11 KOMMENTARER

 1. Hej Agneta Norberg. Tack för din kunskap och engagemanget. Jag har varit och lyssnat på dig en gång på Hudiksvalls fredsdagar.

  Ja det är mycket som pågår i Sverige. Frågan jag ställer mig är: Hur är detta möjligt?
  Människor röstar på politiker i tro att dessa politiker ska ha Sveriges bästa i åtanke och att de ska verka för välstånd och utveckling i landet.

  Så är inte fallet. Sverige ”säljs” steg för steg till andra intressen. Jag tror inte att vi kommer att förstå detta hur någon kan bruka en jungfrulig natur i norr för dessa dödsmaskiner så länge vi inte löser alla politiska mord inklusive Kennedy mordet, Palme mordet o.s.v. Sanningen om 2001, Estonia…
  Sanningen om det som sprutas ut dagligen över våra huvuden….

  M.a.o. Vad är det för makt som kan underställa hela regeringar, myndigheter, enskilda människor under sig så att dessa är djupt inne i en spindelväv, eller labyrint och i sin blindo ser de inte att de bidrar sakta och säkert till den största katastrofen i världen, där vapen kommer kanske att förstöras, genom att användas mot jorden, länder, människor, naturen – ja mot allt levande helt enkelt.

 2. I dagens vår liberala(?) kvällstidning så ser jag nu att usa/nato ber Sverige om hjälp mot Assad. Man skriver ju givetvis inte det och nämner isis som målet, som vanligt. För bara någon dag sedan bad ju Frankrike Sverige om hjälp via EUs försvarsavtal, inte via nato eftersom Sverige inte är med i nato. Detta ogillades väl av imperialist-kramarna i rosenbad så nu agiterar man alltså stället för ett nato samarbete via usa gällande Syrien.

  Neutrala Sverige ska på detta sätt förstöras i grunden. Vår roll som fredsmärklare i världen ska bort helt och fullt. Man arbetar hårt för att göra Sverige till vad som kan liknas vid en delstat i Usa och tvätta bort stämpeln på Sverige som en suverän och neutral fredsälskande västerlänsk nation. Tufft att svälja och för mig helt omöjligt att acceptera. Man får hoppas att det blir starka protester och snart..

  expressen.se/nyheter/usa-vill-att-sverige-hjalper-i-kamp-mot-is

  (Vill ogärna länka till denna tidning ovan men det känns tyvärr nödvändigt..)

 3. Jag tror ondskans anglozionistiska imperium planerar med tanken att det blir ett begränsat kärnvapenkrig med stor förödelse i Natoländer och att Ryssland skall ge sig innan det blir totalt.
  De mutade tyska journalisterna som bygger upp hetsen allra värst borde bli dom som skadas mest av det krig som de drar in Tyskland i. Dom journalisterna kan ha avgörande betydelse i fel riktning.
  Vad som händer med Sverige vill jag inte spekulera i. Men ju mer vi samarbetar med Nato desto mer illa kommer vi nog att skadas. Om vi klarar oss skapligt lär sjukhusen bli fulla med brännskadade från andra länder.

 4. Nu ska vi se om jag förstått rätt. Ni använder er yttrandefrihet som ni åtnjuter i egenskap av medborgare i en demokrati, till att propagera för en icke-demokrati där ni skulle haft helt andra möjligheter att kritisera – ifall inte åsikterna sammanföll med samhällsledningens förstås. Stämmer det?

  Varför? Eller är allt som händer i Ryssland med bristande mänskliga rättigheter och statliga medier som spyr ut ensidig propaganda och fabricerar diskussionsinlägg på nätet, bara ett enda stort missförstånd av fredsälskande regim?

  Jag vill leva i en demokrati med mänskliga fri- och rättigheter där ni får leva och tycka som ni gör, och det är tragiskt att se era såga av grenen som ni själva sitter på.

 5. Lasse Wiborg
  Dina påståenden är svagt underbyggda och du är uppenbart hjärntvättad av västmedia som för Usas räkning tillskriver det av imperiet omringade och angripna Ryssland alla dåliga egenskaper som bättre karakteriserar imperiet självt. Väst demoniserade Ryssland likadant på 1800-talet.
  Ryssland har under 1900-talet till nu hela tiden varit hatobjektet och reagerat på västs provokationer. Inte oprovocerat gått till angrepp. Det har däremot imperiet ständigt gjort.
  Det pågår en massiv attack via alla av imperiet kontrollerade medier och publicister och akademiker som skall ge intryck att Ryssland uppträder klandervärt, medan de absurda lögnerna och dubbelspelet från väst tigs ihjäl och tystas ner. Våga ta till dig att du är grundlurad och är förtrollad av en Orwellsk propagandaapparat. Följ som botemedel västkritiska altmedier med öppet sinne som du hittills har följt västmedia och lär dig mycket nytt. Vanligen kommer infon från välinformerade individer i väst.
  Det är inte bara detaljer i smutskastningen av Usa-imperiets motståndare i Ukraina som man lär sig av utan det pågår en fullspektrum-attack mot alla som söker självbestämmande.
  Några utländska exempel som tar upp sånt som väst förvränger – inte rangordnade
  voltairenet.org/en

  http://www.moonofalabama.org

  http://www.strategic-culture.org

  http://journal-neo.org

  http://nsnbc.me

  http://landdestroyer.blogspot.se

  http://www.globalresearch.ca

 6. Hade ju varit roligt om nån hade läst min artikel och kommenterat den. Nåja.

  Namnen under fotot där vi demonstrerar mot USA basen i Ukawa Village, inte långt från Kyoto,Japan, 2 augusti, 2015. Skalla vara: Från vänster: Bruce Gagnon, Maine,USA, initiativtagare till Global Network Against Weapons and Nuclear Power in Space.www.space4peace.org
  Sung-Hee Choi, Sydkorea, känd skådespelare i Sydkorea, ägnar nu all sin tid åt motståndet mot USAs installationer i Syd Korea, Dave Webb, tidigare professor i Leeds University, UK, ägnar nu sin tid åt ordförandeskapet i Global Network, Agneta Norberg, sitter i styrelsen för det globala nätverket (fick Peace in Space Award, 2011), J Naranya Rao, Naghpur, Indien, tidigare ledare för Indiens järnvägsarbetares fackförbund, nu i styrelsen för det globala nätverket.

 7. Agneta
  Hälsan tiger still och jag har intrycket att du skriver sånt som är välinformerat och rätt invändningsfritt. Dessutom skäms vi över att du och några andra kvinnor som du beskrivit det faktiskt griper in med handling…. medan vi andra, ja du vet…
  Personligen känner jag en impulsiv vrede att vilja skjuta ner alla Natoplan som kommer i närheten men det är väl tur att jag inte kan det.

 8. Tack, så roligt med uppskattning. Jag är väl något allergisk också mot besserwissermän som gjorde att vi, i utmattning av en massa ord utan någon handling, bildade Kvinnor för Fred, i slutet av 70-talet. Vi var och är inriktade på aktioner Jag skulle önska att vi tog Tjeckien som exempel. Aktivisterna omringade TV- huset i Prag,för att de inte gav sanningsenlig information om USAs radar-installationer i landet. Det tog faktiskt skruv. Vi borde göra ngt liknande när det gäller t.ex. Esrange och övriga installationer i nordområdena. Jag såg nånstans att Luleå flygfältet kommer att bli centralt för USA/Nato,när vi med största sannolikhet går in i Nato. Det kanske vore nåt.

 9. Tack Agneta Norberg, och en stor björnkram. Ryssland har resurser som kan slå ut elektronik på avstånd och en atombomb på stor höjd kan producera en EMP som slår ut alla elnät och all elektronisk utrustning över stora områden. Det pågår redan ett osynligt krig med scalarvågor http://prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm dessa kan styra hjärnans frekvenser så att vi blir robotar som förmedlar syn och hörselintryck, detta är värre än atombomber!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here