1 KOMMENTAR

  1. Bra Newsvoice att vidarebefordra detta. Hade man läst 2000-Talets Vetenskap så hade vi redan 2001: 4, sid 27 tagit upp detta genom Viera Scheibner (finns på nätet). I detta nummer:
    http://www.2000tv.se/tidning/slutsalda_tidningar/2000taletsvetenskap_nr1_2006.pdf på sidan 10 ger Alan Cantwell sin beskrivning liknande den i Newsvoice artikel. Vi har också i sammanhanget med SV-40 intervjuat Måns Rosen , cancerepidemolog om sambandet. – Rena bondturen, sa han om att i Sverige så utgick man från asiatiska makaker när man framställde inhemskt poliovaccin.
    Nu är det OS snart och ryssarna är hårt ansatta. Det var de också inför tidigare OS när man faktiskt testade poliovaccinet på rysk befolkning. Om detta skämtar en av de kommersiella vaccinernas fäder Maurice Hildemann i 2000-Talets spalter. USA förbättrade sina chanser i dåtida OS genom att smitta ryssarna med apvirus. Cynismen blomstrar i dessa kretsar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here