3 KOMMENTARER

 1. En syster bor i Nantes. ett par hundra meter från där demonstrationståget gick fram. Hon säger att demonstrationen var planerad mot Le Pen, men 100 – 200 ”professionella demonstarnter” med ansiktsmask och påkar kom från hela landet och även från utlandet och tog över den fredliga demonstartionen och slog sönder ”allt dom kunde”. Nantes såg ut som ett salgfält efteråt. Proffsen beskrevs som ”en mobb av maskerade demonstranter som slog sänder allt dom kunde”.

  Det bör vara ganska enkelt att få slut på dom här Sorosprotesterna genom att punktarrestera de som har mask och eller ”verktyg”. Om demonstration med mask förbjuds skulle dessa knappast låta sig bli körda från Paris eller Belgien och riskera att bli tagna på film för några futtiga hundar Euro. Soros kanske betalar ännu mindre med tanke på ”fri bussresa”. Precis samma ”hijacking” av maskerad och slagträbeväpnad mobb hände i Berkely i USA för ett par veckor sedan. Dags att avväpna George Soros, globalisten som hoppas nå sina tveksamma mål genom att ”slå sönder och härska”. Detta är vad vi kan vänta även i Sverige så snart det blir en vänsterdemonstration. Något även för ”vänstern” att varsebli. Vad säger lagen i Sverige?
  Kan man bli häktad för att ha med sig påkar och/eller maskera sig på en demonstration i Sverige?
  Om ej bör lagändring ske snarast, så att sådan ”demonstranter” kan tas redan när dom kliver av bussarna.

 2. Ordet antifascister i dessa sammanhang måste vara felstavat och bör vara antEfascister.

 3. # sten bjorsell
  Ett liknande scenario syntes i Rumänien med Nicolae Ceaușescus fall. Därefter var det EU-okvalificerade landet lätt att få in i EU.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here