Many Mysterious Sudden Deaths during Sports 2021

publicerad 4 december 2021
- av NewsVoice

Why are athletes collapsing with sudden heart failures? In the last two months, more than 75 athletes have died or collapsed playing their sports. Is this normal? How many will experience sudden death in 2022?

A video collage by NewsVoice.se


Så här kan du stötta Newsvoice

 • En misstänkt orsak för elitidrottsmän är förstås doping i allmänhet.

  I länken anges NSAID-preparat (särskilt Cox-2-hämmare) eventuellt ha bidragit till dödsfall hos idrottsmän. Det står att det är overifierat men det gäller ju även officiellt om både C-vitamin och annat att dess nytta kallas overifierad

  https://www.praktiskmedicin.se/sjukdomar/plotslig-dod-hos-idrottare-hjartproblem-hos/

  Betoningen är mest på naturligt förekommande hjärtfel

  Jag var intresserad av fall från tiden flera år före Sars Cov 2 och alltså inte primärt från det som rör de senaste årens vacciner.

  De media-artiklar som sökmaskinerna (inkl duckduckgo) lätt fann handlade om plötslig död men inte om det medicinrelaterade som jag vet att TV-program tog upp tidigare beträffande idrottsmän.
  Och några lättillgängliga arkiv för program efter 2000 fann jag inte i hastigheten

  Artiklar i etablerade medicinska tidsskrifter innehöll en hel del om såna mediciner och om att vissa tagits ur bruk därför att de har högre risk att orsaka hjärtinfarkt och stroke. Men det var inte speciellt kopplat till idrottsmän.
  Rofecoxib (Vioxx) drogs frivilligt tillbaka 2004Dess biverkningar beskrevs i en källa inte ha visat sig förrän efter 18 månader

  Här står att VIOXX då togs bort från idrottsmäns omklädningsrum
  https://www.espn.com/espn/sportsbusiness/news/story?id=1895036

  • Hej Peter ,den ständige antagonisten!

   Jag uppskattar dig, blir lit stretching i ett annars rätt stelt kommentarsfält. Eller skall man säga enkelspårigt? Åsiktskorridoren i anti PK träsket kanske?

   Men säg mig vilka “speciella hjärtmediciner” är det det handlar om? Och hur undkommer dessa att klassas som doping, eller att ge utslag i dopingtesten i elitidrotten?

   • relevant fråga men jag minns ej namn på medicinerna
    Däremot var det ett tema i public service för några år sen som berättade att några fotbollsspelare hade råkat ut för det och att det hade att göra med den stora press dom har på sig att ständigt prestera fysiskt på hög nivå.
    Så att medicinen skrevs ut till dom för att dom skulle orka mer.
    Och jag håller med om att det låter dopingaktigt.

    En del svimmade bara andra dog.

    Undra hur det var med den danske fotbollsspelaren Eriksen som ju råkade ut för det tidigare i år.

  • Enligt google så är detta väldigt vanligt och helt naturligt, det beror på överträning och prestationsångest och botas enklast med en skvätt censur.

   • Jag bor i en medelstor stad, värdet på gatan är 0.5-1 mW/m2. I sig väldigt högt, men 10 000 ggr lägre än WHOs (ICNIRPs) riktlinje som du nämner.
    Frågan är, varför underutnyttjar operatörerna riktlinjen?
    Svaret är att riktlinjen är bisarrt hög.
    Konsekvensen blir att Telia mfl själva bestämmer hur mycket strålning gator, balkonger och torg kan tänkas “tåla”.

  • Inte bara död som orsak till “vaccin” förstörda karriärer.

   12/01/21

   De var högpresterande idrottare… Tills COVID-vacciner förstörde deras hälsaEn världsrekordhållare i statisk andning håll fridiving, en veteran triathlet, en professionell tennisspelare, en professionell mountainbikecyklist – de var alla högpresterande idrottare tills COVID-vacciner förstörde deras hälsa och deras karriärer.

   Berättelse i korthet:

   • Florian Dagoury är världsrekordhållare i statisk andningshållning; han höll andan i häpnadsväckande 10 minuter och 30 sekunder.
   • Efter att ha fått sin andra dos av Pfizers COVID-19 injektion upplevde han ökad hjärtfrekvens och en minskning av sin andningsförmåga.
   • En kardiolog diagnostiserade honom med hjärtmuskelinflammation och perikardit, båda kände igen biverkningar kopplade till skotten.
   • I ett annat fall avbröt 34-årige Jeremy Chardy, en professionell tennisspelare rankad 73: e i världen, sin säsong på grund av en allvarlig negativ reaktion på COVID-19-skottet.
   • Veterantriathleten Antoine Méchin, 32, står också inför det potentiella slutet på sin karriär efter att ha fått Moderna COVID-19-injektioner och utvecklat en lungemboli.
   • Medan hälso- och sjukvårdstjänstemän tiger om COVID-19 injektionsreaktioner, det växande antalet rapporter om biverkningar kan inte tystas för alltid.

   källa

   De var högpresterande idrottare… Tills COVID-vacciner förstörde deras hälsa • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *