3 KOMMENTARER

 1. Jag tolkar det som om de kriminella som stulit demokratin är pressade och skraja för att han kommer lägga fram hela sanningen och försöker smörja Snowdens ego med en general så att han inte lägger alla korten på bordet.

  Vad skulle kunna gynna USAs folk bättre än ett totalt uppvaknande och total kollaps av detta kriminella ledarskap…

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/01/14/f-d-wall-street-journal-redaktor-svarar-pa-vilket-ledarskap-ar-det-mest-kriminella-som-nagonsin-existerat-pa-planeten/

  …som ägs av 1% oligarker som fifflar bort deras demokrati varje val och som förslavar dem genom den amerikanska drömmen?

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/03/03/den-oforsmutsade-sanningen-george-carlin-den-amerikanska-drommen/

  Att lägga fram hela sanningen skulle naturligtvis att skada de kriminella få och gynna flertalet amerikanare långsiktigt. Det kan rentutav vara startskottet på den revolution som USAs folk behöver och där Snowden går till historien som den president som hjälpte sitt folk att återerövra sin demokrati. Vilket utomordentligt eftermäle.

 2. I Sverige sa en alldeles för farlig vice talman att ”Snowden var en landsförrädare”. Med sådana politiker har vi anledning att vara rädda..

  I USA har ingen åtalats ens denna gång för att ha dragit landet i krig på falska grunder mördande oskyldiga i ännu ett land.

 3. FÖR OSS som värdesätter sanningen har det noll betydelse vad ”högt uppsatta” individer anser om Edward Snowden och andra sanningssägare. För oss har det stått klart från början att de gjorde vad många andra borde ha gjort, men inte vågade.

  Nu väntar vi bland annat på att någon av SMHI:s meteorologer ska ha ryggrad nog att berätta vad de vet om chemtrails istället för att fortsätta ljuga och förneka. Dessa utsläppen pågår varje dag och gör alltfler av oss sjuka.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here