7 KOMMENTARER

 1. Kerstin har insikter och erfarenheter som hon delar med sig av, debatten behövs verkligen på detta ”sjuka” område, för uppenbart är att svenska vårdsystemet icke alls utvecklats i takt med tiden. Men varför har det blivit så här?

  Skolmedicinen i Sverige är som synes i händerna på ”den kriminella läkemedelsindustrin”, läs mer om det ämnet, nyss utkommet på svenska, citat;

  ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet

  Hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården”

  Läs mer
  http://www.karnevalforlag.se/bocker/dodliga-mediciner-och-organiserad-brottslighet

  Kerstin skriver, citat;

  ”Tyvärr har vi blivit vilseförda av livsmedels industri men också av Livsmedelsverket och Läkemedelsverket, Folkhälsovårds myndighet och andra myndigheter.”

  Uppenbart är att Sverige är ett som synes synnerligen korrupt land där politiker och myndighetsutövare icke alls är belagda med personligt ansvar, därav denna makt- och myndighetskorruption som uppenbart frodas i Sverige, och utvecklats starkt sedan 1975.

  Orsak och verkan

  Olle Lundin,professor i förvaltningsrätt vid Uppsala universitet har avlämnat rapport om det, du läser mer om vad han delgett(läs det för det är av största vikt i helhetssammanhanget):

  ”Vill sätta tumskruvar på trotsiga politiker”

  http://www.sjukhuslakaren.se/vill-satta-tumskruvar-pa-trotsiga-politiker/

  Den makt- och myndighetskorruption som synes blommat ut i sin fulländliga form i Sverige, tack vare att ämbetsmanna/tjänstemanna ansvaret togs bort, är som synes synnerligen starkt etablerad i Sverige.

  Och detta har som synes mynnat ut i att ingen ansvarig(personligt ansvarig) går att finna inom de politiska leden eller inom myndighetsutövningen, och här är förmodligen ”pudelns kärna”.

  Vård Sverige har misslyckats, fler dör av sk mediciner än av sjukdomar

  Korruptionen inom Sverige är inget som skyddar liv och hälsa eller vår framtida livskvalité och som synes är viktigare med dessa starka ekonomiska incitamenten, som uppenbart tillåts härja fritt i Sverige, bl.a. då inom skolmedicinen, där sk mediciner som synes dödar fler än vad sjukdomar gör.

  Du kan läsa mera om Vård Sverige

  ”Sjukvården behöver en haverikommission”
  http://medicinskaccess.se/wordpress/2014/02/24/sjukvarden-behover-en-haverikommission/

  Sveriges regering och Sveriges riksdag har att taga ansvar, men hur ska det gå till när dessa sammantaget själva tidigare genom Sveriges riksdag beslutat om att ta bort det personliga ansvaret(tjänstemanna och ämbetsmanna ansvaret togs bort 1975)?

  Kan det skönjas att dessa ovan omnämnda i maktens korridorer inte alls vill återställa ordningen från före 1975?

  Är dessa rent av partiska gentemot sina ”kompisar” och därmed då värnar mer sig själva än svenska folkets folkhälsa? Ingår dessa sammantaget i det maktkorrupta Sverige är en befogad fråga?

  Vart tog demokrati och rättssäkerhet vägen i Sverige?
  Är en folkomröstning om återinförande av ämbetsmanna/tjänstemanna ansvaret, det personliga ansvaret som fanns innan 1975 i Sverige, det enda rättssäkra och demokratiska i en rättsstat?

  Ulf Bittner
  http://eueeshealthcare.bloggproffs.se

 2. Inspirerad av en recension i 2000-Talets Vetenskap nr 1/2012 av medicinjournalisten Ingemar Ljungqvist köpte jag Ralf Sundbergs bok om forskningsfusket inom läkemedelsforskningen. I slutet av sin artikel skriver Ljungqvist:

  ”En liten mäktig elit vill se din kropp sedan den blivit kroniskt sjuk som en välkommen marknad och vinstgenerator för deras läkemedel.”

  Det är ett citat som hängt med i bakhuvudet sen dess.

 3. Ja Hellertz. Tyvärr blir det så när marknaden är viktigare än folkets väl och ve i politikerns ögon.

 4. Valet av liknelsen med Rachel Carsons ”Tyst vår” var ett dåligt exempel eftersom hon inte alls fick rätt. Hon fick fel i de flesta av sina förutsägelser, men hennes bok fick stort genomslag och ledde till massiva förbud att använda DDT, som i sin tur orsakat miljontals onödiga dödsoffer i bl.a. malaria.
  Man bör allts tänka sig för ordentligt innan man larmar. Det innebär inte att inte artikelförfattaren kan ha rätt när det gäller hur v i förgiftar oss själva.

 5. [DOLME AGERAR SOM ETT TROLL SOM SÖKER KONFLIKT PÅ NEWSVOICE – ALLTSÅ HAR SAMTLIGA KOMMENTARER AV DOLME RADERATS – MODERATOR]

 6. Det blir tydligare, med ökad insikt måste vi ta ett större personligt ansvar när det gäller vårt kost intag eftersom myndigheterna inte hjälper oss här. Är övertygad om att 80 % av varorna i livsmedelsbutiken inte är förenlig med god hälsa. Aldrig processad mat, råvaror av eko, då är det inte mycket kvar

 7. Kanske ni måste börja inse att det är våra riktiga ledare här på Jorden som beställer dessa gifter i våran mat.
  Dom vill förgifta oss på alla sätt dom kan. Allt vi får i oss är fullt av gift. Se vad dom matar våra barn med via TV, musik, film, videospel, porr och allt annt. Varför tror ni maten skulle vara bättre?
  Naiva förhäxade dårar, Vakna upp.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here