Katolska kyrkan granskas – Del 3 – Coronakrisen leder till slavsamhället “Agenda 2030”

-

World Economic Forum: "You'll own nothing and you'll will be happy".
World Economic Forum: “You’ll own nothing and you’ll will be happy”.

FRAMTIDSSPEKULATIONER. “Du kommer inte att äga någonting och du kommer att vara lycklig” är en av 8 förutsägelser för världen år 2030 i en PR-video som ligger online på World Economic Forums hemsida (WEF), som är en av flera väldigt mäktiga organisationer som verkar för att implementera FN:s Agenda 2030. Det dråpliga är att det i PR-videon framställs som något positivt att vara egendomslös.

Text: Hans Dahl | Detta är en granskning och fri opinionstext | Läs även: Katolska kyrkan granskas – Del 1 och Del 2

En granskning av corona-agendan och Agenda 2030

Hur många människor är medvetna om att utbrottet av det som kallas corona-pandemin i Wuhan i Kina föregicks av en omfattande pandemiövning i New York under hösten 2019 som nästan exakt spelar upp det scenario som kom att rullas ut över hela världen under 2020? Den enda större skillnaden var att epicentrum för utbrottet av pandemin var Latinamerika i övningen, men Kina i den verkliga realiseringen av denna “pandemi”.

Event 201

Övningen i New York hade benämningen Event 201 och ägde rum vid Johns Hopkins Center for Health Security (2). Det är nästan lite komiskt att det är Johns Hopkins Coronavirus Resource Center som nu – under den verkliga corona-pandemin – är den inrättning som tillhandahåller statistik för WHO, för alla nationers myndigheter och alla nyhetsmedier om denna påstådda pandemis utbredning. (3)

Här nedan en mycket avslöjande video som dokumenterar och kommenterar denna pandemi-övning: “Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? An Inside Look May Shock You”.

 

Corona-övningen Event 201 genomfördes av The Johns Hopkins Center for Health Security i samarbete med World Economic Forum och Bill and Melinda Gates Foundation.

Läs mer i Global Politics: Event 201. Bill och Melinda Gates förberedde sig i höstas på pandemi

Bill Gates är mångmiljardären som gjort sig känd för sitt stora intresse för klimat och vacciner. Här är en videoupptagning på knappt tre minuter från ett offentligt tal av Bill Gates som bör få den uppmärksamme lyssnaren att tänka till.

 

Bill Gates säger:

“Now, the world today has 6.8 billion people that’s heading up to about 9 billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps ten to fifteen percent.”

Så här förklarar Gates detta påstående:

“Gates resonerar att om barnadödligheten minskas genom massvaccinationer, kommer föräldrar i tredje världen välja att skaffa färre barn. Snopes medger att argumentationen är föremål för debatt likväl som oenigheter inom forskarkretsar.” – “Bill Gates kommenterar coronakrisen och spekulationer om honom”, NewsVoice

Ekvationen som han ställer upp innehåller fyra faktorer. En av dessa faktorer kommer att gå mot noll, säger Bill Gates. Gissa vilken av dessa faktorer han sannolikt avser. För att möjligen bättre förstå Bill Gates förtjusning över möjligheten att använda vaccinationer och hälsovård för att skära ner på befolkningen kan vi kanske förmoda att han tagit stark lärdom av sin pappa, Bill Gates senior, som var en mycket ivrig förespråkare för eugenik under täckmanteln Planned Parenthood.

The Wall Street Journal hade 2009 en artikel med rubriken “Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says”, som berättar om ett möte som hade ägt rum veckan innan mellan miljardärerna Bill Gates, Warren Buffett, David Rockefeller, Eli Broad, George Soros, Operah, Michael Bloomberg med flera. Syftet med mötet anges ha varit att radikalt minska ner på jordens människor. (4)

Det skulle förresten vara väldigt intressant att få veta om Bill Gates namne, den väl rätt samvetslöse baptistpastorn Frederick Taylor Gates, som var rådgivare och förmögenhetsförvaltare åt John D. Rockefeller Sr., var en annan släkting…

Den svenske läkaren Mikael Nordfors, som är en av 1000-tals läkare som gått samman för att avslöja corona-agendan, framhåller i en enormt viktig och engagerande intervju (5) att vaccination mot Covid-19 är fullständigt onödigt, eftersom det för det första inte rör sig om någon pandemi – utan endast en influensaliknande åkomma, som blåsts upp till gigantiska proportioner i syfte att kontrollera människorna och ta ifrån dem deras frihet  – och för det andra att det finns mycket effektiva, enkla och billiga behandlingar, men att dessa aktivt och intensivt motarbetats av etablissemanget.

Mikael Nordfors framhäver (efter 25 minuter i videon, som finns tillgänglig nedan under Referenser, punkt 5) även att en eventuell framtida vaccinering mot Covid-19 skulle kunna vara mycket farligt. Han säger att djurförsök med coronavaccin har visat att antikroppar har bildats hos djuren och att de har mått bra, men när de sedan exponerats för en ny variant av corona så har hälften av djuren dött.

Mikael Nordfors, som nu genom samarbetet med andra läkare i hela världen som reagerar mot corona-agendan, har fått mängder med kontakter, som inkluderar bland annat Judy Mikovits och andra internationellt ledande experter inom vaccinationsforskningen, drar i intervjun slutsatsen att det är mycket sannolikt att om mänskligheten skulle tvångsvaccineras och sedan utsättas för en ny variant av corona skulle halva mänskligheten dö inom kort.

Här är en oerhört intressant artikel “Spanish Flu of 1918 Was Really a Bioterror Attack on Humanity” om Spanska sjukan med anledning av Mikael Nordfors varning för tvångsvaccineringar. I artikeln sägs det:

”Newly analyzed documents reveal that the “Spanish Flu” may have been a military vaccine experiment gone awry.”

I de värst drabbade delarna av Italien massvaccinerades 40,000 människor gratis kort tid före utbrottet av Covid-19. Så här skrev Anna Böhlmark, chefredaktör för AlmaNova, på Lars Berns blogg i mars i år:

”Är det bara en tillfällighet att strax innan coronasmittan bröt ut i Bergamoprovinsen (den mest drabbade med 781 döda) genomförde sjukvården en gratis massvaccinering på 40,000 invånare? Eller finns det ett samband mellan vacciner och ett sämre immunförsvar? Hur kommer det sig att Lombardiet som har Italiens i särklass bästa sjukvård har i särklass flest smittade fall?”

Läs hela artikeln: Vad du bör veta om Coronaviruset

Hur kommer det sig att så många människor vilseförts och vilseförs när det gäller corona och genom det korrupta sjukvårdssystemet? Vilka är de som tagit täten i dessa onda strävanden?

Lars Bern skrev i en krönika på sin blogg i våras:

”De inom skolmedicinen som lånat sig till denna skamliga och genomfalska propaganda är bla professorerna Björn Olsen och Agnes Wold.” (6)

Läkaren och medicinprofessorn David Healy har skrivit boken Pharmageddon, som handlar om den korrupta sjukvårdsapparaten. Han redogör bland annat för hur en korrupt medicinprofessor fabriceras. Läkemedelsföretagen erbjuder mycket förmåner för läkare som agerar som ”försäljare” av deras produkter. De läkare som utmärker sig i detta avseende understödjs på alla sätt. De kan göra karriär – även om de är mediokra eller obegåvade. Utbildningsbyråer sköter om avhandlingar och publikationer åt dem. Sedan, när de fått fina titlar och anseende i den akademiska världen, blir de mycket användbara i lögnens tjänst.

Medicinprofessorn Peter C Gøtzsche ger i stort sett samma beskrivning i sin bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet: hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården” och han skriver på bloggen

”The Coronavirus mass panic is not justified.”

Peter C Gøtzsche har även skrivit boken ”Vacciner: sanning, lögner och kontroverser”, som jag i högsta grad vill rekommendera alla att läsa.

Och här berättar den tidigare chefen för marknadsavdelningen på läkemedelsjätten Pfizer, läkaren Peter Rost, i del tre om hur läkare och medicinprofessorer värvas i lögnens tjänst.

Agenda 2030

FN:s Agenda 2030 undertecknades av Sverige och flertalet övriga medlemsländer hösten 2015. För den som inte har förmågan att “läsa mellan raderna” tycks det kanske vara en omtänksam och fridsam plan för framtiden, men då är det bra att få lite hjälp på traven.

I del 2 i denna artikelserie granskade vi migrationsagendan och klimatagendan, som båda ingår som viktiga delar i Agenda 2030. Vi kunde konstatera att dessa agendor är omsorgsfullt gjorda planer som var färdiga långt innan problemen med flyktingströmmar och fisande kor blev akuta och för den som vill få riktigt bra hjälp på traven att ingående granska detta styrdokument från FN rekommenderar jag att läsa Pia Hellertz utmärkta analytiska genomgång (i 2 delar) av Agenda 2030 (“17 mål för att totalt förändra vår värld – Agenda 2030”).

Efter ett sådant ingående skärskådande av detta ytligt sett godsinta FN-dokument förstår vi bättre förutsägelsen inför 2030 av World Economic Forum – som jag refererade till i inledningen till denna artikel: “du ska äga ingenting”.

Agenda 2030 är en plan uttänkt och gjord av mycket ondsinta krafter för att med hjälp av FN, World Economic Forum och många andra organisationer, exempelvis Concord (7), som är en odemokratiskt tillsatt paraplyorganisation med mycket stor makt i Sverige och andra länder, införa ett strängt hierarkiskt samhälle – med all makt i toppen – och där alla andra människor är fullständigt kontrollerade och utan frihet – ett slavsamhälle.

Nedstängningen av världen, som en följd av coronahysterin som piskats upp, var med största sannolikhet mycket väl förberedd i nationernas ledningar över hela världen. Det avslöjar ett tyskt riksdagsdokument som kommit till allmänhetens kännedom. Jag återger här en enormt viktig kommentar av Ulf Claréus från en artikel här på NewsVoice i våras: “Coronavirus, Noahide Laws, End Time – What’s Up” med Walter Veith och Martin Smith, från den 22 mars 2020.

En timme lång diskussion om en tysk 80-sidig rapport från 2012, som på ett fascinerande sätt föregriper det som klotet nu står inför. In i minsta detalj förutskickas vad som väntar oss. Det blir utdraget i tid, tre år, närmare bestämt. För Tysklands vidkommande blir det 7,5 miljoner ”Tote und Vermisste”, där den sista gruppen, de som alltså betecknas försvunna, kommer ligga kring 40 procent dvs tre miljoner tros komma att bara försvinna.

I slutet av diskussionen blir det extra intressant när religiösa aspekter tas upp. De avgörande och länge planerade s k Noahide lagarna som finns inom kabala tankegodset och i Talmud, är det vi har att tackla.

Veith och Smith är båda kristna, protestanter förmodar jag, men det förringar inte deras budskap det allra minsta. Och det säger en gammal hedning, som jag själv. Lyssna!”

Läs mer: Torsten Sandström : Ett samhälle som smittats av riskhysteri

En världsideologi om att vi inte ska få äga något

“Franciskus, född Jorge Mario Bergoglio den 17 december 1936 i Buenos Aires, Argentina, är katolska kyrkans 266:e påve, biskop av Rom och Vatikanstatens statschef. Han valdes till påve Benedictus XVI:s efterträdare 2013 och var dessförinnan ärkebiskop av Buenos Aires. Franciskus är den förste påven från Latinamerika, och den förste som tillhör Jesuitorden.” – Wikipedia

Jesuiten Franciskus har under sin tid som påve låtit utfärda tre encyklikor, som är rundskrivelser till hela Katolska kyrkan (förr kallades de bullor). Vi ska betrakta de båda senaste encyklikorna något närmare – Laudato si’ (8), som utkom samma år som Sverige skrev under Agenda 2030, 2015, och Fratelli tutti (9), som utkom i år. Båda dessa encyklikor har tillägnats helgonet Franciskus av Assisi, som grundade Franciskanorden.

Franciskanorden är en katolsk mendikantorden som grundades omkring 1210 av Assisi. Franciskanordens munkar kallas minoriter, “de små bröderna”, barfotabröder eller gråbröder, gråmunkar, av deras grå klädnad symboliserande ordenslöftena Fattigdom, Kyskhet och Lydnad.

Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia
Bild: Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia

Påven är en stor beundrare av detta katolska helgon och har även tagit påvenamnet Franciskus till hans ära. Vad är det då som påven tycker är så fint med denna historiska person, som predikade kyskhet, fattigdom och lydnad?

En sak som han framhäver genom att benämna sin tredje encyklika Fratelli tutti är att alla – eller kanske nästan alla – människor ska vara bröder, vilket detta italienska uttryck betyder.

Det berättas om den helgonförklarade Assisi att han – i sin iver att verka för att vi människor ska dela med oss av det vi äger – vid ett tillfälle sålde sin faders ägodelar och gav pengarna till någon som han tyckte behövde dem bättre. 

Denna handling ledde till att han var tvungen att gömma sig i en grotta i över en månad för att försöka undgå sin faders vrede, och när han slutligen släpades hem av den ursinnige fadern blev han slagen, bunden och inlåst i ett förråd (10), men tydligen tog han det med jämnmod för han fortsatte på denna väg att verka för att de som äger något ska förmås att överlåta sina ägodelar till någon annan samt att verka för att åstadkomma lidande och försakelse – för andra och sig själv som en rening – genom att själv leva i fattigdom och försakelse och därtill späka sin kropp och genom att han predikade fattigdom, försakelse och späkning för sina medmänniskor.

Francisiskus av Assisi fick väldigt många lärjungar och efterföljare, som alla strävade efter att leva i lydnad, kyskhet, späkelse och fattigdom och Katolska kyrkan fanns alltid där som ett stort stöd och räddande ängel i dessa strävanden mot fattigdom – som dessa proselyter till helgonet Franciskus så innerligt eftertraktade – genom att omtänksamt ta hand om allt det ägande som de behövde avhända sig.

I Fratelli tutti §119 står det:

“This led them to realize that if one person lacks what is necessary to live with dignity, it is because another person is detaining it. Saint John Chrysostom summarizes it in this way: “Not to share our wealth with the poor is to rob them and take away their livelihood. The riches we possess are not our own, but theirs as well”.[92] In the words of Saint Gregory the Great, “When we provide the needy with their basic needs, we are giving them what belongs to them, not to us”.”

Så att inte dela med oss av det vi äger till andra gör oss till rövare, enligt påven.

Hela denna encyklika är fullspäckad med anvisningar att allt ska delas med andra, att det inte ska finnas några gränser, att allt ska vara för allmänhetens bästa, att alla främlingar ska välkomnas och få allt de behöver, att ingen ska eftersträva det individuella.

Det är en massa vackra ord om kärlek och systrar och bröder, men den uppmärksamme läsaren bör ställa sig frågan om det i själva verket inte är en programskrift som propagerar för obegränsad invandring, för att gemene man ska vara egendomslös och att gemene man uppmanas att vara särskilt kärleksfullt lydig, systerligt och broderligt självuppoffrande när det gäller att följa anvisningar om corona. Encyklikan Laudato si’ är i mina ögon en lika skönmålande propagandaskrift för Klimat-agendan.

Text: Hans Dahl

Referenser

  1. https://sv.technocracy.news/mercola-den-globala
  2. https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
  3. https://coronavirus.jhu.edu/map.html
  4. https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322
  5. https://www.youtube.com/watch?v=y1YJ4PRBYc4
  6. https://anthropocene.live/2020/03/22/den-korrumperade…
  7. https://concord.se/vara-fragor/agenda-2030-och-samstammighet
  8. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
  9. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
  10. https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_of_Assisi
Hans Dahl
Hans Dahl är en pensionerad mångsysslare och sanningssökare som älskar djur, bollspel, lek och natur. Hans är en frilansande skribent och återkommande debattör i NewsVoice. Foto på Hans: Yvonne Lagman.

27 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest
27 Kommentarer
Äldst
Nyast Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
16 november 2020 kl 09:34

Tack för genomlysning, analys och syntes! Ja, visst är det signifikativt för slavsystemet att olika regler gäller för olika människor – i total konflikt med Kants kategoriska imperativ! Insåg medan jag läste din artikel att föreställningen om att det den ena vinner, förlorar en annan, också fick sin kommersiella motsvarighet genom merkantilismen.

Det finns ju dock en sanning i detta resonemang genom att en viss fast mängd av något inte kan få ett högre värde med mindre att det förädlas, t ex genom individuella investeringar eller entreprenöriella tilltag gällande tillgängliga råvaror. Det är alltså snarare bristen på förmågan att föreställa sig en förändring av en fast mängd som är problemet. Katolska kyrkan har knappast uppmuntrat kreativitet och initiativtagande, istället har församlingen tryckts ned och fått lära sig att skomakaren ska förbli vid sin läst.

Man måste dessutom kunna och vilja avvara en del av ens disponibla tillgångar för denna förädling, och etablissemanget har ju löst detta problem genom att se till att ökade inkomster istället “behövs” för konsumtion. Folket har också dragits in i aktiehandeln och många känner sig nu som miljonärer och lika sina idoler. Problemet är ju bara att katolska kyrkan i en eller annan mening kontrollerar denna handel, precis som allt annat av värde.

Lösningen är alltså att agera utanför systetmets räckvidd med framställning av egen mat, egen service, skola, vård & omsorg, egna valutor på en bas av kreativitet och samarbete, uppgradering av familjen och humanism i generell mening.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Carina Agrell
16 november 2020 kl 18:18

Ja, Carina, vi behöver verkligen agera utanför systemet, eftersom det är uppbyggt i en sträng hierarki, där allt dikteras av en liten skara hänsynslösa människor. Vi behöver bygga underifrån. Vi måste knyta band med människor i vår omgivning.
VI SKA BYGGA DÄR VI STÅR, sjunger Björn Afzelius i den så kloka och vackra sången “Landet bortom bergen”.

Pia Hopkins
Pia Hopkins
16 november 2020 kl 10:44

“Nyligen bekräftade CDC att 94 procent av de dödsfall som tillskrivs viruset var från människor som hade så många som två till tre andra allvarliga sjukdomar. Majoriteten av dessa dödsfall är individer 75 och äldre. Sex procent av dödsfallen är direkt från COVID-19, enligt CDC, medan samtidigt överskjutande dödsfall har fortsatt att öka på grund av dödsfall som orsakas av den olagliga svar på vad vi nu vet är en mindre sjukdom.”

X. Anthony Fauci: Gör det möjligt för pandemin att inträffa och sedan manipulera den:
A. Fauci stöder samarbete med Kina för att bygga mer destruktiva virus
B. Fauci fonder och främjar en dyr, ineffektiv, och beprövade farliga läkemedel.

Källa: https://breggin.com/dr-breggins-covid-19-totalitarianism-legal-report/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Pia Hopkins
16 november 2020 kl 18:23

Här är ett utdrag ur en artikel i LÄKARTIDNINGEN:
“I februari–mars 2018 dog 17 774 personer i Sverige. Under samma period 2020 dog 1 687 färre, men med daglig rapportering av antal döda i covid-19. Rapporteringen har fortsatt, trots att Sverige sedan mitten av juni inte har någon överdödlighet jämfört med 2015–2019! Vissa har slutat säga »till följd av covid-19« och övergått till »med covid-19«. Med en medianålder för de som dött på 84 år, de flesta med andra sjukdomar, kan man utgå ifrån att covid-19 i många fall endast har varit en bidragande dödsorsak.”
https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/2020/08/fixeringen-vid-antal-doda-med-covid-19-ar-vilseledande/

Agneta Norlin
Agneta Norlin
Gäst
16 november 2020 kl 11:18

Bra sammanställning tack Hans Dahl!! Jag ville bara peka på att Agenda 201 kanske ska utläsas Agenda 21 då loggan är en 2 och 1 med en glob emellan. Det var ngn som gjorde mig uppmärksam på det minns inte vem. Men då hänger det mer ihop – Agenda 21 hänger väl samman med Agenda 2030?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Agneta Norlin
16 november 2020 kl 18:34

Mycket viktig iakttagelse, Agneta!
Agenda 21 hänger i allra högsta grad samman med Agenda 2030.
21 står för det tjugoförsta århundradet. Det är en övergripande plan för detta århundrade. Agenda 2030 är en mer specificerad plan för åren fram till 2030.

Benämningen Event 21 visar då på kopplingen till dessa båda agendor.

Här är en artikel om denna corona-övning, där jordgloben tydligt ses:
https://nyadagbladet.se/utrikes/bill-gates-anordnade-stor-coronapandemiovning-manader-innan-det-verkliga-utbrottet/

Ingemar Ljungqvist
Gäst
16 november 2020 kl 18:14

Helt suverän artikel som knyter ihop dagens Coronahysteri med kittet i de mörkaste garderoberna man kan tänka sig. De ondskans värderingar som Dahl visar upp är ju just de som manifesteras i de propåer som idag utgår från de flesta världens Folkhälsomyndigheter.
Den artikeln manar till motstånd och handling!! Stå upp för sanning, frihet och verklig demokrati

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Ingemar Ljungqvist
21 november 2020 kl 17:34

Tack så jättemycket, Ingemar!

I artikeln hänvisar jag till läkaren och medicinprofessorn Peter C. Gøtzsche och hans bok “Vacciner – sanning, lögn och kontroverser”.

Här är en väldigt informativ recension av denna så viktiga bok:
https://vaccin.me/2020/04/14/ny-bok-peter-c-gotzsche-vacciner-sanning-logn-och-kontroverser/

Alla föräldrar till små barn bör läsa boken.

Och här är några klipp ur recensionen:

År 2015 nominerades Peter C. Gøtzsche av Berlingske Tidende till utmärkelsen ”Årets dansk” med följande motivering:

”Professor Peter C. Gøtzsche har särskilt i boken Dödlig psykiatri och organiserad förnekelse uppmärksammat psykiatrins skadliga behandlingsmetoder. Han har därmed gett ett mycket väsentligt och välbehövligt bidrag till folkupplysning och debatt. Han för en outtröttlig kamp för att mediciner skall användas korrekt. Han har betytt mer än någon annan för att in­leda en livsviktig debatt om övermedicinering.”

Peter C. Gøtzsche är specialistläkare i internmedicin och professor i klinisk ­försöksdesign och analys vid Köpenhamns ­universitet. Han har publicerat över 75 artiklar i de fem stora veten­skapliga tidskrifterna Annals of Internal Medi­cine, BMJ, JAMA, Lan­cet, och New England Journal of ­Medi­cine. Hans vetenskap­liga arbeten har citerats cirka 50000 gånger.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
20 november 2020 kl 12:23

Detta är DEL 3 i serien “Katolska kyrkan granskas” – inte Del 2, som rubriken felaktigt anger.

– Skulle vara jättebra om redaktören kunde ändra rubriken på denna artikel så att den blir korrekt! / Hans Dahl

Samir Bel Mekki
Samir Bel Mekki
Gäst
21 november 2020 kl 20:54

Hej Hans och alla andra:) Är tacksam för allt det du delat gällande de olika agendorna som den Globala eliten ligger bakom. Agenda 21 och 2030 kommer i grund och botten från Vatikanen, som har andra organ och organisationer som dem verkar igenom. Den stora konspirationen är verklig och ledarna för det finner vi i Katolska kyrkan. Sedan reformationen så detta system gjort allt för att återfå kontrollen, som man hade under medeltiden. Dem har länge jobbat i bakgrunden, styrt alla möjliga ockulta grupper med hjälp av sin huvud armé, Jesuiterna. Denna armé och detta system som de jobbar för, är den hemskaste och mest ondskefulla organisation som någonsin existerat. Dem vill kontrollera alla människors religiösa och samvets frihet. Dem förlorade den politiska makten under den franska revolutionen, men Bibeln är tydlig med att dem återigen kommer att återta makten. Världens alla nationer och dess ledare har räckt ut sin hand till denna andlige ledare, som dem kallar Helig Fader. Såsom du sa Hans, så sa Jesus att vi ej skulle kalla någon fader. Tiden är snart här då Kyrkan och staten återigen kommer att regera tillsammans. Den Amerikanska Nationen kommer att göra sig en avbild av det Romerska systemet, som existerade under medeltiden. JFK som ni alla känner till, som blev av med sitt liv pga att han ej ville förena kyrkan och staten, trots att han var katolik, var ett misslyckat försök av Kyrkan. Men denna gång skall dem ej misslyckas. Trump gjorde grund arbetet för kommande President, som är den andra katolska Presidenten genom tiderna. Trump gjorde om intet ”The Johnson amendment” som säger att kyrkan och staten måste vara separerade. Om Joe Biden, blir den som skall leda USA vidare, så är Hans tro och trohet till Katolska kyrkan, grunden för hur han kommer att regera. Han säger själv att han tror att Katolicismen är det världen behöver. Det finns mycket att säga, mycket att veta om den tiden som kommer. Vill bara vädja till alla som läser detta, att Jesus älskar er alla och att Han i Bibeln förklarat att denna tiden kommer snart. Vill även varna er för att den tiden som ligger framför oss är en tid som aldrig någonsin skådats. Vad ni än gör, följ inte det Påvliga systemet, när dem tar full kontroll i världen. Ni som vill veta mer, se 2 serier av Walter Veith. – Total Onslaught – Whats… Read more »

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Samir Bel Mekki
22 november 2020 kl 09:52

Hej Samir! Tack för din önskan om välgång och tack för dina viktiga synpunkter. Jag delar helt din inställning att den stora konspirationen är verklig och att ledarna för den finner vi i Katolska kyrkan. Det är därför jag skriver denna serie om Katolska kyrkan. Jag bygger mycket av min insikt om detta genom de föredrag jag lyssnat på av Walter Veith och de båda föredrags-serierna som du nämner, Total Onslaught och Whats up prof är enormt viktiga. Walter Veith uppfostrades i ett hem där fadern var strängt troende katolik och när hans moder, som inte var katolik, låg på dödsbädden hotade en nunna på besök henne med att hon skulle brinna i helvetet i all evighet om hon inte omvände sig. Walter Veith var då ett litet barn och han kom därigenom att hata denna religion och blev en övertygad ateist. Så småningom blev han professor i zoologi och mikrobiologi och han undervisade i evolutionsläran på universitetet där han var anställd. Hans svärfar var en MYCKET högt uppsatt person inom New Age-rörelsen och han var rådgivare åt ledande människor jorden över inom politik, kultur och andra områden i ockulta frågor. När svärfadern gick bort behöll Walter Veith en del av de ockulta skrifter som varit i svärfaderns ägo, trots uppmaningen att lämna in dem till dessa kretsar. Han drabbades sedan av hemsökelser och sökte upp en exorcist inom Katolska kyrkan. Han blev övertygad om att det finns krafter som vi inte kan se och han började granska och ifrågasätta evolutionsläran och han fann att det var ett lappverk. Och han blev en starkt troende katolik, precis som sin far. Men ju mer kunskap han fick om Bibeln desto mer kom han att inse att Katolska kyrkan under fasaden i själva verket inte är en kristen religion och han begärde sitt utträde och började offentliggöra sina rön om Katolska kyrkan, som han anser vara den kraft i världen som styr genom sina hemliga ordnar och genom att verka i det fördolda bakom alla de “halmgubbar” de skapat. De hemliga ordnarna, där jesuiterna ingår, arbetar med infiltration och desinformation. De kontrollerar frimurarorganisationerna och de andra mäktiga ordnarna och genom dessa kan de kontrollera alla viktiga maktpositioner. De allra flesta jesuiter och andra medlemmar av Katolska kyrkans hemliga ordnar är det i hemlighet. De får en ny identitet och skickas till något annat land, där de exempelvis så småningom placeras på viktiga… Read more »

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
25 december 2020 kl 10:26

Påven Franciskus tar hjälp av Lynn Forester de Rothschild för att skapa en “hållbar” och “inklusiv” världsekonomi.

Här är en kort intervju med Lynn Forester de Rothschild:
https://www.youtube.com/watch?v=USWLnN-jkJo

Lynn Forester de Rothschild är gift med Evelyn de Rothschild.
De träffades på ett Bilderbergmöte:
“Her third husband is Sir Evelyn de Rothschild (born August 29, 1931), whom she was introduced to by Henry Kissinger at the 1998 Bilderberg Group conference in Scotland.”
https://en.wikipedia.org/wiki/Lynn_Forester_de_Rothschild

Och i samma artikel i Wikipedia får vi denna information:
“Rothschild founded the day-long Conference of Inclusive Capitalism in London on May 27, 2014, with the aim of adjusting of the capitalist system to work for more people and included an opening address by Prince Charles and guest speaker Bill Clinton.”

Så de kan kanske tillsammans fixa så att Fratelli tutti kan realiseras.

Och så har de ju hjälp av World Economic Forum.
Här är ett påvligt brev till Klaus Schwab, grundaren av WEF, där han tackar för inbjudan och skickar bönfyllda välgångshälsningar och en kardinal:

“As the World Economic Forum celebrates its fiftieth anniversary, I send greetings and prayerful good wishes to all taking part in this year’s gathering. I thank you for your invitation to participate and have asked Cardinal Peter Turkson, Prefect of the Dicastery for Promoting Integral Human Development, to attend as the Holy See’s representative.”
http://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
9 april 2021 kl 18:59

NOTA BENE!

Integral Human Development”

Påven Franciskus svar till Klaus Schwab, (jesuit-utbildade) grundaren och ordföranden för World Economic Forum (WEF) :

“I thank you for your invitation to participate and have asked Cardinal Peter Turkson, Prefect of the Dicastery for Promoting Integral Human Development, to attend as the Holy See’s representative.”

“Integral Human Development”!

Jämför Kapitel 9 i “Den Globala Statskuppen” av Jacob Nordangård!

Kapitel 9 Rubrik och underrubriker:

PASSET

ID 2020

Hälsopass

Implantat

Internet of bodies

Nya restriktioner

Ny pandemilag i Sverige

Samir Bel Mekki
Samir Bel Mekki
Gäst
29 december 2020 kl 10:31

Hej Hans och alla andra:)

Tack för ditt svar och allt som du nämnde. Håller med dig till 100% och det är skrämmande hur vilseledda vi kan bli om vi inte väljer att forska i dessa saker som gäller vår frihet, livet i allmänhet och framtiden.

Hans, kanske att du har lust och tid att kontakta mig privat? kanske att vi samtala vidare om dessa viktiga ämnen?
Anser att det är viktigt att ha människor att kunna dela dessa saker med, och det vore en välsignelse att få höra mer av dig och den kunskap du besitter.


Min Mail adress, är inte så rädd över att den blir offentlig, då jag vet att dem som styr det mesta redan vet allt om mig:)

Önskar er alla en fortsatt fin dag, ett slut på året och all kärlek som ni är värda. Kom ihåg att ni alla är värdefulla och att Jesus älskar er.
Frid

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Samir Bel Mekki
29 december 2020 kl 12:17

Tack, Samir för dina vänliga ord!

Allt jag vet om de intriger som styr i världen skriver jag om här, så jag har inte mycket mer att tillägga och eftersom jag lägger väldigt mycket tid på att göra efterforskningar så måste jag göra prioriteringar, men tack i alla fall för ditt erbjudande!

Jag är helt övertygad om att Katolska kyrkan genom framför allt jesuiterna styr skeendena i världen. Var och en som vill skaffa sig gedigna kunskaper om detta bör läsa boken The Secret History Of The Jesuits av Edmond Paris, som finns tillgänglig för alla som PDF:
https://archive.org/details/EdmondParisTheSecretHistoryOfTheJesuits/page/n3/mode/2up

Så här skriver Wikipedia om Edmond Paris:

“He was born in Paris to a Roman Catholic family of scholars. Having come from a religious background, he was very much interested in philosophical, religious, and social matters right from his childhood.
After he left Sorbonne where he was a student, he completed his studies in various parts of the world, such as Rome, Geneva, Salamanca, and Montreal. Having travelled widely and being a devout believer to be in close contact with truth and reality, he was thus able to compare what he learned with what he saw physically.
His work and life brought him into troubles. In the “Edmond Paris’ The Secret History of the Jesuits” Introduction, A. Rivera wrote, The Edmond Paris works on Roman Catholicism brought about the pledge on the part of the Jesuits to 1) destroy him 2) destroy his reputation, including his family and 3) destroy his work. And even now these great works of Edmond Paris are being tampered with…”

Historikern Edmond Paris skrev den här boken på franska på sextiotalet och den kom ut på engelska 1975. Boken är mycket väldokumenterad och ger en djup inblick i hur Katolska kyrkans ambition att behärska världen, som var på god väg att gå i uppfyllelse på 1500-talet men som stoppades av reformationen, ledde fram till grundandet av jesuitorden, vars uppgift det skulle bli att med hjälp av infiltration, subversion, assymetrisk krigföring fortsätta detta verk i det dolda.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Samir Bel Mekki
29 december 2020 kl 14:04

Och här är en MYCKET, MYCKET bra video med svensk text om jesuiterna:

https://www.youtube.com/watch?v=TQUR92AejJ0

Samir BelMekki
Samir BelMekki
Gäst
7 januari 2021 kl 17:00

Hej Hans och alla andra älskade människor av Jesus:)

Jag förstår Hans och respekterar ditt beslut. Kanske att våra vägar möts ändå på något annat sätt.
Vill bara varna alla, i kärlekens namn, att inte följa USA när dem inför En söndagslag som kommer att bli påtvingade alla människor i världen, oavsett vem man är eller vart man bor.

Jesuiterna har strävat efter detta i århundraden och snart så har dem allt i sk hand.

När dagen och stunden kommer för det totalitär samhälle dem utformat, så vänd er till Jesus som älskar er. Han vill att ni alla skall vara fria och få uppleva fullkomlig kärlek och glädje.

Kärlek och frid med er alla
Kram kram

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Samir BelMekki
7 januari 2021 kl 17:58

Hej, Samir Bel Mekki!

Vi möts ju här på detta forum – och skulle vi mötas på annat sätt hoppas jag att du inte är en jesuit, särskilt inte om du lyder under den extrema eden och introduktionen!

En av de väldigt få jesuiter som haft modet att lämna jesuitordern och bryta mot denna oerhört grymma ed var jesuitprästen Dr. Alberto Rivera, som skrivit en av introduktionerna till boken Edmond Paris “The Secret History Of The Jesuits”, som jag refererar till ovan. Han blev mördad.

Alberto Rivera skriver i introduktionen: “The most dangerous of men are those who appear very religious, especially when they are organized and in a position of authority. They have the deep respect of the people who are ignorant of their ungodly push for power behind the scenes.
These religious men, who pretend to love God, will resort to murder, incite revolution and wars if necessary to help their cause.”

Jag vill ännu en gång uppmana er läsare att ta del av innehållet i denna så viktiga bok, som visar vilka det är som ligger bakom den organiserade ondska vi nu upplever öka och öka och som har terroriserat människor, djur och natur under så lång tid!

Men den intressantaste boken om världens i särklass mäktigaste och största underrättelsetjänst och orderutförare i enligthet med Sun Tzu Krigets konst, den elitära jesuitordern, som är som ett isberg, iskall, okänslig för andras lidande och till allra största delen osynlig, den boken har titeln
“RULERS OF EVIL” och är skriven av F. Tupper Saussy och är ett veritabelt mästerverk.

Här finns den som PDF-bok:
https://ia801008.us.archive.org/35/items/F.TupperSaussyRulersOfEvilUsefulKnowledgeAboutGoverningBodies/F.%20Tupper%20Saussy%20-%20Rulers%20of%20Evil%2C%20Useful%20Knowledge%20About%20Governing%20Bodies.pdf

Läs den!

Teofrastus
Gäst
20 januari 2021 kl 08:07

Det är ju märkligt att katolska kyrkan har publicerat en sådan utopisk encyklika med tanke på att Augustinus grundligt vederlade alla former av utopism. Syndens verkan förhindrar alla försök att skapa ett himmelrike på jorden. Arvsynden omöjliggör den perfekta jordiska tillvaron. Även Blaise Pascal understryker detta. Den här encyklikan går helt på tvärs med kristen teologi.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Teofrastus
20 januari 2021 kl 15:04

Ja, visst går den helt på tvärs med kristen teologi. Den fråntar ju den enskilde individen både rätten att ha egen åsikt och rätten att ha eget ägande.

I påvens nyligen lanserade “Global Compact on Education” framställs individualitet som något skadligt som det inte bör finnas plats för:
https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2020-10/pope-francis-global-compact-education-video-message-relaunch.html

Och i sitt jultal gick påven så långt att han jämförde individualitet med ett fördärvligt virus.
https://www.thetablet.co.uk/news/13698/pope-warns-against-virus-of-radical-individualism-

Påven talar vitt och brett om “common good”, vilket helt enkelt innebär att ALLA ska följa det som Katolska kyrkan proklamerar som “allmänhetens bästa”, dvs dess doktriner.

I denna kyrka gäller sträng hierarki, underordning och lydnad.

Allt detta är helt i strid mot Bibeln, där individualitet och individuellt ägande är grundläggande friheter.

Personligt ägande skall respekteras. Det framgår av de tio budorden, där det sägs att vi inte ska ta något som tillhör någon annan människa och inte ens åtrå det.

Enligt Bibeln det är den enskilde individen som är ansvarig för sina handlingar. Då ska var och en ha rätt att ha en egen åsikt.
Och det vi anser är oriktigt ska vi ta avstånd ifrån.
“Dra bort från dem och skilj er från dem”, uppmanar Bibeln.
På engelska sägs det “Come out from them and be
separate” – motsatsen till Katolska kyrkans kollektivism!
https://biblehub.com/2_corinthians/6-17.htm

Här är en mycket intressant genomgång av påvens senaste encyklika, Fratelli Tutti:
https://www.youtube.com/watch?v=xIWJ2za8XKw&list=PLdbXyyVfVp-7hBkVKQ3teqZDpkN3MQ4yz&index=35&t=35s
(Walter Veith & Martin Smith – Fratelli Tutti, Pope Francis Encyclical 2020 – What’s Up Prof? 35)

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
27 januari 2021 kl 14:56

Full Blown Lucifer Worship At The Catholic Vatican:

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
22 februari 2021 kl 12:45

Många många miljoner kristna människor har torterats till döds i inkvisitionens tortyrkammare, århundrade efter århundrade.

Det pågår fortfarande, särskilt i krigsområden. I Syrien har massmord utförts på kristna under lång tid nu.

Under Andra världskriget genomfördes ett enormt omfattande utrotningsprojekt av kristna.

Här är en relativ nyutkommen dokumentation i bokform av massmordet på kristna i Jugoslavien under Andra världskriget av historieprofessorn Vladimir Dedijer.

Här är en översättning av ett utdrag av bokpresentationen av professor Vladimir Dedijer bok hos Adlibris:

”I den här boken, hans sista stora arbete, presenterar han för första gången omfattande dokumentationsmaterial för Europa om det hittills minst kända massbrottet under andra världskriget: förintelsen av 800 000 ortodoxa serber av hantlangare från den katolska kyrkan. Otroligt, men bevisat. Ett tabubelagt ämne som bara Karlheinz Deschner vågade skriva om fram till nu. Vad har kunnat förhindra terror för exilkroater och förfalskning av efterkrigstidens historia: här är det äntligen tillgängligt igen.

Alla de som inte tillhörde den katolska tron ​​- majoriteten ortodoxa serber – tvingades att konvertera till katolicismen. De som vägrade – men även många omvända – mördades, mestadels efter lång tortyr, med avskärning av näsa, öra eller andra kroppsdelar, som att sticka ut ögonen. Barn klipptes från den gravida kvinnans livmoder och halshöggs sedan.

Denna slaktning fick sådana proportioner att även tyska nazister, som inte var särskilt känsliga i detta avseende, protesterade.”

https://www.adlibris.com/se/bok/jasenovac-das-jugoslawische-auschwitz-und-der-vatikan-9783922774068

Det är viktigt att vi alla, som vill leva omtänksamt med våra medmänniskor, med djuren och naturen, får insikt om det onda som styr, så att vi på alla sätt kan ta avstånd från det.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 februari 2021 kl 12:37

Här är en oerhört viktig dokumentär som helt styrker det som sägs i boken av Vladimir Dedijer:

https://www.youtube.com/watch?v=5r1JNnFjgag

Sons of Herod (genocide in independent state of Croatia WWII)

I denna dokumentär sägs det att förövarna trodde sig vara syndfria, eftersom prästerna sagt dem det.

Och här finns boken av professor Vladimir Dedijer på engelska:
https://www.amazon.com/Yugoslav-Auschwitz-Vatican-Vladimir-Dedijer/dp/0879757523

Vi behöver få kunskap om allt detta dolda onda, så att det aldrig mer kan upprepas!

Och vi behöver nå de hjärntvättade människor som lyder under ondskans makt så att de öppnar ögonen och tar avstånd från den.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 februari 2021 kl 13:26

Efter 12 minuter i följande video får vi ett vittnesmål uppläst för oss av en av Ustaschas bödlar.

Här berättar Jose Orescovic´ hur han som nittonåring kom att bil en människoslaktare. Det är ett av de mest omskakande vittnesmål jag någonsin tagit del av!

https://www.youtube.com/watch?v=1LIxnXCtLCQ&list=PLf8pXpMRcLXv3wQJJ7jD6GTdWHrFoNNFP&index=20

Jonas
Jonas
Gäst
29 januari 2021 kl 17:12

Mycket upprörande att ett fåtal rika och maktgalna personer tror de ska leka “moder natur” och utrota en större del av mänskligheten. Självklart är planeten överbefolkad och mer människor blir det hela tiden men att rent kallblodigt avrätta människor är mord och ingenting annat och de som planerar för detta ska ställas inför rätta och dömas därefter. Att minska jordens population av homo sapiens är nödvändigt men det måste göras med upplysning och i samråd med människorna själva. Nu för tiden är ju inte detta ett problem i västvärlden för här minskar ju den inhemska befolkningen hela tiden. Problemet är i Afrika och Asien eller rättare sagt mellan östern där kvinnan endast är till för avel och här måste vi upplysa, utbilda och verka för att de föder mindre barn.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
9 april 2021 kl 23:37

Den gamle nattklubbsvakten har skrivit öppet brev till sina globalistvänner.

Tor 8 apr 2021 – 09:46 EST

“Påven Franciskus efterlyser ”global styrning” och ”universella vacciner” i brev till det globalistiska finansiella toppmötet
‘Det finns fortfarande ett brådskande behov av en global plan som kan skapa nya eller regenerera befintliga institutioner, särskilt de för global styrning, och bidra till att bygga ett nytt nätverk av internationella relationer för att främja den integrerade mänskliga utvecklingen hos alla folk.'”

https://www.lifesitenews.com/news/pope-francis-calls-for-global-governance-and-universal-vaccines-in-letter-to-globalist-financial-summit

Last edited 3 månader sedan by Magnus Lindgren
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
10 april 2021 kl 14:58

Stort tack för den upplysande artikeln, Magnus!

Och här är ytterligare en klargörande artikel om CORONA-AGENDAN:
https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/04/10/kampen-om-vara-hjarnor/

Transhumanism är ett begrepp inför framtiden då människa och teknik blandas, vilket resulterar i själlösa intelligenta maskiner.”, sägs det i artikeln som är skriven av en läkare och översatt till svenska av läkaren Sture Blomberg, som är en av de hittills relativt få läkare som vågar att stå upp och räta på ryggen:

Hans Dahl
Hans Dahl är en pensionerad mångsysslare och sanningssökare som älskar djur, bollspel, lek och natur. Hans är en frilansande skribent och återkommande debattör i NewsVoice. Foto på Hans: Yvonne Lagman.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV

ANNONS
27
0
Kommentera gärnax
()
x