Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Covidrebellen Max Igan flydde från Australien till Jeff Berwick i Mexiko

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 26 oktober 2021
- Torbjörn Sassersson
Max Igan, eget verk

LIVSSTIL. Youtubern Max Igan flydde pga covidrepressionen i Australien till Mexiko där han hämtades på flygplatsen av Jeff Berwicks chaufför. Igan uppger att han riskerade att fängslas om han stannat. Igan tog ett snabbt beslut och flydde som medicinsk flykting eftersom han vägrar ta covidinjektionerna.

https://www.youtube.com/watch?v=OCMv7WClnNQ

Max Igan intervjuades nyligen av Harry Vox där han berättar om detaljer om flykten från Australien. NewsVoice har tidigare skrivit om att många frihetsälskande personer flyr till länder som Mexiko, El Salvador och Nicaragua där människor inte förföljs för deras privata medicinska beslut.

I intervjun ovan redogör Max Igan för sin livsfilosofi. Många av hans videor finns fortfarande på Youtube och de som bannats finns på andra plattformar som Rumble, Bitchute och Odysee.

Text: Torbjörn Sassersson


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

Tags: Max Igan