3 KOMMENTARER

  1. Historian med Vault 7 kan tillsammans med Edward Snowdens ”avslöjanden” hänvisas till gammal skåpmat som redan under många år varit känt av tekniskt intresserade. Organisationer som CIA läcker som såll. Operationer av detta slag kallas ”limited hangouts” för att hålla press&internet på alla håll sysselsatta med oväsentligheter. Det är också i högsta grad oklart om Wikileaks fortfarande finns som en någorlunda fristående organisation. Kamraterna på FRA&Co sitter väl i samma läckande båt med sina massiva kontrolloperationer som saknar all relevans och skyddar bara dem som betalar deras löner, dvs privata korrupta företag och statstjänstemän med händerna i syltburken.

  2. plugga ur tv’n är ett koncept, men då installeras ju avlyssningsutrustning manuellt eftersom privatlivets helgd inte är samma sak för de konspiratorisk lagda krafter i vår nyast lysande liberalers ögon. Vem kunde tro att friheten behövde så mycket mer bevakning? Eller vår polis hårdare beväpning vid demonstrationer. Har liberalerna så lite förtroende för den nya vinstpolitiken kan man ju tro att de ljuger som apokalyptiska hästar travar.

    Alla som förstått hur tekniken fungerar har ju anat vad som pågår och vad som är möjligt. Att få det bekräftat är inte grädde på moset. Det är nog det hiskeliga faktum hur många som inte förstår allvaret.

    Ser nog en agenda med att de som tycker FRA, NSA,CIA,FBI och andra går för långt i och till överdrift med sin övervakning. Ju girigare dess mer kontroll är ju det grundläggande temat.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here