The War Against Putin: What the Government-Media Complex Isn’t Telling You About Russia

NewsVoice is an online news and debate channel that started in 2011. The purpose is to publish independent news, debate articles and comments as well as analyzes.
publicerad 8 juli 2016
- News@NewsVoice

The War Against Putin bookBOOK. In the West, politicians and journalists of all stripes have referred to Russian President Vladimir Putin as a “thug”, a “tyrant”, a “murderer”, a “Communist”, a “Nazi”, the next “Hitler” and more. But amongst the Russian people, his popularity rating has reached levels as high as 85%. There is even a very popular hit ‘disco’ song about him – ‘A Man Like Putin’.

So, who’s right? Why such hatred for Vladimir Putin? Is it justified? Or has Putin been targeted merely for standing up the US-EU Axis of Internationalism?

In clear, simple, powerful and concise language – supported by more than 100 illustrations – ‘The War Against Putin’ takes readers on an exciting ‘crash course’ journey from Russia’s Medieval founding, through the days of the Czars, through the Communist Revolution and bloody Civil War, through Stalin & World War II, through the Cold War, through the Soviet collapse, through the Yeltsin disaster, and finally the Putin-led rebirth of the Russian nation.

It is one of the “greatest stories never told”, and will shed badly needed light on the new Russia, its dynamic leader, the dark forces aiming to bring about its demise, and maybe even World War III.

Dr. William Carlucci:

I was glued to the edge of my seat with jaw wide open as I read this gem of a book from start to finish, in a single sitting. The clarity and simplicity with which King’s masterpiece demystifies current events represents a rare ability to speak to the reader with entertaining and understandable prose. This piece really needs to go viral, and fast. 5 Huge Stars!”

Text: Amazon.com

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

Tags: PutinRussia
  • Att Ryssland skulle vara ett krigs hot är lika dumt som att tro på “tretåget. UZA är mäktigt, mycket mäktigt. Så mäktigt att om man lägger ihop alla världens länders krigsmakter till en krigsmakt…så har UZA ensamt fyra gånger så stor militär och kraft. UZA har 200 militära installationer runt om hela världen. Ingen kan besegra dem, så enkelt ligger det till. Malcom Dixelius som varit Rysslands korre i 30 år har samma uppfattning som jag. Ryssland har inget intresse av att anfalla Sverige eller något annat nordiskt land. Att göra det vore det samma som självmord. Den politiska retoriken är farlig och syftar till att ansluta oss till Nato. Hot och skrämselpropaganda är en typisk amerikansk metod att få igenom militära lösningar och krig. Fuck UZA !

  • Inser inte svenska folket vilka “korkskallar” som styr i regering och departement, eller är de pressade att bli NATOmedlemmar av gängen kring Obama och de andra tokarna nere i Bryssel?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *