Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

43%

43.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 13:45.

Jeff Berwick: Medvetna flyttar till Mexiko – Bitcoin kommer att stiga

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 10 oktober 2021
- Torbjörn Sassersson
Jeff Berwick, 11 maj 2021. Foto: eget verk

LIVSSTIL. Jeff Berwicks prognoser slår ofta in, vilket är enkelt att konstatera för den som följer hans kommentarer om hur välfärd och frihet i Västvärlden avvecklas. NewsVoice har klippt och satt samman en video baserad på hans senaste walk-and-talk.

Exil-kanadensaren Jeff Berwick som kallar sig The Dollar Vigilante bor i Mexiko sedan några år med sin familj. Han gjorde och gör sig en förmögenhet genom att spekulera i kryptovalutor. Han driver en online-verksamhet om hur människor kan göra sig själva ekonomiskt oberoende.

 

Berwick kommenterar i videon några aktuella och äldre nyhetsklipp som representerar avvecklingen av den personliga friheten och välfärden i Väst. Han nämner Kanadas premiärminister Justin Trudeau, Anthony Fauci, Klaus Schwab, unschooling, polisövervåldet i Australien och den extrema bristen på lastbilsförare i USA och Europa, ett fenomen som skapar bristtillstånd.

NewsVoice: Bitcoin-miljonären Jeff Berwick tror matbrist kan bli en realitet 2022

Berwick säger att han ser en massvandring av västerlänningar till Mexiko bestående av familjer med ekonomiska möjligheter att köpa hus och starta ett nytt liv. I andra videos tipsar han även om att Nicaragua och El Salvador utvecklats till länder attraktiva för de som inte vill leva under lockdown-förtryck. Mexikos president har varit tydlig med att landet inte ska förtryckas av läkemedelsbolagens makt och förmåga att underställa sig industrins medicinska politik. Det krävs inget PCR-test eller vaccinationsbevis för att komma in i Mexiko.

NewsVoice: Bitcoin blir ny officiell valuta i El Salvador – Frihet från bankindustrin

I slutet av videon nämner Berwick att värdet på Bitcoin nått 55,000 USD. Han tipsade sina tittare i juni att det var läge att köpa Bitcoin när värdet låg på 35,000 USD. Nu säger hans Bitcoin-team att Bitcoin kan stiga avsevärt mer.

Se fler videos med Jeff Berwick i NewsVoice.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq