4 KOMMENTARER

  1. Hur få fram detta i vanliga media? I september anföll USA syriska soldater i 4 anfallsvågor och samtidigt ryckte ISIS fram och förbättrade sina positioner. (http://jinge.se/allmant/usa-hjalper-isis-inta-stora-staden-deir-ezzor-i-syrien.htm). Korridoren från Mosul har tyvärr kunnat förutses länge. USA & Co har lämnat en öppning för ISIS att fly den vägen. I Idlib pågår strider mellan Fateh al-Sham och Ahrar al-Sham (CIA-stödda salafister). Bra. Från Idlib rapporteras också (Fars News) att 124 militanter i Damaskustrakte avböjer fredsförslag från Syriens regering och får fritt åka till Idlib av den mycket milda regeringen. Men 2 274 har lagt ned vapen till Syriens regering.

  2. Hans Myrebo är en pseudonym. Personen kanske träder fram senare.

    Nej, jag är inte Hans Myrebo, om någon tror det.

    red

  3. Genom hjälp från Myrebo har vi nu lagt in originalvideon ovan i artikeln. Den visar hur syriska armén bekämpar ISIS-krigare över ett krön. De kastar handgranater fram och tillbaka. Närstriden börjar 4,5 minuter in i videon. Det här är den verklighet som marktrupperna upplever i en lång kamp i ett proxykrig mot Syriska folket och deras ledare Assad.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here