Ursprunget till SARS CoV-2 är högst sannolikt ett laboratorium – inte en matmarknad

-

ANALYS. SARS CoV-2 skapades mycket sannolikt genom manipulering på Wuhan-labortoriet i Kina snarare än att det ett naturligt virus som spred sig från en matmarknad Wuhan. Har det fabricerats i Wuhan-labbet måste de som varit inblandade därför ta konsekvensen. Då har man nämligen ansvar för alla de miljoner människor som dött pga Covid-19.

Text: Kerstin Unger-Salén

Professor Jeffrey Sachs är en väl insatt expert på området. Han är medlem och ansvarig för den officiellt tillsatta covidkomissionen för den medicinska tidskriften The Lancet. Sachs är dessutom chef för Center for Sustainable Development Solutions vid Columbia University, och president for the UN Sustainable Development Solutions Network.

Som ansvarig för Covid-19-kommissionen har han blivit övertygad om att det finns starka bevis för att Covid-19 kom till genom USA-stödd forskning i Wuhan-laboratoriet.

Folkhälsan bromsar covidsprutan – men det är för sent för många drabbade barn och ungdomar

”Gain of function” och ursprunget till SARS CoV-2

”Gain of function” är en olaglig typ av forskning i USA, som troligtvis förflyttades till Wuhan. Den går ut på att manipulera ett virus för att göra det mer potent och därmed mera dödligt. En vanlig målsättning med denna typ av forskning är att framställa biovapen som ska användas i krig.

Det är allmänt känt att den amerikanska myndigheten National Institutes of Health (NIH) skickat pengar med hjälp av Anthony Fauci för att forskningen skulle kunna fortsätta utanför USA:s gränser. Fauci förnekar att forskningen skulle kunna betecknas som ”Gain of.  Function.”

Jeffrey D. Sachs vid World Economic Forum on East Asia år 2011. Foto: World Economic Forum. Licens: CC BY-SA 2.0. Fotot är retuscherat av NewsVoice.
Jeffrey D. Sachs vid World Economic Forum on East Asia år 2011. Foto: World Economic Forum. Licens: CC BY-SA 2.0. Fotot är retuscherat av NewsVoice.

Professor Jeffrey Sachs bekräftar att det pågick en hel del forskning i USA och Kina som använde sig av SARS-liknande virus, för att manipulera dem och därmed skapa potentiellt mycket mer farliga virus. Han säger:

”Och, det speciella virus som orsakade Covid-19, som kallas SARS CoV-2, utmärker sig genom att det har ett specifikt stycke genetisk makeup som gör viruset mycket farligare. Detta stycke av genom kallas för ”the furin clevage site”.

“Vad som är intressant och inte minst oroande är att det var just den typ av forskning man höll på med och som ivrigt promoverades, nämligen att flika in furin clevage-ställen i SARS-liknande virus för att ta reda på vad som skulle hända.”

Enligt Sachs är det troligt att detta ledde fram till Covid-19-pandemin, men intresset för att undersöka sanningen motarbetas. Anthony Fauci och andra vill att vi alla ska acceptera narrativet att viruset är naturligt och kom från Wuhans matmarknad, annars kan de sitta illa till.

Allt mer pekar dock på att man inte kommer att nöja sig med det officiella narrativet att SARS CoV-2 var ett naturligt virus. Den sista i raden är en minoritetsgrupp i USA: The Senate Comittee on Health Education – Labor and Pensions Minority Oversight Staff, som kräver att man har större transparens i vad som verkligen hände och att man fortsätter att söka efter sanningen.

Professor Sachs har också försökt få till stånd en oberoende utredning om virusets ursprung, men enligt hans förmenande har det aktivt motarbetats av medlemmar av det vetenskapliga community och av NIH.

“De har ägnat sig åt att vilseleda allmänheten från tesen att riskfylld forskning pågår i USA som kan ha lett till miljontals människor mist sina liv” vidare ”vore det sant att denna olagliga forskning skapat den fruktansvärda pandemin är medlemmarna från vetenskapens community ansvariga för den globala katastrof som Covid-19 inneburit.”  

Sachs poängterar att virologer på labbet i Wuhan tränats och utbildats samt fått pengar från USA. Forskare från laboratorier i Texas och North Carolina ingår i en expertgrupp som samarbetar med Wuhan. Trots att de var väl medvetna om vilka risker de tog, fortsatte de, och de gör så än idag.

Professor Sachs vet att det finns maktfullkomliga aktörer som förhindrar att en oberoende utredning kommer till stånd. Han och en hel del andra fristående och högst tilltrodda forskare är relativt eniga om att Covid-19 är ett monster från Wuhan-labbet.

De misstankar som Sachs haft har precis nyligen bekräftats i en pinfärsk studie, publicerad på preprint servern bioRxiv som heter ”Endonuclease. Fingerprint indicates a synthetic origin of SARS CoV2”. Viruset har en syntetisk karaktär och har alltså inte ett naturligt ursprung. Det har redan tidigare påtalats av ett flertal forskare och även av de som finns i Faucis närmaste krets att SARS CoV-2 har genomiska sekvenser som inte stämmer med en naturlig evolution.

Wuhan Institute of Virology (foto: VCG.com)
Wuhan Institute of Virology. Foto: VCG.com

Ursprunget till SARS CoV-2 troligen bevisat

Det ser ut som världen nu har bevis på att SARS CoV2 är en laboratorieframställd skapelse, baserad på en teknologi som utvecklats av Ralph Baric som fått ett gigantiskt ekonomiskt stöd från USA:s regering via National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) och The University of North Carolina.

Som du förstår är en forskning som förstärker virus att bli mer dödliga, en lek med elden. Kommer ett sådant artificiellt genmanipulerat virus ut ur labbet, blir det en katastrof. Trots att man vet hur farlig denna typ av forskning är fortsätter den än idag med hjälp av Fauci, dr Francis Collins vid NIH och Peter Daszak vid Eco Health Alliance.

Senatsrapport: SARS CoV-2 härstammar från ett biolab i Wuhan i Kina

Detta måste sluta

De avslöjanden som framkommit i den senaste studien pekar på att Covid-19 knappast längre kan betecknas som något ”läckage” från Wuhan-laboratoriet, möjligtvis ett missöde men troligtvis en medveten och illasinnad händelse som inte på något sätt är kopplad till omsorg om människors hälsa.

Vad som framkommer i den här nya forskningsstudien kommer med all sannolikhet inte att rapporteras i vanliga massmedia. De kommer inte att gräva efter sanningen eftersom de låtit sig korrumperas av häftiga annonsintäkter från läkemedelsbolagen. Vill du söka sanningen kan du endast få tillgång till vad experter och forskare har att säga i alternativmedia eftersom de censureras i sociala medier och i konventionellt media.

De som understödjer den här typen av livsfarlig forskning måste ställas till ansvar, dömas och helst spärras in på livstid. Olika länders och deras regeringars förehavanden bör också granskas.

Enligt professor Sachs pågår omfattande forskning under benämningen “biodefense”. Det är en ej kontrollerad forskningsaktivitet som går bortom lagstiftning och som saknar insyn från allmänheten och inte bara i USA eller Kina, utan över hela världen. Vi måste nu kräva att få reda på vad som verkligen hände, inte minst för att förhindra att en ny pandemi släpps lös i framtiden. Låt oss en gång för alla förbjuda denna typ av forskning.

Text: Kerstin Unger-Salén

Referenser

Svidande kritik mot WHO:s rapport om coronapandemins ursprung

Kerstin Unger-Salén
Kerstin Unger-Salénhttp://alltomcancer.com/
Kerstin Unger-Salén har ägnat många år att efterforska vilka förhållanden som bidrar till cancer sett ur ett helhetsperspektiv och vad man kan göra rent konkret för att förebygga och läka cancer. Kerstins hälsocenter finns på Mallorca: Casbernats.com. Hon driver även hälsobloggen Alltomcancer.com.

9 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

9 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Ingemar ljungqvist
Gäst
4 november 2022 kl 19:06

Jeffrey Sachs förflutna gör att hans utsagor måste betraktas mycket kritiskt. Detta utelämnas helt i artikeln. Uppenbarligen har gjort en 180 graders under galgen . Här tar Magnus Stenlund upp Jeffrey Sachs U-sväng och diskuterar den: : Ledaren 217 – Glöm aldrig sidbytarnas dåliga omdöme – Swebbtv

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Ingemar ljungqvist
4 november 2022 kl 21:41

Vad är problemet med att etablissemangsmänniskor gör en u-sväng, ändrar sig, bättrar sig och/eller ångrar sig? Varför måste de misstänkliggöras? Är inte det lite patologiskt?

Ingemar ljungqvist
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
4 november 2022 kl 23:19

Ditt ord misstänkliggöras verkar vara “patologiskt”. Jag skrev bara att hans välkomna U-sväng ska betraktas kritiskt. Inte tigas ihjäl.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
4 november 2022 kl 14:33

Energikrisen är löst!

Man kopplar bara upp Alex mot nätet så finns energi i överskott.

https://www.brighteon.com/435ea4c9-fb7d-4231-8af2-bf6b2f2dec14

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
3 november 2022 kl 16:48

Idag på Vaken.se finns ett reportage om genmanipulation, fr Greg Reese. Såg även en video med titeln ‘castration of children in california’. Denna artikel och de 2 reportagen kompletterar varandra väl, om man vill greppa varför i h…e de håller på som de gör. I sista tredjedelen av california intervjuas en tjej/troligen altjornalist som får inform fr insiders i washington om vad som är bevekelsegrunden till varför dessa parasiter attackerar barnen

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
3 november 2022 kl 04:01

Samtliga involverade, inkl väst’regeringsrepresentanter’ som sitter på bilderbergmöten och får order om att lyda, Skall åtalas för uppsåt till massmord. Istället sitter de kvar, låtsas som ingenting och utlyser ‘val’. Redan i september 2019 (event 201) visste de kriminella vad som skulle ske, och fauci, gates, soros, rockefellarna, rotschlidrn etc hade “vccnr” på plats. Pcr testerna visste de om, inte fungerar på det sätt som de via sin monopolist’media’ lurade folket att tro. De hörde mycket väl vad upptäckaren av testerna Karey Mullis sa; att de inte är ämnade för det syftet.

Allt har varit en scam från början, och priset måste bli det ultimata

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
3 november 2022 kl 00:56

https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/
FOIs reveal that health/science institutions around the world (211 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever

PLEASE SHARE THESE DOCUMENTS FAR AND WIDE
As of September 11, 2022: 211 institutions and offices in over 35 countries have responded thus far, as well as some “SARS-COV-2 isolation” study authors, and none have provided or cited any record describing actual “SARS-COV-2” isolation/purification. All of the responses in our collection are available from this page.
Excel file listing 209 institutions (last updated September 11, 2022):
https://www.fluoridefreepeel.ca/wp-content/uploads/2022/09/Institution-list-for-website.xls
Google drive folder where all of the FOI documents as of May 14, 2022 are grouped by country (for the most part) and compiled into 11 pdfs (Exhibits 1 – 4; Exhibit 4 has 8 parts):
https://tinyurl.com/IsolationFOIs

(I now have a free Substack newsletter where I post the latest FOI responses: https://christinemasseyfois.substack.com/.)

Den gode Professor Jeffrey Sachs är ingen pålitlig auktoritet i min värld åtminstone – för övrigt nationalekonom och professor och ordförande för globalistiska the Earth Institute vid Columbia University – genom hela hans karriär så mycket globalist man kan bli ofta talkinghead för nya narrativ.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Mopping Up
3 november 2022 kl 05:40

“Den gode Professor Jeffrey Sachs är ingen pålitlig auktoritet i min värld åtminstone – för övrigt nationalekonom och professor och ordförande för globalistiska the Earth Institute vid Columbia University – genom hela hans karriär så mycket globalist man kan bli ofta talkinghead för nya narrativ.”

Men ibland händer det ovanliga, personer med en bakgrund inom elit, globalism eller storindustri inser sina misstag och har modet att byta sida. Det finns ett gäng här och NV försöker lyfta fram dessa som tex: C. Austin Fitts, P. McCullough, J. Perkins, B. Bridle, R. Mallone och många fler.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
3 november 2022 kl 13:43

Om det händer Torbjörn så är det absolut värt att lyfta fram – problemet är att det är oftast mycket svårt att säga – man får försöka korspejla och göra en gissning. Att folk börjar överge globo-skeppet är en avgörande sak. Ha bara i åtanke hur vanligt det är med agenter och limited hangouts för att styra eller ta över debatten även med riktiga uppgifter. Information kan man ta från vilken källa som helst dock – även globo – för att göra artiklar eller egna beskrivningar av något – jag är försiktig med att referera någon som auktoritet. Bridle är någon jag absolut fått förtroende för – verkar vara en ärlig person som alltid hamnar rätt och inte driver agendor.
Tack för NV ofta spännande saker i fronten av utvecklingen.

Kerstin Unger-Salén
Kerstin Unger-Salénhttp://alltomcancer.com/
Kerstin Unger-Salén har ägnat många år att efterforska vilka förhållanden som bidrar till cancer sett ur ett helhetsperspektiv och vad man kan göra rent konkret för att förebygga och läka cancer. Kerstins hälsocenter finns på Mallorca: Casbernats.com. Hon driver även hälsobloggen Alltomcancer.com.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV