3 KOMMENTARER

 1. Skänk den stackars Ericsson ingenjören en burk piller från ProHealth, det tjänar alla på!

 2. Per Larsson, du verkar vara en skum tomte, eller är du en skumtomte? Varför särskriver du?

  Från ”Nordens lovvärda dygder”:
  8. Hövlighet är lovvärd.
  19. Att avstå från hån är lovvärt.

 3. Tips om hantering som fungerat på mig. Läs först av allt in om EFT.se på den siten. Sedan skapa en dikotomi med en låg emotion kontra beundran (hög emotion). För att skapa en ren kondensatoreffekt.
  Sedan gäller att översätta den kroppsliga protesten till en användbar emotion.
  Ordalydelse kan var lite knepig eftersom den mentala pekaren skall peka rätt på laddningen.
  I mitt fall; EFT-kommando: även om mina knän värker pga elektromagnetisk påverkan och därmed går i apati så uppskattar jag mig själv helt och fullt. Efter den snytingen jag fick kan vilken professor som helst komma att ha synpunkter, eftersom problemet mitt sjönk ihop som en punkad ballong.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here