Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Katolska kyrkan granskas – Del 3 – Coronakrisen leder till slavsamhället “Agenda 2030”

publicerad 15 november 2020
- Hans Dahl
Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia
World Economic Forum: "You'll own nothing and you'll will be happy".
World Economic Forum: “You’ll own nothing and you’ll will be happy”.

FRAMTIDSSPEKULATIONER. “Du kommer inte att äga någonting och du kommer att vara lycklig” är en av 8 förutsägelser för världen år 2030 i en PR-video som ligger online på World Economic Forums hemsida (WEF), som är en av flera väldigt mäktiga organisationer som verkar för att implementera FN:s Agenda 2030. Det dråpliga är att det i PR-videon framställs som något positivt att vara egendomslös.

Text: Hans Dahl | Detta är en granskning och fri opinionstext | Läs även: Katolska kyrkan granskas – Del 1 och Del 2

En granskning av corona-agendan och Agenda 2030

Hur många människor är medvetna om att utbrottet av det som kallas corona-pandemin i Wuhan i Kina föregicks av en omfattande pandemiövning i New York under hösten 2019 som nästan exakt spelar upp det scenario som kom att rullas ut över hela världen under 2020? Den enda större skillnaden var att epicentrum för utbrottet av pandemin var Latinamerika i övningen, men Kina i den verkliga realiseringen av denna “pandemi”.

Event 201

Övningen i New York hade benämningen Event 201 och ägde rum vid Johns Hopkins Center for Health Security (2). Det är nästan lite komiskt att det är Johns Hopkins Coronavirus Resource Center som nu – under den verkliga corona-pandemin – är den inrättning som tillhandahåller statistik för WHO, för alla nationers myndigheter och alla nyhetsmedier om denna påstådda pandemis utbredning. (3)

Här nedan en mycket avslöjande video som dokumenterar och kommenterar denna pandemi-övning: “Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? An Inside Look May Shock You”.

https://www.youtube.com/watch?v=mx8xKcQMTRs&t=4s

 

Corona-övningen Event 201 genomfördes av The Johns Hopkins Center for Health Security i samarbete med World Economic Forum och Bill and Melinda Gates Foundation.

Läs mer i Global Politics: Event 201. Bill och Melinda Gates förberedde sig i höstas på pandemi

Bill Gates är mångmiljardären som gjort sig känd för sitt stora intresse för klimat och vacciner. Här är en videoupptagning på knappt tre minuter från ett offentligt tal av Bill Gates som bör få den uppmärksamme lyssnaren att tänka till.

https://www.youtube.com/watch?v=wfstBe1buaA

 

Bill Gates säger:

“Now, the world today has 6.8 billion people that’s heading up to about 9 billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps ten to fifteen percent.”

Så här förklarar Gates detta påstående:

“Gates resonerar att om barnadödligheten minskas genom massvaccinationer, kommer föräldrar i tredje världen välja att skaffa färre barn. Snopes medger att argumentationen är föremål för debatt likväl som oenigheter inom forskarkretsar.” – “Bill Gates kommenterar coronakrisen och spekulationer om honom”, NewsVoice

Ekvationen som han ställer upp innehåller fyra faktorer. En av dessa faktorer kommer att gå mot noll, säger Bill Gates. Gissa vilken av dessa faktorer han sannolikt avser. För att möjligen bättre förstå Bill Gates förtjusning över möjligheten att använda vaccinationer och hälsovård för att skära ner på befolkningen kan vi kanske förmoda att han tagit stark lärdom av sin pappa, Bill Gates senior, som var en mycket ivrig förespråkare för eugenik under täckmanteln Planned Parenthood.

The Wall Street Journal hade 2009 en artikel med rubriken “Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says”, som berättar om ett möte som hade ägt rum veckan innan mellan miljardärerna Bill Gates, Warren Buffett, David Rockefeller, Eli Broad, George Soros, Operah, Michael Bloomberg med flera. Syftet med mötet anges ha varit att radikalt minska ner på jordens människor. (4)

Det skulle förresten vara väldigt intressant att få veta om Bill Gates namne, den väl rätt samvetslöse baptistpastorn Frederick Taylor Gates, som var rådgivare och förmögenhetsförvaltare åt John D. Rockefeller Sr., var en annan släkting…

Den svenske läkaren Mikael Nordfors, som är en av 1000-tals läkare som gått samman för att avslöja corona-agendan, framhåller i en enormt viktig och engagerande intervju (5) att vaccination mot Covid-19 är fullständigt onödigt, eftersom det för det första inte rör sig om någon pandemi – utan endast en influensaliknande åkomma, som blåsts upp till gigantiska proportioner i syfte att kontrollera människorna och ta ifrån dem deras frihet  – och för det andra att det finns mycket effektiva, enkla och billiga behandlingar, men att dessa aktivt och intensivt motarbetats av etablissemanget.

Mikael Nordfors framhäver (efter 25 minuter i videon, som finns tillgänglig nedan under Referenser, punkt 5) även att en eventuell framtida vaccinering mot Covid-19 skulle kunna vara mycket farligt. Han säger att djurförsök med coronavaccin har visat att antikroppar har bildats hos djuren och att de har mått bra, men när de sedan exponerats för en ny variant av corona så har hälften av djuren dött.

Mikael Nordfors, som nu genom samarbetet med andra läkare i hela världen som reagerar mot corona-agendan, har fått mängder med kontakter, som inkluderar bland annat Judy Mikovits och andra internationellt ledande experter inom vaccinationsforskningen, drar i intervjun slutsatsen att det är mycket sannolikt att om mänskligheten skulle tvångsvaccineras och sedan utsättas för en ny variant av corona skulle halva mänskligheten dö inom kort.

Här är en oerhört intressant artikel “Spanish Flu of 1918 Was Really a Bioterror Attack on Humanity” om Spanska sjukan med anledning av Mikael Nordfors varning för tvångsvaccineringar. I artikeln sägs det:

”Newly analyzed documents reveal that the “Spanish Flu” may have been a military vaccine experiment gone awry.”

I de värst drabbade delarna av Italien massvaccinerades 40,000 människor gratis kort tid före utbrottet av Covid-19. Så här skrev Anna Böhlmark, chefredaktör för AlmaNova, på Lars Berns blogg i mars i år:

”Är det bara en tillfällighet att strax innan coronasmittan bröt ut i Bergamoprovinsen (den mest drabbade med 781 döda) genomförde sjukvården en gratis massvaccinering på 40,000 invånare? Eller finns det ett samband mellan vacciner och ett sämre immunförsvar? Hur kommer det sig att Lombardiet som har Italiens i särklass bästa sjukvård har i särklass flest smittade fall?”

Läs hela artikeln: Vad du bör veta om Coronaviruset

Hur kommer det sig att så många människor vilseförts och vilseförs när det gäller corona och genom det korrupta sjukvårdssystemet? Vilka är de som tagit täten i dessa onda strävanden?

Lars Bern skrev i en krönika på sin blogg i våras:

”De inom skolmedicinen som lånat sig till denna skamliga och genomfalska propaganda är bla professorerna Björn Olsen och Agnes Wold.” (6)

Läkaren och medicinprofessorn David Healy har skrivit boken Pharmageddon, som handlar om den korrupta sjukvårdsapparaten. Han redogör bland annat för hur en korrupt medicinprofessor fabriceras. Läkemedelsföretagen erbjuder mycket förmåner för läkare som agerar som ”försäljare” av deras produkter. De läkare som utmärker sig i detta avseende understödjs på alla sätt. De kan göra karriär – även om de är mediokra eller obegåvade. Utbildningsbyråer sköter om avhandlingar och publikationer åt dem. Sedan, när de fått fina titlar och anseende i den akademiska världen, blir de mycket användbara i lögnens tjänst.

Medicinprofessorn Peter C Gøtzsche ger i stort sett samma beskrivning i sin bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet: hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården” och han skriver på bloggen

”The Coronavirus mass panic is not justified.”

Peter C Gøtzsche har även skrivit boken ”Vacciner: sanning, lögner och kontroverser”, som jag i högsta grad vill rekommendera alla att läsa.

Och här berättar den tidigare chefen för marknadsavdelningen på läkemedelsjätten Pfizer, läkaren Peter Rost, i del tre om hur läkare och medicinprofessorer värvas i lögnens tjänst.

Agenda 2030

FN:s Agenda 2030 undertecknades av Sverige och flertalet övriga medlemsländer hösten 2015. För den som inte har förmågan att “läsa mellan raderna” tycks det kanske vara en omtänksam och fridsam plan för framtiden, men då är det bra att få lite hjälp på traven.

I del 2 i denna artikelserie granskade vi migrationsagendan och klimatagendan, som båda ingår som viktiga delar i Agenda 2030. Vi kunde konstatera att dessa agendor är omsorgsfullt gjorda planer som var färdiga långt innan problemen med flyktingströmmar och fisande kor blev akuta och för den som vill få riktigt bra hjälp på traven att ingående granska detta styrdokument från FN rekommenderar jag att läsa Pia Hellertz utmärkta analytiska genomgång (i 2 delar) av Agenda 2030 (“17 mål för att totalt förändra vår värld – Agenda 2030”).

Efter ett sådant ingående skärskådande av detta ytligt sett godsinta FN-dokument förstår vi bättre förutsägelsen inför 2030 av World Economic Forum – som jag refererade till i inledningen till denna artikel: “du ska äga ingenting”.

Agenda 2030 är en plan uttänkt och gjord av mycket ondsinta krafter för att med hjälp av FN, World Economic Forum och många andra organisationer, exempelvis Concord (7), som är en odemokratiskt tillsatt paraplyorganisation med mycket stor makt i Sverige och andra länder, införa ett strängt hierarkiskt samhälle – med all makt i toppen – och där alla andra människor är fullständigt kontrollerade och utan frihet – ett slavsamhälle.

Nedstängningen av världen, som en följd av coronahysterin som piskats upp, var med största sannolikhet mycket väl förberedd i nationernas ledningar över hela världen. Det avslöjar ett tyskt riksdagsdokument som kommit till allmänhetens kännedom. Jag återger här en enormt viktig kommentar av Ulf Claréus från en artikel här på NewsVoice i våras: “Coronavirus, Noahide Laws, End Time – What’s Up” med Walter Veith och Martin Smith, från den 22 mars 2020.

En timme lång diskussion om en tysk 80-sidig rapport från 2012, som på ett fascinerande sätt föregriper det som klotet nu står inför. In i minsta detalj förutskickas vad som väntar oss. Det blir utdraget i tid, tre år, närmare bestämt. För Tysklands vidkommande blir det 7,5 miljoner ”Tote und Vermisste”, där den sista gruppen, de som alltså betecknas försvunna, kommer ligga kring 40 procent dvs tre miljoner tros komma att bara försvinna.

I slutet av diskussionen blir det extra intressant när religiösa aspekter tas upp. De avgörande och länge planerade s k Noahide lagarna som finns inom kabala tankegodset och i Talmud, är det vi har att tackla.

Veith och Smith är båda kristna, protestanter förmodar jag, men det förringar inte deras budskap det allra minsta. Och det säger en gammal hedning, som jag själv. Lyssna!”

Läs mer: Torsten Sandström : Ett samhälle som smittats av riskhysteri

En världsideologi om att vi inte ska få äga något

“Franciskus, född Jorge Mario Bergoglio den 17 december 1936 i Buenos Aires, Argentina, är katolska kyrkans 266:e påve, biskop av Rom och Vatikanstatens statschef. Han valdes till påve Benedictus XVI:s efterträdare 2013 och var dessförinnan ärkebiskop av Buenos Aires. Franciskus är den förste påven från Latinamerika, och den förste som tillhör Jesuitorden.” – Wikipedia

Jesuiten Franciskus har under sin tid som påve låtit utfärda tre encyklikor, som är rundskrivelser till hela Katolska kyrkan (förr kallades de bullor). Vi ska betrakta de båda senaste encyklikorna något närmare – Laudato si’ (8), som utkom samma år som Sverige skrev under Agenda 2030, 2015, och Fratelli tutti (9), som utkom i år. Båda dessa encyklikor har tillägnats helgonet Franciskus av Assisi, som grundade Franciskanorden.

Franciskanorden är en katolsk mendikantorden som grundades omkring 1210 av Assisi. Franciskanordens munkar kallas minoriter, “de små bröderna”, barfotabröder eller gråbröder, gråmunkar, av deras grå klädnad symboliserande ordenslöftena Fattigdom, Kyskhet och Lydnad.

Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia
Bild: Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia

Påven är en stor beundrare av detta katolska helgon och har även tagit påvenamnet Franciskus till hans ära. Vad är det då som påven tycker är så fint med denna historiska person, som predikade kyskhet, fattigdom och lydnad?

En sak som han framhäver genom att benämna sin tredje encyklika Fratelli tutti är att alla – eller kanske nästan alla – människor ska vara bröder, vilket detta italienska uttryck betyder.

Det berättas om den helgonförklarade Assisi att han – i sin iver att verka för att vi människor ska dela med oss av det vi äger – vid ett tillfälle sålde sin faders ägodelar och gav pengarna till någon som han tyckte behövde dem bättre. 

Denna handling ledde till att han var tvungen att gömma sig i en grotta i över en månad för att försöka undgå sin faders vrede, och när han slutligen släpades hem av den ursinnige fadern blev han slagen, bunden och inlåst i ett förråd (10), men tydligen tog han det med jämnmod för han fortsatte på denna väg att verka för att de som äger något ska förmås att överlåta sina ägodelar till någon annan samt att verka för att åstadkomma lidande och försakelse – för andra och sig själv som en rening – genom att själv leva i fattigdom och försakelse och därtill späka sin kropp och genom att han predikade fattigdom, försakelse och späkning för sina medmänniskor.

Francisiskus av Assisi fick väldigt många lärjungar och efterföljare, som alla strävade efter att leva i lydnad, kyskhet, späkelse och fattigdom och Katolska kyrkan fanns alltid där som ett stort stöd och räddande ängel i dessa strävanden mot fattigdom – som dessa proselyter till helgonet Franciskus så innerligt eftertraktade – genom att omtänksamt ta hand om allt det ägande som de behövde avhända sig.

I Fratelli tutti §119 står det:

“This led them to realize that if one person lacks what is necessary to live with dignity, it is because another person is detaining it. Saint John Chrysostom summarizes it in this way: “Not to share our wealth with the poor is to rob them and take away their livelihood. The riches we possess are not our own, but theirs as well”.[92] In the words of Saint Gregory the Great, “When we provide the needy with their basic needs, we are giving them what belongs to them, not to us”.”

Så att inte dela med oss av det vi äger till andra gör oss till rövare, enligt påven.

Hela denna encyklika är fullspäckad med anvisningar att allt ska delas med andra, att det inte ska finnas några gränser, att allt ska vara för allmänhetens bästa, att alla främlingar ska välkomnas och få allt de behöver, att ingen ska eftersträva det individuella.

Det är en massa vackra ord om kärlek och systrar och bröder, men den uppmärksamme läsaren bör ställa sig frågan om det i själva verket inte är en programskrift som propagerar för obegränsad invandring, för att gemene man ska vara egendomslös och att gemene man uppmanas att vara särskilt kärleksfullt lydig, systerligt och broderligt självuppoffrande när det gäller att följa anvisningar om corona. Encyklikan Laudato si’ är i mina ögon en lika skönmålande propagandaskrift för Klimat-agendan.

Text: Hans Dahl

Referenser

  1. https://sv.technocracy.news/mercola-den-globala
  2. https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
  3. https://coronavirus.jhu.edu/map.html
  4. https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322
  5. https://www.youtube.com/watch?v=y1YJ4PRBYc4
  6. https://anthropocene.live/2020/03/22/den-korrumperade…
  7. https://concord.se/vara-fragor/agenda-2030-och-samstammighet
  8. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
  9. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
  10. https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_of_Assisi


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq