melin
Per Melin
Reply to  Jesper
16 mars 2021 kl 15:41

Bästa vårdmetoderna för Covid-19 är fria från feta ekonomiska intressen https://newsvoice.se/2020/11/basta-vardmetoderna-for-covid-19-ar-fria-fran-feta-ekonomiska-intressen/

Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
16 mars 2021 kl 14:56

Kan det inte vara dags att börja fundera över hur vi återställer alla, framför allt barn, från vaccinskador redan gjorda. Kroppen kan kanske klara det om 5G hålls borta från levande enheter.

Brandy36
Brandy36
Gäst
17 mars 2021 kl 08:06

De lättlockades iver efter RNA-vaccinen borde kanske tänka på att skriva sitt testamente före de tar sprutan.