Lars Bern om läkemedelsindustrin: Sätt styrelserna i fängelse!

Publicerad

Författare

Ämne

[wordpay_hide_paywall]OPINION. När jag i samband med den s.k. vaccinationskampanjen dagligen läser dokumentation av hur miljontals människor blir sjuka och dör helt i onödan, p.g.a. den brottsliga verksamhet som florerar inom läkemedelsindustri, väcker det funderingar om hur detta skulle kunna förhindras.

Text: Lars Bern, artiklen har tidigare publicerats i Antropocene

Denna verksamhet inom Big Pharma har tidigare redovisats av den berömde professorn Peter Gøtzsche i ett antal böcker. Som ett typiskt exempel i en till synes oändlig rad av bedrägligt beteende från läkemedelsindustrin nämner Gøtzsche företaget Merck. Merck var under många år en mycket nära samarbetspartner till svenska Astra i USA.  Företaget har starka historiska band till Rockefeller-klanen.

Låt oss titta på fallet med den senare indragna COX-2 hämmaren Vioxx från Merck. Preparatet fyllde på intet sätt någon unik funktion som inte lika bra kunnat fyllas av äldre och bättre beprövade preparat där patenten löpt ut. Enligt Gøtzsche orsakade Vioxx uppskattningsvis 120.000 dödsfall innan det drogs in. Detta möjliggjordes genom hela kartan av trixande och bestickande för att dölja att preparatet var livsfarligt och genom att tillsynsmyndigheter (främst amerikanska FDA) och inblandade läkare inte tjänade allmännyttan, utan gick företagets ärenden. Och Vioxx var inget unikt undantag bland en lång rad farliga piller, det är bara ett exempel i högen.

Läs mer i NewsVoice: Peter Gøtzsche fick pris för boken “Dödlig medicin och organiserad brottslighet”

Merck betalade senare ca 40 miljarder kronor i böter efter att man 2012 erkänt sig skyldiga till otillbörlig överträdelse av federala lagar i marknadsföringen av preparatet. Samma år betalade företaget ut över 300 miljoner kronor i prestationsbaserad bonus utöver skyhög lön till sin VD. Vad företaget betalat i mutor till FDA-tjänstemän och läkare innan bubblan sprack står skrivet i stjärnorna. De 40 miljarder kronorna var sannolikt en mindre del av vad man dragit in i intäkter på preparatet.

Läkemedelsföretaget Pfizer som dominerar marknaden för de geninjektioner som miljarder människor får som förment vaccin mot Covid-19, har avslöjats med fusk i samband med den preliminära fas III-studien av sitt preparat.

En regiondirektör som var anställd vid forskningsorganisationen Ventavia Research Group, som är underentreprenör åt Pfizer, har berättat för BMJ att företaget förfalskade data, oblindade deltagande patienter, anställde otillräckligt utbildade vaccinerare och var långsamma med att följa upp de biverkningar som rapporterades i fas III-studien.

Personal som utförde kvalitetskontroller var överväldigad av den mängd problem de hittade. Efter att upprepade gånger ha underrättat Ventavia om dessa problem, skickade den regionala direktören, Brook Jackson, ett klagomål till FDA. Hon fick senare samma dag sparken. Detta handlar alltså om ett preparat som prånglats ut i flera miljarder doser och som visat sig ha mycket svåra biverkningar som redan drabbar miljontals människor och tar livet av hundratusentals.

Den italienska maffian och Sydamerikas knarkkarteller förbleknar fullständigt vid en jämförelse med dessa medicinföretag

Den fråga vi måste ställa oss är, hur kan detta sätt att agera få fortsätta år efter år, decennium efter decennium, med det politiska etablissemangets goda minne?

Maffian blir åtminstone då och då utsatt för stora razzior och några dussin mafiosos spärras in, men hur ofta får styrelseledamöter, direktörer, myndighetstjänstemän och läkare skaka galler för den organiserade brottslighet som de ihop med läkemedelsföretagen ägnar sig åt och som tar livet av miljontals människor årligen.

Laurence D. Fink. Foto från video: Credit Suisse
Bild: Laurence D. Fink BlackRocks VD och grundare. Foto från video: Credit Suisse

Svaret är enkelt, kolla vilka som äger de stora läkemedelsföretagen och som sitter i deras styrelser? Både Merck och Pfizer som nämndes har som sina tre största ägare den styrande oligarkins enorma fondförvaltare Blackrock, Vanguard och State Street Corp. Här existerar inte någon fri konkurrens utan samma oligarker äger allt.

I styrelserna sitter samhällets absoluta elit och bakom företagen står de hyperförmögna oligarkerna. Det är etablissemangets företag och dem rör man inte, utan man nöjer sig med att i de bästa fallen för skams skull plocka av företagen någon liten del av deras enorma vinster som böter. Sedan får de fortsätta sitt trixande och bestickande som om inget hänt. Böter är en normal kalkylerad driftskostnad i den här snuskiga branschen.

Läs mer: Global ekonomi: BlackRock och Vanguard kontrollerar 90% av Väst

Read more: Dr Mercola: Who Owns the World?

Jag har vittnesmål från framstående läkare som på konferenser har fått feta kuvert med kontanter. Böter och mutor är en naturlig och accepterad rörelsekostnad inom denna djupt oetiska industri. Det är ett politiskt ansvar att göra något åt detta och att återupprätta allmännyttan som drivkraft bakom hela sjukvården.

Vi måste stifta lagar som sätter stopp för företag som bedriver ekonomisk brottslighet och vi måste utdöma fängelse och näringsförbud för styrelseledamöter och direktörer som har ansvaret för företagens drift. Svårare än så är det inte. Det handlar enbart om att tillämpa samma regler för etablissemangets företag som för vanliga småföretagare som ägnar sig åt skattebedrägerier och annat skojeri.

Text: Lars Bern, AntropoceneMer läsning

Jordon Trishton Walker i gräl med James O'Keefe. Foto: Project Veritas

Pfizer-chef avslöjar regisserad virusevolution för att maximera profiten – Slutar med brottning

14
COVIDSKANDALEN. Jordon Trishton Walker på Pfizer med den långa titeln "Director of Research and Development, Strategic Operations - mRNA Scientific Planner" säger att Pfizer...
Rupert Sheldrake, 2013. Photo: TEDx Germany

“The Science Delusion” a Banned TED Talk by Rupert Sheldrake

2
"Ten years ago, in January 2013, I gave my TEDx talk on The Science Delusion, which was later ‘banned’ by TED and has subsequently...
Dr. Robert Malone, March 26, 2022. Photo: Bright Light News

Dr. Robert Malone: Engaging the Military into the Global Vaccination Agenda has been a...

3
Mikael Cromsjo founder of Vaken.se interviewed Dr. Robert Malone during a medical conference in Stockholm on January 21-22 arranged by the Swedish medical association...
Annalena Baerbock. Foto: Olaf Kosinsky. Licens: CC BY-SA 3.0

Tysklands utrikesminister Annalena Baerbock: Tyskland är i krig med Ryssland

4
KRIG. Annalena Baerbock från Tysklands miljöparti sa under en debatt i Europarådets (PACE) parlamentariska församling på tisdagen att: "...den viktigaste och avgörande delen är...
Jack Barsky - Foto: BuzzFeedBlue

Book review of “Deep Undercover” by Jack Barsky former KGB spy

0
Deep Undercover: My Secret Life and Tangled Allegiances as a KGB Spy in America is the autobiography of "Jack Barsky," an East German star...
Linda Karlström och Malin Olofsson (th). Foto: SVT Play

Regeringen inför rätta för karaktärsmord på vaccinkritiker – Blev uthängd i SVT Vaccinkrigarna

32
2020 utsågs Linda Karlström till Årets idrottstränare i byn Kronoby i Finland. Nio månader senare stämde hon svenska staten för förtal efter att ofrivilligt...
Taiwans militär. Foto: Cèhuà: Huī xióng shèyǐng. Licens: Public Domain

USA med en utarmad militärmakt klarar knappast ett krig mot Kina om Taiwan

8
KRIG. Kommer ett krig att bryta ut över Taiwan? Vilken part är mest redo för en konflikt, USA, Kina eller Taiwan? En studie säger...
Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein

Ghislaine Maxwell tror att Jeffrey Epstein mördades

2
Briahna Joy Gray och Robby Soave från The Hill TV diskuterar Ghislaine Maxwells första TV-intervju som hon gav från fängelset i Florida. Maxwell ger...
Lars Bern
Lars Bernhttps://anthropocene.live/
Utbildad vid Chalmers i teknisk fysik. Författare. Utveckling alternativa drivmedel på Volvo. VD på: Svensk Metanolutveckling, Ångpanneföreningen, Svenska Miljöforskningsinstitutet IVL, Incentive (Gambro). Rådgivare i miljöfrågor åt ABB. Ledamot i Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin och tidigare Kungliga Vetenskapsakademins miljökommitté. Ordförande och styrelseledamot i en lång rad företag och organisationer tex i Det Naturliga Stegets Miljöinstitut och vice ordf. för Cancerfonden. Läs mer om Bern på Antropocene. Bern skriver om: Hälsopolitik, makropolitik, miljö- och klimatfrågan.

39 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

39 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Elisabeth Lundblad
Elisabeth Lundblad
Gäst
19 december 2021 kl 07:35

Har hittat något skrämmande med mRNA vaccinerna. I vaccinerna finns en kemisk substans som visat sig framkalla levercancer vid djurförsök. Substansen heter ALC0159. EMA har uppgett att det är nog ingen fara att spruta in detta i kroppen. Man vill inte heller forska på cancerrisken. Levern och njurarna är kroppens reningsverk och när levern försöker bli av med gifter så ökar det onda kolesterolet i blodet. I levern produceras även Anti1trypsinet som ser till att våra lungor är elastiska. Vi som har en liten brist på detta enzym ska vara försiktiga med ex alkohol och rökning. Många av oss äter piller dagligen och behöver ibland rena levern o njurarna. Hur stor är risken att vi i framtiden ser en ökning av leversjukdomar p.g.a ALC0159? Källa: EMA svarar på frågor om ALC0159 =
https://www.pause2think.org/EN/lettercarcinogenicityprogress.html

jörgen brorson
jörgen brorson
Gäst
11 november 2021 kl 13:31

Skandal att man inte godkänner medicinen Ivermektin som är välbeprövat och skulle med stor sannolikhet besparat många människor både lidande och död. Vad jag hört har Pfizer nu en medicin på gång, nyare, dyrare och inte lika välbeprövad, men man kommer tjäna mer pengar på den än en medicin som patentet gått ut på.

Eric lennart larsson
Eric lennart larsson
Gäst
10 november 2021 kl 19:31

får man ifrågasätta lars bern ellerär han gudsgåva till mänskligheten han var livrädd för covid han och frun isolerade sig i sommarhuset nu predikar denne man hur ofarligt viruset är

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Eric lennart larsson
10 november 2021 kl 22:27

Klarar du inte av att framföra ett enda sakligt argument?

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Eric lennart larsson
11 november 2021 kl 01:12

Ingen visste med säkerhet vad det var som det intensivt gjordes propaganda för i ‘media’, så bättre då säkra upp. Tror jag de flesta gjorde, innan man visste vad det var,, dvs ‘media’ var/är viruset, och parasiterna är.. ja det vet Vi ju

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Eric lennart larsson
11 november 2021 kl 01:16

Och så länge Människor i n t e ‘vaccnr’ sig, så har de skyddat sig. Och tror inte paret Bern gjorde det, skulle isåfall förvåna mig mktmkt

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Eric lennart larsson
11 november 2021 kl 01:52

Att först isolera sig för säkerhets skull och sen se igenom bullshitten är ju ett tecken på att han använder hjärnan. Är det verkligen en sak du vill ifrågasätta?

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
10 november 2021 kl 19:17
Lennart Gunnarsson
Lennart Gunnarsson
Gäst
10 november 2021 kl 11:06

Den som har gjort sig skyldig till här ovanstående brott ska naturligtvis sättas i fängelse, men även deras tillgångar ska beslagtas. Möjligheten till att någon annan ska kunna fortsätta i den dömdes fotspår ska elimineras. Gissar på att det blir en ordentlig “slant” i Sveriges statskassa.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Lennart Gunnarsson
10 november 2021 kl 13:44

Den svenska staten är ju medbrottsling i det här.

Lennart Gunnarsson
Lennart Gunnarsson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
10 november 2021 kl 18:42

Sant, en god poäng där.
Vad Sverige behöver är att i en snabb takt betala alla våra lån från EU och andra banker och göra oss “fria” från yttre påverkan. Med dessa lån/skulder är vi alldeles för lätta mål för “The Great Reset som vi ganska tydligt ser pågår nu.
Vad att göra med våra korrupta politiker vill jag nog inte yttra här.
Men att ha i tanken, det här är den fredliga lösningen.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Lennart Gunnarsson
10 november 2021 kl 19:24

Akutmottagningar fylls med allvarligt sjuka och ingen vet varför. Nu injicerar de ned till tolv år och snart kommer de gå vidare ned till fem år. För ca en månad sedan så övade Livgardet på att försvara området kring Rosenbad och Riksdagen. Att Löfven passar på att avgå nu kanske är ett bevis på att han inte alls är så korkad som många tror.

Lennart Gunnarsson
Lennart Gunnarsson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
11 november 2021 kl 00:13

Nej för tusan, det är om jag inte minns fel ett kardinalfel, aldrig underskatta sin fiende. Jag läste/såg artikeln med Catherine Austin Fitts. Jag fick då ett sådant där Eureka moment, jag har funnit den sista pusselbiten. Tyvärr ska jag säga att jag bara förmår att lägga “pusslet” i efterhand, alldeles för sent. Man ser som du nämner Anders, avväpning av Sverige, politiker drar sig tillbaka, får sina utlovade välbetalda “jobb” utomlands för “job well done”. Man ser politiker med sina Gudskomplex försöker och i vissa fall lyckas att kväsa befolkningen som då faktiskt står där lite frågande, inte kan väl någon vilja mig så illa. Nää, det tror jag inte på.
Hot, korruption och utpressning kryper allt längre ner i hierarkin och jag ska erkänna, jag känner mig maktlös mot den bild jag nu så väl ser.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
11 november 2021 kl 01:06

Han o hans kompisar i ‘riksdagen’ är iinte korkade, det misstaget ska man aldrig göra att tro,, de innehar ‘bara’ en mkt allvarlig grad av antisocial personlighetsstörning el psykopati

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
11 november 2021 kl 01:30

Man kan komma undan med mycket genom att spela dum.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
11 november 2021 kl 02:26

jo så sant, o de är kanske korkade. Så korkade att man inte tror det är på riktigt..ja inte vet jag. Dock en sak kan man vara 99,99999 på, att de flesta däruppe äckligt korrupta

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Lennart Gunnarsson
11 november 2021 kl 01:02

Jo men så är. Bara det att ‘de’ kommer inte ’tillåta’ det..haha jo vet det låter helt löjligt..men. jmf parasiterna soros o gates som sagt att Sverige ska skuldsättas (vaken.se, i artikelflödet)

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
9 november 2021 kl 14:24

Om man är av samma uppfattning som malthusianerna så kanske man inte alls tycker att det är fel att underlätta depopulationen.
Får man dessutom betalt för det är det förstås ännu bättre.
Talet om att avsiktligt sprida dödliga sjukdomar är av gammalt datum och har då och då framförts öppet av imperiets språkrör..
Larry Romanoff har, om jag fattat rätt, kommit till att det är Pentagon som är huvudman bakom den depopulationen som mänskligheten utsätts för.
Beträffande covid har alla varianterna upptäckts i USA men bara olika delmängder på andra håll så att Usa är källan verkar vara den logiska slutsatsen enligt Romanoff.
Han anser att han löper risk att bli mördad.
https://www.moonofshanghai.com/2020/05/a-message-from-larry-romanoff-change-of.html
På min dator ändrades färgerna så att man behövde markera texten för att göra texten synlig.

Han avslutar med att föreslå att vi ber en bön för att attentatsförsök ska misslyckas

Högst upp på väl synlig plats på alla enskilda dok skriver han att båda världskrigen startats av en viss grupp.
Jag nämner den inte för att kommentaren ska komma igenom. Men om ni vet vilken grupp det är bör ni fundera över varför han skriver så?
Är det för att han tror att den gruppen annars skulle mörda honom men att det blir för uppenbart när han går ut så?
Eller ska det tolkas som att han fruktar dom övriga mer?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  petergrfstrm
9 november 2021 kl 15:53

Relaterad nyhet för ett år sedan i TV4 – inget virus hittat!

Obducenten har inte kunnat hitta något virus i covid-döda

https://www.tv4.se/klipp/va/13282477/coronaobduktioner-forbryllar-lakare-hittar-inga-tecken-pa-virusinfektion-i-organen

Varför har vi inte hört någon fortsättning på detta besked? Sanningen är ju att trots allt tjat om coronavirus så har ingen i världen ännu kunnat visa att det finns ett sådant virus! Varför förmedlar inte media, FHM och herr Tegnell sådana uppgifter?  

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
10 november 2021 kl 09:50

pga att ‘media’ i västvärlden är kapad helt kapad (dock inte altmedia även om det tyvärr existerar infiltr på vissa håll även där såklart), blir mitt svar

Fredrik Eriksson
Reply to  Magnus Lindgren
10 november 2021 kl 10:10

Därför att viruset har samma kategori som Hiv-1 Gp120 ett Glykoprotein.
Dvs de vaccinerade blir injicerade med Aids.
Det är därför.
Gp-120 är ett Neurologiskt Förstärkt Biovapen som har 4 inklippta gensekvenser från Hiv-1.
Vaccinet har 16 Hiv-1 gensekvenser.
Det betyder inte att de injicerade får Aids men det betyder att de kommer att få immunrelaterade sjukdomar enligt bland annat Dr Lee Merritt mfl.
Fullt utvecklad Aids har 22 av dessa gensekvenser. Covidsjuka får 4.
Covidfriska+vaccinerade får 20.
Det är snillrikt konstruerat så det är därför de inte vill isolera spikproteiner i Sar-scov-2.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
10 november 2021 kl 09:45

pentagon, precis som alla andra orgs i iallafall i västvärlden är proxykonstellationer för ‘den grupp’ du tar upp

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
10 november 2021 kl 09:54

Dock finns det många ärliga personer i alla dessa organisatnr, o som vägrar acceptera läget

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
9 november 2021 kl 13:27
Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
9 november 2021 kl 12:38

Nu kommer socialisterna i Danmark att försöka gömma undan “minkskandalen” med att påtvinga hela befolkningen giftsprutor och vaccinpass.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/mette-frederiksen-efter-pressemoede-om-coronasituationen-det-maa-godt-vaere-mere?beta=1

Last edited 1 år sedan by samuelafugglas
Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
9 november 2021 kl 12:23

Staten är en större/värre maffia än någon annan. Om det här medicinska Frankenstein-experimentet eventuellt leder till en grotesk massdöd så kommer vaxxade som ovaxxade riva ned hela samhällsapparaten i ett Mad-Max-inferno. Det där kan man också kalla för en hård återställning och när röken har skingrats och askan har lagt sig får de möjlighet att bygga tillbaka bättre.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Anders Johansson
9 november 2021 kl 12:53

Det är där vi har vårt fönster – att bygga framåt och upp från grunden. Det finns inget i den befintliga maktapparaten som är värt att spara, tyvärr. Kanske biblioteken om de omfattas av den litteratur som idag är förbjuden.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Carina Agrell
9 november 2021 kl 14:11

Men när askan har lagt sig kommer de verkliga förövarna via ombud erbjuda en lösning. Frågan är hur många som kommer gå på detta.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Anders Johansson
9 november 2021 kl 14:44

De flesta har vaknat då, den ligger inbäddad i haveriet; börsbubblan, bostadsbubblan, fastighetsbubblan, jobbbubblan…

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Carina Agrell
10 november 2021 kl 09:33

Ja, egen misär kan bli en riktig ögonöppnare. Allting hänger väl på vilken långsiktig skada som massinjektionen kommer göra. Men jag hoppas verkligen att du har helt rätt.

Tintin
Tintin
Gäst
Reply to  Anders Johansson
9 november 2021 kl 14:54

Exakt min tanke också. De verkliga, lömska förövarna har vi ännu inte sett…
Viktigt att fortsatt vara på sin vakt, och skydda sinnets klarhet.
Mycket liknar Noas tid nu. Jag tror, att det är dags att fatta sina personliga beslut, och helt enkelt ta sig in i skyddet, i arken.

nils andersson
nils andersson
Gäst
9 november 2021 kl 11:54

Märkligt hur det gick till här i vårt land våren 2020. Det ena regionsjukhuset efter det andra fasade resolut ut “försöken” med HCQ / klorokin på grunder som i dag och även då kan ifrågasättas. Redan mars och början av april 2020 fanns info om “Zelenco Protokoll” där mixen/regimen är extra viktig, och tidpunkten för behandling. De studier som utfördes på svenska sjukhus var mer IVA inriktad, vilket ledde till misslyckanden. Vikten av HCQ i rimlig dos i tidigt skede inkluderat med azithromycin och zinksulfat fanns inte på kartan i dessa svenska studier. Tittar man på studier som i sverige uppdaterades så sent som sommaren 2020, finner man endast kinesiska HCQ/klorokin studier där överdoseringar är legio och kunskapen om den tidiga behandlngens betydelse inkluderat zinksulfat är noll, trots att den kunskapen sedan länge är tillgänglig. Man kan undra varför.

Kajsa K
Kajsa K
Gäst
9 november 2021 kl 11:21

Till Lars Bern: Den stora massan behöver informeras om att “covidviruset” aldrig har isolerats. Det finns inget smittsamt virus att skrämma folk med så att de låter sig injiceras med dessa s k “vacciner”.
https://odysee.com/@dharmabear:2/Dr-Stefan-Lanka-Kate-Sugak-Dean-Braus-interview-3:0

https://www.bitchute.com/video/mpbjNmyqdAIZ/

https://andrewkaufmanmd.com/sovi/

Ulrik Tuvelid
Ulrik Tuvelid
Gäst
Reply to  Kajsa K
9 november 2021 kl 13:28
Per Held
Per Held
Gäst
Reply to  Kajsa K
10 november 2021 kl 15:51

Funderar….
”Viruset” och vaccinerna, viruset känns mer som en Tulipanaros, en slags hybrid, en virusparasit där läkemedel mot parasiter fungerar förebyggande och botande, men….hotande vaccinindustrin.
Det publicerades snabbt reaktioner i fackpress som klonades över till MSM.

Exempel på reaktion
https://www.lifesciencesweden.se/article/view/722378/negativa_resultat_i_ny_covidstudie_med_malariamedel

Last edited 1 år sedan by Per Held
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
9 november 2021 kl 11:00

Jag har vittnesmål från framstående läkare som på konferenser har fått feta kuvert med kontanter”, skriver Lars Bern.

Har läkare som tar emot sådana kuvert inte därigenom sålt sig – och därmed även sina patienter – till hänsynslösa människor som vill tjäna pengar på andras nöd och död?

Wikipedia skriver under rubriken BLODSPENGAR: “vinst förvärvad genom mord, obarmhärtig girighet”.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Hans Dahl
9 november 2021 kl 11:58

Jo, men de är potentiella whistleblowers! De kan mycket väl ha ångrat sig när de insett vidden av Big Pharmas bedrägeri. Vi måste förlåta de som skyldiga äro, och välkomna dem in i värmen. De kommer att göra minst lika mycket nytta om de lättar sina hjärtan.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Carina Agrell
9 november 2021 kl 12:14

Sanna ord! Alla som vill verka för frihet under ansvar, rättfärdighet, omtanke om medmänniskor, djur och natur behöver frigöra sig från onda bojor och stå upp för sin inställning.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
9 november 2021 kl 10:00

Det är uppenbart att vi nu närmar oss punkten för allt som är möjligt att veta om vad som är syftet med företagens verksamhet, som drivs med statens goda minne – förstås under utpressning på olika sätt. Inte många har kunnat stå emot, och nu kommer tiden då fängelserna ska fyllas, statsapparaten renas från korruption genom direkt demokrati och en ny grundlag formuleras som stipulerar att tjänstemännen ska ta fullt personligt ansvar för sina handlingar. Idag finns förvisso lagprövning mot EKMR för både domstolstjänstemän och tjänstemän i förvaltningen, men i de fall jag formulerat eller diskuterat med höga vederböranden så existerar inte lagprövningen i verkligheten – men den ser ju bra ut i skyltfönstret!