3 KOMMENTARER

 1. Det finns anledning att ifrågasätta om inte EMAs granskande specialister, liksom de svenska Vetenskapliga Råden har delar av sina inkomster kommande från samma korrupta industrier som tjänat mångmiljardbelopp på vart och ett av de hitintills avslöjade falsarierna?

  Hur kan man godkänna att personer som skall granska verksamheter skall få delar av sin lön från den verksamhet som de skall granska?

  Minns ordspråket: ”Man biter inte den hand som matar en”!

  Den diskussionen vill inga svenska myndigheter diskutera, varför skulle andra myndigheter inom EU inte kunna bete sig på samma vis? Var det inte detsamma som också hände i USA?

  Här i Sverige vill i alla fall inte JO granska liknande verksamheter, särskilt inte om någon i gänget skulle råka ha en hållhake eller armkrok från någon ”kompis” som är inblandad …

  Då läggs förmodligen ärendet ner i tystnad – fastän JÄV anses vara åtalbart …

 2. Och om man granskar Johan Thors bakgrund så började han inom MUF/Moderaterna.

 3. Motivet ”pengar” bör granskas i det här sammanhanget. Att beslutande myndighet i Uppsala, ”Läkemedelsverket” drivs som en veritabel sekt är tydligt genom SRprogrammet Kalibers granskning.En svenskbaserad myndighet har gett grönt ljus i hela EU för HPVvaccinering. Ett sånt beslut är värt en hel del pengar för vaccintillverkaren – och då förutsätter jag att beslutande personer gjort sej förtjänta av någon form av ersättning – pengar el. annat. Pengar som får beslutspersoner att se åt annat håll, och inte leta efter saker som man inte vill hitta: Korruption alltså är det som bör letas efter. Som man ju har hittat i samband med svensk vapenexport. Kriget mot människans immunförsvar drivs ju – som alla andra krig – med medias hjälp, betalda tyckare, lobbyister och statsanställda och anställda i stora företag. Big Pharma är dokumenterade lagbrytare – en svensk är duktig och lydig – även när det gäller lagvidrigheter. Vem mer tjänade pengar på gröntljus-beslutet och sopa biverkningarna under mattan?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here