Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Peter Storm en av grundarna till Partiet Det Fria har gått bort

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 mars 2013
- NewsVoice redaktion
Peter Storm - Privat foto

Peter-StormEn av grundarna bakom Partiet Det Fria gick bort 25 mars enligt partiets hemsida. Partiet De Fria beskriver sig själva som ett nytänkande parti som kan ändra Sverige i grundvalarna. Orsaken till bortgången var en virusinfektion.

Partiet De Fria:

“Din närvaro här visar att du är genuint politiskt intresserad och trött på höger-vänster tjafset. Du har insett att det är inte mer än nyansskillnader hos de etablerade partierna. De vill alla ha en stark stat som övervakar medborgarna dygnet runt. De avskyr frihet och fria människor. De vill bestämma och kontrollera våra liv i detalj. Staten ska tjäna medborgarna – Inte tvärt om! Det verkar alla partierna ha glömt eller förträngt.”

Defria.se


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Peter Storm