4 KOMMENTARER

  1. Har man hört det förr? Minns polynesiernas protester de gjorde förgäves. Galningar som utför dessa experiment. Livshatare.

  2. Lite hopp till alla fritänkare, A-smällare har aldrig funkat, funkar inte nu och kommer med största sannilikhet aldrig att funka, innan läsare börjar banka på skärmen och börjar skrika så ta gärna del av vad Anders Björkman på Heiwaco har att säga om detta och om intresse finns även googla Nuke Lies.
    Kära vänner, våga ställa er frågan om vad det innebär i praktiken, att det hela varit och är en stor ekonomisk svindel för att inte nämna orden: brutal, hänsynslös kontroll.
    Glad och trevlig vårdagjämning till alla

  3. Eftersom den kognitiva dissonansen är så massiv, tillhör detta den högre skolan av avslöjanden. Jag sällar mig till tvivlarnas skara. Först när man insett att allt som kablas ut i TV och msm antingen är ren skär lögn eller vinklad propaganda vars agenda arbetar för ett totalitärt system, kan man ta till sig detta med atombombs fejket. Samtidigt blir det svårt att finna definitiva bevis. Filmer från förmodade a-detonationer tycks alltid vara korniga, så även de i denna film från Franska Polynesien. Hade det inte varit fejkat hade man väl visat högupplösta film bevis. Att säga upp till bevis vore att utmana ödet kanske, men vetenskaplig evidens tycks faktiskt saknas. Inget universitet har åtagit sig eller ens försökt bevisa att bomben fungerar. Allt forskning hålls inom militären. Palme skänkte bort det Svenska plutoniumet till Rajiv Gandhi och begärde att kompensation skulle skickas till ANC. Varför det? Jo, Palme hade insett att a-bomben var fejk och inget för Sverige att satsa på.

  4. Hehe, då kan det bli besvärligt för den lilla klick som rapat om ”The Samson option” Hehe

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here