Alice Teodorescu bojkottar debatt med Aftonbladets Anders Lindberg

6
2064
Alice Teodorescu – Pressfoto

Efter att Anders Lindberg smutskastat Alice Teodorescu och sedan vägrat besvara relevanta frågor beslutar sig Teodorescu för att bojkotta alla debatter med ledarskribenter från Aftonbladet. ”Jag är förbaskat trött på det hat som Lindberg och co sprider…”.

Aftonbladets Anders Lindberg hade pekat ut Teodorescu som en Hitler-angängare i en nyligen publicerad artikel i Aftonbladet. NewsVoice noterar att många i sociala medier reagerat mycket negativt på Lindbergs artikel.

Anders Lindberg skrev den 18 juni i sin artikel: ”Hitler litade inte heller på medier”:

Anders Lindberg diskuterar Sverigebilden 23 feb 2017 – Foto: SVT Opinion

”När Aktuellt i veckan skulle diskutera misstroendet mot medier lät de en kvinna som är aktiv på nazistiska Nordfront vara sanningsvittne. Hon litade inte på ”gammelmedia”, sa hon.

Naturligtvis var det inte meningen av SVT att intervjua någon från den nazistiska miljön – och alla redaktioner gör fel då och då.
Men misstaget avslöjar förmodligen mer om drivkrafterna bakom misstron mot medier än hela den efterföljande debatten mellan SVT:s programdirektör Jan Helin och chefen för GP:s ledarsida, Alice Teodorescu.”

Alice Teodorescu bad Lindberg att förklara sig, men fick inget svar från varken honom eller Aftonbladets chefredaktör. Aftonbladets ledarskribent Jonna Sima har även påstått att Teodorescu uppmanar till krig mot Islam.

Colloidalminerals.se

Text: NewsVoice

Regler för kommentarsfältet: Du har personligt ansvar för vad du skriver. Nedsättande kommentarer raderas. Max ca 300 ord och tre externa länkar. Läs mer

6 KOMMENTARER

 1. Ja, alltså suck. Denne herr Lindberg. Hans hiss går verkligen inte ända upp, inte heller har han alla hästar hemma. Tack för att det finns balanserade personer som Alice ute i mediebruset.

 2. Jag tycker att Anders Lindberg är en oärlig och djupt osympatisk människa. Ett av hans många lågvattenmärken var debatten mot Katerina Janouch i SVT Opinion för några månader sedan https://newsvoice.se/2017/02/24/janouch-sverigebilden-svt-opinion/. Den gången gick han på pumpen, Janouch lät honom inte komma undan med att stå och blåljuga på bästa sändningstid. SVT censurerade nederlaget och nu finns det inte ens att se direkt på SVT.

 3. Om ni läser Aftonlögnen på nätet så rekommenderar jag adblocker, de blir lite fattigare då 😉
  Än bättre för själen är förstås att inte läsa skvallerblaskan alls.

 4. Klok tjej. Anus retorik är ju hans levebröd så varför skulle han sluta med ett uppenbart framgångsrikt koncept som tjänat honom väl. En liten kung i sin egen lilla värld.

 5. Nyheter Idag (22 juni 2017): Kulturredaktör på GP anklagas för vuxenmobbing mot Alice Teodorescu

  ”Jag vill förtydliga att inga av dessa tjänster är ‘under Alice’”, twittrar redaktören på Göteborgspostens Kultursidor, Maria Domellöf-Wik, med anledning av att tidningen söker nya medarbetare. Nu anklagas Domellöf-Wik för vuxenmobbing mot ledarskribenten Alice Teodorescu på samma tidning.”

  https://nyheteridag.se/kulturredaktor-pa-gp-anklagas-for-vuxenmobbing-mot-alice-teodorescu/

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here