Lars Bern om läkemedelsindustrin: Sätt styrelserna i fängelse!

publicerad 9 november 2021
- av Lars Bern
Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

När jag i samband med den s.k. vaccinationskampanjen dagligen läser dokumentation av hur miljontals människor blir sjuka och dör helt i onödan, p.g.a. den brottsliga verksamhet som florerar inom läkemedelsindustri, väcker det funderingar om hur detta skulle kunna förhindras.

Text: Lars Bern, artiklen har tidigare publicerats i Antropocene

Denna verksamhet inom Big Pharma har tidigare redovisats av den berömde professorn Peter Gøtzsche i ett antal böcker. Som ett typiskt exempel i en till synes oändlig rad av bedrägligt beteende från läkemedelsindustrin nämner Gøtzsche företaget Merck. Merck var under många år en mycket nära samarbetspartner till svenska Astra i USA.  Företaget har starka historiska band till Rockefeller-klanen.

Låt oss titta på fallet med den senare indragna COX-2 hämmaren Vioxx från Merck. Preparatet fyllde på intet sätt någon unik funktion som inte lika bra kunnat fyllas av äldre och bättre beprövade preparat där patenten löpt ut. Enligt Gøtzsche orsakade Vioxx uppskattningsvis 120.000 dödsfall innan det drogs in. Detta möjliggjordes genom hela kartan av trixande och bestickande för att dölja att preparatet var livsfarligt och genom att tillsynsmyndigheter (främst amerikanska FDA) och inblandade läkare inte tjänade allmännyttan, utan gick företagets ärenden. Och Vioxx var inget unikt undantag bland en lång rad farliga piller, det är bara ett exempel i högen.

Läs mer i NewsVoice: Peter Gøtzsche fick pris för boken “Dödlig medicin och organiserad brottslighet”

Merck betalade senare ca 40 miljarder kronor i böter efter att man 2012 erkänt sig skyldiga till otillbörlig överträdelse av federala lagar i marknadsföringen av preparatet. Samma år betalade företaget ut över 300 miljoner kronor i prestationsbaserad bonus utöver skyhög lön till sin VD. Vad företaget betalat i mutor till FDA-tjänstemän och läkare innan bubblan sprack står skrivet i stjärnorna. De 40 miljarder kronorna var sannolikt en mindre del av vad man dragit in i intäkter på preparatet.

Läkemedelsföretaget Pfizer som dominerar marknaden för de geninjektioner som miljarder människor får som förment vaccin mot Covid-19, har avslöjats med fusk i samband med den preliminära fas III-studien av sitt preparat.

En regiondirektör som var anställd vid forskningsorganisationen Ventavia Research Group, som är underentreprenör åt Pfizer, har berättat för BMJ att företaget förfalskade data, oblindade deltagande patienter, anställde otillräckligt utbildade vaccinerare och var långsamma med att följa upp de biverkningar som rapporterades i fas III-studien.

Personal som utförde kvalitetskontroller var överväldigad av den mängd problem de hittade. Efter att upprepade gånger ha underrättat Ventavia om dessa problem, skickade den regionala direktören, Brook Jackson, ett klagomål till FDA. Hon fick senare samma dag sparken. Detta handlar alltså om ett preparat som prånglats ut i flera miljarder doser och som visat sig ha mycket svåra biverkningar som redan drabbar miljontals människor och tar livet av hundratusentals.

Den italienska maffian och Sydamerikas knarkkarteller förbleknar fullständigt vid en jämförelse med dessa medicinföretag

Den fråga vi måste ställa oss är, hur kan detta sätt att agera få fortsätta år efter år, decennium efter decennium, med det politiska etablissemangets goda minne?

Maffian blir åtminstone då och då utsatt för stora razzior och några dussin mafiosos spärras in, men hur ofta får styrelseledamöter, direktörer, myndighetstjänstemän och läkare skaka galler för den organiserade brottslighet som de ihop med läkemedelsföretagen ägnar sig åt och som tar livet av miljontals människor årligen.

Laurence D. Fink. Foto från video: Credit Suisse
Bild: Laurence D. Fink BlackRocks VD och grundare. Foto från video: Credit Suisse

Svaret är enkelt, kolla vilka som äger de stora läkemedelsföretagen och som sitter i deras styrelser? Både Merck och Pfizer som nämndes har som sina tre största ägare den styrande oligarkins enorma fondförvaltare Blackrock, Vanguard och State Street Corp. Här existerar inte någon fri konkurrens utan samma oligarker äger allt.

I styrelserna sitter samhällets absoluta elit och bakom företagen står de hyperförmögna oligarkerna. Det är etablissemangets företag och dem rör man inte, utan man nöjer sig med att i de bästa fallen för skams skull plocka av företagen någon liten del av deras enorma vinster som böter. Sedan får de fortsätta sitt trixande och bestickande som om inget hänt. Böter är en normal kalkylerad driftskostnad i den här snuskiga branschen.

Läs mer: Global ekonomi: BlackRock och Vanguard kontrollerar 90% av Väst

Read more: Dr Mercola: Who Owns the World?

Jag har vittnesmål från framstående läkare som på konferenser har fått feta kuvert med kontanter. Böter och mutor är en naturlig och accepterad rörelsekostnad inom denna djupt oetiska industri. Det är ett politiskt ansvar att göra något åt detta och att återupprätta allmännyttan som drivkraft bakom hela sjukvården.

Vi måste stifta lagar som sätter stopp för företag som bedriver ekonomisk brottslighet och vi måste utdöma fängelse och näringsförbud för styrelseledamöter och direktörer som har ansvaret för företagens drift. Svårare än så är det inte. Det handlar enbart om att tillämpa samma regler för etablissemangets företag som för vanliga småföretagare som ägnar sig åt skattebedrägerier och annat skojeri.

Text: Lars Bern, Antropocene


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Har hittat något skrämmande med mRNA vaccinerna. I vaccinerna finns en kemisk substans som visat sig framkalla levercancer vid djurförsök. Substansen heter ALC0159. EMA har uppgett att det är nog ingen fara att spruta in detta i kroppen. Man vill inte heller forska på cancerrisken. Levern och njurarna är kroppens reningsverk och när levern försöker bli av med gifter så ökar det onda kolesterolet i blodet. I levern produceras även Anti1trypsinet som ser till att våra lungor är elastiska. Vi som har en liten brist på detta enzym ska vara försiktiga med ex alkohol och rökning. Många av oss äter piller dagligen och behöver ibland rena levern o njurarna. Hur stor är risken att vi i framtiden ser en ökning av leversjukdomar p.g.a ALC0159? Källa: EMA svarar på frågor om ALC0159 =
  https://www.pause2think.org/EN/lettercarcinogenicityprogress.html

 • Skandal att man inte godkänner medicinen Ivermektin som är välbeprövat och skulle med stor sannolikhet besparat många människor både lidande och död. Vad jag hört har Pfizer nu en medicin på gång, nyare, dyrare och inte lika välbeprövad, men man kommer tjäna mer pengar på den än en medicin som patentet gått ut på.

 • får man ifrågasätta lars bern ellerär han gudsgåva till mänskligheten han var livrädd för covid han och frun isolerade sig i sommarhuset nu predikar denne man hur ofarligt viruset är

  • Ingen visste med säkerhet vad det var som det intensivt gjordes propaganda för i ‘media’, så bättre då säkra upp. Tror jag de flesta gjorde, innan man visste vad det var,, dvs ‘media’ var/är viruset, och parasiterna är.. ja det vet Vi ju

  • Och så länge Människor i n t e ‘vaccnr’ sig, så har de skyddat sig. Och tror inte paret Bern gjorde det, skulle isåfall förvåna mig mktmkt

  • Att först isolera sig för säkerhets skull och sen se igenom bullshitten är ju ett tecken på att han använder hjärnan. Är det verkligen en sak du vill ifrågasätta?

 • Den som har gjort sig skyldig till här ovanstående brott ska naturligtvis sättas i fängelse, men även deras tillgångar ska beslagtas. Möjligheten till att någon annan ska kunna fortsätta i den dömdes fotspår ska elimineras. Gissar på att det blir en ordentlig “slant” i Sveriges statskassa.

   • Sant, en god poäng där.
    Vad Sverige behöver är att i en snabb takt betala alla våra lån från EU och andra banker och göra oss “fria” från yttre påverkan. Med dessa lån/skulder är vi alldeles för lätta mål för “The Great Reset som vi ganska tydligt ser pågår nu.
    Vad att göra med våra korrupta politiker vill jag nog inte yttra här.
    Men att ha i tanken, det här är den fredliga lösningen.

    • Akutmottagningar fylls med allvarligt sjuka och ingen vet varför. Nu injicerar de ned till tolv år och snart kommer de gå vidare ned till fem år. För ca en månad sedan så övade Livgardet på att försvara området kring Rosenbad och Riksdagen. Att Löfven passar på att avgå nu kanske är ett bevis på att han inte alls är så korkad som många tror.

     • Nej för tusan, det är om jag inte minns fel ett kardinalfel, aldrig underskatta sin fiende. Jag läste/såg artikeln med Catherine Austin Fitts. Jag fick då ett sådant där Eureka moment, jag har funnit den sista pusselbiten. Tyvärr ska jag säga att jag bara förmår att lägga “pusslet” i efterhand, alldeles för sent. Man ser som du nämner Anders, avväpning av Sverige, politiker drar sig tillbaka, får sina utlovade välbetalda “jobb” utomlands för “job well done”. Man ser politiker med sina Gudskomplex försöker och i vissa fall lyckas att kväsa befolkningen som då faktiskt står där lite frågande, inte kan väl någon vilja mig så illa. Nää, det tror jag inte på.
      Hot, korruption och utpressning kryper allt längre ner i hierarkin och jag ska erkänna, jag känner mig maktlös mot den bild jag nu så väl ser.

     • Han o hans kompisar i ‘riksdagen’ är iinte korkade, det misstaget ska man aldrig göra att tro,, de innehar ‘bara’ en mkt allvarlig grad av antisocial personlighetsstörning el psykopati

      • jo så sant, o de är kanske korkade. Så korkade att man inte tror det är på riktigt..ja inte vet jag. Dock en sak kan man vara 99,99999 på, att de flesta däruppe äckligt korrupta

    • Jo men så är. Bara det att ‘de’ kommer inte ’tillåta’ det..haha jo vet det låter helt löjligt..men. jmf parasiterna soros o gates som sagt att Sverige ska skuldsättas (vaken.se, i artikelflödet)

 • Om man är av samma uppfattning som malthusianerna så kanske man inte alls tycker att det är fel att underlätta depopulationen.
  Får man dessutom betalt för det är det förstås ännu bättre.
  Talet om att avsiktligt sprida dödliga sjukdomar är av gammalt datum och har då och då framförts öppet av imperiets språkrör..
  Larry Romanoff har, om jag fattat rätt, kommit till att det är Pentagon som är huvudman bakom den depopulationen som mänskligheten utsätts för.
  Beträffande covid har alla varianterna upptäckts i USA men bara olika delmängder på andra håll så att Usa är källan verkar vara den logiska slutsatsen enligt Romanoff.
  Han anser att han löper risk att bli mördad.
  https://www.moonofshanghai.com/2020/05/a-message-from-larry-romanoff-change-of.html
  På min dator ändrades färgerna så att man behövde markera texten för att göra texten synlig.

  Han avslutar med att föreslå att vi ber en bön för att attentatsförsök ska misslyckas

  Högst upp på väl synlig plats på alla enskilda dok skriver han att båda världskrigen startats av en viss grupp.
  Jag nämner den inte för att kommentaren ska komma igenom. Men om ni vet vilken grupp det är bör ni fundera över varför han skriver så?
  Är det för att han tror att den gruppen annars skulle mörda honom men att det blir för uppenbart när han går ut så?
  Eller ska det tolkas som att han fruktar dom övriga mer?

 • Staten är en större/värre maffia än någon annan. Om det här medicinska Frankenstein-experimentet eventuellt leder till en grotesk massdöd så kommer vaxxade som ovaxxade riva ned hela samhällsapparaten i ett Mad-Max-inferno. Det där kan man också kalla för en hård återställning och när röken har skingrats och askan har lagt sig får de möjlighet att bygga tillbaka bättre.

  • Det är där vi har vårt fönster – att bygga framåt och upp från grunden. Det finns inget i den befintliga maktapparaten som är värt att spara, tyvärr. Kanske biblioteken om de omfattas av den litteratur som idag är förbjuden.

   • Men när askan har lagt sig kommer de verkliga förövarna via ombud erbjuda en lösning. Frågan är hur många som kommer gå på detta.

    • De flesta har vaknat då, den ligger inbäddad i haveriet; börsbubblan, bostadsbubblan, fastighetsbubblan, jobbbubblan…

     • Ja, egen misär kan bli en riktig ögonöppnare. Allting hänger väl på vilken långsiktig skada som massinjektionen kommer göra. Men jag hoppas verkligen att du har helt rätt.

    • Exakt min tanke också. De verkliga, lömska förövarna har vi ännu inte sett…
     Viktigt att fortsatt vara på sin vakt, och skydda sinnets klarhet.
     Mycket liknar Noas tid nu. Jag tror, att det är dags att fatta sina personliga beslut, och helt enkelt ta sig in i skyddet, i arken.

 • Märkligt hur det gick till här i vårt land våren 2020. Det ena regionsjukhuset efter det andra fasade resolut ut “försöken” med HCQ / klorokin på grunder som i dag och även då kan ifrågasättas. Redan mars och början av april 2020 fanns info om “Zelenco Protokoll” där mixen/regimen är extra viktig, och tidpunkten för behandling. De studier som utfördes på svenska sjukhus var mer IVA inriktad, vilket ledde till misslyckanden. Vikten av HCQ i rimlig dos i tidigt skede inkluderat med azithromycin och zinksulfat fanns inte på kartan i dessa svenska studier. Tittar man på studier som i sverige uppdaterades så sent som sommaren 2020, finner man endast kinesiska HCQ/klorokin studier där överdoseringar är legio och kunskapen om den tidiga behandlngens betydelse inkluderat zinksulfat är noll, trots att den kunskapen sedan länge är tillgänglig. Man kan undra varför.

 • Jag har vittnesmål från framstående läkare som på konferenser har fått feta kuvert med kontanter”, skriver Lars Bern.

  Har läkare som tar emot sådana kuvert inte därigenom sålt sig – och därmed även sina patienter – till hänsynslösa människor som vill tjäna pengar på andras nöd och död?

  Wikipedia skriver under rubriken BLODSPENGAR: “vinst förvärvad genom mord, obarmhärtig girighet”.

  • Jo, men de är potentiella whistleblowers! De kan mycket väl ha ångrat sig när de insett vidden av Big Pharmas bedrägeri. Vi måste förlåta de som skyldiga äro, och välkomna dem in i värmen. De kommer att göra minst lika mycket nytta om de lättar sina hjärtan.

   • Sanna ord! Alla som vill verka för frihet under ansvar, rättfärdighet, omtanke om medmänniskor, djur och natur behöver frigöra sig från onda bojor och stå upp för sin inställning.

 • Det är uppenbart att vi nu närmar oss punkten för allt som är möjligt att veta om vad som är syftet med företagens verksamhet, som drivs med statens goda minne – förstås under utpressning på olika sätt. Inte många har kunnat stå emot, och nu kommer tiden då fängelserna ska fyllas, statsapparaten renas från korruption genom direkt demokrati och en ny grundlag formuleras som stipulerar att tjänstemännen ska ta fullt personligt ansvar för sina handlingar. Idag finns förvisso lagprövning mot EKMR för både domstolstjänstemän och tjänstemän i förvaltningen, men i de fall jag formulerat eller diskuterat med höga vederböranden så existerar inte lagprövningen i verkligheten – men den ser ju bra ut i skyltfönstret!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *