24 KOMMENTARER

 1. Mycket bra artikel om cancer. Ni som inte var medvetna om den här informationen tidigare, använd Kerstin Unger-Saléns artikel för att nyorientera er beträffande cancer, den information hon lägger fram här är helt sann och en bra grundplåt för vidare faktainhämtning i ämnet.

 2. Imponerande redogörelse. Tack. Och största respekt, särskilt så här på internationella kvinnodagen.

 3. Väldigt bra och informativ artikel, jag är mer än övertygad om att det flesta cancersjukdomar idag kan hänvisas till de vi utsätts för. Den här informationen skulle behöva komma ut till den stora massan. Det är förvånansvärt många som tror att cancer är relaterat till våra gener och ärftlighet. Bara det är ganska intressant hur man kan tro det helt blint. Frågan är om man inte vill se sambandet eller så är det ren okunskap.

 4. Bra artikel! När media rapporterar om ökad cancerfrekvens så hänvisar man detta till, bättre diagnosmetoder och att befolkningen blir äldre !!?? Inte ett ord om miljögifter eller annat som vi utsätts för. Det märkligaste är ändå att människor går på sådana påståenden, verkar som om de flesta tappat sunt förnuft idag. Eller så stoppar man huvudet i sanden och förväntar sig att någon annan ska lösa problemen när de uppstår….ingen ska behöva ta personligt ansvar, varken för hälsa eller miljö.

 5. Mycket skulle vara vunnet om bara 2 saker kunde åstadkommas:
  – bort med alla mobilsystem (se föredrag 10 mars om detta)
  – odling i fullgoda jordar
  Dessa två, enbart, skulle räcka för att vi skulle återfå vår hälsa.
  Sedan tarmrening som rensar ut de giftiga bakterier du går och bär på. Jag har provat
  och det var det bästa hälsorecept jag någonsin fått.

  Betr Cancerfonden: – jag förslog dem att titta närmare på en s.k. Zapper som jag byggt och som med röntgen på Södersjukhuset bevisats kunna stoppa cancer. De vägrade. SVT vägrade ta upp detta som en nyhet.

  Du måste som privatperson se till att vi blir av med politiker och maktfolk, för de har en egen agenda att förstöra för oss andra.
  Om du tror att detta är konspirationsteori – tänk en vända till. Se dig om i världen och fråga dig varför inget görs i positiv riktning.

 6. Tack Kerstin, för en fantastiskt bra artikel! Ska spara – och dela med mig av informationen.

  @ Pelle: Eftersom myndigheter sällen (eller aldrig) gör något ‘i positiv riktning’ när det gäller hälsa – är det verkligen upp till var och en av oss att fortsätta att läsa, lära och informera vidare om allt som rör vår hälsa.

  För en frisk planet behövs det att ‘var och en av oss’ fortsätter att kämpa (på barrikaderna!) för våra barnbarn och kommande generationers skull. Det går inte längre att blunda och hoppas på det bästa…

 7. Cancervävnad är svamp som närs av socker. Cancerns ”gåta” löstes av Otto Warburg för snart 100 år sedan, men ändå har vi låtit läkemedelsindustrin och andra profitörer lura oss. Man blir så uppgiven att man snart inte orkar reagera på vansinnet och på folks ointresse att ta reda på fakta. Men, det är klart, vi blir ju på sikt färre människor på jorden då endast de starka kommer att överleva och kunna reproducera sig, och det kanske är tanken bakom detta bedrägeri…

 8. En fantastiskt bra artikel. TACK <3 Blir alltid lika bedrövad (konstant!) över det faktum att människor styrs av dessa företag och myndigheter som gemensamt slår sönder allmänhetens hälsa och liv. Tack vare internet kan alla få del av den information, som förr endast var till för en elit i samhället.

 9. Hej Sigridur och Johnny, det gäller att inte bli nedslagen och ge upp utan koncentrera sig på vad man sjalv kan göra i sin närmaste omgivning. Än så länge är vi kanske få som börjar bli medvetna men skaran växer och tack vare Newsvoice.se som tillåter det fria ordet kan jag och andra få sprida ocensurerad och ekonomiskt oavhängig information.

  Många ringer till mig och jag uppmuntrar dem att söka egen kunskap och vara självständiga i sin beslut om behandlingar och annat som vården vill göra med dem.

  Sen vill jag fortsätta att göra mina egna efterforskningar eftersom jag skriver på min bok om cancer som jag hoppas ska komma ut snart..Där blir det en hel del avslöjanden och jag vill också vara konstruktiv och ge redskap så allmänheten får kontroll över det som är möjligt.

  Är också förbluffad över hur myndigheter och politiker har kunnat bli så lierade med ekonomiska intressen och hur okunniga de är i sin tur. Jag uppmanar alla att skriva till dem, ställ obehagliga frågor och be dem göra något. Att man inte har en plan för att förebygga cancer är oförlåtligt. MVH Kerstin

 10. Tack Per, Conny, och Inger, det är alltid uppmuntrande att ni hör av er för jag sitter i min stuga och vill naturligtvis nå ut och veta vad artikeln väcker för slags funderingar. Tack igen och jag återkommer MVH Kerstin

 11. Hej Inga Britt, ja myndigheter och media undanhåller oss information.Dessutom när man redogör för ökningen av cancer incidens har man redan tagit hänsyn till att befolkningen lever längre.Så det argumentet är inte giltigt.Dessutom kryper cancerfallen ner i åldrarna på ett hårresande sätt. Så många får det redan i 45 års åldern. Varför skriver ingen om detta. det är ju statistiska fakta.
  Vad jag konstaterar att etablerad media inte tar upp dessa saker, de är som en osynlig mur där uppsökande journalistik som är obekväm helt enkelt inte finns längre. jag tror de är styrda av annonsörerna eller är journalister uppköpta.Vad vet jag? En saker är säker mycket förtigs om cancer som borde vara allmängiltig kunskap.MVH Kerstin

 12. OM UPPHOV TILL OCH BOT FÖR CANCER MM

  Wåra fysiska Kroppar i kött är predestinerade för = gjorda för att leva på proteiner (”fyrbent” kött, fågel, fisk, ägg osv), animaliskt fett, smör, vispgrädde osv och ekologiskt vegetabiliskt fett av typ kokosolja och olivolja. Det ger en naturlig jämn blodsockernivå. Av detta producerar Kroppen sen den glukos = det blodsocker som Kroppen behöver för en ”perfekt” funktion.

  Denna kost är kort och gott rena hälsokosten för Kroppen.


  För att få en än jämnare naturlig normalt låg blodsockernivå – så kan en rågad tesked ekologiskt potatismjöl – utrört i ca 0.5 dl kallt vatten (kommunalt kranvatten är ej alltid ett tjänligt livsmedel) – som intas före varje måltid – vara ett gott tips. Därtill så lär det kunna bidra till att de goda bakterierna i tjocktarmen får vad de behöver för att trivas.

  Som nödfoder kan Kroppen även överleva på socker och kolhydrater under en viss tid – ifall hen ej har cancer.


  Sedan ca 50 år tillbaka så har Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – av etablissemanget lurats till att tro att socker och kolhydrater är en nödvändig ingrediens i kosten. Livsfarliga verket = Livsmedelsverket förordar en kost som innehåller 60-70 % socker och kolhydrater – och som därtill skall vara fettsnål – annars blir Wi överviktiga, får hjärt- och kärlproblem, cancer, psykiska bekymmer osv.

  Men det är lögn och förbannad dikt – därför att det Wi blir överviktiga av, får hjärt- och kärlproblem, cancer, psykiska bekymmer osv av – ÄR för mycket av socker och kolhydrater i kosten. Thats it – eller ?

  [OBS MAX 300 ORD. KOMMENTAREN KAPAD EFTER CA 300 ORD – MODERATOR]

 13. Till alla som läser denna artikel vill jag uppmana – DELA, DELA, DELA! Gärna offentligt för detta är så läsvärt, så upplysande…tror att människor kommer till ett uppvaknande som de inte upplevt tidigare.

  Många skummar förbi artiklar om cancer…de vill inte veta, om de inte har någon när och kär person som drabbats. Men börjar man läsa det här blir man fängslad och måste läsa färdigt. Tack Kerstin Unger-Salèn för all denna information!

  Kan någon tala om hur man skickar grupp-mail till alla riksdagsmän/kvinnor?

 14. Tack!

  Skickade min fru att kolla alla hennes krämer och mycket riktigt fanns Paraben i ”NIVEA Q10 PLUS ANTI-WRINKLE MOISTURIZING DAY CREAM”.handkräm.
  Usch, och hon som har tagit på mig 🙂

 15. Hej Anita tack för dina uppmuntrande ord.For att skicka till riksdagsledamoter vet jag inte men du kan skicka till Statens <medicinsk-etiska rad och deras Rådsmedlemmar..Det ar latt att googla dem.MVH Kerstin

 16. hej Josef, jag tycker inte du särskilt väl informerad om kött och cancer eller mejeriprodukter och cancer. Jag håller med om vita kolhydrater och socker men , det finns mycket mer att säga…MVH Kerstin

 17. Kombinationen bygel-bh med metall tråd, mobilstrålning och deodorant med bl a aluminumoxid. Lär ge konstant exponering av magnetfält på bröstens körtlar, eftersom metallen lagrar uppladdningen av magnetfälten. Aluminum medverkar till extrem god ledningsförmåga och ökar effekten av exponeringen. Det lär bli ungefär som daglig mammografi med strålning……..

 18. Tack för värdefull information. Långsamt tar vi bort alla dessa störningar av metaller, gifter, strålning och dålig mat och vi blir friskare och mindre sjuka. MVH Kerstin

 19. Det skulle vara intressant höra om Argentinas cancer-statistik idag. Har för mej att jag läst för 20-30 år sedan om att Argentina har flest rökare och är de mesta köttätarna men har jämförelsevis minst andel cancerfall. Jag minns att jag läste i samma veva att deras hjärt/kärl sjukdomar var en bråkdel av våra i Europa. Vet inte hur det är nu. Finns det kanske ett samband med artikeln och livsstilen i Argentina? Svår fråga förstås, men högintressant just för just den statistik jag läst för ca: 30 år sedan.

 20. Vad jag vet Ruben att Argentina är ett av de stora GMO odlarna i världen och dar registreras en klar ökning av cancer och missbildade barn.Läs gärna:
  After 18 years of systematic sprayings, health teams in fumigated towns detect a change in the pattern of diseases in their populations: respiratory problems are much more common and are linked to the application of agricultural poisons, as is chronic dermatitis. Similarly, during fumigation, epileptic patients convulse much more frequently, and depression, immune and endocrine disorders are more frequent.

  High rates of miscarriages are recorded (up to 23 % of women of reproductive age had at least one abortion in the past 5 years) and consultations for infertility in men and women have significantly increased. Herds of goats belonging to farmers and indigenous people in some areas record up to 100 % of abortions or premature deaths due to malformations linked to pesticide exposure. Increased thyroid disorders and diabetes are also detected in local people.

  More and more children are born with defects in these areas, especially if the first months of pregnancy coincide with the time of spraying. Down’s syndrome, spina bifida, myelomeningocele (neural tube defect), congenital heart disease, etc. are diagnosed more frequently in those areas; in some towns and during some years, at triple the normal rates, and directly linked to increased pesticide applications around the towns [3, 4] (see Figure 1). Neural tube defects are among the most common developmental birth defects observed, which is consistent with lab studies and farm observations see [5] A Roundup of Roundup® Reveals Converging Pattern of Toxicity from Farm to Clinic to Laboratory Studies, SiS 65].

  Det säger allt

 21. Tack för svar. Det säger mycket och det är för långt tillbaks i tiden för att göra en jämförelse förstås. Men det kanske är ett bra facit för de som vill forska? Om nu dessa gamla data finns kvar.

 22. Hej Kim Barbro,
  Aprikoskärnor är kända för att innehålla ett vitamin som är B17 Man vet genom studier av folk som bor i olika delar av världen och som nästan aldrig får cancer att speciellt aprikoskärnor eller deras extrakt (Laetrile) kan hjälpa att skala av den skyddande hinnan som cancerceller har.det hjälper immunförsvaret att upptäcka cancerceller i tid och göra det som är deras jobb nämligen avlägsna dem.
  Du kan ta från 10 -15 om dagen. Det sägs att om man blötlägger dem blir de mindre bittra.Vet dock inte helt bestämt om något B vitamin går förlorat så kanske gör man bäst i att dricka det vatten man upplöst dem i också.
  Lycka till, aprikoskärnor ar en bra metod att förebygga cancer och även att hjälpa läka kroppen.
  MVHKerstin

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here