Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

Bern: Miljöpartiet är en eko-fascistisk rörelse

NEWSMILL: ARKIV 2008-2013[caption id="attachment_91200" align="alignnone" width="800"] Lars Bern - Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se[/caption] DEBATT. "Miljöpartiets chans förefaller mig vara att kunna levandegöra den dynamiska brådskan i den


Elenin orbit

Kometerna hösten 2011 uppfyller Maya-, Hopi- och Kristna profetior

KULTURMånga människor har hört om det kommande inträdet till det inre solsystemet av komet Elenin och Honda nu i höst 2011. Det finns många spekulationer om vad det kan medföra. Kometer har alltid betraktats som förebud för lyckobådande eller illavarslande budskap och detta säkert är inget undantag, skriver Carl-Johan Calleman. Idéer har föreslagits att det faktiskt är en brun dvärgstjärna som kan orsaka allvarliga jordbävningar.


Nostalgi: Michael Jackson – Do you remember…

MUSIKMichael Joseph Jackson, född 29 augusti 1958 i Gary, Indiana, USA död 25 juni 2009 i Los Angeles, Kalifornien, USA[1][2][3] var en amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare, med stora framgångar under flera årtionden.



Alan Clements: The Collapse of Certainty

KULTURI slutet av 80-talet bjöd jag in Alan Clements för att hålla föredrag och en buddhistisk vipassana-retreat i Stockholm. Vipassana betyder insikt och retreaten baserades på meditation. Alan Clements var då och är ännu idag engagerad för Burmas förtryckta folk.



Exempel på industrikorruption som uppdagats tack vare whistleblowers

ELEKTROSMOGLäkemedelsföretaget Astra Zeneca tar initiativet att upphöra med att muta läkare med presenter och bjudresor till konferenser och tillställningar på attraktiva orter. Det är ett tecken på att den växande kritiken mot läkemedelsbranschen börjar ge effekt, skriver Inger Atterstam på SvD. Andra liknande exempel på korruption har avslöjats av journalisterna Bo Valhjalt, Bo Zackrisson och Mona Nilsson.