1 KOMMENTAR

  1. NÅGRA axplock från utredningen som ligger till grund för den nya vaccinationslagen:
    ”Barnvacciner är billiga att framställa, har få och lindriga biverkningar och ger ett effektivt skydd mot sjukdomar” . Ren lögn – biverkningarna är vanliga och allvarliga, som t.ex. autism och plötslig spädbarnsdöd.
    ”Lönsamheten i branschen har varit måttlig jämfört med övrig läkemedelsindustri”. Ja , tänk de arma läkemedelstillverkarna – är det inte synd om dem? Borde inte vi skattebetalare betala Big Pharmas kostnader för framtagning av nya ”läkemedel”?
    ”Få åtgärder har på ett så effektivt sätt medfört att förekomsten av ett antal allvarliga sjukdomar har minskat drastiskt och vissa fall till och med eliminerats.” Ny lögn!! Sanningen är att INGA vacciner någonsin har bidragit till att minska sjukdomar – än mindre eliminerat någon sjukdom!
    ”Läkemedelsverket och Socialstyrelsen har för utredningen bekräftat att snedvriden information var ett stort problem i det inledande skedet av pandemivaccinationen”. Man frågar sej vad det var som var ”snedvridet”. Nu i efterhand vet vi ju att ”pandemin” inte var någon pandemi och att vaccinationen var helt onödig. Så det var inte informationen det var fel på utan omdömet hos vaccinationsförespråkarna!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here