2 KOMMENTARER

  1. Är inte WHO en produkt av industrin från första början? Har för för mig att jag läst om det. Liksom FN var en produkt av ”globalistiska” intressen redan vid dess uppkomst. Liksom miljörörelsen i början av 70-talet initierades och styrdes av klanen Rockefeller. Och World socialist forum som stöds av Ford foundation.

  2. Hittade en intressant studie för något år sedan. Möss utsattes för mobiltelefonstrålning under en tid motsvarande intensiv mobilanvändning. Man undersökt sedan områden i hjärnan i avseende på en välkänd substans som bildas då fett oxideras, Malondialdehyde. Betydligt högre nivåer hos de mobilanvändande mössen jämfört med kontrollgruppen.
    Det finns dock ett intressant men. Vår kroppsfettsuppbyggnad bestäms till stor del av vilka fetter vi konsumerat under många tidigare år, alltså av tidigare medelintag av omega 3,6,9 och mättat fett.
    Mindre mättat och omega-9 fetter medför fler fetter med hög oxidationsrisk.
    En hjärna som till stor del är uppbygd av det sedan mitten av 1900-talet mycket vanliga omega 6 fettet medför alltså högre risk för all slags oxidation, inklusive mobiltelefonoxidation, än en hjärna uppbyggd av mest mättat- och fleromättat fett, plus ett minimum av Omega 3 och omega 6 -fetter.
    Något som inte framgick av studien.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here