1 KOMMENTAR

  1. Det har återigen postats en del negativa kommentarer om NewsVoice och Kristina Hallin på andra forum angående Hallins senaste artikel.

    Anledningen till att NewsVoice denna gång valde att ha ett stängt kommentarsfält beror på alla aggressiva personpåhopp som jägare riktat mot Hallin. Nästan samtliga har brutit mot kommentarsreglerna. Jag som redaktör har varit mycket tolerant med dessa attacker tidigare, men denna gång vill jag att jägarna fattar tangentbordet och skriver en egen replik.

    Jag hade en mail-konversation med en jägare efter Hallins förra debattartikel. Jag bad då denne att inkomma med en replik. Denne svarade då att han var rädd för djurskyddsaktivisterna.

    Mitt svar är: inkom med en replik i alla fall. Förutsättningen för det är att du som skriver lämnar ditt riktiga personnamn och skickar med ett personporträttfoto (utan skidmask). Då deltar du i debatten på samma villkor som Kristina Hallin.

    / Torbjörn Sassersson, redaktör för en tidning med FRI debatt trots hot och trakasserier från jägarna

Comments are closed.