5 KOMMENTARER

 1. Jag har mycket mer plats i mitt ‘medusin’-skåp sedan KS kom i huset – man behöver inte så mycket mer. KS är en fantastisk och otroligt användbar produkt. Jag har en sprayflaska i bilen, en i handväskan, en i badrummet, en i sovrummet, en i köket …
  Jag är SÅ tacksam att jag fann KS – har inte haft minsta snuva, magsjuka eller annan infektion på flera år.
  Heja KS! ..och i Sverige speciellt Anders Sultans Ionosil!!

 2. Har själv aldrig använt KS. Att döma av media som publicerar läkemedelsindustrins anti KS propaganda så är det sannolikt en bra produkt.

 3. Jag har själv ”botat ” mig från 2 virus stammar som har infekterat min kropp. Simian virus 5 och Simian virus 6 som infekterar nervvävnaden och andra infekterar T-celler som ska bekämpa virus. Jag har länge misstänk att dessa kom med vaccination-programmet som pågick i Pakistan i början av 80-talet .

  Läkarna sa att kolloidal silver är farligt då det är en tungmetall och det saknar forskning kring detta. Jag tyckte att läkarna var helt outbildade när det gäller att förstå kroppen cellulära funktioner. Min syn på kroppen är helt motsats från läkarnas syn. Efter 17 år tid både in det konventionella och alternativa medicin så kan jag säga att silver är helt fantastiskt när det gäller hämna tillväxten av bakterier och virus och svamp. Har även sett hur maskar i magen åker ut när silver behandlingen börjar .

  Ett gått råd är att köpa en egen silver maskin och väte-peroxid . Blanda in 1 ml väte-peroxid 6,5% i 1 liter silver ,det bryter ner silver till mer kolloidal koncentrat så att silver blir extreme effektive !

 4. Bill 24 Jan, 2017 at 20:23

  Hur kom du på det, Bill.

  Vet du vad det är som händer rent kemiskt?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here