Partiet Frihet – Inte ens valsamverkan hade kunnat fått rörelsen i mål

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 16 september 2022
- NewsVoice redaktion

OPINIONSBILDNING. Många hade höga förhoppningar i början av året när flera partier inom frihetsrörelsen i Sverige satsade på att påverka politiken och skapa förändring på ett parlamentariskt plan i landet i och med att det varit valår 2022.

Dock så blev det inte mycket till resultat trots dessa satsningar då det nu efter valet visat sig att det är väldigt långt ifrån ett resultat att kunna glädjas över för något av de alternativa partierna.

Många har efterfrågat valsamverkan och förhandlingar har pågått ända fram till mållinjen under valrörelsen men nådde aldrig hela vägen fram. Sist ut var det Frihetsrörelsen som registrerades som namn för att samla alla de mindre partierna i ett breddare block.

Något som mötes av en positiv respons av respektive parti, men viljan fanns inte riktigt där för att avvika från den egna redan utstakade vägen. Vilket ledde till att valsamverkan inte kunde genomföras till folkets stora förlust.

Efter alla försöken och de färska resultaten i valet så är lärdomen nu att vi behöver göra någonting annorlunda. Vi behöver skapa ett parti som blir så stort och framgångsrikt att det kan konkurrera som ett eget block och opposition. Som på sikt även kan samla alla de mindre partierna i ett nytt försök till en framgångsrik valsamverkan inför valet 2026

Vi behöver alltså redan nu gå över till framtidens politik. Partiet Frihet grundades av just denna anledning. Med frihetsfrågorna i fokus som förväntas växa i relevans mer än någonsin de kommande åren. Så är vi väl positionerade inför den stundande omställning som Sverige kommer gå igenom.

Den nuvarande politiken skapar alldeles för mycket splittring. Vi behöver någonting nytt, för att ena folket. Partiet Frihet är därför ett ofärgat parti utan ideologi som leder vägen till det samhälle vi behöver på sikt, under det paradigmskifte vi just nu går igenom. Vi vill skapa ett nytt samhälle där människor lever i frihet snarare än begränsning, genom att revolutionera Sverige med nytänkande visioner.

Vi kan inte längre förhålla oss till gamla mallar och tillvägagångssätt om hur man ska göra saker, utan istället behöver vi bryta dessa föreställningar och göra om saker från början för att skapa förändring.

Paritet Frihets resa har bara börjat och vi riktar blickarna på framtiden och kommande val.

Följ vårt arbeta på Partietfrihet.se där mer information om partiet kommer att släppas och uppdateringar göras framöver.

Partiet Frihet, För framtidens politik.

Text: Max Winter och Natalie Jonsson, Frihetsrörelsen

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Partier i Sverige måste infiltreras av människor som vill Sverige väl. Alla politiska partier måste infiltreras av Vikingar av politiska proffs, av smarta svenskar som vill Sverige väl.

  • Detta gör kulturermarxisister och globalistförespråkar hela tiden. När Sverigevänliga nätverk gör det samma kommer Nya Dagbladet sättades med alla sina avslöjanden och utlänningar.

 • Max Winter! Du sa till mig att du kunde samla miljoner på gator och torg och att jag skulle lämna över Nixarnas valplattform till dig av den anledningen – gratis. Jag frågade vad du hade för politik. Du sa igen att du kunde samla miljoner på gator och torg. Upprepade min fråga om vad du hade för politik och du upprepade ditt svar. Jag drog slutsatsen att du inte begriper något om politik. I en PM du fick berättade jag för dig vad politik är och exemplifierade med Sossarnas “Vi bygger landet” som idag för dem bara är ett tomt skall som fortsätter rada upp väljare framför deras valurnor. Jag hörde inget från dig. Du fungerar som en av de där muterade kommunisterna från studentrevolten 1968. Avideologisering av folket är viktigt och ersättningen är att folket ska nöja sig med att vara goda människor i en vänsterutopi.

  • Hans I min värld är Max ung. I din värld är jag ung. Den äldre generationenens erfarenhet och know how mot den yngres passion. Val vinner man genom att samla röster och här duger vilket budskap som helst – ju dummare ju bättre: “Drag under galoscherna” eller “Röra runt i grytorna” inte på sin politik som inte är något annat än de sista urkramade dropparna som blir kvar efter kohandel, om man ens kommer så långt.

   Det finns en enormt stor flytande frustration bland befolkningen. Förstå, fånga och styr den och detta görs bäst genom att elda på massorna, inte genom att förklara produktionsflödeskoefficienter.

   Din expertis Hans passar bra när man väl är sitter i riksdagen och skall formulera politiska mål genom att föreslå ekonomiska åtgärder.

  • Tänk också på att Max inte representerar Max utan Max och Natalie alltså ett par och det utgör en enorm skillnad i Svensk politik. Säg den amerikanska presidentkandidat utan sin fru på sin sida, fast hon håller hon käften, vilket inte Natalie gör. Det betyder att varje röst kan lätt glida över till två röster,om jag nu ska ta rollen som djävulens advokat.

 • Förlåt en blyg yngling, men 49 röster fick faktiskt partiet. Dock långt till de cirka 250000-300000 som krävs för att klara 4%-spärren.

 • Opposition behöver ledare. Vi behöver en ledare. Detta svåraccepterade faktum satt långt in. Att till fullo inse är att ta konsekvenserna som förändrar hur man ser på människan. Krånglar fortfarande med processen, att bejaka tankar.

  Vi kommer ingenstans utan en ledare.
  Jag vill inte ha den rollen.

  Jag känner inte dig Max, trots att vi bor grannar. När jag ser dig i aktion inser jag din ledarstil som emotionell, driven av passion, vid sidan av mod och framåtanda men det delas av många andra.

  Altmedians expertis ligger i maktdissekering, den maktlöses expertis.

  Titta på Nya Dagbladet och för den delen NewsVoices agerande kring Tor och nätverket och senare SwebbTV.

  En äkta ledare tystar all intern opposition, mer eller mindre skoningslöst. Samlar alla till kraft och utmanar makten.

  Hos altmedia måste insikten växa att borgfred med starka ledare är enda vägen framåt.

 • Jag ber om ursäkt för denna lite elaka kommentar, men kan alla vuxna och verklighetsförankrade i den lilla skrubben vänligen ställa sig upp, ni behövs!

 • Max W, du tackade nej till Hans Jenseviks inbjudan om teknisk valsamverkan.

  Du gjorde dessutom det med en attityd som inte tog dig någonstans i valet.

  24 röster totalt säger en del om din övertro på dig själv.

  Kontakta Hans Jensevik för en ny satsning på teknisk valsamverkan.

  • Jag var i kontakt med Hans Jensevik om hans försök till valsamverkan. Tyvärr håller inte det konceptet som han har skapat vilket gjorde att han inte fick med sig ett enda parti. Det var väldigt tråkigt då själva den tekniska delen var bra.

   Vi har inte satsat på detta val utan utryckt att vi lanserat partiet inför nästa val. Vi gick ut första gången angående partiet för några veckor sedan utan att ha uppmanat någon att rösta på oss. 24 röster är bara en rolig bonus som vi ser det.

   • Du tror att du leder en folkrörelse och att du är en stor chefsideolog, tagga ned och inse dina intellektuella begränsningar.

    Som den överklassyngling du är bör du nog läsa på lite mer med en något mer ödmjuk attityd.

    Din bristande erfarenhet visar att du tror att du kan få alla andra att följa dig som “ledare”. Löjeväckande övertro på sin egen förträfflighet.

    Lyssna på gedigen erfarenhet och ta skeden i vacker hand, du kan göra sällskap med andra “upstarts” från den alternativa rörelsen med vänsterförtecken.

    Ta diskussionen med Hans Jensevik förutsättningslöst utan att gå in i den diskussionen med dina överlägsna överklassfasoner. Calle Lundströms pengar till Frihetsytt räcker inte för att skyla över din övertro på dina ledaregenskaper.

    Huston calling, back to earth!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *