The Vatican Statement: Climate Change and Abortion Are ‘Interrelated’

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 20 juni 2015
- NewsVoice redaktion

Pope Francis - Photo: Jacopo Werther,  Wikimedia Commons

National Journal. Pope Francis has unveiled an encyclical—a rare and influential Vatican statement—on climate change and the environment, Clare Foran and Jason Plautz writes.

Pope Francis – Photo: Jacopo Werther Wikimedia Commons

“The highly anticipated document says that global warming is real, is caused partly by human activity, and is a grave threat to humanity. The Vatican hopes it will pave the way for a strong international climate deal later this year when diplomats descend on Paris for United Nations talks. But Pope Francis wants the encyclical to be read by everyone—and the Vatican hopes that the document will influence much more than just the Paris talks.”

“For Pope Francis, caring about the environment goes hand in hand with taking a strong stand against abortion. “Since everything is interrelated, concern for the protection of nature is also incompatible with the justification of abortion,” the encyclical says.”

Read more

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • En Påve som tänker som Livets Ordare? Nja, Livets Ordare försöker iaf låta som Påvar.

  Eftersom jorden ska gå under behövs ingen miljörörelse? Miljöförstöringen är underförstått guds vilja av samma orsak? De som är för abort går djävulens gärningar? Med krig, napalm, splitterbomber, fosfor, gas och c-vapen bekämpar man ondska? Ja det finns förklaringar, folk och ursäkter till snart sagt allt. Fördumningen marscherar raskt.. Fattas bara att ett parti skulle stå upp och påstå att om stadskassan är tom är det invandrarnas fel? Hur “religiös” ska man vara för att tro på den förklaringen av en liten självutnämnd Påve? Dessutom blir ju den påstådda lösningen, att abortera invandringen, själva ezzensen i att med eller utan gud idiotförklara sig själv.. Äska sin nästa som sig själv. Att vara troende på alla fyra kostar på.. Allt vad I viljen att människor skola göra eder, skolen I och göra dem! Folk som trott att solidaritet är en smitta kan ju inget begripa av demokrati..

  Ett grundskott mot miljörörelsen är väl vad en titanisk/satanisk kraft knappast kan bärga sig inför att få utverka. Inte olikt en Fatwa…

  Påven å andra sidan varnar för teknologin som skapats utan en tanke på långsiktiga konsekvenser.. Kan denne menat Påvestolen? COG – Continuity of Government, har nog inte slutat att värka i alla fall. Det är födslovåndor hela vägen.. Bara huvudet syns. Vi har trots allt genom åren fått skåda några sätesbjudningar i allians med kapitalet.. Sverige begåvades med fyrlingar för inte så länge sedan. Ett sladdbarn hamnade i sandlådan. 🙁

 • Den här gamle mannen är ett varumärke för klimathotsförespråkarna som vill ha en världsregering. Smart PR-trick att ta fasta på abortmotståndet som är en viktig nyckelfråga för katoliker för att sedan pumpa dem fulla med politisk argumentation.

  Om han hade varit det minsta seriös skulle han naturligtvis gjort en kraftig markering mot GMO som hotar att ödelägga mänskligheten och naturen – ett genetiskt harmageddon. Han hade t ex kunnat läsa in sig på William Engdahls bok “Hotet mot livet. Den genetiska manipulationens dolda agenda” som bl a handlar om Rockefellers illgärningar inom detta område.

  Det är i och för sig inte konstigt att han fäster några ord om barns rätt till liv. Det kan han kosta på sig eftersom abortfrågan kommer att lösa sig på sikt pga minskad fertilitet mot bakgrund av de reproduktiva problem som bl a genmanipulering, syntetisk biologi och biopolitik skapar.

  Bäst vore att han återgick till det han började med när han tillträdde: smörja fattigas fötter än att bli förespråkare för scientism. Världen har inga behov av andefattiga falska profeter från den katolska kyrkan eller andefattiga makthavare i en världsregering. Vi måste återta makten över våra såväl inre som yttre liv.

 • Tjuven ropar till synes oskyldig = STOPPA TJUVEN!
  Den som är isatt i hur världen styrs vet vad jag har skrivit överst.

  Detta utspel är helt i fas med NWO planer.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *