13 KOMMENTARER

 1. Det skulle bli en väldigt intressant kurva, om man kopplade ihop grafen för mässlingsfall med grafen för autismfall, med pil ned till 1963 då man började vaccinera. Mässlingsfallen sjunker ner till ett fåtal på 70-talet. Men autismfallen börjar stiga på 80-talet och det blir en brant kurva uppåt. Sätter man ihop graferna, ser sambandet och samtidigt inser att mässlingsfallen minskade redan innan vaccineringsstarten, då inser man att ett och annat mässlingsfall är att föredra, framför en autism-pandemi.

 2. Man undrar vad som skulle hända med grafen om man använde samma diagnoskriterier på 60-talet som man gör idag.

 3. Marina Szöges 5 Okt, 2016 at 13:03

  ”då inser man att ett och annat mässlingsfall är att föredra, framför en autism-pandemi”:

  Ja, i synnerhet med tanke på att till exempel barnsjukdomarna, som mässling, under rätt omständigheter, det vill säga i närvaro av naturliga näringsämnen från mat och gärna även fina kosttillskott, är utvecklande för immunsystemet och av den anledningen både förlänger livet och drastisk minskar sjukligheten framgent.

 4. Om man nu tittar på siffrorna i diagrammet så visar de att det under de fem sista åren fram till 1968, då vaccinet infördes, dog det ungefär 0,2 personer per 100 000 innevånare i USA p g a mässlingen. Detta är vad diagrammet visar. 1968 fanns det 200 miljoner innevånare i USA. Med ett dödstal på 0,2 barn per 100 000 innevånare blir det ett rätt stabilt värde på 400 döda i mässlingen varje år. Några år efter att vaccinerna fått genomslag är siffran ner på noll enligt diagrammet. Fast 400 dödsfall kanske inte är så farligt ändå när det nu sker på naturlig väg. då ska man vara medveten om att alla de som drabbades av livslånga skador p g a sjukdomen inte finns medräknade.

 5. Sedan bör man ta med i beräkningarna alla miljontals dödsfall och skador pga vaccinerna över hela världen varje år.

 6. Sture Haglund 6 Okt, 2016 at 17:34

  Med tanke på underrapporteringen från Skolmedicinen vad gäller sjukdom och död från vacciner, så är det inte förvånande att diagrammen inte stämmer med verkligheten. Till exempel har det förekommit att sjukvården varit förhindrad att diagnostisera mässlingsvaccinerade med ”mässlingen”, på grund av läkemedelsindustrimotiveringen att man inte kan få mässlingen om man har blivit mässlingsvaccinerad. Följden av ett sådant förfarande blir naturligtvis att skador och död till följd av vacciner inte rapporteras för vad de i själva verket är.

  Jag vet själv personer som föddes för många decennier sedan och vars vaccinskador aldrig har tagits upp i någon statistik.

  Den oerhörda mängden vittnesmål, som vi nås av idag tack vare internet, om skador och död på grund av vacciner, torde även ge oss en fingervisning om hur det såg ut förr, när vi fortfarande var medicinskt grundlurade.

  Det är som sagt inte toxiska, skadliga vacciner vi människor behöver, utan en god näringsstatus som hjälper oss att rida ut sjukdomarna utan att drabbas av följdproblem. Bra mat, kosttillskott i form av höga doser C- och riktigt A-vitamin, selen, örter, kolloidalt silver, homeopati med mera, hjälpmedlen är många.

 7. ”Replik till vaccintroende Anders Gustafsson”… ”tillhör en liten men bullrig skara av vaccintroende skeptiker, anklagar alla som kritiserar vacciner”?

  Fråga 1: Är Anders för eller emot vaccination? (kanske är han bi-polär?)

  Fråga 2: Vad har ni emot autism? (personligen skulle jag föredra att leva i en värld med fler autister än NT människor, inte för att det skulle vara något fel på NT, förutom allt väder prat)

  Tyvärr levde jag ju ej runt år 1500, men lokal och ekologiskt odlad mat, med massor av motion och frisk luft hjälpte föga lokalbefolkningen i Nord och Sydamerika enligt sagoböckerna vi läste i skolan.

 8. Här en sammanfattning – så här långt – på den pågående vaccindebatten i finska Wasabladet:

  Wasabladet (8 okt 2016): ”Sluta smutskasta i vaccindebatten!” av Bo Bäckström
  http://online.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/117929?shareID=150155-f45633fb83

  NewsVoice (5 okt 2016 och tidigare i Wasabladet 1 okt): ”Barnsjukdomarna nästan borta innan vaccinprogrammen startade – Replik till vaccintroende Anders Gustafsson” av Linda Karlström, Peter Pettersson, Torbjörn Sassersson
  http://newsvoice.se/2016/10/05/barnsjukdomarna-nastan-borta-innan-vaccinprogrammen-startade/

  Wasabladet (6 okt 2016): ”Diskutera sak i stället för person” av Anders Gustafsson
  http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/117701

  Wasabladet (1 okt 2016): ”Vacciner genomgår inga regelrätta säkerhetsstudier” av Linda Karlström, Peter Pettersson, Torbjörn Sassersson
  http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/117187?shareID=119304-79718c731c

  Wasabladet (24 sep 2016): ”Konspirationer och sakfel” av Bo Bäckström
  http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/116334

  Wasabladet (18 sep 2016): ”Jo, orsakar autism” av Bo Bäckström
  http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/115702

  Wasabladet (15 sep 2016): ”Typiskt konspirationstänk” av Anders Gustafsson
  http://online.vasabladet.fi/Artikel/Visa/115298?shareID=119304-cda540979f

 9. Igår hämtade jag ut ett rekommenderat brev från en juristbyrå i Finland.

  Det kom från en advokat och videhäradshövding som kom med en uppmaning att omedelbart ta ned fotot av Anders Gustafsson i debattartikeln ovan.

  Jag använde ett foto från Gustafssons företagshemsida Pedago Interaktiv och betraktade det som ett pressfoto. Det gick inte.

  Fotot togs ned igår kväll. Saken är ur världen.

 10. Vem av er har kompetens nog att jämföra publicerade studier? Och varför finns det aldrig någon studie ni refererar till, Ni kör citat från samma docent som lchf folket använde eller boktips…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here