2 KOMMENTARER

  1. Förbannat tråkigt (milt uttryckt) att sådant här ska behövas. Men uppenbarligen gör det det. Det är alltid nuförtiden fel fokus på saker i Sverige. (nu menar jag mainstream media) Man fokuserar inte på roten till det onda utan på de symptom som man inte gillar (man är selektiv och fokuserar alltså mycket ensidigt på svenskars motreaktioner till ”kulturkrockar”). På så vis splittrar man samhället och cementerar ett till ”vi och dom”. Där ”vi” är allt från nazister och pensionärer, sverigedemokrater eller sossar eller moderater, småbarnsföräldrar, invandrare eller vem som helst som ser och vågar säga att vi inte gillar hur Sverige har blivit. Vi ser problemen vi vet hur de uppstått och det gör ”ni” med. Skillnaden är att ”ni” antingen är för fega (rädd om jobb och status?) eller så har ”ni” en jäkligt skum agenda? Vilket är det?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here